jonQuilla Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Dzień dobry :multi::loveu: Iza, dzięki :cool3: Nigdy nie sądziłam że będę tak cieszyła się na nadchodzący poniedziałek....wolne! :multi: Dwa dni po 14h, dzisiaj 12h i jutro odpoczynek :loveu: Co prawda tylko jeden dzień ale potem jeszcze tylko czwartek w pracy i od piątku do piątku mam tylko jeden dzień pracujący więc odpocznę za wsze czasy :loveu: Ogólnie to z mamą mamy podejrzenie że sąsiad sobie wyprodukował szczeniaczki :roll: Jakiś czas temu pojawiła się u niego dorosła suka w typie ASTa, nawet doszły mnie słuchy że kradziona (po nim się bym nie zdziwiła) ale jednak ponoć to jego dziewczyny pies....tak czy inaczej od pewnego czasu suka chodzi z dużymi cycorami i nie chce dawać się na dwór wyciągać, tylko siku i do domu chce wracać. Mama mówiła że widziała sąsiada któregoś dnia jak wyszedł na dwór z małym pieskiem ale nie widziała czy to był szczeniak czy po prostu mała jakaś bestia. Ciekawa jestem czy faktycznie mają szczeniaki. Quote
Alicja Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [COLOR=navy][B]Witam się niedzielnie z Córeczka :) U nas rano ..czyli o 8 było -25 :shock: teraz już słonko wyszło i jest -15 ...niech się już kończy ta zima :roll:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='jonQuilla']Dzień dobry :multi::loveu: Iza, dzięki :cool3: Nigdy nie sądziłam że będę tak cieszyła się na nadchodzący poniedziałek....wolne! :multi: Dwa dni po 14h, dzisiaj 12h i jutro odpoczynek :loveu: Co prawda tylko jeden dzień ale potem jeszcze tylko czwartek w pracy i od piątku do piątku mam tylko jeden dzień pracujący więc odpocznę za wsze czasy :loveu: [COLOR=navy][B]no to rewelka :)[/B][/COLOR] Ogólnie to z mamą mamy podejrzenie że sąsiad sobie wyprodukował szczeniaczki :roll: Jakiś czas temu pojawiła się u niego dorosła suka w typie ASTa, nawet doszły mnie słuchy że kradziona (po nim się bym nie zdziwiła) ale jednak ponoć to jego dziewczyny pies....tak czy inaczej od pewnego czasu suka chodzi z dużymi cycorami i nie chce dawać się na dwór wyciągać, tylko siku i do domu chce wracać. Mama mówiła że widziała sąsiada któregoś dnia jak wyszedł na dwór z małym pieskiem ale nie widziała czy to był szczeniak czy po prostu mała jakaś bestia. Ciekawa jestem czy faktycznie mają szczeniaki.[/QUOTE] [COLOR=navy][B] masakra z tymi rozmnażaczami ....ja sie ostatnio ze znajomą pożarłam i od głupków wyzwałam ...kobieta 56 lat i idiotka myślała ze jak suka ma cieczkę to tak jak [/B][B]kobieta w tym czasie w ciążę nie zajdzie :roll: normalnie debilka ...no i suka szczenna [/B][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Witam się niedzielnie z Córeczka :) U nas rano ..czyli o 8 było -25 :shock: teraz już słonko wyszło i jest -15 ...niech się już kończy ta zima :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE] Takich mrozów to u nas nie ma z pewnością dzisiaj :) Tutaj zawsze ciut cieplej jest zresztą niż w dole polski chociaż jak wiatr od morza wieje to odczuwalna temp. potrafi zabić. Moja robota znajduje się jakieś 10 minut od plaży także nieraz pizga jak na Uralu. W nocy jak wracałam do domu to było ok. -5.... zdaniem taxówkarza, nieźle mnie tym zadziwił ale możliwe, nie było aż tak zimno jak noc wcześniej (-14). Też chcę już wiosnę. Quote
Culineo Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 uwielbiam wiosne ale taka juz kwiecień/maj :) zielono, słonecznie, ciepło, przyjemnie i sielsko :loveu: Quote
Alicja Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='jonQuilla']Takich mrozów to u nas nie ma z pewnością dzisiaj :) Tutaj zawsze ciut cieplej jest zresztą niż w dole polski chociaż jak wiatr od morza wieje to odczuwalna temp. potrafi zabić. Moja robota znajduje się jakieś 10 minut od plaży także nieraz pizga jak na Uralu. W nocy jak wracałam do domu to było ok. -5.... zdaniem taxówkarza, nieźle mnie tym zadziwił ale możliwe, nie było aż tak zimno jak noc wcześniej (-14). Też chcę już wiosnę.[/QUOTE] pomarzyć nie kosztuje ;) ooo to masz fajnie ...blisko na plaże ;) Quote
jonQuilla Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Taką wiosnę też lubię, zresztą wiosna to moja ulubiona pora roku...lubię jak nie jest za gorąco ale słonko ładnie świeci i wszystko kwitnie, uwielbiam zapach kwitnących wiśni a u mnie na podwórku jest sporo drzewek wiśniowych więc przy otwartych oknach nawet w domu je czuć. No ale nie zapowiada się żeby szybko przyszła wiosna pełną gębą, póki co mamy srogą zimę :roll: Wczoraj i dzisiaj co prawda jest 'cieplej' ale śnieg sypie :shake: Będę musiała schody przed pracą odśnieżać :angryy: bleh! Na plażę zaraz sobie pójdę wziąć orzeźwiającą kąpiel :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Wciągnęłaś się do ,,morsów ,,;) ??Jak widzę w TV te kąpiele w lodowatej wodzie to mnie trzepie .. Quote
FredziaFredzia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Mi też od razu zimno jak coś takiego oglądam. :lol: Quote
jonQuilla Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Nie, zdecydowanie do morsów się nie wciągnęłam i w najbliższym czasie nie planuję...może na starość mi coś się pozmienia w dekielku :) Ogólnie to dzisiaj mieliśmy namiastkę wiosny...ładnie słonko świeciło i chyba był +. Super! Aż mi się żyć zachciało a potem sobie przypomniałam że są Walentynki a ja muszę siedzieć w pracy i będę pewnie wysłuchiwała podpitych amantów ;) No ale póki co (odpukać) takowych nie było...ale jest jeszcze młoda godzina więc wszystko może przede mną. Dostałam rano jedną walentynkę od klienta ;) lizaka Chupa Chups! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przed chwilką też był klient od tekstu o ZNIESŁAWIENIE GO ;) i mnie rozbawił bardzo gdyż chciał jedno piwo, potem dwa, ostatecznie wziął jedno (zawsze tak jest) no i ja wysłuchawszy jego zachcianki powiedziałam 'okej' a on do mnie 'proszę po polsku mówić' :-o Zabił mnie tym tekstem, po prostu się roześmiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 witamy się cieplutko i miłego dzionka życzymy:) Quote
M&S Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Cześć Żonkilu, i gdzie ta namiastka wiosny...? u nas syyyypie jak diabli. Miłego:) Quote
jonQuilla Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Witam :) Tak moja radość z 'wiosny' też była przedwczesna bo jeszcze tego samego dnia pod wieczór zaczął sypać śnieg i następny cały dzień też sypał przez co znów mamy zimę w pełni. Dzisiaj było rano słonko i + ale nie cieszę się na zapas bo kto wie czy znów ok. 20 nie zacznie sypać śnieżek :) Chupa Chupsa zapomniałam wziąć z pracy ale leżał na półeczce i czekał na mnie, dzisiaj go wezmę do domu i umieszczę w gablotce którą nazwę 'trofea z pracy' ;) Ogólnie przed chwilą znów wdałam się w miłą pogawędkę z panem od ZNIESŁAWIENIA. Rozmawiałam sobie z koleżanką na gg i mi się ryj cieszył bo coś sobie żartowałyśmy, on wchodzi i mówi: - aż pani rumieńców dostała jak mnie zobaczyła - o ho! bez obaw, to nie z pana powodu - pamięta pani naszą ostatnią rozmowę - nie, nie przypominam sobie - to ma pani bardzo krótką pamięć - jeśli chodzi panu o to że pana zniesławiam, o przepraszam że rzekomo kogoś tam zniesławiam to się powtórzę, nikogo nie zniesławiam ale jeśli pan oczekuje że ktoś będzie dla pana miły to należałoby żeby pan też był miły, ja starałam się być uprzejma na początku ale pan nie raczył mi nawet dzień dobry odpowiadać więc teraz proszę mieć do siebie pretensje (chyba się nie spodziewał że mu coś takiego powiem bo się z lekka zmieszał i zaczał tłumaczyć) - mi nie chodziło konkretnie o panią tylko o pani koleżanki, zmienniczki że to one namawiają panią do tego - nikt mnie do niczego nie namawia a pan nie jest pępkiem świata żeby wszyscy rozmawiali na pański temat - ja wiem że rozmawiacie, mam swoje źródła ... i wyszedł :) Coś czuję że gościu będzie notorycznie nawracał do tego tematu. Jedyne źródło jakie by mu się przydało to źródło psychotropów. Quote
Vectra Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ten pan chce mieć racje :diabloti: tylko nie daj mu tej satysfakcji :cooldevi: Quote
Doginka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Pan może szuka sposobu na podryw:roflt: Quote
Alicja Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 zoba jakie kolczyki [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222878-Pi%C4%99kne-fanty-kolczyki-smoki-i-%C5%BCmije-bransoletki-myde%C5%82ka-StowDogiAdop-19.02-g21[/URL] Quote
jonQuilla Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 (edited) multicytat mi nie działa :mad: [B] Vectra, [/B]wiem to i nie dam się...nie ze mną takie gierki ;) ja nie przyznaję ludziom racji w takich sytuacjach nawet jesli sama po czasie stwierdzam że byłam w błędzie :evil_lol::evil_lol: [B]Doginka,[/B] moja koleżanka z pracy powiedziała to samo :evil_lol::evil_lol: On wygląda jak stary kawaler więc jak podrywa tak każdą kobietę to wszystko by się zgadzało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B] Mamuś,[/B] rewelka są te kolczyki...miałam taką glizdę ale przy moich podziurawionych uszach ona się nie sprawdza :roll: Przedostatni klient przyszedł i chciał kupić zupkę chińską, nie mamy takich specyfików ale zażartowałam że mogę mu oddać swoją, on odpowiedział że nie będzie mnie objadać więc powiedziałam że zaraz kończę i tak więc nie zjem jej ;) Chłopak się zaczął śmiać więc w sumie wyłożyłam ją na ladę i powiedziałam żeby ją wziął, nie chciałam kasy ale i tak zostawił 2zł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: W południe też dostałam pączka od stałej klientki :) A teraz mniej fajne zdarzenie na koniec dnia: [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]Witam. Pragnę złożyć skargę na kierowcę autobusu N13 (o numerze bocznym 2010) który kursował dzisiejszej nocy (z 16 na 17 lutego 2012r.). Nie jeżdżę liniami nocnymi od wczoraj ale od dwóch miesięcy niemalże codziennie poruszam się na tej samej trasie, początkowym moim przystankiem jest zawsze 'Opolska' o godzinie 00:16. Doskonale zatem zdaję sobie sprawę z tego że przystanki są na żądanie i należy sygnalizować postój machając ręką (będąc na zewnątrz) i naciskając przycisk stopu (będąc w środku). Niestety dzisiaj miało miejsce nieprzyjemne zdarzenie otóż kierowca nie zareagował na moje machanie ręką i zatrzymał z łaską autobus dopiero kilkanaście metrów za przystankiem. Początkowo myślałam że to tylko pomyłka kierowcy, w końcu każdy jest człowiekiem i może się pomylić jednak byłam w błędzie bo gdy doszłam do czekającego na środku ulicy autobusu i weszłam do środka usłyszałam uszczypliwy komentarz kierowcy w kwestii nie sygnalizowania postoju, odpowiedziałam na to że machałam ręką ale kierowca wdał się ze mną w dyskusję próbując na siłę wmówić mi że tego nie robiłam. Z przykrością muszę stwierdzić że jeżeli ów Pan nie ma tyle podzielnej uwagi żeby prowadzić autobus i jednocześnie obserwować to co dzieje się na przystanku to nie jest osobą kompetentną aby pracować na liniach nocnych. Mam nadzieję że ktoś zwróci uwagę na ten problem bo to nie jest pierwsza taka sytuacja. Jakiś czas temu ten sam kierowca na tej samej trasie w podobny sposób potraktował dwójkę innych osób, byłam tylko świadkiem tego zdarzenia ale wszystko wskazuje na to że Pan ten ma problem ze skupieniem się na swoich obowiązkach przez co nie potrafi wykonywać ich w należyty sposób. Z poważaniem, Katarzyna ... . i wszystko jasne :roll: Nocny jeździ co 1,5h i jakiś totalny burek nie będzie mi takich akcji odpierdzielać. [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] Edited February 17, 2012 by jonQuilla Quote
M&S Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Faktycznie nie było to przyjemne zdarzenie......burek jakiś. Oby takich sytuacji więcej nie było. Miłego piątku:) Quote
jonQuilla Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='M&S']Faktycznie nie było to przyjemne zdarzenie......burek jakiś. Oby takich sytuacji więcej nie było. Miłego piątku:)[/QUOTE] Już mi złość przeszła ale wczoraj to aż para z uszu mi leciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki i wzajemnie :) Kacperek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P1070786.jpg[/IMG] Quote
omry Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 [quote name='jonQuilla'] Kacperek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P1070786.jpg[/IMG][/QUOTE] Haha, boskie body :D Quote
Alicja Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ale słodki :loveu: [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P1070786.jpg[/url] a skarga jak najbardziej się należy na tego pana buraka Quote
Justa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Co do kierowcy autobusu, to on nie powinien wogóle miec prawa jazdy jeśli nie umie skupić się na kilku rzeczach na raz :mad: Quote
jonQuilla Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Bodziak faktycznie jest świetny :) Co do kierowcy busa to moja siostra ma koleżankę, która pracuje w biurze ZTM w Gda. i się jej podpytała czy te skargi w ogóle są rozpatrywane, powiedziała że tak ;) W takim przypadkach przeglądają monitoring i jeśli faktycznie machałam to kierowca dostanie po premii :p Quote
Recommended Posts