doris_day Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 amelka0 napisał(a):Doris,a może spróbuj zadzwonić,zachęcić,powiedzieć,że adoptując sunię,pomógłby nie tylko sobie i swojej córci,ale i tej suni bez szans. Niechby się chociaż wybrał z Tobą do schronu,popatrzeć,zastanowić się.... Tak zrobie... Quote
amelka0 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Szkoda,że już Cię nie chce ten pan,Luneczko:-(,oj ci niektórzy ludzie to mają słomiany zapał.....:angryy: Quote
jusstyna85 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Biedactwo...tyle tych nieszczęśliwych piesków :( Quote
agabe Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 naprawdę sliczna sunia tak bardzo mnie urzekła jak mogłabym pomóc bo w jej oczach jest to coś....(mam pytanie czy zgadza się z innymi psami?) Quote
justine. Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 tak, jest teraz z sunia z boksie i dogaduja sie, byla nawet zdominowana przez inne, wieksze i mlodsze psy... Quote
agabe Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 jestem w stanie dać jej tymczas ale jedynie po 20 sierpnia naprawdę urzekła mnie ta sunia dla mnie nie liczy sie wiek psa ale przyjażń ta bezinteresowna!!!! Quote
amelka0 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Agabe,to cudowna wiadomość:loveu:!! Niech no tylko rano Doris tutaj zajrzy,ale się ucieszy:multi:! Dorotka,budź się wstawaj,nowy dzień nastał:multi::multi:!! Justine i Doris,Wy to macie jednak szczęście do Waszych wątków na dogo,Justine z Sabą,a teraz Doris z Luką ,no,no,proszę):)!! Quote
doris_day Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 :):):):):):):):):):):):):) FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ :):):):):):) AGABE POPROSTU Z NIEBA MI SPADŁAŚ :):):):):):) NA DOGO MOŻNA ODZYSKAĆ WIARĘ W LUDZI :):):):) PIĘKNIE CIE DZIEKUJE ... zaraz jade do Schroniska i zobacze jak sie czuje Luka :) Quote
justine. Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 hurrrraaaa!!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
agabe Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :loveu: sliczna ona jest w oczach ma tyle wierności ja jedynie moge jej zoferować ten domek po moich wczasach, a jak przyjade to wtedy bedziemy kombinowac no chyba że ktoś ją wypatrzy i naprawdę bedzie chciał jej dać ten prawdziwy dom,u mnie nie bedzie miała żle "zarcie,ciepły kąt i mnóstwo przytulania!!!":loveu: Quote
agabe Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 smutasek z niej ogromny:-( gdybym szybciej ja zauważyła... Quote
doris_day Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Agabe,Twój tymczas poprostu uratuje ja przed najgorszym... jest troche osowiała, trzyma się z boku - taka psia depresja. Na spacerze pięknie chodzi, choc przyda sie jej dłuuuugi spacer. Ma smutne spojrzenie - pelne bolu i cierpienia...niestety wszystko to spotkało ja ze strony człowieka :( Agabe, 15 sierpnia wyjezdzam ale Justine powiedziała, że może pomoc w adopcji i tych pierwszych krokach z Luką:) Quote
amelka0 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ale się naszej Luce poszczęściło,dzięki Tobie Agabbe:multi:!! Doris i Justine,jakbyście znów miały szczęście do wirtualnych adopcji to pamiętajcie o Bursztynce,ok:razz:?? Quote
justine. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 pamietamy o wszystkich "Twoich" psiaczkach amelko :) Quote
agabe Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 co słychać u luki :loveu: jak ona reaguje na dzieci,koty,i psy? Bo ja moge jedynie jej zaoferować dużo przestrzeni,jednak w domu nie bedzie mieszkała (na podwórku w dużej ocieplanej budzie ale nie na łańcuchu,jedynie tak mogę jej pomóc) Quote
justine. Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 teoretycznie Luka na wszystko jest teraz obojetna :( Quote
Puchatek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Banerki dla Luki. Sunia nie załamuj się. I dla Ciebie wzejdzie kiedyś słońce. Quote
doris_day Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 PIĘKNE ! napewno banerek zwroci czyjas uwage i domek szybciej sie znajdzie Niestety Justyna ma racje - nie interesuje ja prawie nic... Quote
doris_day Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 jusstyna85 napisał(a):Luka to ślicznotka...:) Jusstyna85, miałabys kogos kto chciałby zaadoptować Lukę - dac jej do na stałe? Ma coraz wieksza depresje... Quote
doris_day Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 W sobote Luka siedziała spokojnie i cichutko w boksie - spojrzala na mnie i wsadzila nos pomiedzy kraty, odwrocila sie i tyle... ciezko nawiazac z nia kontakt. Napewno odzyska chec do zycia i kontaktu z czlowiekiem poza klatka... Dobrze ze domek tymczasowy jest... :):):) Agabe spadla nam z nieba Quote
jusstyna85 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 doris_day napisał(a):Jusstyna85, miałabys kogos kto chciałby zaadoptować Lukę - dac jej do na stałe? Ma coraz wieksza depresje... Przepraszam...byłam taka zaganiana...Mimo moich próśb i przekonywań ten Pan zdecydował sie na 6 letniego owczarka :( bardzo mi przykro... Gdzie ją ogłosiłaś? może jeszcze gdzieś sie da, chętnie pomoge... Quote
doris_day Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Szkoda ale przynajmniej inny psiak bedzie mial dobrze :) tak - allegro, plakaty na szczecinie, w lecznicach wet. , na stronie fundacji dla owczarkow... Jak znasz jakies strony byloby super gdybys mogla umiescic informacje. Luka ma dom tymczasowny u Agabe do ktorego lada dzien powinna trafic :) Quote
jusstyna85 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 doris_day napisał(a):Szkoda ale przynajmniej inny psiak bedzie mial dobrze :) tak - allegro, plakaty na szczecinie, w lecznicach wet. , na stronie fundacji dla owczarkow... Jak znasz jakies strony byloby super gdybys mogla umiescic informacje. Luka ma dom tymczasowny u Agabe do ktorego lada dzien powinna trafic :) Wystawie ją na innych ogłoszeniach. Quote
Recommended Posts