Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, 100 lat nie byłam ;) Usprawiedliwienie: zabieganie ;) Pozdpisano: ja :o
Stylową masz sukę :razz::razz:a crób jej jeszcze dredy :evil_lol:
Żulików trzeba traktować grzecznie. Mówisz mu, proszę pana, czy mógłby pan przesiąść się kawałek dalej? dziekuję bardzo! :D

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jedynie dostarczają nam rozrywki stare obleśne dziadki ale to jest temat rzeka, niektórzy faceci potrafią być natarczywi nawet jeśli ledwo już trzymają się na nogach :mdleje:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Opowiedz , płoszę :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jedynie dostarczają nam rozrywki stare obleśne dziadki ale to jest temat rzeka, niektórzy faceci potrafią być natarczywi nawet jeśli ledwo już trzymają się na nogach :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Fuj.....i bleee:diabloti:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć czwartkowo :p

A.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']Jak nie wiesz to ja proponuję dzisiaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
nie będzie dzisiaj, dopiero z pracy wróciłam i nie chce mi się :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='as_kate']Witam, 100 lat nie byłam Usprawiedliwienie: zabieganie Pozdpisano: ja
Stylową masz sukę a crób jej jeszcze dredy
Żulików trzeba traktować grzecznie. Mówisz mu, proszę pana, czy mógłby pan przesiąść się kawałek dalej? dziekuję bardzo! [/quote]
cześć :loveu::multi:
100 lat ?? :crazyeye: to takie stare już jestesmy? :evil_lol:
a tam żule to jedno a zboczone stare dziadki to drugie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agus5839']hej:)

Kiedy nowe fotki???:cool3:[/quote]
cześć :) :multi::loveu:

nie wiem, już pisałam :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maks i Spark']Fuj.....i bleee:diabloti:

A.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]rozkoszni są :loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Rinuś']Pewnie się powtórzę, ale gdzie Ty pracujesz? :P że stare dziadki masz? :D[/quote]
w sklepie z piernikami Kopernikowskimi :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']Opowiedz , płoszę :evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]
przychodzą dziadki ok. 80 roku życia i się mają za bogatych bogów seksu :shake: wieś śpiewa i tańczy
już kiedyś pisałam że jeden rzucił na ladę kasę i powiedział mi że może mnie kupić :stupid:
dzisiaj przyszedł dziadek przed którym zawsze się chowam na zaplecze, żeby koleżanki go obsługiwały bo do mnie się przyczepił jak rzep do psiego ogona...kiedyś pytał o której kończę i mi mówił żebym wpadła po pracy do niego, zrobiła mu masaż i podawał mi adres :splat:innym razem stał z 10 minut i nakręcał mnie żebym dała mu buzi, dziad jest tak obleśny że szkoda gadać
no a dziś nie zdążyłam uciec na zaplecze :shake: kupował jednego piernika wagowego, który wyszedł 0,69gr i kładzie mi stówe więc mówię że nie wydam a on "no to może ta cena to jakiś znak i inaczej zapłace?" :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B][B]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive]więc mówię że owszem znak że winien mi jest 69 groszy, powiedział że nie ma i zaczął znów o buziakach coś gadać więc już powiedziałam żeby wziął sobie tego piernika i zapłaci przy okazji...jeszcze coś na wychodnym powiedział :shake: koszmarny dziad ale takich jest wielu[/COLOR][/FONT]
[/B][B][COLOR=Olive][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]nie będzie dzisiaj, dopiero z pracy wróciłam i nie chce mi się :shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]cześć :loveu::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]100 lat ?? :crazyeye: to takie stare już jestesmy? :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]a tam żule to jedno a zboczone stare dziadki to drugie :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]cześć :) :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]nie wiem, już pisałam :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]rozkoszni są :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]w sklepie z piernikami Kopernikowskimi :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]przychodzą dziadki ok. 80 roku życia i się mają za bogatych bogów seksu :shake: wieś śpiewa i tańczy [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]już kiedyś pisałam że jeden rzucił na ladę kasę i powiedział mi że może mnie kupić :stupid:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]dzisiaj przyszedł dziadek przed którym zawsze się chowam na zaplecze, żeby koleżanki go obsługiwały bo do mnie się przyczepił jak rzep do psiego ogona...kiedyś pytał o której kończę i mi mówił żebym wpadła po pracy do niego, zrobiła mu masaż i podawał mi adres :splat:innym razem stał z 10 minut i nakręcał mnie żebym dała mu buzi, dziad jest tak obleśny że szkoda gadać[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]no a dziś nie zdążyłam uciec na zaplecze :shake: kupował jednego piernika wagowego, który wyszedł 0,69gr i kładzie mi stówe więc mówię że nie wydam a on "no to może ta cena to jakiś znak i inaczej zapłace?" :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]więc mówię że owszem znak że winien mi jest 69 groszy, powiedział że nie ma i zaczął znów o buziakach coś gadać więc już powiedziałam żeby wziął sobie tego piernika i zapłaci przy okazji...jeszcze coś na wychodnym powiedział :shake: koszmarny dziad ale takich jest wielu[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

buhehe płaczę ze śmiechu :D TY ale byś się z takim ustawiła do końca życia :P :D

Posted

[quote name='jonQuilla']

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przychodzą dziadki ok. 80 roku życia i się mają za bogatych bogów seksu :shake: wieś śpiewa i tańczy [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]już kiedyś pisałam że jeden rzucił na ladę kasę i powiedział mi że może mnie kupić :stupid:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]dzisiaj przyszedł dziadek przed którym zawsze się chowam na zaplecze, żeby koleżanki go obsługiwały bo do mnie się przyczepił jak rzep do psiego ogona...kiedyś pytał o której kończę i mi mówił żebym wpadła po pracy do niego, zrobiła mu masaż i podawał mi adres :splat:innym razem stał z 10 minut i nakręcał mnie żebym dała mu buzi, dziad jest tak obleśny że szkoda gadać[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]no a dziś nie zdążyłam uciec na zaplecze :shake: kupował jednego piernika wagowego, który wyszedł 0,69gr i kładzie mi stówe więc mówię że nie wydam a on "no to może ta cena to jakiś znak i inaczej zapłace?" :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]więc mówię że owszem znak że winien mi jest 69 groszy, powiedział że nie ma i zaczął znów o buziakach coś gadać więc już powiedziałam żeby wziął sobie tego piernika i zapłaci przy okazji...jeszcze coś na wychodnym powiedział :shake: koszmarny dziad ale takich jest wielu[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Fuj, obleśni niektórzy faceci są

Posted

[quote name='Rinuś']buhehe płaczę ze śmiechu :D TY ale byś się z takim ustawiła do końca życia :P :D[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wyrwać jednego dla Ciebie? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']Fuj, obleśni niektórzy faceci są[/quote]
owszem :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wyrwać jednego dla Ciebie? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]:)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

noo a możesz? :P :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]
przychodzą dziadki ok. 80 roku życia i się mają za bogatych bogów seksu :shake: wieś śpiewa i tańczy[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Aaaaa hahaha:lol: Sie kulom normalnie ze śmiechu.
Takie lovelasy :lol:

Ale Ty nie badź głupia!!! Taki pewnie ma ze 4 kafle emerytury... Bedziesz ustawiona do końca życia... uciułane w skarpecie pewnie ma ze 40 tysiaków :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda25']Aaaaa hahaha:lol: Sie kulom normalnie ze śmiechu.

Ale Ty nie badź głupia!!! Taki pewnie ma ze 4 kafle emerytury... Bedziesz ustawiona do końca życia... uciułane w skarpecie pewnie ma ze 40 tysiaków :evil_lol:[/quote]

A w majtasach ze 100 :D :P

Posted

[quote name='Magda25']Aaaaa hahaha:lol: Sie kulom normalnie ze śmiechu.

Ale Ty nie badź głupia!!! Taki pewnie ma ze 4 kafle emerytury... Bedziesz ustawiona do końca życia... uciułane w skarpecie pewnie ma ze 40 tysiaków :evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Ty się kulasz a ja jestem molestowana w pracy :evil_lol::evil_lol:

w sumie rozsądek nigdy nie był moją mocną stroną ;) wiem że mogę tego kiedyś żałować ale póki co jestem zdania że kijem przez szmate nie ruszę :evil_lol:
później miałabym wyrzuty sumienia że dziadowi pikawa wysiadła :)

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Rinuś']A w majtasach ze 100 :D :P[/quote]

[COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]to już ten wiek kiedy w majtasach jest pielucha ;)[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']Niezle masz tam w pracy :D[/quote]
dlatego z przyjemnością się z nią rozstanę pod koniec listopada ;):evil_lol:

moja kizia mizia ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5302/dsc01584p.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć Wam :loveu::multi:

kizia mizia nie tylko na ryjku wredna :) :evil_lol:

[COLOR=Black]deer_1987,[/COLOR] owszem ale coś się znajdzie ale tym się będę martwić później bo póki co czeka mnie wyjazd i nie mam zamiaru sobie zaprzątać głowy moim bezrobociem ;)

również miłego dnia życzę :) :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]