fioneczka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 a może jakieś psiowo zającowe foty :diabloti: masz :razz: Quote
jonQuilla Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Witam :loveu::multi: Fioneczka, nie mam zielonego pojęcia skąd się wziął u Ciebie ten szalony pomysł że ja mogłabym mieć zdjęcia swoich zwierząt... przecież to jakiś absurd :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jednak zapewniam że zarówno zwierzaki jak i ja czujemy się dobrze. Ostatnio znów mam chwilowy brak weny na pisanie na dogo...wchodzę i oglądam ale nie chce mi się pisać :evil_lol: Także wiedzcie że jesteście obserwowani! Wszyscy bez wyjątków :diabloti: Pozdrawiam :loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Zoba Córcia :) http://www.gadu-gadu.pl/apocalyptica-gwiazda-krakowskich-juwenaliow?utm_source=gg&utm_medium=hover http://www.gadu-gadu.pl/sabaton-na-przystanku-woodstock?utm_source=gg&utm_medium=hover Quote
jonQuilla Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Alicja']Zoba Córcia :) http://www.gadu-gadu.pl/apocalyptica-gwiazda-krakowskich-juwenaliow?utm_source=gg&utm_medium=hover http://www.gadu-gadu.pl/sabaton-na-przystanku-woodstock?utm_source=gg&utm_medium=hover Mamuś właśnie wczoraj wyczytałam że Sabaton zagości na Woodzie, nie jestem jakąś mega miłośniczką ich muzyki ale jestem pewna że koncert na Woodstocku będzie po prostu niesamowity i chciałabym to zobaczyć na własne oczy. Piosenkę z tego artykułu akurat bardzo lubię. Swoją drogą mają fajne teksty i osoby, które uważają że taka muzyka to tylko darcie mordy powinny posłuchać :) Z pewnością ambitniejsze teksty niż w muzyce Pop :eviltong: Ja nie wiem czy na Woodstock pojadę w tym roku :placz: Chyba niestety nie, nie mam z kim :roll: Może z ekipą od Fenrisa ale musiałabym namiot sobie zorganizować i chciałabym kogoś 'swojego' wziąć ale czarno to widzę, cholera :angryy: A Apocalyptica jakoś tak do mnie nie przemawia, chociaż nie powiem że nie chciałabym iść na koncert...pewnie po koncercie bym się zakochała, na żywo to jednak na żywo. Quote
Alicja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='jonQuilla']Mamuś właśnie wczoraj wyczytałam że Sabaton zagości na Woodzie, nie jestem jakąś mega miłośniczką ich muzyki ale jestem pewna że koncert na Woodstocku będzie po prostu niesamowity i chciałabym to zobaczyć na własne oczy. Piosenkę z tego artykułu akurat bardzo lubię. Swoją drogą mają fajne teksty i osoby, które uważają że taka muzyka to tylko darcie mordy powinny posłuchać :) Z pewnością ambitniejsze teksty niż w muzyce Pop :eviltong: Ja nie wiem czy na Woodstock pojadę w tym roku :placz: Chyba niestety nie, nie mam z kim :roll: Może z ekipą od Fenrisa ale musiałabym namiot sobie zorganizować i chciałabym kogoś 'swojego' wziąć ale czarno to widzę, cholera :angryy: A za Apocalypticą jakoś tak nie przepadam.[/QUOTE] my myśleliśmy o Woodstocku , ale nic nie planuję , z tym że u nas już namiot odpada ( panie przed menopauzą nie sypiają w namiotach ).Muszę z chłopakami z Carrantuohill pogadać jak z noclegami , oni sa co roku , nawet z dzieciakami więc mają jakieś bezpieczne kwatery . Nosi mnie , pojechałabym sobie gdzieś ... Quote
jonQuilla Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Alicja']my myśleliśmy o Woodstocku , ale nic nie planuję , z tym że u nas już namiot odpada ( panie przed menopauzą nie sypiają w namiotach ).Muszę z chłopakami z Carrantuohill pogadać jak z noclegami , oni sa co roku , nawet z dzieciakami więc mają jakieś bezpieczne kwatery . Nosi mnie , pojechałabym sobie gdzieś ...[/QUOTE] Ludzie mieszkający w okolicach pola Woodstockowego wynajmują pokoje, zresztą nie tylko...swoje podwórka też za opłatą udostępniają pod namiot/przyczepę. Koszta z tego co mi wiadomo nie są jakieś zniewalające a warunki znacznie ciekawsze ;) Z tym że najbliższe domostwa to ok 3km od pola ale to też nie jest tragedia a przynajmniej od kurzu i syfu można odpocząć ;) Ja jestem jeszcze na tym etapie że mi hałas, syf i malaria nie przeszkadza...ma to swój urok. Jedyne co mnie na woodstocku stresuje to to że jak odchodzę od namiotu to zdaję sobie sprawę z tego że po powrocie może być pusty albo wcale może go nie być. Jechaj na woodstock...jak będę Cię znajdę i wyściskam xD Quote
Alicja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 wiesz jeszcze jest opcja ze uda nam sie zawitać we twe okolice na jakiś krótki wywczas to na bank dam się wyściskac ;) Quote
jonQuilla Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Alicja']wiesz jeszcze jest opcja ze uda nam sie zawitać we twe okolice na jakiś krótki wywczas to na bank dam się wyściskac ;)[/QUOTE] na koniec świata Was ciągnie? :razz: tutaj spadają ludzie z krawędzi ziemi :evil_lol: z Ozzulcem na wakacjony? :p Quote
Alicja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='jonQuilla']na koniec świata Was ciągnie? :razz: tutaj spadają ludzie z krawędzi ziemi :evil_lol: z Ozzulcem na wakacjony? :p[/QUOTE] no na koniec świata i jeszcze dalej ;) Kurcze ostatni raz byliśmy w Gdańsku i okolicach chyba z 18 lat temu , potem jakoś padło na Sarbinowo , Gąski , Rowy , Grzybowo czyli środkowe wybrzeże .To się zatęsknilo , dawniej jeździliśmy do Gdyni Orłowa co roku ... Quote
jonQuilla Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Alicja']no na koniec świata i jeszcze dalej ;) Kurcze ostatni raz byliśmy w Gdańsku i okolicach chyba z 18 lat temu , potem jakoś padło na Sarbinowo , Gąski , Rowy , Grzybowo czyli środkowe wybrzeże .To się zatęsknilo , dawniej jeździliśmy do Gdyni Orłowa co roku ...[/QUOTE] Śmiem więc sądzić że Orłowo znasz lepiej ode mnie :evil_lol: Ja b. rzadko bywam w Gdyni a moją obecność pod klifem mogłabym policzyć na palcach jednej ręki pewnie :evil_lol: Co za ignorancja ;) Quote
Alicja Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='jonQuilla']Śmiem więc sądzić że Orłowo znasz lepiej ode mnie :evil_lol: Ja b. rzadko bywam w Gdyni a moją obecność pod klifem mogłabym policzyć na palcach jednej ręki pewnie :evil_lol: Co za ignorancja ;)[/QUOTE] oj teraz pewnie bym się zgubiła w tym Orłowie , Gdańsk i Sopot pewnie też już do siebie nie podobne ... dlatego plany są ale wiesz jak to z planami bywa.. jak już będę coś wiedzieć na 100% to napisze ;) Quote
jonQuilla Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Alicja']oj teraz pewnie bym się zgubiła w tym Orłowie , Gdańsk i Sopot pewnie też już do siebie nie podobne ... dlatego plany są ale wiesz jak to z planami bywa.. jak już będę coś wiedzieć na 100% to napisze ;)[/QUOTE] na to liczę :) Quote
Pusiakowa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Izabela124.']Gadu gadu a zdjęć ani słychu :P[/QUOTE] True story :diabloti: Quote
jonQuilla Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Od zdjęć teraz mam większe zmartwienie mianowicie -> Co co cholery stało się z dogo? :roll: Tragedia ten nowy układ postów, mam wrażenie jakby coś się z przeglądarką schrzaniło :shake: Zdjęć nie mam bo nie mam :evil_lol: Nie chce mi się robić, nie wiem czym jest ta niechęć spowodowana ale jak chodzę z Rudą na spacery to aparatu nawet nie biorę. Po częsci pewnie przez to że jest zimno a ja nie lubię chodzić w opakowaniu zimowym + jeszcze się obwieszać niepotrzebnymi torbami, aparatami itd. Zrobi się cieplej to wrócę do normalnego życia, przynajmniej tak mi się wydaje a póki co musicie uzbroić się w cierpliwość. Quote
Pusiakowa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='jonQuilla']Od zdjęć teraz mam większe zmartwienie mianowicie -> Co co cholery stało się z dogo? :roll: Tragedia ten nowy układ postów, mam wrażenie jakby coś się z przeglądarką schrzaniło :shake: [/QUOTE] Dokładnie, cały czas czekam aż się do końca załaduje :diabloti: Wkurzające to jest, strasznie. Co chwilę muszą coś zmieniać, i to nie tylko na dogo :shake: Quote
Alicja Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 no niestety ...teraz dogo wygląda jak ....pół doopy zza krzaka :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Pusiakowa napisał(a):Co chwilę muszą coś zmieniać, i to nie tylko na dogo :shake: ACTA? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mi też obecny wygląd dogo nie podoba się, jest okropny i nie mogę się przyzwyczaić. Co do zdjęć, to tak jak Ty mam lenia i nawet na spacery nie biorę aparatu. Jedynie w domu czasem coś cyknę Quote
Iza. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Izabela124. napisał(a):Mi też obecny wygląd dogo nie podoba się, jest okropny i nie mogę się przyzwyczaić. Co do zdjęć, to tak jak Ty mam lenia i nawet na spacery nie biorę aparatu. Jedynie w domu czasem coś cyknę ja mam identycznie, także dziewczyny nie jesteście same :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Do wszelkich zmian trzeba się przyzwyczaić ... niemniej wolałam jak dogo było niebieskie :diabloti: Quote
Recommended Posts