zuzolandia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Siemka nocna obsiadywaczko osiedlowych ławek;-) ihihihi Hmmmmm........moje sucze jesio niesterylkowe .....choc przymierzam sie od dłuzszego juz czasu....widocznie jakos nie chce mi sie durnowata babą zostac hihihihihhihihi....bom leniwa fest.......ale trza doope zebrac i do konca roku machac moze jakas promocja bedzie bo to w koncu hurtem robione ;-) sztuk 2 hihihihih buziowanko!!!! Quote
basia2202 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ee... piernikowaaa?? :razz: czemu zdjęć Salsuchy nie ma, cooo? :cool3: dawa foty, bo ciotka tęskni :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='evaxon']czesc dziołszki:loveu: witaj :multi::loveu: [quote name='zuzolandia']Siemka nocna obsiadywaczko osiedlowych ławek;-) ihihihi :oops::oops: jestem blokerką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmmmm........moje sucze jesio niesterylkowe .....choc przymierzam sie od dłuzszego juz czasu....widocznie jakos nie chce mi sie durnowata babą zostac hihihihihhihihi....bom leniwa fest.......ale trza doope zebrac i do konca roku machac moze jakas promocja bedzie bo to w koncu hurtem robione ;-) sztuk 2 hihihihih buziowanko!!!! ja też nie mogę się zebrać w sobie żeby wysterylizować Salsę... albo brak kasy albo brak jakiś wewnętrznych mocy... ale przyjdzie taki dzień że zbiorę się w sobie :eviltong: buźki dla Was też :loveu: [quote name='basia2202']ee... piernikowaaa?? :razz: czemu zdjęć Salsuchy nie ma, cooo? :cool3: dawa foty, bo ciotka tęskni :diabloti: są....ale te gaduły tak nagadały że musisz trochę się cofnąć :eviltong: może dzisiaj pójdę do lasu i wezmę aparat :eviltong: ale to nic pewnego :p Quote
Selket Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Cześć :loveu: Jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Tengusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 no i ja po urlopie przyszlam sie przywitac :hand: Quote
Wyjątek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='jonQuilla'] ja też nie mogę się zebrać w sobie żeby wysterylizować Salsę... albo brak kasy albo brak jakiś wewnętrznych mocy... ale przyjdzie taki dzień że zbiorę się w sobie :eviltong: A ja niby zdecydowana wewnetrznie, umysłowo... Ale własnie tata mówi żeby się zastanowić ze względu na kasę:roll: Bo niby odłożyłam ale generalnie u nas z nią teraz krucho:roll: Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: widzę że jesteś...i niezmiernie się z tego powodu cieszę :multi: [quote name='Tengusia']no i ja po urlopie przyszlam sie przywitac :hand: witamy urlopowiczkę :multi: [quote name='Wyjątek']A ja niby zdecydowana wewnetrznie, umysłowo... Ale własnie tata mówi żeby się zastanowić ze względu na kasę:roll: Bo niby odłożyłam ale generalnie u nas z nią teraz krucho:roll: ja cierpie na stały brak kasy... ale jak pójdę do pracy i zacznę zarabiać to już nie będę musiała mamy prosić o wszystko co potrzebne psu więc będzie o niebo łatwiej :eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 wróciłyśmy ze spacerku niedawno... mam 70 zdjęć i jeden filmik :eviltong::eviltong: zaczynamy wrzucać :multi: Quote
Tengusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 slicznosci :loveu: http://img141.imageshack.us/img141/2370/dsc09875lq9.jpg Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Tengusia']slicznosci :loveu: http://img141.imageshack.us/img141/2370/dsc09875lq9.jpg popadnie w samozachwyt :evil_lol: póki co starczy... później wrzucę resztę :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
AngelsDream Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Fajne tereny, pies się może wyszaleć. Quote
jonQuilla Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='AngelsDream']Fajne tereny, pies się może wyszaleć. owszem fajne... to jest boisko szkolne (mojej byłej podstawówki a później gimnazjum)... szkoła znajduje się w lesie więc są super tereny...idziemy sobie w teren pochodzić a wracając schodzimy na boisko i jest dużo miejsca żeby małpa mogła pobiegać za patykiem :) duży plus jest taki że mam widok na to co dzieje się dookoła i jak ktoś idzie to mam czas żeby złapać Salsę i przytrzymać...ponadto na boisku nie jeżdżą rowerami i raczej ciężko spotkać inną osobę z psem tam :) [quote name='Alicja']:p.........................:hand: :multi::loveu: heja Quote
Tengusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 dobry wieczorek ciotka :hand: :beerchug: Quote
Tengusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 u Selkecikowej mi sie nie udalo ale tu jestem pierwsza :grins: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 A co to za paszczak:crazyeye::evil_lol: http://img67.imageshack.us/img67/7726/dsc09888qy5.jpg Witaj Żonkilko:loveu: przyszłam powiedzieć że za złamanie prawa przewidziałam kare:diabloti: Quote
BeaC Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 hejka widziałam widziałam Salse na boisku:loveu::loveu: swoją droga czytająć to i owo na perłowo:diabloti: stwierdzam że masz niezłych sąsiadów:cool1: Quote
jonQuilla Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Tengusia']dobry wieczorek ciotka :hand: :beerchug: dobry dzień :loveu::multi: a co Ty mnie tytaj tak rozpijasz? :cool3::cool3: [quote name='Tengusia']u Selkecikowej mi sie nie udalo ale tu jestem pierwsza :grins: gratuluję :multi::multi::multi: [quote name='apple']A co to za paszczak:crazyeye::evil_lol: http://img67.imageshack.us/img67/7726/dsc09888qy5.jpg nie wiem, przybłąkał się taki do mnie :eviltong: Witaj Żonkilko:loveu: przyszłam powiedzieć że za złamanie prawa przewidziałam kare:diabloti: witaj Jabłuszko :multi::loveu: eee...jakie złamanie prawa, jaka kara :crazyeye::crazyeye::crazyeye: toć ja grzeczna! :roll: [quote name='BeaC']hejka widziałam widziałam Salse na boisku:loveu::loveu: witam :multi::loveu: swoją droga czytająć to i owo na perłowo:diabloti: stwierdzam że masz niezłych sąsiadów:cool1: dobrzy czy najlepsi? :) :evil_lol: moi osobiści :loveu: Quote
Recommended Posts