tygra Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]w sylwestra idę do koleżanki i będziemy same...chyba że znajomi dołączą a oni jeszcze nie wiedzą więc ooOO nie ma co się stroić :evil_lol: Salsa dzisiaj została pogoniona...byłam z nią przed chwilą w lesie i biegała sobie luzem...pobiegła do przodu a pod górkę na zakręcie szła babka z psem i córeczką małą...ja ich nie widziałam bo tak to bym przytrzymała Salsę. Jak to Salsa wyrwała do psa żeby się bawić a to była suka, która nie koniecznie inne suki lubi i ją pogoniła...poszczypała za grzbiet, Salsa zaczęła piszczeć i spieprzyła. Ja całej akcji nie widziałam bo zanim dobiegłam to Salsa już była koło mnie. Córka tej pani krzyku narobiła jakby się tam ze skóry psy obdzierały...jak to małe dzieci i ja się wystraszyłam...ahhh...Salsie nic nie jest, tylko grzbiet miała ośliniony. Bardzo dobrze może się nauczy że nie każdy pies to towarzysz do zabawy. [/FONT] nie nauczy się. Tygra też tak robi i już ze trzy razy dostała po nosie, a przy czwartym razie zmieniła postawę z uciekającej z placu broni na "chcesz się bić to dawaj". I oczywiście jak widzi jakiegoś psa to wciąż bez zastanowienia leci do zabawy.Ja wolałam jak zwiewała... Ale po drugiej cieczce już nie chce. Sama nie zaczyna ale jak na nią ktoś zeby pokaże to nie jest dłużna Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Rybka_39']Cześć Żancia! Moja Kora też kilka razy po dupsku oberwała..i niczego się nienauczyła:razz: [quote name='zuzolandia']Witaj poswiatecznie kwiatuszku !!!!!!!!!!!! Moja sp TOSIA tez tyle razy po dooopsko dostala od innych psiakow ale zadnej nauki z tego nie wyniosla i leciala do kazdego napotkanego psiego osobnika coby sie pobawic .....echhh.......... buzioleeee [quote name='tygra']nie nauczy się. Tygra też tak robi i już ze trzy razy dostała po nosie, a przy czwartym razie zmieniła postawę z uciekającej z placu broni na "chcesz się bić to dawaj". I oczywiście jak widzi jakiegoś psa to wciąż bez zastanowienia leci do zabawy.Ja wolałam jak zwiewała... Ale po drugiej cieczce już nie chce. Sama nie zaczyna ale jak na nią ktoś zeby pokaże to nie jest dłużna [FONT=Georgia]łeee to lipa...a miałam nadzieje że jakieś wnioski wyniesie ;) w każdym bądź razie dobrze że się nie zaczęły gryźć i Salsa do mnie szybko wróciła :) [/FONT] Quote
AśkaK Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hej, wpadłam złożyć po-świąteczne i przed-sylwkowe życzonka :p - Szczęścia w Nowym Roku, radochy w Sylwestra :BIG:, pociechy z Salsy!!!:loveu::lol: Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='AśkaK']Hej, wpadłam złożyć po-świąteczne i przed-sylwkowe życzonka :p - Szczęścia w Nowym Roku, radochy w Sylwestra :BIG:, pociechy z Salsy!!!:loveu::lol: [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi: Dziękuje bardzo :loveu::loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='emdziolek']Joł joł madafaka siostra! [FONT=Georgia]cześć siostra cześć ;) :multi::multi: :loveu: jaka Ty dzisiaj OSTRA ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
emdziolek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć siostra cześć ;) :multi::multi: :loveu: jaka Ty dzisiaj OSTRA ;) :evil_lol: [/FONT] Bardzo OSTRa bo słucham OSTR'a:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='emdziolek']Bardzo OSTRa bo słucham OSTR'a:evil_lol: [FONT=Georgia]:evil_lol: też gdzieś mam na winampie ;)[/FONT] Quote
emdziolek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol: też gdzieś mam na winampie ;)[/FONT] ide kimać:cool3: Branoc sis:loveu: Quote
apple Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Zonkilowa przyszłam powybrzydzać do cię tak jak ty do mnie. Coś tu pusto nie ma fotek w tym FOTO Blogu! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='apple']Zonkilowa przyszłam powybrzydzać do cię tak jak ty do mnie. Coś tu pusto nie ma fotek w tym FOTO Blogu! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: :grin::grin: [FONT=Georgia]mściwa maruda z Ciebie ;) :loveu: cześć :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='tygra']Witamy sie z rana :) [quote name='emdziolek']Witanko południowo!:multi::multi: [FONT=Georgia]Witam Was dziewczynki, witam :loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
apple Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='jonQuilla']:grin::grin: [FONT=Georgia]mściwa maruda z Ciebie ;) :loveu: cześć :multi::multi::multi: [/FONT] Zawsze do usług :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='apple']Zawsze do usług :evil_lol: [FONT=Georgia]zapamiętam :) :evil_lol:[/FONT] [quote name='Martinee']Witam serdecznie [FONT=Georgia]również serdecznie witam :) :multi: a kto powie czyj to piesek? ;) :evil_lol: [/FONT] Quote
emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]zapamiętam :) :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]również serdecznie witam :) :multi: a kto powie czyj to piesek? ;) :evil_lol: [/FONT] Ja wiem! TO klocek Madzi?:razz: Nareszcie usiadłaś nad kartką, piękny rysunek!:multi: Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='emdziolek']Ja wiem! TO klocek Madzi?:razz: Nareszcie usiadłaś nad kartką, piękny rysunek!:multi: [FONT=Georgia]tak Klocuś :evil_lol: a no dzisiaj się nudziłam i miałam chęci coś namazać i nawet mi się podoba efekt końcowy :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj Córcia ........dopadłam kompeczka :evil_lol::evil_lol: Klocuś :loveu::loveu::loveu::loveu:mój slodziaczek :loveu::loveu: http://img293.imageshack.us/img293/2953/dsc04683dkk3.jpg ale się nam talentne bestyjki tu trafiły ;) [/FONT] Quote
tygra Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 bardzo fajny rysunek też bym sobie pomazała a jak na złość nie mam czasu :( Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tak Klocuś :evil_lol: a no dzisiaj się nudziłam i miałam chęci coś namazać i nawet mi się podoba efekt końcowy :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Cześć żonkilko! Piękny rysunek - ale zdolniacha z ciebie :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]Żonkilko.... dziekuję jeszcze TU za Klocusia :Rose:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='evaxon']czesc jonkilku gilku:loveu: [FONT=Georgia]cześć EFF :) :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj Córcia ........dopadłam kompeczka :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial][FONT=Georgia]cześć mamuniu :loveu::multi::multi::multi:[/FONT][/FONT] [quote name='tygra']bardzo fajny rysunek też bym sobie pomazała a jak na złość nie mam czasu :( [FONT=Georgia]zasiadaj na pupie i rysuj...mi się też nie chciało i nie miałam nigdy czasu ;) ale jak już usiadłam to nie chciało mi się od kartki odchodzić :evil_lol:[/FONT] [quote name='apple']Cześć żonkilko! Piękny rysunek - ale zdolniacha z ciebie :evil_lol: [FONT=Georgia]cześć jabłuszko :loveu: :multi: ale mi słodzisz :evil_lol: :evil_lol: [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Żonkilko.... dziekuję jeszcze TU za Klocusia :Rose:[/FONT] [FONT=Georgia]Hej Madziu :loveu::multi::multi: Nie ma za co :) Klocusia mi się bardzo fajnie mazało i mam zamiar dzisiaj przeszukać jakieś blogi w poszukiwaniu fajnych zdjęć i może jakiegoś psiaka jeszcze narysuje...bo mi się wkręcił teraz ołówek ;) Ja tak mam...że mogę nie rysować długo, długo a jak już się zabiorę to nagle czas się znajduje i mogę tylko nad kartką siedzieć :evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts