Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']no nareszcie - co to za spanie:evil_lol:

[FONT=Georgia]:oops::oops: jakieś takie niewinne ;)

jak tam u Was przygotowania świąt?
nastroje świąteczne już są? :eviltong:
[/FONT]

[FONT=Georgia]u mnie głucho i szaro...nic się nie dzieje, choinka wujków ;) stoi na balkonie obwinięta sznurkiem a my pewnie kupimy w sobotę albo nawet w niedzielę ;)

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:oops::oops: jakieś takie niewinne ;)

jak tam u Was przygotowania świąt?
nastroje świąteczne już są? :eviltong:
[/FONT]

[FONT=Georgia]u mnie głucho i szaro...nic się nie dzieje, choinka wujków ;) stoi na balkonie obwinięta sznurkiem a my pewnie kupimy w sobotę albo nawet w niedzielę ;)

[/FONT]
Ja tylko choinkę postawię i to jeszcze muszę wykombinować jak ją umocować co by jej Ala z Krosiem nie obalili:evil_lol::evil_lol:. A reszte robią moi rodzice i teściowie więc -IDE NA SEPA hahahaha.

A nastrój Świateczny to ja mam zawsze :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ja tylko choinkę postawię i to jeszcze muszę wykombinować jak ją umocować co by jej Ala z Krosiem nie obalili:evil_lol::evil_lol:. A reszte robią moi rodzice i teściowie więc -IDE NA SEPA hahahaha.

A nastrój Świateczny to ja mam zawsze :evil_lol:

[FONT=Georgia]to oprzyj ją o ścianę i przyblokuj fotelem czy czymś z każdej strony ;) :evil_lol::evil_lol:

ja się obawiam że Salsa nam rozwali choinkę :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Cze Córeńko :multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Mamunia dziś z dobiegu :razz::razz:zapracowana i już bez wlasnego laptopika :placz:oddałam ...a nowy kupię dopiero po Nowym Roku ...zasrana Vista i tyle ...bedę szukać z XP:razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cze Córeńko :multi::loveu:

Mamunia dziś z dobiegu :razz:zapracowana i już bez wlasnego laptopika :placz:oddałam ...a nowy kupię dopiero po Nowym Roku ...zasrana Vista i tyle ...bedę szukać z XP:razz:
[/FONT]

[FONT=Georgia]Hej mamcia :multi::multi: :loveu::loveu:

ja do południa byłam zalatana :)
a potem padłam na twarz i wypoczywałam :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='evaxon']:loveu:witanko:multi:

[FONT=Georgia]Cześć EFFcia :loveu: :multi::multi:

Dzisiaj znów na imprezę...coś ostatnio dużo wybywam albo do pubów albo na potupajki :eviltong: W sumie jeszcze nie wiem czy skończymy na 2 piwkach czy będziemy szły potańczyć :) się okaże :)

No a teraz w końcu zdjęcia Salsy :multi:
nie za wiele bo nie miałam dzisiaj czasu robić ale lepsze to niż nic :)

na początek wysprzątane szczury ;)

Salsa w trakcie sprzątania :evil_lol::evil_lol:

zmęczona po sprzątaniu

[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]obecnie ulubiona zabawka Salsy czyli osobiście przytachana przez nią lina holownicza :evil_lol::evil_lol:

to koniec :)
jutro może porobię jej jakieś zdjęcia i dam :) :eviltong:
[/FONT]

Posted

Witaj imprezowiczko :loveu: Baw się, póki możesz, bo potem leń dopada :evil_lol: ;)

http://lh5.google.pl/jonQuilla123/RznwlBw_wvI/AAAAAAAABH8/PngxApXKwDE/Obraz%20009.jpg?imgmax=512
http://lh4.google.pl/jonQuilla123/R2pq3WDQipI/AAAAAAAABH0/bSRg2sVVxaw/Obraz%20017.jpg?imgmax=512
Uwielbiam takie fotki :multi: Te udecka i bzuski słodkie :loveu: A w ogóle to super wychodzą Ci zdjęcia scurków :razz: Jaki masz aparat?

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]widziałach szczuraski :loveu:[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć :multi:
masz szczęście że widziałaś, Klockowa :evil_lol:
buźka i wielkie dzięki za życzenia :)
oczywiście wzajemnie :loveu:
[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wpadłam z życzonkami
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9136678&postcount=204
[/FONT]

[FONT=Georgia]hej mamuniu :multi: :loveu:
dzięki za życzenia i życzę Ci tego samego :loveu:
[/FONT]

[quote name='apple']Obraziła sie czy co?
http://lh6.google.pl/jonQuilla123/R2vr9mDQiuI/AAAAAAAABJQ/oZMo8GXsXjs/DSC04466.JPG?imgmax=512

[FONT=Georgia]taaa...dostała opr za zjadanie żwirku szczurzego z podłogi jak sprzątałam w klatce :evil_lol:

[/FONT]

[quote name='Paula_']Witaj imprezowiczko :loveu: Baw się, póki możesz, bo potem leń dopada :evil_lol: ;)

[FONT=Georgia]Dzień dobry:multi:
masz 100% racji ;) :evil_lol:
[/FONT]

http://lh5.google.pl/jonQuilla123/RznwlBw_wvI/AAAAAAAABH8/PngxApXKwDE/Obraz%20009.jpg?imgmax=512
http://lh4.google.pl/jonQuilla123/R2pq3WDQipI/AAAAAAAABH0/bSRg2sVVxaw/Obraz%20017.jpg?imgmax=512
Uwielbiam takie fotki Te udecka i bzuski słodkie A w ogóle to super wychodzą Ci zdjęcia scurków :razz: Jaki masz aparat?
[FONT=Georgia]
też uwielbiam te okrągłe brzuchy ;)
te zdjęcia były robione dawno i starym aparatem siostry
[/FONT][FONT=Georgia]..prawdopodobnie HP 720[/FONT]

[quote name='apple']cze żonkilko! wtawamy juz sobota 8.44 rano. Nie ma spania :diabloti:

[FONT=Georgia]cześć jabłuszko :loveu: :multi:
ja dzisiaj wstałam o 12 :oops: bo wróciłam 4:30 :roll:

głowa mnie boli :roll::roll: :oops::oops:
mamuniu nie krzycz :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]cześć jabłuszko :loveu: :multi:
ja dzisiaj wstałam o 12 :oops: bo wróciłam 4:30 :roll:

głowa mnie boli :roll::roll: :oops::oops:
mamuniu nie krzycz :eviltong:
[/FONT]
O której:crazyeye: Bóg cię opuścił gdzie ty łazisz po nocach:lol:. No chyba że z jakimś fajnym ciachem - to rozumiem:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']O której:crazyeye: Bóg cię opuścił gdzie ty łazisz po nocach:lol:. No chyba że z jakimś fajnym ciachem - to rozumiem:evil_lol:

[FONT=Georgia]ee tam ciacho mnie wczoraj wkurzyło ;) :evil_lol:
byłam potupać z 2 koleżankami...wyszłyśmy po 3 z imprezy ale jedna koleżanka z Sopotu i kolejkę miała dopiero około 4:30 więc dzwoniłyśmy do kolegi żeby przetransportował Nas tam bo nie chciałyśmy czekać na peronie aż przyjedzie ciufcia :)
Zanim on się zebrał, dojechaliśmy, wróciliśmy i pogadałam jeszcze z koleżanką, odprowadziłam ją kawałek z psem i ooOO...późno a w sumie wcześnie się zrobiło ;) :diabloti: :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ee tam ciacho mnie wczoraj wkurzyło ;) :evil_lol:
byłam potupać z 2 koleżankami...wyszłyśmy po 3 z imprezy ale jedna koleżanka z Sopotu i kolejkę miała dopiero około 4:30 więc dzwoniłyśmy do kolegi żeby przetransportował Nas tam bo nie chciałyśmy czekać na peronie aż przyjedzie ciufcia :)
Zanim on się zebrał, dojechaliśmy, wróciliśmy i pogadałam jeszcze z koleżanką, odprowadziłam ją kawałek z psem i ooOO...późno a w sumie wcześnie się zrobiło ;) :diabloti: :evil_lol:
[/FONT]
:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='goldenka245']

[FONT=Georgia]
Hej :) :multi:
dziękuje bardzo :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

[quote name='tygra']Bardzo ładna sunia, aż dziw że dopiero ją wypatrzyłam.
Zyczymy Wam wesołych Świąt
http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209

[FONT=Georgia]witam u Nas :)
i dziękuje bardzo za życzenia :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Zani gdzie ty się szlajasz po nocy...ee albo i nad ranem:evil_lol:
Wesołych Świąt!
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi:

Posted

[quote name='Rybka_39']
Wesołych Świąt!
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, Niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, Biały puch niech z góry spada niechaj piesek w nocy gada, Niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!:multi:

[FONT=Georgia]Dziękuje bardzo za życzenia :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='moon_light']Kupiła bym sobie chętnie szczura(y)..ale one za krótko żyją :( ..:-(

[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi:
a no niestety szczurki krótko żyją...mogłyby chociaż żyć te 5 lat...a tak to już coraz częściej szczurki nie dożywają 2 lat :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek']Cześć żonkilko siostro moja:loveu:

Ja jeszcze raz

WESOLUTKICH ŚWIĄT:evil_lol:

[FONT=Georgia]hej hej :loveu: :multi:

dziękuje bardzo i jeszcze raz ja Tobie Wesolutkich :loveu::loveu:

Właśnie skończyłam kleić z mamą i ciocią uszka...to skandal ;) ja nie lubię barszczu i uszek a do klejenia mnie zmuszają :evil_lol::evil_lol:

Jutro z rana będę zabierała się za ubieranie choinki :) :multi:
Będzie pachniało w domu i będzie już czuć ten nastrój świąteczny :)

głowa boli mnie nadal :roll:
już nie będę piła :shake:
[/FONT]