Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

amelka0 napisał(a):
Doris,a może spróbuj zadzwonić,zachęcić,powiedzieć,że adoptując sunię,pomógłby nie tylko sobie i swojej córci,ale i tej suni bez szans.
Niechby się chociaż wybrał z Tobą do schronu,popatrzeć,zastanowić się....

Tak zrobie...

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

naprawdę sliczna sunia tak bardzo mnie urzekła jak mogłabym pomóc bo w jej oczach jest to coś....(mam pytanie czy zgadza się z innymi psami?)

Posted

jestem w stanie dać jej tymczas ale jedynie po 20 sierpnia naprawdę urzekła mnie ta sunia dla mnie nie liczy sie wiek psa ale przyjażń ta bezinteresowna!!!!

Posted

Agabe,to cudowna wiadomość:loveu:!!
Niech no tylko rano Doris tutaj zajrzy,ale się ucieszy:multi:!
Dorotka,budź się wstawaj,nowy dzień nastał:multi::multi:!!
Justine i Doris,Wy to macie jednak szczęście do Waszych wątków na dogo,Justine z Sabą,a teraz Doris z Luką ,no,no,proszę):)!!

Posted

:):):):):):):):):):):):):)
FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ :):):):):):) AGABE POPROSTU Z NIEBA MI SPADŁAŚ :):):):):):) NA DOGO MOŻNA ODZYSKAĆ WIARĘ W LUDZI :):):):) PIĘKNIE CIE DZIEKUJE ...

zaraz jade do Schroniska i zobacze jak sie czuje Luka :)

Posted

:loveu: sliczna ona jest w oczach ma tyle wierności ja jedynie moge jej zoferować ten domek po moich wczasach, a jak przyjade to wtedy bedziemy kombinowac no chyba że ktoś ją wypatrzy i naprawdę bedzie chciał jej dać ten prawdziwy dom,u mnie nie bedzie miała żle "zarcie,ciepły kąt i mnóstwo przytulania!!!":loveu:

Posted

Agabe,Twój tymczas poprostu uratuje ja przed najgorszym...

jest troche osowiała, trzyma się z boku - taka psia depresja. Na spacerze pięknie chodzi, choc przyda sie jej dłuuuugi spacer. Ma smutne spojrzenie - pelne bolu i cierpienia...niestety wszystko to spotkało ja ze strony człowieka :(

Agabe, 15 sierpnia wyjezdzam ale Justine powiedziała, że może pomoc w adopcji i tych pierwszych krokach z Luką:)

Posted

Ale się naszej Luce poszczęściło,dzięki Tobie Agabbe:multi:!!
Doris i Justine,jakbyście znów miały szczęście do wirtualnych adopcji to pamiętajcie o Bursztynce,ok:razz:??

Posted

co słychać u luki :loveu: jak ona reaguje na dzieci,koty,i psy?
Bo ja moge jedynie jej zaoferować dużo przestrzeni,jednak w domu nie bedzie mieszkała (na podwórku w dużej ocieplanej budzie ale nie na łańcuchu,jedynie tak mogę jej pomóc)

Posted

W sobote Luka siedziała spokojnie i cichutko w boksie - spojrzala na mnie i wsadzila nos pomiedzy kraty, odwrocila sie i tyle... ciezko nawiazac z nia kontakt. Napewno odzyska chec do zycia i kontaktu z czlowiekiem poza klatka...

Dobrze ze domek tymczasowy jest... :):):) Agabe spadla nam z nieba

Posted

doris_day napisał(a):
Jusstyna85, miałabys kogos kto chciałby zaadoptować Lukę - dac jej do na stałe?
Ma coraz wieksza depresje...

Przepraszam...byłam taka zaganiana...Mimo moich próśb i przekonywań ten Pan zdecydował sie na 6 letniego owczarka :( bardzo mi przykro...

Gdzie ją ogłosiłaś? może jeszcze gdzieś sie da, chętnie pomoge...

Posted

Szkoda ale przynajmniej inny psiak bedzie mial dobrze :)
tak - allegro, plakaty na szczecinie, w lecznicach wet. , na stronie fundacji dla owczarkow... Jak znasz jakies strony byloby super gdybys mogla umiescic informacje.
Luka ma dom tymczasowny u Agabe do ktorego lada dzien powinna trafic :)

Posted

doris_day napisał(a):
Szkoda ale przynajmniej inny psiak bedzie mial dobrze :)
tak - allegro, plakaty na szczecinie, w lecznicach wet. , na stronie fundacji dla owczarkow... Jak znasz jakies strony byloby super gdybys mogla umiescic informacje.
Luka ma dom tymczasowny u Agabe do ktorego lada dzien powinna trafic :)

Wystawie ją na innych ogłoszeniach.