Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula_']Taa, ludzie są dziwni, ja mam taką panią z jorczkiem w bloku, wsiadam do widny, pani z jorczkiem na rękach: "pani wyjdzie z tym psem", zatkało mnie na moment :-o odpowiedziałam, że nie wyjdę, bo mi się spieszy :eviltong: Coś tam brzdąkała o kagańcu, to zapytałam: "a czemu pani nie ma?" :diabloti: Nie zrozumiała aluzji :evil_lol:

Witanko Salsowe dziewczynki :loveu: :multi:

Cześć :multi::multi:
Panie z małymi pieskami na rączkach są najlepsze :)
Najczęściej jest tak że to właśnie te małe zakompleksione pieski rzucają się z zębami ale nieee....to wszyscy dookoła muszą mieć psy w kagańcach :)

[quote name='emdziolek']Witanko Siostra!:loveu:Czytałam o wrednym facecie:angryy:
Braawo, silna baba masz byc i nie dawaj sie takim ćwokom:mad::evil_lol:
[
/quote]

nie dam się ;) :evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']To ja przyszłam!

widzę i serdecznie witam u Nas ;) :multi:

[quote name='Alicja']Witanko z raniolka :multi:

cześć mamuniu :) :loveu::multi:

[quote name='emdziolek']Czesc siostra:multi:

hejka krejzolska siostro ;) :evil_lol:

Posted

Salsa dzisiaj na dworze dorwała z pół metra liny holowniczej i przytargała do domu :evil_lol::evil_lol: ja zawiązałam dwa supły i zabawa jak nie z tej ziemi :)
Po co przepłacać za taką linę w zoologicznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jutro do mnie do szkoły przyjdzie kamerzysta studniówkowy i będzie nas filmował :evil_lol::evil_lol: już sobie to wyobrażam...nie znoszę kamer więc paniczny atak śmiechu gwarantowany :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Salsa dzisiaj na dworze dorwała z pół metra liny holowniczej i przytargała do domu :evil_lol::evil_lol: ja zawiązałam dwa supły i zabawa jak nie z tej ziemi :)
Po co przepłacać za taką linę w zoologicznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jutro do mnie do szkoły przyjdzie kamerzysta studniówkowy i będzie nas filmował :evil_lol::evil_lol: już sobie to wyobrażam...nie znoszę kamer więc paniczny atak śmiechu gwarantowany :evil_lol:
Badź poważna i prezentuj sie godnie! Twoje dzieci kiedyś to obejżą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Badź poważna i prezentuj sie godnie! Twoje dzieci kiedyś to obejżą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]nie pokażę im bo jeszcze wezmą przykład z mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie pokażę im bo jeszcze wezmą przykład z mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

na szczęście Za moich czasów:diabloti::diabloti::diabloti: nie było takich sprzętów..........:eviltong::eviltong::eviltong:

witka........:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='BeaC'] na szczęście Za moich czasów:diabloti::diabloti::diabloti: nie było takich sprzętów..........:eviltong::eviltong::eviltong:

witka........:multi::multi::multi:

[FONT=Georgia]cześć :multi::multi::multi:

ja chyba bym wolała żeby kamerzysty nie było :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie pokażę im bo jeszcze wezmą przykład z mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Co tam jak będziesz stara to chętnie powspominasz:evil_lol:
Pokazesz jaką miały imprezową mamę.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial];)...córcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no nic ...mam w twoim wieku też piła winka :razz::razz:...ale ze nie teges ;)...to już tak zostaje na zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi zostalo :roll::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]taaaa.. ale jakie wtedy wino było.... sama siara :evil_lol::evil_lol: też sie dałam namówic ze 2,3....4?? :hmmmm: razy

cześć żonkilko... czytałam o miłym panu z onkiem :diabloti: lubie takich panów... a Pawcio to wręcz przepada.... ooo jakie texty puszcza :oops: żadnego szacunku do starszych :grins::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Co tam jak będziesz stara to chętnie powspominasz:evil_lol:
Pokazesz jaką miały imprezową mamę.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]przecież ja nie imprezowa...zawsze siedzę w kącie i z nikim nie rozmawiam :evil_lol::evil_lol: takich ludzi nawet nie ma na filmach ze studniówek ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaaa.. ale jakie wtedy wino było.... sama siara :evil_lol::evil_lol: też sie dałam namówic ze 2,3....4?? :hmmmm: razy

[FONT=Georgia]ohhh Ty siarkopijco ;)
mi się zdarzyło jeden jedyny raz wypić wino z boxa ;)
dokładnie Apetit Cytrynowy i więcej już nie chciałam...fee :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

cześć żonkilko... czytałam o miłym panu z onkiem :diabloti: lubie takich panów... a Pawcio to wręcz przepada.... ooo jakie texty puszcza :oops: żadnego szacunku do starszych :grins::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć :multi::multi:
a to Pawcio...z takimi ludźmi to trzeba grzecznie bo jeszcze naskarżą w kościele i będzie się bohaterem całej niedzielnej mszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przecież ja nie imprezowa...zawsze siedzę w kącie i z nikim nie rozmawiam :evil_lol::evil_lol: takich ludzi nawet nie ma na filmach ze studniówek ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Taaaaaaaaaaaaaaaaaa! Bujać to my a nie nas:cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :multi::multi:
a to Pawcio...z takimi ludźmi to trzeba grzecznie bo jeszcze naskarżą w kościele i będzie się bohaterem całej niedzielnej mszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]nie ważne jak mówią, ważne że mówią ;)

pozdrawiam wszystkich słuchających namszy :evil_lol::evil_lol::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Taaaaaaaaaaaaaaaaaa! Bujać to my a nie nas:cool1::evil_lol:

[FONT=Georgia]ja tu się zwierzam a mi nikt nie wierzy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zapomniałam :)
dzisiaj oddawali próbne z angielskiego :)
miałam 14 pkt czyli 28% i no niestety...jednego pkt mi zabrakło żebym miała te wymagane 30% :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale i tak jest dobrze, myślałam że będzie zdecydowanie gorzej :)

[/FONT]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie ważne jak mówią, ważne że mówią ;)

[/FONT][FONT=Georgia]też racja :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]
pozdrawiam wszystkich słuchających namszy :evil_lol::evil_lol::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Georgia]przyłączam się ;) :diabloti::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja tu się zwierzam a mi nikt nie wierzy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zapomniałam :)
dzisiaj oddawali próbne z angielskiego :)
miałam 14 pkt czyli 28% i no niestety...jednego pkt mi zabrakło żebym miała te wymagane 30% :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale i tak jest dobrze, myślałam że będzie zdecydowanie gorzej :)
[/FONT]
No to gratuluje! Byle do przodu!:lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']siemka!!!
a kreacje studniowkowa TY dziecko juz posiadasz????
poka poka poka ;-)
i tego fordancera co sie bydzie w tancu obracoł tyz poka ;-)
hhihihihih

buziole i miziowanko dla SALSY !!!!

[FONT=Georgia]cześć :) :multi::multi:

Salsa wymiziana i wycmokana oczywiście :) :loveu:

Kreacja studniówkowa :evil_lol::evil_lol: w szafie jest połowa...mianowicie spódnica za kolano, którą kiedyś sobie kupiłam i miałam dwa razy na sobie (miłość do kiecek :loveu:). Nie chcę kupować sukienek i tego typu rzeczy bo i tak na to już nigdy nie spojrzę ;)
Jeśli o górę chodzi to pójdę na zakupy i kupie sobie coś fajnego...co jeszcze będę mogła ubrać (nie ma to jak praktyczne spoglądnięcie na świat) :evil_lol::evil_lol:
Ja najchętniej poszłabym w dżinsach i adidasach...jestem pewna że bawiłabym się najlepiej :grin:

Jeśli chodzi o fordancera to też brak :) idę sama bo mój niedoszły partner znalazł sobie dziewuchę, która mu zabrania spotykania się ze mną i moją koleżanką...a on straszny pantoflarz i nawet na piwo nie chce dać się wyciągnąć mimo że laska mieszka 100km stąd i by się w życiu nie dowiedziała że był na jednym małym piwku z nami ;) :evil_lol::evil_lol: no ale cóż...żal mi chłopaka że taki ślepy i nie wie co traci :roflt:

[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']ooooooooooo a to z kim poloneza zatancujesz????????hihi
to trza we dwoje hihhihihihihihihi
jakby co to CI podesle jakigos hanysa hiihihi fajne tyz som ihihi

[FONT=Georgia]dzięki za chęci ale poloneza nie tańcuje ;)
miałam densić z koleżanką :evil_lol::evil_lol: ale coś nie mogłyśmy się zebrać na próby i tak zwlekałyśmy aż teraz już za późno jest i nie możemy się dopisać do listy poloniźniętych ;) :evil_lol:
[/FONT]

Posted

No i w końcu dotarłam i tu poczytałam pooglądałam -stwierdzam że fajny dzwonek masz w telefonie:razz: a i mature też z biologii zdawałam:razz: a na studniuwce w ogóle nie byłam:grins:
Pozdrawiam

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] ale coś nie mogłyśmy się zebrać na próby i tak zwlekałyśmy aż teraz już za późno jest i nie możemy się dopisać do listy poloniźniętych ;) :evil_lol:[/FONT]
Na pewno bardzo żałujesz :evil_lol:

Witanko :multi: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']siemanko :multi:

we no kup kiecke :) raz w zyciu trza sie odpier****ć:cool3:

[FONT=Georgia]Cześć EFF:multi::multi:

nie :) ja całe życie jestem odpier*****a ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='AśkaK']Przyszłam, patrzę, a tu nagadane na 3 strony!:evil_lol:A gdzie fotecki???:cool3::lol:

[FONT=Georgia]Witam :multi::multi:
moja siostra nadal zwleka z oddaniem aparatu :angryy:
podejrzewam że odzyskam go dopiero w weekend :roll:
[/FONT]

[quote name='groszek83']No i w końcu dotarłam i tu poczytałam pooglądałam -stwierdzam że fajny dzwonek masz w telefonie:razz: a i mature też z biologii zdawałam:razz: a na studniuwce w ogóle nie byłam:grins:
Pozdrawiam

[FONT=Georgia]Cześć Groszku :multi:
Fakt dawno Cię tutaj nie widziałam :)
Miło że nie jestem jedyna, która pcha się na biologię :)

[/FONT]

[quote name='Paula_']Na pewno bardzo żałujesz :evil_lol:

Witanko :multi: :loveu:

[FONT=Georgia]Hej Paulinko :multi::multi:

żałuje tak bardzo że po nocach spać nie mogę ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]