Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Pierwszy raz w życiu:multi:
Sory Madzia ale to winko i cukiery są moje.........

No dobra podzielę się z wami :lol: Bo WAS KOCHOM:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Georgia]ahhh....jakie wyznania :) :loveu::loveu::loveu:
aż się zarumieniłam ;) :loveu:
nie wiem jak reszta ale ja Ciebie też :loveu::loveu::loveu: :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple']Pierwszy raz w życiu:multi:
Sory Madzia ale to winko i cukiery są moje.........

No dobra podzielę się z wami :lol: Bo WAS KOCHOM:loveu::loveu::loveu:
[FONT=Arial]
za winko dziękuję... nie pijam... 2 razy w życiu sie napiłam i podziękował,
wódka raz w życiu, czyli wsjo na wódzie też odpada,
szampana też nie trawie,
inne wynalazki typu whiski rumy itd odpadają... TYLKO PIFFKO i z umiarem :loveu::loveu:

a nie wygladam na taką.. praffda?? :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial]:placz:Szarlotka mnie wyprzedziła ....a ja wiedziałam ze to Max :p[/FONT]

[FONT=Georgia]niedobra jest ;) :evil_lol:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
szampana też nie trawie,
inne wynalazki typu whiski rumy itd odpadają... TYLKO PIFFKO i z umiarem :loveu::loveu:

[/FONT]

[FONT=Georgia]nie wyglądasz ale na alkusa też nie ;) :evil_lol:
ja z kolei piFFko najmniej lubie a najwięcej pije ;):evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[/FONT]

[FONT=Arial]aaaa... widzisz... pozory mylą... jak tak czytam o waszych wyskokach to se myśle że chyba ja to najrzadziej łykam... nawet jak jade na impre to kieruje i nie pije :grins: [/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]niedobra jest ;) :evil_lol:

[FONT=Arial]:loveu:dobla jest;)[/FONT]
[/FONT]

[/FONT]

:razz::razz:[FONT=Arial]:razz:piffko najzdrowsiejsze ;)[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa... widzisz... pozory mylą... jak tak czytam o waszych wyskokach to se myśle że chyba ja to najrzadziej łykam... nawet jak jade na impre to kieruje i nie pije :grins: [/FONT]

[FONT=Arial] mogę coś napisać ....mogę ??:razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]potwierdzam calym swym jestestwem :cool1:....Klocusiowa u mła nie wypila nic ponad hektolitry coli ...kaffy i herbatki ....:razz::razz::razz:ale nie naszej dogomaniaczki ice tea;).....to janioł nie kobita :p[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaa... widzisz... pozory mylą... jak tak czytam o waszych wyskokach to se myśle że chyba ja to najrzadziej łykam... nawet jak jade na impre to kieruje i nie pije :grins: [/FONT]

[FONT=Georgia]to już wiem do kogo trukać jak będę potrzebowała drajwera ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe :)
czasami też chciałabym nie pić ale jak namawiają to nie mam serca odmawiać :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to się nazywa anty asertywność ;)

[/FONT]
[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]potwierdzam calym swym jestestwem :cool1:....Klocusiowa u mła nie wypila nic ponad hektolitry coli ...kaffy i herbatki ....:razz::razz::razz:ale nie naszej dogomaniaczki ice tea;).....to janioł nie kobita :p[/FONT]

[FONT=Georgia]porządne dziewcze :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:[FONT=Arial]:razz:piffko najzdrowsiejsze ;)[/FONT]

[FONT=Arial]praffda... kawa herbata cola cola cola..... :mdleje: [/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to już wiem do kogo trukać jak będę potrzebowała drajwera ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe :)
czasami też chciałabym nie pić ale jak namawiają to nie mam serca odmawiać :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to się nazywa anty asertywność ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]jasne ... pisz ino wcześniej kiedy... i do pół godziny bede :evil_lol::evil_lol:
ja tam wole jeździć niz pić :multi::multi::loveu:
[/FONT]

Posted

przeczytałam te setki stron i musze stwierdzić,że ładnie podsumowałaś szczury:evil_lol: dla mnie to takie piesy w gryzoniowym ciałku

ale zdjęcia z młodości szczurków wymiatają,
ten 3 tygodniowy maluch wyglądał jak myszka, bałabym się ,że zgniotę,
dlatego ja brałam wyrośnięte,które mogę miętosić do woli:loveu:

Posted

Dzieki za odwiedziny .. ja rowniez wpadlam popodziwiac zdjecia twojej psiny i jestem pod wrazeniem.. Slodka mordka.. piekny piesek :) musi miec Toba bardzo dobrze bo promienieje z niego radosc i zadowolenie :):lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no i stało sie.... idem sie napić jednego browarka.... z Pawciem :grins:[/FONT]

[FONT=Georgia]smacznego piwkowania [/FONT]

[quote name='Szczurosława']przeczytałam te setki stron i musze stwierdzić,że ładnie podsumowałaś szczury:evil_lol: dla mnie to takie piesy w gryzoniowym ciałku

ale zdjęcia z młodości szczurków wymiatają,
ten 3 tygodniowy maluch wyglądał jak myszka, bałabym się ,że zgniotę,
dlatego ja brałam wyrośnięte,które mogę miętosić do woli:loveu:

[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi:

ja nie miałam problemów z dotykaniem takiego malucha...ale racja, dorosły szczur to jednak kawał "mięcha" ;) i trudno skrzywdzić dotykając :) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='_Mikuunia_']Dzieki za odwiedziny .. ja rowniez wpadlam popodziwiac zdjecia twojej psiny i jestem pod wrazeniem.. Slodka mordka.. piekny piesek :) musi miec Toba bardzo dobrze bo promienieje z niego radosc i zadowolenie :):lol:

[FONT=Georgia]Witam u Nas :multi::multi:
a no rozpieszczona ta moja "bestia" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial]:placz:Szarlotka mnie wyprzedziła ....a ja wiedziałam ze to Max :p[/FONT] Nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze numery..... :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
szampana też nie trawie,

[/FONT] Ja tam pijam rózne rzeczy dlatego potem głowa nie ta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale pyffko kubiem najbardziej :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]niedobra jest ;) :evil_lol:[/FONT] Ja!? Przykro mi że tak mówisz :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ps cześć Sis:multi:

Posted

[quote name='Paula_']Aaaa, mój Maksiu :multi: Jaki śliczny :loveu: Dziękować :calus: http://img140.imageshack.us/img140/4886/dsc04692dh9.jpg
Zapisałam sobie na kompku, mogę? :razz:

[FONT=Georgia];) jasne że możesz :)
nie ma za co :)

Cześć :multi::multi::multi:
[/FONT]

[quote name='apple']

Ja!? Przykro mi że tak mówisz :shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ps cześć Sis:multi:

[FONT=Georgia]żartowałam :) :evil_lol:

Cześć...kolejna siostrzyczka? :loveu: :multi:
ahhh....świetnie :multi::multi::multi:
[/FONT]

[quote name='Szczurosława']tak sobie pomyślałam, tylko nie krzycz:oops:,że skoro dziewczynki kiedyś były trzy,to może wziełabyś dla nich wykastrowanego kolegę,raźniej by im było?
zobacz jakie ślicznoty tu są:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100858
[FONT=Georgia]
ja bardzo bym chciała 3 szczurka bo tęskni mi się za takim ciut większym stadkiem ale Salsa jest anty szczurza i niestety moje kontakty są ograniczone z ogoniastymi od kiedy ona jest u mnie...szczury musiały trafić na szafę i mimo że są wypuszczane codziennie to ja nie mogę z nimi siedzieć długo bo zamykam drzwi na klucz przed psem a ona wariuje za drzwiami...szczeka, piszczy i skacze na klamkę kiedy ja jestem w środku.... i taka do pupy robota....więc podejrzewam że już nie będę miała więcej szczurów :roll: nie poświęcam im tyle czasu ile bym chciała i mam wyrzuty sumienia z tego powodu
[/FONT]

Posted

[quote name='diabelkowa']szczkoda ze Salsa tak zle znosi szczurze towarzystwo ale mi sie podoba jej imie Salsa:loveu:

[FONT=Georgia]a miała się nazywać Blacho-dachówka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]....[/FONT]

[FONT=Georgia]ja bardzo bym chciała 3 szczurka bo tęskni mi się za takim ciut większym stadkiem ale Salsa jest anty szczurza i niestety moje kontakty są ograniczone z ogoniastymi od kiedy ona jest u mnie...szczury musiały trafić na szafę i mimo że są wypuszczane codziennie to ja nie mogę z nimi siedzieć długo bo zamykam drzwi na klucz przed psem a ona wariuje za drzwiami...szczeka, piszczy i skacze na klamkę kiedy ja jestem w środku.... i taka do pupy robota....więc podejrzewam że już nie będę miała więcej szczurów :roll: nie poświęcam im tyle czasu ile bym chciała i mam wyrzuty sumienia z tego powodu [/FONT]

no pacz co za Salsa:shake:
moje też nie lubią gdy szczury po nich chodzą,ale wiedzą,że szczurów NIW WOLNO uszkodzić;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko Kwiatuszkowa Córeńko :multi::loveu::multi:[/FONT]

[FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: :loveu::loveu:

[/FONT]
[quote name='Szczurosława']no pacz co za Salsa:shake:
moje też nie lubią gdy szczury po nich chodzą,ale wiedzą,że szczurów NIW WOLNO uszkodzić;)

[FONT=Georgia]no Salsa niestety nie wie :( rzuca się z kłami na szczury...ona na wsi jak zerwała się z łańcucha to kury zagryzała :( [/FONT]

Posted

Szkoda że Salsa nie lubi tych szczurów, a co do tych zagryzionych kur, Pimpek jak był mały to biegał po sąsiadach i im kurczątka i kaczątka dusił, i zostawiał, za to jest na łańcuchu :shake:

Posted

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:...Corcia u Cioteczki Kolcusiowej 666 stronka :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]już nie :grins:
ale wcześniej mnóstwo legwanciów ... for ju ;)
[/FONT]