Wyjątek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 He he no Gamy tez mi trochę chyba ostatnio przybyło :roll: Quote
jbk Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]tak :)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mój dziadek bardzo lubi psy...będąc w szpitalu ponad tydzień, za każdym razem kiedy ktoś jechał do niego do szpitala to pierwsze pytanie było o Salse :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Mój tata teraz też był w szpitalu, jedyną osobą, za którą tęsknił, bo Kiluś ;) Quote
e.v.a Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][B][FONT=Georgia][COLOR=Black][/COLOR] [COLOR=Black]EFF, [/COLOR]nie za dobrze byś miała? :eviltong: co za baba no :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][/B][/COLOR][B][[/B]/quote] a no miała bym :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: cze żółty gilku:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O mnie nie zapomniałaś...też miałam obiecane:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]o nikim nie zapomniałam :eviltong: starczy dla każdego :multi: trzeba korzystać póki można ;) dzisiaj się dowiedziałam kiedy wraca z macierzyńskiego ta dziewczyna za którą pracuję...otóż w lipcu :multi: także zostało mi lekko ponad 5 miesięcy pierniczenia :loveu::multi::multi: ucieszyła mnie ta wiadomość :) wkurzające godziny pracy robią swoje :evil_lol: po za tym Salsa dzisiaj została sama na 2h... moja ciocia musiała wyjść i zamknęła ją u mojej mamy w pokoju żeby nie szła do dziadka bo dziadek jeszcze troszkę słaby, a ona po nim depcze itd. no i nic nie zrobiła :multi::multi::multi: na początku skakała na drzwi ale później powaliła się i był spokój :) licze się z tym że może to cisza przed burzą ale mam odrobinę nadziei że w końcu przestanie rozrabiać :) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Czuła, że ktoś jest w domu, to duzo w psie zmienia. :) Quote
jonQuilla Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='AngelsDream']Czuła, że ktoś jest w domu, to duzo w psie zmienia. :)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Teraz wyszłam na 40 minut i mimo że ciocia jest w domu to zostawiłam Salsę zamkniętą w pokoju z ciekawości jak się będzie zachowywać. Wróciłam przed chwilą i ciocia powiedziała że szczekała przez cały ten czas ale jej nie wypuściła...nic do pyska nie ładowała. Wydaje mi się że duże znaczenie ma to kto ją zostawia...jeśli robię to ja to zawsze gorzej to znosi. Nie jest tak przywiązana do innych domowników jak do mnie więc może rozstanie ze mną jest dla niej takim stresem.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: lece do pracy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale daje znak że jeszcze żyje :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A ja nigdzie nie lece ,tez zyje i zas jestem tu:grins: Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Wiesz Żonkilko że nadzieja matka głupich?:evil_lol: Ale zawsze pozostaje wiara:roll::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]lepsza taka matka niż żadna :) :evil_lol: witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]lepsza taka matka niż żadna :) :evil_lol: witam :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No nie wiem nie wiem:roll::evil_lol: witaj:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cześć Kwiatuszku :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
apple Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Brrrry...przyniesłam Ci coś:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://through.blox.pl/resource/serce_piernik.gif[/IMG] Quote
jonQuilla Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam :multi::multi::loveu: dziękuję ślicznie za pierniczka :) :loveu: takich u mnie ślicznych nie ma :) :eviltong: *** wczoraj kupiłam sobie książkę "Gra Anioła", z tej samej serii co dostałam pod choinkę --> "Cień Wiatru" :) równie wciągająca jak tamta :multi::multi: książki są ze sobą powiązane w fajny sposób :) np. główny bohater tej książki jest zaprzyjaźniony z ojcem głównego bohatera z tamtej i bywa czasami w księgarni, którą prowadzili właśnie ten ojciec z synem :) ogólnie takie mało znaczące powiązania ale dodają fajny charakter :) w sobotę moja siostra przylatuje :multi::multi::multi: w niedziele są chrzciny Zuzi i potem pewnie mało będę obecna tutaj bo będę po pracy czas wolny spędzała z siostrą....bo przyleci jedynie na tydzień :roll: ale lepsze to niż nic w sumie... [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Tengusia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 przypomnialam sobie ze dawno mnie tu nie bylo, wiec przyszlam, jestem i znikam [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-428.gif[/IMG] Quote
jbk Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Cześć Kwiatuszku ;) Tęskniłam bardzo, ale już jestem ;)) Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wzięłam sie dziś za przypomnienie o sobie... ale już mnie trafia.... muuuuuuli, skaczą posty ..... wiesz jakie to poświęcenie czekać pół dnia żeby se napisać kilka słów??? DOCEŃ!!! bo nawet najstarsi indianie nie wiedzą kiedy znów sie pojawie ...:loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::multi::loveu: nawet najstarsi mówisz? :roll: nie znam nawet najmłodszych więc tego nie sprawdzę :placz: *** dzisiaj myślałam że zatłukę Salsę na spacerze i jamnika, który się do nas przyczepił :angryy: ten kundel biega i piszczy za Salsą nawet jak ta cieczki nie ma :mad: a Salsa jełopka rwie, ciągnie, skacze i wyprawia cuda bo myśli że piesio chce się z nią pobawić...no dostała ode mnie po dupie bo przecież zapomniała nawet po co wyszła na dwór :mad: dopiero jak jej dałam po dupie to siku zrobiła i klotza ale co mnie naszarpała to mnie naszarpała :roll: a ten mały jełop dostał ode mnie butelką bo przecież tak upierdliwe ścierwo jak nie wiem co :angryy: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
jonQuilla Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uprzejmie doniosłam do TOZu :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] dziękuje :) wiedziałam że na Ciebie można zawsze liczyć :loveu: szkoda że butelka nie była szklana :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::multi::loveu: nawet najstarsi mówisz? :roll: nie znam nawet najmłodszych więc tego nie sprawdzę :placz: *** dzisiaj myślałam że zatłukę Salsę na spacerze i jamnika, który się do nas przyczepił :angryy: ten kundel biega i piszczy za Salsą nawet jak ta cieczki nie ma :mad: a Salsa jełopka rwie, ciągnie, skacze i wyprawia cuda bo myśli że piesio chce się z nią pobawić...no dostała ode mnie po dupie bo przecież zapomniała nawet po co wyszła na dwór :mad: dopiero jak jej dałam po dupie to siku zrobiła i klotza ale co mnie naszarpała to mnie naszarpała :roll: a ten mały jełop dostał ode mnie butelką bo przecież tak upierdliwe ścierwo jak nie wiem co :angryy: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uprzejmie doniosłam do TOZu :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts