basia2202 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 eloł przebiśniegu :cool3: przybyłam tu po długim niebyciu... cofnęłam się parę stron, bo na więcej siły ni mom...:roll: a tu fotów brak!! :mad: wstyd i hańba - mówię wprost! :eviltong: chcę fotów Salsiczki, bo jak nie... ... to se focha strzelę... :eviltong: :evil_lol: przyjdę jutro i sprawdzę :cool3: żeby nie było... :diabloti: noo... a teraz całusy wieczorne i słodkich snów dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]już nie :grins: ale wcześniej mnóstwo legwanciów ... for ju ;) [/FONT] [FONT=Arial] ;)no taaa....bo kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :razz::razz:... córcia impra Cię ominęła :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Pimpek']Szkoda że Salsa nie lubi tych szczurów, a co do tych zagryzionych kur, Pimpek jak był mały to biegał po sąsiadach i im kurczątka i kaczątka dusił, i zostawiał, za to jest na łańcuchu :shake: [FONT=Georgia]też czasami najchętniej Salse na łańcuch bym dała ;) :evil_lol: do kaloryfera w kuchni i byłby spokój ;) :diabloti: [/FONT] [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:...Corcia u Cioteczki Kolcusiowej 666 stronka :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]a niech to dundel...wszystko co fajne to mnie omija ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]już nie :grins: ale wcześniej mnóstwo legwanciów ... for ju ;) [/FONT] [FONT=Georgia]Legwaniątka zaraz sprawdzę :loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='basia2202']eloł przebiśniegu :cool3: przybyłam tu po długim niebyciu... cofnęłam się parę stron, bo na więcej siły ni mom...:roll: a tu fotów brak!! :mad: wstyd i hańba - mówię wprost! :eviltong: chcę fotów Salsiczki, bo jak nie... ... to se focha strzelę... :eviltong: :evil_lol: przyjdę jutro i sprawdzę :cool3: żeby nie było... :diabloti: noo... a teraz całusy wieczorne i słodkich snów dziewczyny :loveu::loveu::loveu: [FONT=Georgia]Cześć Basiu :multi::multi: postaram się jutro zrobić jakieś zdjęcia Salsie ale nie obiecuje bo coś czuje że od rana będę miała zapieprz :eviltong: [/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial] ;)no taaa....bo kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :razz::razz:... córcia impra Cię ominęła :cool1:[/FONT] [FONT=Georgia]ubolewam że mnie tam nie było...ale byłam na piwku ze znajomymi i dopiero do domu się dostarczyłam :evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]cze fiołku :multi::multi::multi::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]Bereczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak Ci dziecię moje imię teraz dać ...:hmmmm: Stokrotko :grins:[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cześć Żonkilko jeszcze śpisz co być piękną i wypoczętą na Sylwka i olśnić wszystkich samców w okolicy ?:evil_lol::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cze fiołku :multi::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]cześć niebiściaku ;) :multi::multi:[/FONT] [quote name='emdziolek']HEjka [FONT=Georgia]cześć sis...dzięki za kwiatka :loveu::loveu: :multi::multi:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Bereczek :evil_lol::evil_lol:a jak Ci dziecię moje imię teraz dać ...:hmmmm: Stokrotko :grins:[/FONT] [FONT=Georgia]czesc mamuniu :loveu::multi::multi: [/FONT] [FONT=Georgia]może być 100krotka ;)[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Cześć Żonkilko jeszcze śpisz co być piękną i wypoczętą na Sylwka i olśnić wszystkich samców w okolicy ?:evil_lol::loveu: [FONT=Georgia]Cześć Jabłkowa ;) :loveu: :multi::multi: jakieś 20 minut temu wstałam i jestem strasznie śpiąca :roll: znów grałam w chińczyka ze znajomymi na wp.pl i poszłam spać o 2 ale do 3 jeszcze smsy pisałam i ooOO :roll: mam coś z banią...dzisiaj 3, wczoraj 4, przedwczoraj po 2 i wcześniej też późno...a potem śpię do 12 :eviltong: ehhh [/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć niebiściaku ;) :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]cześć sis...dzięki za kwiatka :loveu::loveu: :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]czesc mamuniu :loveu::multi::multi: [/FONT] [FONT=Georgia]może być 100krotka ;)[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]Cześć Jabłkowa ;) :loveu: :multi::multi: jakieś 20 minut temu wstałam i jestem strasznie śpiąca :roll: znów grałam w chińczyka ze znajomymi na wp.pl i poszłam spać o 2 ale do 3 jeszcze smsy pisałam i ooOO :roll: mam coś z banią...dzisiaj 3, wczoraj 4, przedwczoraj po 2 i wcześniej też późno...a potem śpię do 12 :eviltong: ehhh [/FONT] Bo ty towarzyski i stadny zwirz jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Bo ty towarzyski i stadny zwirz jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]czasami aż za bardzo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]czasami aż za bardzo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] eeee tam to akurat w nadmiarze nie szkodzi :lol: Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='apple']eeee tam to akurat w nadmiarze nie szkodzi :lol: [FONT=Georgia]też racja :) tutaj sami stadni przychodzą ale wiedzą kiedy się rozstać :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]też racja :) tutaj sami stadni przychodzą ale wiedzą kiedy się rozstać :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Powiedziała bym że nie wiedzą kiedy się rozstać sadząc po godzinach do których siedzą - toż czasm do rana :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Powiedziała bym że nie wiedzą kiedy się rozstać sadząc po godzinach do których siedzą - toż czasm do rana :crazyeye: [FONT=Georgia]tak ale nie ma takiego namawiania żebyś została :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tak ale nie ma takiego namawiania żebyś została :evil_lol::evil_lol:[/FONT] To ciebie trzeba do tego namawiać :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='apple']To ciebie trzeba do tego namawiać :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]mnie do wszystkiego trzeba namawiac ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]śpioch :diabloti: w głowach sie wam przewraca od tego wolnego :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 :crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:Szarloteczko ty i tutaj u 100krotki jesteś ....aleś ty obrotna :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]śpioch :diabloti: w głowach sie wam przewraca od tego wolnego :diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]tylko troszeczkę ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:Szarloteczko ty i tutaj u 100krotki jesteś ....aleś ty obrotna :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]ma coś po mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i spróbowałaby nie przyjść ;) :evil_lol::evil_lol: :diabloti:[/FONT] Quote
emdziolek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Siemanderko SIostra:) Ale jestem zmęczona:shake: Dowoj foty Salsy:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tylko troszeczkę ;) :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]jak troszeczkę to tak jak ja ...czasami ;)[/FONT] [/FONT] [FONT=Georgia]ma coś po mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i spróbowałaby nie przyjść ;) :evil_lol::evil_lol: :diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:tylko nie bądź zbyt surowa ;)jak kiedy zapomni :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='emdziolek']Siemanderko SIostra:) Ale jestem zmęczona:shake: Dowoj foty Salsy:loveu::loveu: [FONT=Georgia]Cześć siostra :loveu::loveu: hiuston, hiuston mamy problem...jakieś zakłócenia w przekazie :-o Emi siostrzyczko możesz powtórzyć o co prosisz? ;) :evil_lol::evil_lol: fotki będą, przynajmniej się postaram żeby były ale teraz muszę się ogarniać i śmigam do sklepu po asortyment na sylwestra ;) :evil_lol: na zmęczenie Ci przyniosę osobistego masażystę :) odprężysz się maleńka :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:tylko nie bądź zbyt surowa ;)jak kiedy zapomni :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]nie przyjmuję tego na razie do wiadomości...więc nie wiem co jej zrobię ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale pewnie wyjawię jej pewien sekret dotyczący Św. Mikołaja i Zajączka Wielkanocnego ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie przyjmuję tego na razie do wiadomości...więc nie wiem co jej zrobię ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale pewnie wyjawię jej pewien sekret dotyczący Św. Mikołaja i Zajączka Wielkanocnego ;) :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyjawiaj ....byle już co zdąży ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts