apple Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Masakra! :angryy::angryy::angryy: Biedne zwierzęta :-( Quote
jonQuilla Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='apple']Masakra! :angryy::angryy::angryy: Biedne zwierzęta :-( racja...na głupotę ludzką lekarstwa nie ma :roll: Dzisiaj miałam 4 lekcje po 30 minut więc nie pojechałam...poszłyśmy z koleżanką do kina na "film o pszczołach" :evil_lol: Seans na 11:30 a my o 11 już siedziałyśmy na sali...świateł nie zapalili i siedziałyśmy te pół godziny w ciemnościach...włączyłyśmy flesze w telefonach i robiłyśmy zwierzęta z cieni rękowych ;) na ekranie :evil_lol::evil_lol: Tylko my byłyśmy w sali przez cały film i czułyśmy się jakbyśmy były na prywatnym seansie :grin::grin::grin: Na koniec wyszłyśmy tylnymi drzwiami, które prowadzą od razu na dwór...były otwarte przez cały film...śmiało mogłyśmy wprowadzić znajomych za free :) :evil_lol: Podoba mi się takie chodzenie do kina :) Quote
Paula Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 http://img233.imageshack.us/img233/8135/nigerians222221aoch1.jpg :shake: :mdleje: Witaj Kasiu :loveu: Quote
AśkaK Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='jonQuilla'] Dzisiaj miałam 4 lekcje po 30 minut więc nie pojechałam... Ach, cóż to za wspaniala szkoła że lekcje po 30 min trwają?:loveu: Witaj Żonkilku:p!!! [quote name='jonQuilla']włączyłyśmy flesze w telefonach i robiłyśmy zwierzęta z cieni rękowych ;) na ekranie :evil_lol::evil_lol: Hahaha! :evil_lol: Prywatne seansy są najlepsze.:razz::lol: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='drzalka']Witamy się :loveu: Cześć :multi::loveu: [quote name='Paula_'] Witaj Kasiu :loveu: Witaj Paulinko :loveu: :multi: [quote name='AśkaK']Ach, cóż to za wspaniala szkoła że lekcje po 30 min trwają?:loveu: Jakaś rada była i poskracali lekcje :) Witaj Żonkilku:p!!! Cześć :multi::multi: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Doberek! :multi::multi::multi:Jak już przyjdziesz z tej szkoły to może zajrzyj tu co!:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='BeaC']Wtorkowa hejka:multi::multi::multi: Cześć :multi::multi::multi: [quote name='apple']Doberek! :multi::multi::multi:Jak już przyjdziesz z tej szkoły to może zajrzyj tu co!:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam :multi::multi::multi: a no zaglądam po szkole, zaglądam ;) :evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi::multi: Witam :multi::multi::multi: a no zaglądam po szkole, zaglądam ;) :evil_lol: No masz ty szczęście ze zajżałaś bo .................................żartowałam :calus: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='apple']No masz ty szczęście ze zajżałaś bo .................................żartowałam :calus: :diabloti: a już się zaczynałam martwić o swoje zdrowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='jonQuilla']:diabloti: a już się zaczynałam martwić o swoje zdrowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I słusznie! Nie wiesz że od przytulania też się robią odciski? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='apple']I słusznie! Nie wiesz że od przytulania też się robią odciski? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: od wszystkiego może się coś zrobić ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :oops::oops::oops:To mnie tu jeszcze dzisiaj nie było :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...ale wstyd :roll: Witaj córciu :loveu::loveu::loveu: Miotam się między kompem z sprzątankiem :cool1: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='diabelkowa']a czeesc wam :) Cześć :multi::multi::multi: [quote name='Alicja']:oops::oops::oops:To mnie tu jeszcze dzisiaj nie było :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...ale wstyd :roll: Witaj córciu :loveu::loveu::loveu: Miotam się między kompem z sprzątankiem :cool1: Witaj mamciu :loveu::loveu::loveu: :multi: ja też powinnam się tak pomiotać ale mam strasznego lenia :roll: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 hielllo jo tyz sie miotom hihihihhihihihi i se pauzem zrobilam coby wos ponawiedzac hihihih buzioleeeeee Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='evaxon']dżem dobry :loveu: powidła tyż ;) :loveu: :multi::multi: [quote name='zuzolandia']hielllo jo tyz sie miotom hihihihhihihihi i se pauzem zrobilam coby wos ponawiedzac hihihih buzioleeeeee Witam miotającą się ;) :loveu: :multi::multi: buziole przyjęte ;) :loveu: :evil_lol::evil_lol: Właśnie wróciłam z wieczornego spaceru z Salsą i gościu mi ciśnienie podniósł...idę sobie z Salsą stałą trasą i jakiś mocher z ON'kiem stoi na trawniku. Ja się zbliżam a on: - niech Pani idzie w drugą stronę (łapie psa krótko) - jeśli Pan nie zauważył to stamtąd przyszłam i nie mam potrzeby znów tam iść - awantura będzie - ja swojego psa przytrzymam a jeśli Pan ma z tym problem to polecam kaganiec na co Pan sie oburzył i zaciągną psa za murek żebym sobie przeszła...był ewidentnie oburzony tym że nie poszłam w drugą stronę...co on myślał że mi drogę spaceru wytyczy :angryy::angryy: dyktator się znalazł Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='jonQuilla'] Witaj mamciu :loveu::loveu::loveu: :multi: ja też powinnam się tak pomiotać ale mam strasznego lenia :roll: :evil_lol: to jak masz lenie to sie nie miotaj bo jeszcze mu krzywdę zrobisz :evil_lol::evil_lol: ja mam teraz przerwe ......pewnie do pasterki ....bo znow ledwo woda leci:angryy: [quote name='jonQuilla'] Właśnie wróciłam z wieczornego spaceru z Salsą i gościu mi ciśnienie podniósł...idę sobie z Salsą stałą trasą i jakiś mocher z ON'kiem stoi na trawniku. Ja się zbliżam a on: - niech Pani idzie w drugą stronę (łapie psa krótko) - jeśli Pan nie zauważył to stamtąd przyszłam i nie mam potrzeby znów tam iść - awantura będzie - ja swojego psa przytrzymam a jeśli Pan ma z tym problem to polecam kaganiec na co Pan sie oburzył i zaciągną psa za murek żebym sobie przeszła...był ewidentnie oburzony tym że nie poszłam w drugą stronę...co on myślał że mi drogę spaceru wytyczy :angryy::angryy: dyktator się znalazł ;)...córcia ...moja krew :evil_lol:...tez bym palantowi sie nia dala :mad: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']to jak masz lenie to sie nie miotaj bo jeszcze mu krzywdę zrobisz :evil_lol::evil_lol: racja, muszę o niego dbać bo coś często mam z nim do czynienia ;) :evil_lol::evil_lol: ;)...córcia ...moja krew :evil_lol:...tez bym palantowi sie nia dala :mad:\ no baa...w końcu co u matki to u córki ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Taa, ludzie są dziwni, ja mam taką panią z jorczkiem w bloku, wsiadam do widny, pani z jorczkiem na rękach: "pani wyjdzie z tym psem", zatkało mnie na moment :-o odpowiedziałam, że nie wyjdę, bo mi się spieszy :eviltong: Coś tam brzdąkała o kagańcu, to zapytałam: "a czemu pani nie ma?" :diabloti: Nie zrozumiała aluzji :evil_lol: Witanko Salsowe dziewczynki :loveu: :multi: Quote
emdziolek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witanko Siostra!:loveu:Czytałam o wrednym facecie:angryy: Braawo, silna baba masz byc i nie dawaj sie takim ćwokom:mad::evil_lol: Dogobranoc!:loveu: Quote
Recommended Posts