Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :loveu::multi:

Fioneczka, nie mam zielonego pojęcia skąd się wziął u Ciebie ten szalony pomysł że ja mogłabym mieć zdjęcia swoich zwierząt... przecież to jakiś absurd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jednak zapewniam że zarówno zwierzaki jak i ja czujemy się dobrze. Ostatnio znów mam chwilowy brak weny na pisanie na dogo...wchodzę i oglądam ale nie chce mi się pisać :evil_lol: Także wiedzcie że jesteście obserwowani! Wszyscy bez wyjątków :diabloti:

Pozdrawiam :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Zoba Córcia :)
http://www.gadu-gadu.pl/apocalyptica-gwiazda-krakowskich-juwenaliow?utm_source=gg&utm_medium=hover
http://www.gadu-gadu.pl/sabaton-na-przystanku-woodstock?utm_source=gg&utm_medium=hover

Mamuś właśnie wczoraj wyczytałam że Sabaton zagości na Woodzie, nie jestem jakąś mega miłośniczką ich muzyki ale jestem pewna że koncert na Woodstocku będzie po prostu niesamowity i chciałabym to zobaczyć na własne oczy. Piosenkę z tego artykułu akurat bardzo lubię. Swoją drogą mają fajne teksty i osoby, które uważają że taka muzyka to tylko darcie mordy powinny posłuchać :) Z pewnością ambitniejsze teksty niż w muzyce Pop :eviltong:
Ja nie wiem czy na Woodstock pojadę w tym roku :placz: Chyba niestety nie, nie mam z kim :roll: Może z ekipą od Fenrisa ale musiałabym namiot sobie zorganizować i chciałabym kogoś 'swojego' wziąć ale czarno to widzę, cholera :angryy:

A Apocalyptica jakoś tak do mnie nie przemawia, chociaż nie powiem że nie chciałabym iść na koncert...pewnie po koncercie bym się zakochała, na żywo to jednak na żywo.

Posted

[quote name='jonQuilla']Mamuś właśnie wczoraj wyczytałam że Sabaton zagości na Woodzie, nie jestem jakąś mega miłośniczką ich muzyki ale jestem pewna że koncert na Woodstocku będzie po prostu niesamowity i chciałabym to zobaczyć na własne oczy. Piosenkę z tego artykułu akurat bardzo lubię. Swoją drogą mają fajne teksty i osoby, które uważają że taka muzyka to tylko darcie mordy powinny posłuchać :) Z pewnością ambitniejsze teksty niż w muzyce Pop :eviltong:
Ja nie wiem czy na Woodstock pojadę w tym roku :placz: Chyba niestety nie, nie mam z kim :roll: Może z ekipą od Fenrisa ale musiałabym namiot sobie zorganizować i chciałabym kogoś 'swojego' wziąć ale czarno to widzę, cholera :angryy:

A za Apocalypticą jakoś tak nie przepadam.[/QUOTE]

my myśleliśmy o Woodstocku , ale nic nie planuję , z tym że u nas już namiot odpada ( panie przed menopauzą nie sypiają w namiotach ).Muszę z chłopakami z Carrantuohill pogadać jak z noclegami , oni sa co roku , nawet z dzieciakami więc mają jakieś bezpieczne kwatery .
Nosi mnie , pojechałabym sobie gdzieś ...

Posted

[quote name='Alicja']my myśleliśmy o Woodstocku , ale nic nie planuję , z tym że u nas już namiot odpada ( panie przed menopauzą nie sypiają w namiotach ).Muszę z chłopakami z Carrantuohill pogadać jak z noclegami , oni sa co roku , nawet z dzieciakami więc mają jakieś bezpieczne kwatery .
Nosi mnie , pojechałabym sobie gdzieś ...[/QUOTE]

Ludzie mieszkający w okolicach pola Woodstockowego wynajmują pokoje, zresztą nie tylko...swoje podwórka też za opłatą udostępniają pod namiot/przyczepę. Koszta z tego co mi wiadomo nie są jakieś zniewalające a warunki znacznie ciekawsze ;) Z tym że najbliższe domostwa to ok 3km od pola ale to też nie jest tragedia a przynajmniej od kurzu i syfu można odpocząć ;)
Ja jestem jeszcze na tym etapie że mi hałas, syf i malaria nie przeszkadza...ma to swój urok. Jedyne co mnie na woodstocku stresuje to to że jak odchodzę od namiotu to zdaję sobie sprawę z tego że po powrocie może być pusty albo wcale może go nie być.
Jechaj na woodstock...jak będę Cię znajdę i wyściskam xD

Posted

[quote name='Alicja']wiesz jeszcze jest opcja ze uda nam sie zawitać we twe okolice na jakiś krótki wywczas to na bank dam się wyściskac ;)[/QUOTE]

na koniec świata Was ciągnie? :razz: tutaj spadają ludzie z krawędzi ziemi :evil_lol:
z Ozzulcem na wakacjony? :p

Posted

[quote name='jonQuilla']na koniec świata Was ciągnie? :razz: tutaj spadają ludzie z krawędzi ziemi :evil_lol:
z Ozzulcem na wakacjony? :p[/QUOTE]

no na koniec świata i jeszcze dalej ;)
Kurcze ostatni raz byliśmy w Gdańsku i okolicach chyba z 18 lat temu , potem jakoś padło na Sarbinowo , Gąski , Rowy , Grzybowo czyli środkowe wybrzeże .To się zatęsknilo , dawniej jeździliśmy do Gdyni Orłowa co roku ...

Posted

[quote name='Alicja']no na koniec świata i jeszcze dalej ;)
Kurcze ostatni raz byliśmy w Gdańsku i okolicach chyba z 18 lat temu , potem jakoś padło na Sarbinowo , Gąski , Rowy , Grzybowo czyli środkowe wybrzeże .To się zatęsknilo , dawniej jeździliśmy do Gdyni Orłowa co roku ...[/QUOTE]

Śmiem więc sądzić że Orłowo znasz lepiej ode mnie :evil_lol: Ja b. rzadko bywam w Gdyni a moją obecność pod klifem mogłabym policzyć na palcach jednej ręki pewnie :evil_lol:
Co za ignorancja ;)

Posted

[quote name='jonQuilla']Śmiem więc sądzić że Orłowo znasz lepiej ode mnie :evil_lol: Ja b. rzadko bywam w Gdyni a moją obecność pod klifem mogłabym policzyć na palcach jednej ręki pewnie :evil_lol:
Co za ignorancja ;)[/QUOTE]

oj teraz pewnie bym się zgubiła w tym Orłowie , Gdańsk i Sopot pewnie też już do siebie nie podobne ... dlatego plany są ale wiesz jak to z planami bywa.. jak już będę coś wiedzieć na 100% to napisze ;)

Posted

[quote name='Alicja']oj teraz pewnie bym się zgubiła w tym Orłowie , Gdańsk i Sopot pewnie też już do siebie nie podobne ... dlatego plany są ale wiesz jak to z planami bywa.. jak już będę coś wiedzieć na 100% to napisze ;)[/QUOTE]

na to liczę :)

Posted

Od zdjęć teraz mam większe zmartwienie mianowicie -> Co co cholery stało się z dogo? :roll: Tragedia ten nowy układ postów, mam wrażenie jakby coś się z przeglądarką schrzaniło :shake:

Zdjęć nie mam bo nie mam :evil_lol: Nie chce mi się robić, nie wiem czym jest ta niechęć spowodowana ale jak chodzę z Rudą na spacery to aparatu nawet nie biorę. Po częsci pewnie przez to że jest zimno a ja nie lubię chodzić w opakowaniu zimowym + jeszcze się obwieszać niepotrzebnymi torbami, aparatami itd. Zrobi się cieplej to wrócę do normalnego życia, przynajmniej tak mi się wydaje a póki co musicie uzbroić się w cierpliwość.

Posted

[quote name='jonQuilla']Od zdjęć teraz mam większe zmartwienie mianowicie -> Co co cholery stało się z dogo? :roll: Tragedia ten nowy układ postów, mam wrażenie jakby coś się z przeglądarką schrzaniło :shake:
[/QUOTE]
Dokładnie, cały czas czekam aż się do końca załaduje :diabloti: Wkurzające to jest, strasznie. Co chwilę muszą coś zmieniać, i to nie tylko na dogo :shake:

Posted

Mi też obecny wygląd dogo nie podoba się, jest okropny i nie mogę się przyzwyczaić. Co do zdjęć, to tak jak Ty mam lenia i nawet na spacery nie biorę aparatu. Jedynie w domu czasem coś cyknę

Posted

Izabela124. napisał(a):
Mi też obecny wygląd dogo nie podoba się, jest okropny i nie mogę się przyzwyczaić. Co do zdjęć, to tak jak Ty mam lenia i nawet na spacery nie biorę aparatu. Jedynie w domu czasem coś cyknę

ja mam identycznie, także dziewczyny nie jesteście same :evil_lol: