jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Przyszłąm se rano na żonkilke popatrzać :evil_lol: [FONT=Georgia] miło mi :oops: :loveu::loveu: cześć :multi::multi::multi: Dzisiaj opieprzyłam siostrę żeby mi oddała aparat w końcu...bo wróciłam ze szkoły a ona akurat od Nas wychodziła, oczywiście nie wzięła aparatu bo nie wiedziała że odwiedziny będzie Nam składać...debil :mad::mdleje: Może dzisiaj jej TZ będzie po coś podjeżdżał tutaj to zabierze ze sobą....oby, oby bo jak nie to spuszczę im łomot :mad::mad: Thaa...tyle z żalenia się na braki w aparacie ;) teraz czas na przyjemności ... http://www.youtube.com/watch?v=lv6xxEF4hdo ta piosenka chodzi za mną od hmm tygodnia :loveu: [/FONT][FONT=Georgia]:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: [/FONT] [FONT=Georgia]jak ja uwielbiam takie starocie :loveu::loveu: z tego wszystkiego zapomniałam że właśnie jest 123 [SIZE=2]strona czyli moja ukochana liczba :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Georgia][SIZE=2]:multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Skoro nie mam aparatu a tutaj jakoś tak pusto to dam stare zdjęcia szczurów :razz: :eviltong::eviltong::eviltong: w końcu one gatunkowo przeważają w moim osobistym łańcuchu pokarmowym ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:heyka córcia :loveu: no szczuraski w blogasku :multi::multi::multi: słusznie się sis opieprz nalezał :mad:...jak tak mozna brać i nie oddawac :razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:heyka córcia :loveu: no szczuraski w blogasku :multi::multi::multi: słusznie się sis opieprz nalezał :mad:...jak tak mozna brać i nie oddawac :razz:[/FONT] [FONT=Georgia]Hej mamcia :multi::multi::multi: też jej tak powiedziałam :) niech sobie nie myśli że skoro starsza to jej wszystko wolno :evil_lol: :diabloti: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://lh5.google.pl/jonQuilla123/RznxZBw_w6I/AAAAAAAABHE/GfiBB9wURPc/Obraz%20021.jpg?imgmax=512 yeaaa... jakis breakdance? Quote
emdziolek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Siemanko siostro!!:multi: Widziałam scurki!!:multi: Zakochane i tańczące brejka:cool3: Buzi buzi! Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='diabelkowa']http://lh5.google.pl/jonQuilla123/RznxZBw_w6I/AAAAAAAABHE/GfiBB9wURPc/Obraz%20021.jpg?imgmax=512 yeaaa... jakis breakdance? [FONT=Georgia]tak :) mam bardzo giĘŁtkie szczury ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='emdziolek']Siemanko siostro!!:multi: Widziałam scurki!!:multi: Zakochane i tańczące brejka:cool3: Buzi buzi! [FONT=Georgia]cześć siostra :multi::multi::multi: [/FONT] [quote name='apple']Fajne szczurki - fajne!:loveu: [FONT=Georgia]a no fajne ;) :evil_lol: tylko że ostatnio porządki świąteczne po nocach w klatce robią i spać mi nie dają :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]a no fajne ;) :evil_lol: tylko że ostatnio porządki świąteczne po nocach w klatce robią i spać mi nie dają :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Jak byś im sprzatała to by same nie musiały :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Jak byś im sprzatała to by same nie musiały :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops::oops::oops: [FONT=Georgia]jutro im sprzątać będę :) bo rozpiździel taki zrobiły że nawet hamaczek rozwaliły i nie mają gdzie spać...zoUzy wstrętne :diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='jonQuilla']:oops::oops::oops: [FONT=Georgia]jutro im sprzątać będę :) bo rozpiździel taki zrobiły że nawet hamaczek rozwaliły i nie mają gdzie spać...zoUzy wstrętne :diabloti:[/FONT] A to zoUzy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Rybka_39']Czesc! Ja tez kce szczura..:multi: [FONT=Georgia]nie ma problemu ;) jest strasznie dużo szczurów potrzebujących pomocy :) dostałam aparat w końcu :multi::multi::multi: ale oczywiście baterie padnięte :roll: no cóż jednak lepiej tak niż w ogóle :) z racji tego że mi się nudziło to "zmontowałam" filmik króciutki :eviltong: pierwszy raz bawiłam się programem do obróbki więc nie jest jakiś fajny :oops: :evil_lol::evil_lol: Filmik stary...jakoś w wakacje kręcony albo nawet przed kręcony :) http://pl.youtube.com/watch?v=qJBJQq5KA70 [/FONT] Quote
e.v.a Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć EFF:multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]nie :) ja całe życie jestem odpier*****a ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] albo popier***a:lol::evil_lol::evil_lol:;) witanko:multi: Quote
AśkaK Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://lh4.google.pl/jonQuilla123/R2pmxWDQiiI/AAAAAAAABG8/FAA47dNGwjg/Obraz%20034.jpg?imgmax=512 Ale super zdjęcie!!!:lol: Ja mam takie pytanko...czy scurki gryzą i jak często?:evil_lol: Ja bym bardzo takiego szczurka chciała, tylko...mam że tak powiem pewną nieśmiałość do gryzoni. Bo jak dziabnie to czy bardzo boli?:lol: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial Black]WESOLYCH I SNIEZNYCH SWIAT ZYCZYMY!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='evaxon']albo popier***a:lol::evil_lol::evil_lol:;) witanko:multi: [FONT=Georgia]też ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi::multi: [/FONT] [quote name='AśkaK']http://lh4.google.pl/jonQuilla123/R2pmxWDQiiI/AAAAAAAABG8/FAA47dNGwjg/Obraz%20034.jpg?imgmax=512 Ale super zdjęcie!!!:lol: Ja mam takie pytanko...czy scurki gryzą i jak często?:evil_lol: Ja bym bardzo takiego szczurka chciała, tylko...mam że tak powiem pewną nieśmiałość do gryzoni. Bo jak dziabnie to czy bardzo boli?:lol: [FONT=Georgia]Szczury gryzą jak się boją :) Jeśli oswoisz szczura to nie ugryzie...szczury są podobne pod pewnymi względami do psów...jeśli oswoisz i będziesz dobrze traktować to nie ugryzie...zaufa Ci i pójdzie za Tobą krok w krok nawet po dworze. Na zaufanie szczura trzeba sobie zapracować...od małego oswajać co nie znaczy że dorosłych osobników oswoić się nie da :) bo znam przypadki miziaków, które były strasznymi agresorami :) Mnie ugryzł tylko raz szczur...było to na początku mojej "przygody" z tymi zwierzakami i był to półroczny samiec, który wcześniej nie miał kontaktu z człowiekiem...oddałam go :roll: jakbym posiadała wtedy tą wiedzę, którą mam teraz to pewnie zostałby u mnie...ale oddałam go znajomej, która miała doświadczenie w szczurach i ona go oswoiła. W każdym bądź razie ugryzienie bolało jak cholera bo pod paznokieć się wbił i skubany puścić nie chciał...ale później już nie miałam "przyjemności" kolejny raz przeżyć takiego zaszczytu ;) Jeśli bierzesz młodego szczurka...powiedzmy 5/6 tygodni to nawet jeśli dziabnie Cię za palec to nie odczujesz tego...bo ugryzienia są delikatne bardzo :) z czasem jak Cię pozna to nie dziabnie...no chyba że pomyli Cię z pokarmem...moja Shiro (albinoska) ma kiepski wzrok i czasami zdarza jej się mnie dziabnąć w palec jak daje jej jakiś smakołyk...no ale coż, też nie robi tego zbyt mocno...bynajmniej nie krwawię ;) :evil_lol: To tyle...rozpisałam się, sorki :) [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='zuzolandia'][FONT=Arial Black]WESOLYCH I SNIEZNYCH SWIAT ZYCZYMY!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Georgia]Dziękuje FRU, ZU - ZIOWA ;) :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 hej wpadlam na momencik też kiedyś miałam szczurki.pierwszy piwczak-sierotak była ze mną 24 godz/ dobe bo tata chciał mi ja usunąć....................chodziła ze mną do szkoły jeździła na obozy żeglarskie super była........:loveu::-( Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='BeaC']hej wpadlam na momencik też kiedyś miałam szczurki.pierwszy piwczak-sierotak była ze mną 24 godz/ dobe bo tata chciał mi ja usunąć....................chodziła ze mną do szkoły jeździła na obozy żeglarskie super była........:loveu::-( Zeglujesz! Ja tyż!:loveu: Quote
jonQuilla Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='apple']żonkilkowa ho no tu:lol: [FONT=Georgia]już już ;) bez gotowania mi się tutaj...musiałam odespać te męki związane ze wstawaniem rano :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej żeglowniczko 1 :multi::multi::evil_lol: [/FONT] [quote name='mia_mia']witanko u szczurzej mamy:p [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi: mia M mia M ;) :loveu: :evil_lol: [/FONT] [quote name='BeaC']hej wpadlam na momencik też kiedyś miałam szczurki.pierwszy piwczak-sierotak była ze mną 24 godz/ dobe bo tata chciał mi ja usunąć....................chodziła ze mną do szkoły jeździła na obozy żeglarskie super była........:loveu::-( [FONT=Georgia]witam żeglowniczkę 2 ;) :multi::multi: ja szczurów wszędzie nie zabieram...ale zanim przygarnęłam drugiego a potem trzeciego szczura to przez rok Bazyla (*) była sama i spała czasami ze mną w łóżku. Później jak już była większa ilość szczurów to na noc szły do klatki bo biegały po mnie i nie mogłam spać :) [/FONT] Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]już już ;) bez gotowania mi się tutaj...musiałam odespać te męki związane ze wstawaniem rano :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hej żeglowniczko 1 :multi::multi::evil_lol:[/FONT] no nareszcie - co to za spanie:evil_lol: Quote
Recommended Posts