doris_day Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Agabe, jesteś ? Do niedzieli bede miec w poblizu komputer - pozniej juz nie wiem jak to bedzie - z Luka jest aktualne? Będziesz coś potrzebować na start? Nie chciałabym gołosłowna i pomoc przed wyjazdem bo wroce 23-24.08 Quote
doris_day Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Luka dzisiaj przywitała mnie jak nigdy - ochoczo podeszła do krat, zjadła ciastko i czekała na wiecej :):):) Jest łagodna choc nadal przestraszona. Odsuwa sie na bok jak psiaki zaczynaja szczekac czy wybucha awantura... Shot at 2007-08-13 Shot at 2007-08-13 Shot with E4200 at 2007-08-13 Quote
agabe Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Jestem już.Coraz smutniejsza jest ta psinka Quote
doris_day Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 agabe, SUPER ZE JESTES! Kiedy zechcialabys ja zabrac? Potrzebujesz cos? Quote
doris_day Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 justine. napisał(a):potrzeba transport do tczewa! no wlasnie ... tyle,ze to 300 km w jedna strone...jedzie ktos w tym kierunku??? Quote
doris_day Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 jusstyna85 napisał(a):Napiszcie na wątku transportowym Dzieki Justyna, zaraz dodam:) Quote
justine. Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 na watku transportowym napisalam, moze jakis cud sie zdarzy i sie uda. agabe ile bys mogla sunie przetrzymac? potrzebujesz cos? dziekujemy ci za pomoc, szkoda ze ten tczew nie jest blizej koszalina, moj facet czesto tam jezdzi, to nie byloby problemu.... Quote
Puchatek Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Ale może dałoby się zorganizować jakiś transport z Koszalina i tak na raty ... Quote
justine. Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 no wlasnie puchatek... moze daloby rade tak na raty? Quote
agabe Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Luka mogłaby juz u mnie zostac na tyle ile bedzie ona sama chciała;) a wiadomo starszy pies jak znajdzie swoją szanse to jest wierny do końca... A skoro by się już przyzwyczaiła to nie sądzę żebym jej szukała innego domku.Tylko to naprawdę spory kawałek 300 km :crazyeye: Quote
justine. Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 jestes wspaniala kobieta agabe!! ja jak mowilam byc moze wykombinowalabym tak do koszalina transport, czy jakos udaloby sie Tobie ja odebrac z polowy drogi? Quote
justine. Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 no i co bedzie z Luka? powitala mnie dzisiaj usmiechem... Quote
Puchatek Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 To tylko kwestia transportu. Nie może być tak żeby pies mając szansę przez głupią odległość ją stracił. Nie odezwał się nikt na transportowym? Quote
amelka0 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Szkoda zeby Małej sznasa przeszła koło nosa,tak jak "mojemu"Guciowi z mego podpisu,tylko dla niego transport juz był,tzn.transportu nie było,więc uzgodniłyśmy że,ja miałam jechać,potem moja przyjaciółka a potem nowa pani zawieźć,ale w ostatniej chwili zrezygnowła:-( :-( Quote
agabe Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ja nie zrezygnuję!.Tylko właśnie ten transport,ta odległość,ja nie mam auta a koszalin to też dla mnie zbyt daleka podróż, jest mi naprawdę przykro że wzbudzam nadzieję (a nic nie mogę pomóc w kwestii transportu bo jeśli chodzi o warunki dla Luki to napewno bedzie miała lepsze warunki niż w schronisku, wybieg, pełną michę żarcia,dach nad głową,no i jak bedzie jej dobrze u mnie to już zostanie ze mną) ale to niestety nie ode mnie zależy od was dogomaniaków... Quote
agabe Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 szkoda że nikt oprócz was nie może pomóc w transporcie,siedzę na tym forum przeglądam... a Luki wątek ciągle spada:-(:-( Quote
agabe Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 nikt tu nie zagląda? zależy mi na tym aby starszy pies miał dobrze a tu cisza...:placz: Quote
*Gajowa* Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Bardzo chciałabym żeby Luka mogła dotrzeć do Ciebie agabe. Niewiele mogę pomóc... mogłabym zaproponować suni nocleg gdyby był transport przez W-wę. Wiem, że to troche bez sensu ale może taki kombinowany transport znalazłby się. Proponuje zmienić tytuł wątku - podac skąd dokąd transport potrzebny i wspomnieć, ze to jej jedyna szansa na dom. Quote
Recommended Posts