Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agabe, jesteś ?
Do niedzieli bede miec w poblizu komputer - pozniej juz nie wiem jak to bedzie - z Luka jest aktualne? Będziesz coś potrzebować na start? Nie chciałabym gołosłowna i pomoc przed wyjazdem bo wroce 23-24.08

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka dzisiaj przywitała mnie jak nigdy - ochoczo podeszła do krat, zjadła ciastko i czekała na wiecej :):):)
Jest łagodna choc nadal przestraszona. Odsuwa sie na bok jak psiaki zaczynaja szczekac czy wybucha awantura...

Shot at 2007-08-13

Shot at 2007-08-13

Shot with E4200 at 2007-08-13

Posted

na watku transportowym napisalam, moze jakis cud sie zdarzy i sie uda. agabe ile bys mogla sunie przetrzymac? potrzebujesz cos?
dziekujemy ci za pomoc, szkoda ze ten tczew nie jest blizej koszalina, moj facet czesto tam jezdzi, to nie byloby problemu....

Posted

Luka mogłaby juz u mnie zostac na tyle ile bedzie ona sama chciała;) a wiadomo starszy pies jak znajdzie swoją szanse to jest wierny do końca... A skoro by się już przyzwyczaiła to nie sądzę żebym jej szukała innego domku.Tylko to naprawdę spory kawałek 300 km :crazyeye:

Posted

Szkoda zeby Małej sznasa przeszła koło nosa,tak jak "mojemu"Guciowi z mego podpisu,tylko dla niego transport juz był,tzn.transportu nie było,więc uzgodniłyśmy że,ja miałam jechać,potem moja przyjaciółka a potem nowa pani zawieźć,ale w ostatniej chwili zrezygnowła:-( :-(

Posted

Ja nie zrezygnuję!.Tylko właśnie ten transport,ta odległość,ja nie mam auta a koszalin to też dla mnie zbyt daleka podróż, jest mi naprawdę przykro że wzbudzam nadzieję (a nic nie mogę pomóc w kwestii transportu bo jeśli chodzi o warunki dla Luki to napewno bedzie miała lepsze warunki niż w schronisku, wybieg, pełną michę żarcia,dach nad głową,no i jak bedzie jej dobrze u mnie to już zostanie ze mną) ale to niestety nie ode mnie zależy od was dogomaniaków...

Posted

Bardzo chciałabym żeby Luka mogła dotrzeć do Ciebie agabe.
Niewiele mogę pomóc... mogłabym zaproponować suni nocleg gdyby
był transport przez W-wę. Wiem, że to troche bez sensu ale może
taki kombinowany transport znalazłby się.
Proponuje zmienić tytuł wątku - podac skąd dokąd transport potrzebny
i wspomnieć, ze to jej jedyna szansa na dom.