Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Witanko z raniolka :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Paula_']Taa, ludzie są dziwni, ja mam taką panią z jorczkiem w bloku, wsiadam do widny, pani z jorczkiem na rękach: "pani wyjdzie z tym psem", zatkało mnie na moment :-o odpowiedziałam, że nie wyjdę, bo mi się spieszy :eviltong: Coś tam brzdąkała o kagańcu, to zapytałam: "a czemu pani nie ma?" :diabloti: Nie zrozumiała aluzji :evil_lol: Witanko Salsowe dziewczynki :loveu: :multi: Cześć :multi::multi: Panie z małymi pieskami na rączkach są najlepsze :) Najczęściej jest tak że to właśnie te małe zakompleksione pieski rzucają się z zębami ale nieee....to wszyscy dookoła muszą mieć psy w kagańcach :) [quote name='emdziolek']Witanko Siostra!:loveu:Czytałam o wrednym facecie:angryy: Braawo, silna baba masz byc i nie dawaj sie takim ćwokom:mad::evil_lol: [/quote] nie dam się ;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']To ja przyszłam! widzę i serdecznie witam u Nas ;) :multi: [quote name='Alicja']Witanko z raniolka :multi: cześć mamuniu :) :loveu::multi: [quote name='emdziolek']Czesc siostra:multi: hejka krejzolska siostro ;) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Salsa dzisiaj na dworze dorwała z pół metra liny holowniczej i przytargała do domu :evil_lol::evil_lol: ja zawiązałam dwa supły i zabawa jak nie z tej ziemi :) Po co przepłacać za taką linę w zoologicznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jutro do mnie do szkoły przyjdzie kamerzysta studniówkowy i będzie nas filmował :evil_lol::evil_lol: już sobie to wyobrażam...nie znoszę kamer więc paniczny atak śmiechu gwarantowany :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='jonQuilla']Salsa dzisiaj na dworze dorwała z pół metra liny holowniczej i przytargała do domu :evil_lol::evil_lol: ja zawiązałam dwa supły i zabawa jak nie z tej ziemi :) Po co przepłacać za taką linę w zoologicznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jutro do mnie do szkoły przyjdzie kamerzysta studniówkowy i będzie nas filmował :evil_lol::evil_lol: już sobie to wyobrażam...nie znoszę kamer więc paniczny atak śmiechu gwarantowany :evil_lol: Badź poważna i prezentuj sie godnie! Twoje dzieci kiedyś to obejżą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Badź poważna i prezentuj sie godnie! Twoje dzieci kiedyś to obejżą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]nie pokażę im bo jeszcze wezmą przykład z mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
BeaC Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie pokażę im bo jeszcze wezmą przykład z mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] na szczęście Za moich czasów:diabloti::diabloti::diabloti: nie było takich sprzętów..........:eviltong::eviltong::eviltong: witka........:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='BeaC'] na szczęście Za moich czasów:diabloti::diabloti::diabloti: nie było takich sprzętów..........:eviltong::eviltong::eviltong: witka........:multi::multi::multi: [FONT=Georgia]cześć :multi::multi::multi: ja chyba bym wolała żeby kamerzysty nie było :evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie pokażę im bo jeszcze wezmą przykład z mamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Co tam jak będziesz stara to chętnie powspominasz:evil_lol: Pokazesz jaką miały imprezową mamę.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)...córcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nic ...mam w twoim wieku też piła winka :razz::razz:...ale ze nie teges ;)...to już tak zostaje na zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mi zostalo :roll::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]taaaa.. ale jakie wtedy wino było.... sama siara :evil_lol::evil_lol: też sie dałam namówic ze 2,3....4?? :hmmmm: razy cześć żonkilko... czytałam o miłym panu z onkiem :diabloti: lubie takich panów... a Pawcio to wręcz przepada.... ooo jakie texty puszcza :oops: żadnego szacunku do starszych :grins::diabloti: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Co tam jak będziesz stara to chętnie powspominasz:evil_lol: Pokazesz jaką miały imprezową mamę.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]przecież ja nie imprezowa...zawsze siedzę w kącie i z nikim nie rozmawiam :evil_lol::evil_lol: takich ludzi nawet nie ma na filmach ze studniówek ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaaa.. ale jakie wtedy wino było.... sama siara :evil_lol::evil_lol: też sie dałam namówic ze 2,3....4?? :hmmmm: razy [FONT=Georgia]ohhh Ty siarkopijco ;) mi się zdarzyło jeden jedyny raz wypić wino z boxa ;) dokładnie Apetit Cytrynowy i więcej już nie chciałam...fee :evil_lol::evil_lol:[/FONT] cześć żonkilko... czytałam o miłym panu z onkiem :diabloti: lubie takich panów... a Pawcio to wręcz przepada.... ooo jakie texty puszcza :oops: żadnego szacunku do starszych :grins::diabloti: [/FONT] [FONT=Georgia]cześć :multi::multi: a to Pawcio...z takimi ludźmi to trzeba grzecznie bo jeszcze naskarżą w kościele i będzie się bohaterem całej niedzielnej mszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przecież ja nie imprezowa...zawsze siedzę w kącie i z nikim nie rozmawiam :evil_lol::evil_lol: takich ludzi nawet nie ma na filmach ze studniówek ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Taaaaaaaaaaaaaaaaaa! Bujać to my a nie nas:cool1::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :multi::multi: a to Pawcio...z takimi ludźmi to trzeba grzecznie bo jeszcze naskarżą w kościele i będzie się bohaterem całej niedzielnej mszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]nie ważne jak mówią, ważne że mówią ;) pozdrawiam wszystkich słuchających namszy :evil_lol::evil_lol::diabloti: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Taaaaaaaaaaaaaaaaaa! Bujać to my a nie nas:cool1::evil_lol: [FONT=Georgia]ja tu się zwierzam a mi nikt nie wierzy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapomniałam :) dzisiaj oddawali próbne z angielskiego :) miałam 14 pkt czyli 28% i no niestety...jednego pkt mi zabrakło żebym miała te wymagane 30% :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak jest dobrze, myślałam że będzie zdecydowanie gorzej :) [/FONT][quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie ważne jak mówią, ważne że mówią ;) [/FONT][FONT=Georgia]też racja :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] pozdrawiam wszystkich słuchających namszy :evil_lol::evil_lol::diabloti: [/FONT] [FONT=Georgia]przyłączam się ;) :diabloti::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja tu się zwierzam a mi nikt nie wierzy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapomniałam :) dzisiaj oddawali próbne z angielskiego :) miałam 14 pkt czyli 28% i no niestety...jednego pkt mi zabrakło żebym miała te wymagane 30% :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak jest dobrze, myślałam że będzie zdecydowanie gorzej :) [/FONT]No to gratuluje! Byle do przodu!:lol: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 siemka!!! a kreacje studniowkowa TY dziecko juz posiadasz???? poka poka poka ;-) i tego fordancera co sie bydzie w tancu obracoł tyz poka ;-) hhihihihih buziole i miziowanko dla SALSY !!!! Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']siemka!!! a kreacje studniowkowa TY dziecko juz posiadasz???? poka poka poka ;-) i tego fordancera co sie bydzie w tancu obracoł tyz poka ;-) hhihihihih buziole i miziowanko dla SALSY !!!! [FONT=Georgia]cześć :) :multi::multi: Salsa wymiziana i wycmokana oczywiście :) :loveu: Kreacja studniówkowa :evil_lol::evil_lol: w szafie jest połowa...mianowicie spódnica za kolano, którą kiedyś sobie kupiłam i miałam dwa razy na sobie (miłość do kiecek :loveu:). Nie chcę kupować sukienek i tego typu rzeczy bo i tak na to już nigdy nie spojrzę ;) Jeśli o górę chodzi to pójdę na zakupy i kupie sobie coś fajnego...co jeszcze będę mogła ubrać (nie ma to jak praktyczne spoglądnięcie na świat) :evil_lol::evil_lol: Ja najchętniej poszłabym w dżinsach i adidasach...jestem pewna że bawiłabym się najlepiej :grin: Jeśli chodzi o fordancera to też brak :) idę sama bo mój niedoszły partner znalazł sobie dziewuchę, która mu zabrania spotykania się ze mną i moją koleżanką...a on straszny pantoflarz i nawet na piwo nie chce dać się wyciągnąć mimo że laska mieszka 100km stąd i by się w życiu nie dowiedziała że był na jednym małym piwku z nami ;) :evil_lol::evil_lol: no ale cóż...żal mi chłopaka że taki ślepy i nie wie co traci :roflt: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ooooooooooo a to z kim poloneza zatancujesz????????hihi to trza we dwoje hihhihihihihihihi jakby co to CI podesle jakigos hanysa hiihihi fajne tyz som ihihi Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='zuzolandia']ooooooooooo a to z kim poloneza zatancujesz????????hihi to trza we dwoje hihhihihihihihihi jakby co to CI podesle jakigos hanysa hiihihi fajne tyz som ihihi [FONT=Georgia]dzięki za chęci ale poloneza nie tańcuje ;) miałam densić z koleżanką :evil_lol::evil_lol: ale coś nie mogłyśmy się zebrać na próby i tak zwlekałyśmy aż teraz już za późno jest i nie możemy się dopisać do listy poloniźniętych ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 siemanko :multi: we no kup kiecke :) raz w zyciu trza sie odpier****ć:cool3: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Przyszłam, patrzę, a tu nagadane na 3 strony!:evil_lol:A gdzie fotecki???:cool3::lol: Quote
groszek83 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No i w końcu dotarłam i tu poczytałam pooglądałam -stwierdzam że fajny dzwonek masz w telefonie:razz: a i mature też z biologii zdawałam:razz: a na studniuwce w ogóle nie byłam:grins: Pozdrawiam Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] ale coś nie mogłyśmy się zebrać na próby i tak zwlekałyśmy aż teraz już za późno jest i nie możemy się dopisać do listy poloniźniętych ;) :evil_lol:[/FONT] Na pewno bardzo żałujesz :evil_lol: Witanko :multi: :loveu: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='evaxon']siemanko :multi: we no kup kiecke :) raz w zyciu trza sie odpier****ć:cool3: [FONT=Georgia]Cześć EFF:multi::multi: nie :) ja całe życie jestem odpier*****a ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='AśkaK']Przyszłam, patrzę, a tu nagadane na 3 strony!:evil_lol:A gdzie fotecki???:cool3::lol: [FONT=Georgia]Witam :multi::multi: moja siostra nadal zwleka z oddaniem aparatu :angryy: podejrzewam że odzyskam go dopiero w weekend :roll: [/FONT] [quote name='groszek83']No i w końcu dotarłam i tu poczytałam pooglądałam -stwierdzam że fajny dzwonek masz w telefonie:razz: a i mature też z biologii zdawałam:razz: a na studniuwce w ogóle nie byłam:grins: Pozdrawiam [FONT=Georgia]Cześć Groszku :multi: Fakt dawno Cię tutaj nie widziałam :) Miło że nie jestem jedyna, która pcha się na biologię :) [/FONT] [quote name='Paula_']Na pewno bardzo żałujesz :evil_lol: Witanko :multi: :loveu: [FONT=Georgia]Hej Paulinko :multi::multi: żałuje tak bardzo że po nocach spać nie mogę ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Przyszłąm se rano na żonkilke popatrzać :evil_lol: Quote
Recommended Posts