jonQuilla Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='Cimi']no niestety pies, ktorego trzeba wiecznie pilnowac :diabloti:, jak jest zbyt cicho to trzeba sprawdzic co robi, wczoraj przy kolacji zachcialo jej sie sciagnac obrus ze wszystkim co bylo :evil_lol: [FONT=Georgia]hahaha....u mnie identycznie...jak tracę Salsę z pola widzenia to wolę iść zobaczyć czy leży czy broi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Febe ma ciekawe pomysły żeby urozmaicić "nudną" wigilijną kolację :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Cimi Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] Febe ma ciekawe pomysły żeby urozmaicić "nudną" wigilijną kolację :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] O tak zdecydowanie :lol: Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]w końcu udało mi sie nadrobić te 100 postów :cool1: :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]Szczury gryzą jak się boją :) Jeśli oswoisz szczura to nie ugryzie...szczury są podobne pod pewnymi względami do psów...jeśli oswoisz i będziesz dobrze traktować to nie ugryzie...zaufa Ci i pójdzie za Tobą krok w krok nawet po dworze. Na zaufanie szczura trzeba sobie zapracować...od małego oswajać co nie znaczy że dorosłych osobników oswoić się nie da :) bo znam przypadki miziaków, które były strasznymi agresorami :) [/FONT] [FONT=Arial]i to jest przepis na oswojenie też legwanka..... o to właśnie biega.... jak spędzasz z nim dużo czasu to potrafi chodzić przy nodze jak pies/szczur :razz: może dziś wyciągniemy naszego zieleńca z terraa:roll: pomyśle jeszcze.... bo nie wiem czy chce mi sie usuwać potem powstałe szkody :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
diabelkowa Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 http://img214.imageshack.us/img214/2589/dsc04629uq7.jpg ktos tu chyba ma nieswieze skarpetki:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:Dobereczek córeńko :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w końcu udało mi sie nadrobić te 100 postów :cool1: :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]i to jest przepis na oswojenie też legwanka..... o to właśnie biega.... jak spędzasz z nim dużo czasu to potrafi chodzić przy nodze jak pies/szczur :razz: może dziś wyciągniemy naszego zieleńca z terraa:roll: pomyśle jeszcze.... bo nie wiem czy chce mi sie usuwać potem powstałe szkody :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Cześć Klocuszkowa :loveu::loveu: :multi::multi: wyciągnij, wyciągnij ;) niech chłopak wie że żyje :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='diabelkowa']http://img214.imageshack.us/img214/2589/dsc04629uq7.jpg ktos tu chyba ma nieswieze skarpetki:evil_lol: [FONT=Georgia]kto?? :oops: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja']:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:Dobereczek córeńko :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]Cześć Mamuniu :multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
tygra Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 cześć :) jak tam w ostatni świąteczny dzionek :) Quote
mia_mia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :cool3: czy łancuch pokarmowy przedłuzyl się o swiateczny makowiec na początku? Quote
basia2202 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) Quote
jonQuilla Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='tygra']cześć :) jak tam w ostatni świąteczny dzionek :) [FONT=Georgia]cześć...nudno a jak może być ;) :evil_lol:[/FONT] [quote name='emdziolek']Cześć Siostra!:multi::multi: [FONT=Georgia]witam siostrzyczko :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='mia_mia']:cool3: czy łancuch pokarmowy przedłuzyl się o swiateczny makowiec na początku? [FONT=Georgia]o makowiec i piernika ;) :evil_lol:[/FONT] [quote name='basia2202']nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;) życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1: bogatego mikołaja :x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości, oraz szczęścia i samych łask bożych w nadchodzącym Nowym 2008 Roku Basia, Mariusz i Zuzanka:) [FONT=Georgia]Cześć Basiu :multi::multi: Dziękuje Wam bardzo za życzonka :) coś mam z kompem :roll: co chwilę się wiesza...nawet w trakcie restartowania :roll: już kilka razy tak miałam i zawsze się naprawiało jak odłączałam napęd...teraz też tak zrobiłam i czekam z niecierpliwością żeby sprawdzić czy się zwiesi :mad: ŚWIĘTA ŚWIĘTA I PO ŚWIĘTACH :multi::multi: super bo co za dużo to nie zdrowo :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]żonkilka... dzieki za spotkanko... foty Salsowo-Clockworkowe :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: [/FONT] __________________ Quote
Pimpek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Kurde xD To Salsa, nie rozpoznałam, pryz klocku taka mała :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:....Klocuś z wizytą u Salsy :eviltong:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]żonkilka... dzieki za spotkanko... foty Salsowo-Clockworkowe :loveu::loveu::evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]o kurde, nie wiedziałam że spotkaliście się dzisiaj z Salsą...nic mi wredota nie powiedziała :roll: a gdzie ja do cholerci wtedy byłam? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]podobieństwo zniewalające :loveu::loveu::loveu: jednak Salsucha ma białą końcóweczkę ogona ;)[/FONT] [quote name='Pimpek']Kurde xD To Salsa, nie rozpoznałam, pryz klocku taka mała :evil_lol: [FONT=Georgia]przy Klocku większość psów wychodzi na małe ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:....Klocuś z wizytą u Salsy :eviltong:[/FONT] [FONT=Georgia]już wiem czemu Salsa dzisiaj taka jakaś nieswoja ;) poznała przystojniaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Paula Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]podobieństwo zniewalające :loveu::loveu::loveu: jednak Salsucha ma białą końcóweczkę ogona ;)[/FONT] [FONT=Georgia] I jest troszkę chudsza :evil_lol: ;) [FONT=Verdana][SIZE=2]Witanko poświąteczne [/FONT]:multi: :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 cze Żonkilkowa! Jak tam po świątecznym imprezkowaniu - żyjesz? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Arial]:hand: jestem :loveu::loveu::loveu:będę później [/FONT] Quote
BeaC Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 ................to ja ..............poświąteczna..............do zobaczenia w przyszłym roku:shake::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Paula_'][FONT=Georgia] I jest troszkę chudsza :evil_lol: ;) [FONT=Verdana][SIZE=2]Witanko poświąteczne [/FONT]:multi: :loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]Cześć Paulinko :loveu::multi: a no to też...Salsa to chuderlak i nie chce mi przytyć chociaż odrobinki :evil_lol:[/FONT] [quote name='apple']cze Żonkilkowa! Jak tam po świątecznym imprezkowaniu - żyjesz? :evil_lol: [FONT=Georgia]Cześć Jabłuszko :multi::multi: imprezkowania nie było :) wynudziłam się w te święta :evil_lol::evil_lol: już nie mogę się doczekać sylwestra ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: jestem :loveu::loveu::loveu:będę później [/FONT] [FONT=Georgia]Cześć :loveu: :multi::multi:[/FONT] [quote name='BeaC']................to ja ..............poświąteczna..............do zobaczenia w przyszłym roku:shake::diabloti: [FONT=Georgia]w przyszłym lepszym roku zapomniałaś dodać Kochana ;) :loveu: Cześć :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
apple Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Nie balowałaś w święta to czemu? A kreacja na sywestra juz gotowa? Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='apple']Nie balowałaś w święta to czemu? [FONT=Georgia]nigdy w święta się nie bawie...zawsze zamulam w domu :)[/FONT] A kreacja na sywestra juz gotowa? [FONT=Georgia]w sylwestra idę do koleżanki i będziemy same...chyba że znajomi dołączą a oni jeszcze nie wiedzą więc ooOO nie ma co się stroić :evil_lol: Salsa dzisiaj została pogoniona...byłam z nią przed chwilą w lesie i biegała sobie luzem...pobiegła do przodu a pod górkę na zakręcie szła babka z psem i córeczką małą...ja ich nie widziałam bo tak to bym przytrzymała Salsę. Jak to Salsa wyrwała do psa żeby się bawić a to była suka, która nie koniecznie inne suki lubi i ją pogoniła...poszczypała za grzbiet, Salsa zaczęła piszczeć i spieprzyła. Ja całej akcji nie widziałam bo zanim dobiegłam to Salsa już była koło mnie. Córka tej pani krzyku narobiła jakby się tam ze skóry psy obdzierały...jak to małe dzieci i ja się wystraszyłam...ahhh...Salsie nic nie jest, tylko grzbiet miała ośliniony. Bardzo dobrze może się nauczy że nie każdy pies to towarzysz do zabawy. [/FONT] Quote
Rybka_39 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Cześć Żancia! Moja Kora też kilka razy po dupsku oberwała..i niczego się nienauczyła:razz: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witaj poswiatecznie kwiatuszku !!!!!!!!!!!! Moja sp TOSIA tez tyle razy po dooopsko dostala od innych psiakow ale zadnej nauki z tego nie wyniosla i leciala do kazdego napotkanego psiego osobnika coby sie pobawic .....echhh.......... buzioleeee Quote
Recommended Posts