amelka0 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Bidulka została sama! Bardzo potrzebny tymczas! Quote
doris_day Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Anashar napisał(a): Doris, czy jeśli jest sama jest szansa, żebyś zapewniła jej troche pieszczot i spacerek jak jesteś w schronisku? Może wróci jej chęć do życia! No i trzeba będzie szukać tymczasu... Tak, oczywiście ... Postaram się z całych sił . Szukam domu tymczasowego dla suni - oferuje swoją pomoc przy kosztach utrzymania (karma, miski, cokolwiek) bo wiem, że czasmi koszty odstraszają chętnych ... Quote
*Gajowa* Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Luka w sile wieku szuka opiekuna na zawsze ... Quote
Anashar Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Zmień tytu na [Szczecin] Młoda ONka Luka PILNIE szuka DT! Quote
doris_day Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Zmieniłam, choć opis 'młoda' jest lekko mylący... Nastąpiły małe zmiany - Luka jest w boksie ze spokojnym psem, nie udało mi się zabrać jej na spacer, nie było nikogo kto mógłby na chwile zaopiekować się tym drugim psiaczkiem... Dzisiaj spróbuje zrobić drugie podejście. Mam pytanie, możliwy jest tymczas max do października - listopada, jeśli do tej pory nie znajdziemy domu dla Luki, co dalej? Bez sensownej odpowiedzi nici z dt ... Quote
amelka0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Słuchajcie Doris jest w stanie znaleźć D.T dla Luki,ale tylko na jakieś dwa miesiące,potem.....no właśnie chodzi o to co potem??Czy możemy zagwarantować że sunia nie trafi do schronu?? [SIZE=5]Chodzi o to,aby nie zostawić Jej potem z tym problemem na lodzie!! Ja już wykupiłam 3 m-ce temu Koksika z mojego podpisu i wiem jak jest ciężko,pieska mimo wielu ogłoszeń Nikt Nie Chce,a jak w końcu znalazł zakład pracy to nie potrafili o niego zadbać,przeszedł wiele i ...też nie wiadomo co z nim będzie.... Dlatego decyzja musi być przemyślana!! Zastanówmy się,może ma ktoś jakieś propozycje?? Quote
Anashar Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 doris_day napisał(a):Zmieniłam, choć opis 'młoda' jest lekko mylący... Ja wyczytałem, że ma 4 lata:stupid: Wybacz :oops: możesz usunać, że młoda :oops: Quote
justine. Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Doris, moglas mi dac znac poszlybysmy z nia ja bym wziela drugiego psa, czyli jednak to co mi mowilas nie poszlo? martwie sie o nia... no niestety mloda nie jest, podpis mylacy troszke anashar a na twojej stronie zauwazylam miasto warszawa a my przeciez ze szczecina Quote
Diana S Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Oj jaka piekna sunieczka...jest naprawde zrezygnowana...biedna... jak allegro?? nadal cicho?? Quote
*Gajowa* Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Luka to ładna sunia bardzo w typie rasy - domek powinna znaleźć dość szybko... niestety nie da się przewidzieć jak szybko :shake: . Quote
doris_day Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Ogłoszenia na allegro nie dają rezultatów. Wystawiam ją od kwietnia... Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Kto uratuje Lukę?? Dlatego,że starszy psiak,to już....bez szans:-(:-(?? Quote
doris_day Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Zaraz jade do schroniska zobaczyć co z Luka... mam nadzieje wyjść z nią na spacer, troszke podkarmić i zobaczyć jak będzie się zachowywać... Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Uściskaj Lukę ode mnie,ona jest taka smutna i nieszczęśliwa:-(:-( Quote
justine. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 po odwiedzinach u Luki, ma tatuaz, niestety na zdjeciach jest nieczytelny na spacerku byla grzeczna, choc troszke ciagnela, jesc niechciala nawet przysmakow... troche zaniedbana i chuda, ale to duuza sunia ps czy wyswietlaja sie zdjecia? Quote
justine. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 wkleje jeszcze raz, patrzcie jaka kochana kupka nieszczescia Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ona taka piękna i kochana a taka niechciana,kto Jej da szansę?? Wcale nie dziwie się,,że ciągnęła,tak długo w zamknięciu siedziała,że tak chciała poczuć zapach trawki,dotyk chodnika i uciec od schronu......pewnie myślała po cichutku,że do domku idzie,skąd miała wiedzieć że to tylko spacerek i że musi niestety wrócić z powrotem??:-(:-( Quote
doris_day Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Luka nie chciała przysmaku dla psów, herbatnika ani też ciastka z czekolada - cały asortyment był zbędny...ciągneła to fakt ale i tak zachowywała się pięknie... Quote
Anashar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Biedna Luka :( Piękna jesti widać, że kochana. Dlaczego nikt jej jeszcze nie wziął? :placz: Quote
amelka0 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Tacy są ludzie,nikt nie chce starszego pieska:-(:-( a że kochany,że cierpi,że nie wiadomo ile"pociągnie"kogo to obchodzi????:-(:-( Quote
doris_day Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Wystawiłam Luce ponownie aukcje - tym razem z nowymi zdjęciami http://www.allegro.pl/item219391274_owczarek_suczka_szukam_domu_w_zamian_milosc.html mam nadal cicha nadzieje... Quote
doris_day Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Wczoraj miała bardzo obiecujący telefon odnośnie Luki... Zginął Panu pies tego dnia i chciał aby malutka coreczka nie dowiedziała się o śmierci przyjaciółki i mowił, że Luka jest identyczna... niestety nie odezwał się dzisiaj :( Quote
amelka0 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Doris,a może spróbuj zadzwonić,zachęcić,powiedzieć,że adoptując sunię,pomógłby nie tylko sobie i swojej córci,ale i tej suni bez szans. Niechby się chociaż wybrał z Tobą do schronu,popatrzeć,zastanowić się.... Quote
Recommended Posts