Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma doris a tylko ona moze zmienic tytul watku... ja tez puytam i pytam ale tu u nas zachodniopomorksie to kiepsko z tymi transportami :( kurcze no!!! taka szansa dla kochanej Luki!

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na jakiej trasie transport potrzebny.Teraz ciotki będa wracały z wakacji. Prosze napisać z jakiej miejscowości do jakiej.

juz raz był kombinowany transport w Bydgoszczy do Katowic - 5 ciotek zaangazzowanych było a u mnie nocleg wypadł. Sumia ma możliwość mieć domek a tu taki maniuni problemik Cotki pisać mi tu szybko z jakiego miasta do jakiego?

Posted

cena biletu normalnego w II kl na trasie Szczecin-Gdańsk kosztuje w jedna strone dla osoby 47 zł czyli x2= 94 zł a nie wiem jak piesio ( czy za darmo czy za 5 zł) rachunek jest prosty 94 zł tyle kosztuje życie suni

Posted

justine. napisał(a):
kurcze gdybym miala kase to sama bym cie Luko kochana zawiozla chociazby pociagiem do agabe, a ty dalej tam siedzisz...:(

chetna na przewóz jest to tylko pozostaje kasę zebrać. Ciotki po trochu i 100 zł zebrana. Co wy na moj pomysł?

Posted

Cioteczki!
Jesli domek się nie rozmyślił to proszę podać nr konta-jutro przeleję 100,-
Nie może byc tak,aby szansa na dobre życie przepadła z powodu głupej stówy!
I życzę dobrej podróży,a cioteczce ,która ją zawiezie nalezy się coś pysznego!

Posted

justine. napisał(a):
agabe co wymyslimy? :(
powiedz mi czy ty masz jeszcze jakies psiaki? opiekowalas sie juz taka bida? dalabys rade z dzieckiem i tak duza psinka?

Opiekowałam się nie jedną bidą,przygarnęłam starszą suczkę ze schroniaska teraz wabi się Nuka jest wierną psinką ,jest u mojej mamy bo to ją wybrała sobie na przyjaciela i jej nie odstępuję na krok. A co do mnie to mam psa wielkiego amstaffa Snoopa też z "odzysku"Dlatego zdecydowałam się na suczkę bo snoop nie toleruję innych psów.Dałabym radę bo mam duży teren gdzie dwa psy spokojnie mogłyby hasać i pilnować swojego terenu.

Posted

na dniach (pojutreze) wroci doris, ktora bardzo zaangazowana jest w sprawe Luki, sama miala ja wziac na DT ale niestety nie dala rady, jak juz sie zadeklarowalam moge niunke zawiezc, kwestia dogrania, agabe moglabys mi podac nr na PW
Luka jest lagodna, potrafi sie dostosowac takze nie powinno byc problemow
powoli ale byle do celu :)...

Posted

[quote name='epe']Cioteczki!
Jesli domek się nie rozmyślił to proszę podać nr konta-jutro przeleję 100,-
Nie może byc tak,aby szansa na dobre życie przepadła z powodu głupej stówy!
I życzę dobrej podróży,a cioteczce ,która ją zawiezie nalezy się coś pysznego!

Super!:loveu:

Justine. skoro Ty bedziesz wiozła Luke to chyba najlepiej Twój nr. konta podać?

Posted

bomba, grunt to zalatwic sobie wolne :)
wroci doris to dogramy jeszcze transport, ona zawsze ma swietne pomysly, a moze ma jeszcze wolne...
w kazdym razie ide zaklepac LUKE :):cool3:

Posted

czesc,WROCILAM:) czytam, czytam i serce rośnie...

dzisiaj wrocilam i nie zdazylam popytac znajomych z autem kto moglby pojechac...

Agabe, ile dokladnie jest do Ciebie km? Moze sie okazac ze taniej wyjdzie jazda samochodem...

Dokładam 100 zł :)

Posted

:multi: doris
kombinujemy kombinujemy....jesli nie wyjdzie to istnieje pociag choc moze byc ciezko, nie jechalam ze schroniskowa taka duza psina pociagiem ale czego sie nie robi dla szczesliwych serduszek :)

Posted

kurcze szkoda :(
a Luka czeka.... czy naprawde nikt nie moze pomoc? pociag to ostatecznosc...
bylam dzisiaj u niej, zarezerwowalam :) weci zgodnie powiedzieli ze to bardzo sympatyczna sunia, niestety ma w boksie zlosliwa wspollokatorke ktora chcialaby zeby tylko ja miziac i dawac przysmaki...
Luka miala krwiaka w uchu, stad jest oklapniete, ale juz zdrowa, potrzebny 'TYLKO' TRANSPORT!!!