Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='zuzolandia']HIELLO;-) U mnie to oba futra ciagna sie za mna jak ...wiadomo co;-) Biore prysznic to obie siedza z nosami przyklejonymi do kabiny...jak siedze sobie na hazliku to Zuzia lezy pod a Fruzia wlazi mi na kolana ..zero prywatnosci ;-) hihihihih o reszcie nie wspominam bo i tak pewnie mam jak wiekszosc tutaj obecnych hhhhhhihi buzioleee...dodam tylko ze obie dziewczyny pozytywnie zakrecone motoryzacyjnie;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli nic nie masz ;) witanko Córcia :multi::loveu:...ja najczęściej ciągam sięz Ozzulkiem no chyba że do Klocusiowej to mam w domciu opiekunkę dla Ozzulka :p:loveu:bo chłopaki w domku ...znaczy Ozzy i Klotz mogliby zrobić sajgon :roll:...nie byli nigdy ze sobą razem blisko a poza tym troszkę wolności sie mi nalezy ;) Quote
jonQuilla Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli nic nie masz ;) witanko Córcia :multi::loveu:...ja najczęściej ciągam sięz Ozzulkiem no chyba że do Klocusiowej to mam w domciu opiekunkę dla Ozzulka :p:loveu:bo chłopaki w domku ...znaczy Ozzy i Klotz mogliby zrobić sajgon :roll:...nie byli nigdy ze sobą razem blisko a poza tym troszkę wolności sie mi nalezy ;) cześć :multi::loveu: no pewnie że Ci się należy, jak każdemu :evil_lol::evil_lol: ja jak na prawdę nie mam z kim zostawić Salsy to ciągnę ją do znajomych itd. ... nie lubię jak się stresuje w środkach komunikacji miejskiej...niby 15 minut to nie długo ale ona jest bardzo wystraszona wtedy więc po co ją stresować nadmiernie :eviltong: Quote
Selket Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Cześć :multi: A mój Niuniasty jest samowystarczalny ;) On lubi się poprzytulać, pomiziać, żeby go głaskać i całować. Ale lubi też pobyć sam. Wtedy idzie sobie na dół do wiatrołapu i tam śpi. A czasem chodzi krok w krok za mną ;) W domu umie zostawać, czasem coś zje albo zepsuje (np otworzy szafkę z koszem na śmieci i wszytkie wyniesie i poukłąda na dywanie w rządku). No i wszędzie ze mną jeździ o ile da się tam psa zabrać ;) A czasem trzeba mu auto otwierać coby sobie w nim posiedział :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 swietne to woodstockowe piwko i reszta misiow ;-) Logan tylko ze mna do kibla lazi i sie kladzie i takim sposobem mam cala podloge w kiblu zajeta:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: A mój Niuniasty jest samowystarczalny ;) On lubi się poprzytulać, pomiziać, żeby go głaskać i całować. Ale lubi też pobyć sam. Wtedy idzie sobie na dół do wiatrołapu i tam śpi. A czasem chodzi krok w krok za mną ;) W domu umie zostawać, czasem coś zje albo zepsuje (np otworzy szafkę z koszem na śmieci i wszytkie wyniesie i poukłąda na dywanie w rządku). No i wszędzie ze mną jeździ o ile da się tam psa zabrać ;) A czasem trzeba mu auto otwierać coby sobie w nim posiedział :evil_lol: witam :multi::loveu: nie ma to jak ładna dekoracja pokojowego dywanu... do tego ładnie pachnąca :evil_lol::evil_lol: Salsa do auta bez problemów wchodzi...zresztą gdzie ona nie wejdzie :evil_lol: samochodem w dłuższą, półtora godzinną podróż jechała raz...leżała między mną a kolegą na tylnym...i też nie wymiotowała, zaśliniła jedynie nogę kolegi :evil_lol: ale podejrzewam że jakby podróż trwała jakieś pół godziny dłużej to mogłoby się to źle skończyć [quote name='diabelkowa']swietne to woodstockowe piwko i reszta misiow ;-) Logan tylko ze mna do kibla lazi i sie kladzie i takim sposobem mam cala podloge w kiblu zajeta:evil_lol: pewnie że świetne... bo moje :evil_lol::evil_lol: Salsa do kibla niechętnie wchodzi... już wie że często --> kibel = kąpiel Quote
Tengusia Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 przyszlam i uciekam walczyc o dobry dom dla benka :-( Quote
emdziolek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jo jo Żonkilku:smokin::multi: już od minut kilku po galerii wej sie szwendacze:ghost_2: i chyba się popłaczę:placz: tyle stron do nadrobienia:shock: ale zrobie to -pomimo niechcenia:roll::evil_lol: KOCHAM:loveu: Quote
BeaC Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hejo właśnie pożegnałam koleżankę i wróciłam cala ze spacerowania panny Lu i Dyź Dyzia Dyziol dzielnie szedł i nawet nie musiałam go nieść:razz: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='emdziolek']Jo jo Żonkilku:smokin::multi: już od minut kilku po galerii wej sie szwendacze:ghost_2: i chyba się popłaczę:placz: tyle stron do nadrobienia:shock: ale zrobie to -pomimo niechcenia:roll::evil_lol: KOCHAM:loveu: hmm...nie zazdraszczam nadrabiania :eviltong::eviltong: cześć Emi :loveu::loveu::multi: ja tyż :loveu: [quote name='BeaC']hejo właśnie pożegnałam koleżankę i wróciłam cala ze spacerowania panny Lu i Dyź Dyzia Dyziol dzielnie szedł i nawet nie musiałam go nieść:razz: witam :multi::loveu: uaaa....bo Dyzio to już duży chłopak to co będzie na rączkach siedział jak już sam może pochodzić :loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witanko Ale fajne misie i wyposażenie hihi Quote
Selket Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Cześć Dżonkila :evil_lol: Byłam ja Ci tutaj :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Pracownik firmy drogowej malował pasy na drodze: 1 dzień pomalował 5 km. 2 dzień pomalował 1 km. 3 dzień tylko 10 metrów; szef wział go na dywanik i pyta: - dlaczego co dzień coraz mniej ? - PRZECIEŻ DO WIADERKA MAM CORAZ DALEJ - odpowiada. Takie se coś znalazłam jak dowcipy czytałam., Stare jak świat ale co tam :eviltong:Usmiechnąć się można :) Dzień dobry! :multi: Quote
Dozia_13 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Witamy... ja nadrobiłam waszą galerie wkońcu... Salsa fajnie śpi w tym koszu...:loveu: :loveu: hehe te misie są poważne... :D Quote
AngelsDream Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 O zabieraniu psa wszędzie, gdzie się da wiemy chyba najwięcej ;) A tak poza tym, to wróciliśmy :D Quote
Alicja Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :hmmmm: gdzie Ty się podziewasz :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Alicja napisał(a):cze Córka Mła :multi::loveu: cześć Mamcia :loveu::multi: Izabela124. napisał(a):Witanko Ale fajne misie i wyposażenie hihi witam :loveu: no pewnie że fajnie ;) szkoda że jeden miś ma już puste butelki :evil_lol: Selket napisał(a):Cześć Dżonkila :evil_lol: Byłam ja Ci tutaj :loveu: Hej Selkeciku :multi::loveu: Wyjątek napisał(a):Pracownik firmy drogowej malował pasy na drodze: 1 dzień pomalował 5 km. 2 dzień pomalował 1 km. 3 dzień tylko 10 metrów; szef wział go na dywanik i pyta: - dlaczego co dzień coraz mniej ? - PRZECIEŻ DO WIADERKA MAM CORAZ DALEJ - odpowiada. Takie se coś znalazłam jak dowcipy czytałam., Stare jak świat ale co tam :eviltong:Usmiechnąć się można :) Dzień dobry! :multi: no pewnie że można...ryjek mi się uśmiechnął jak przeczytałam więc podziałało :multi: dzień dobry :loveu::loveu: Dozia_13 napisał(a):Witamy... ja nadrobiłam waszą galerie wkońcu... Salsa fajnie śpi w tym koszu...:loveu: :loveu: hehe te misie są poważne... :D cześć :multi::loveu: AngelsDream napisał(a):O zabieraniu psa wszędzie, gdzie się da wiemy chyba najwięcej ;) A tak poza tym, to wróciliśmy :D witajcie przywróceni/wróceni :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Alicja napisał(a)::hmmmm: gdzie Ty się podziewasz :razz::razz: przecież nigdzie :evil_lol::evil_lol: jestem tu ;):eviltong: Quote
zuzolandia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 doberekkkk!! http://img222.imageshack.us/img222/8060/dsc09982nu3.jpg nie ma to jak starzy dobrzy przyjaciele hihih Quote
jonQuilla Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 zuzolandia napisał(a):doberekkkk!! http://img222.imageshack.us/img222/8060/dsc09982nu3.jpg nie ma to jak starzy dobrzy przyjaciele hihih hej hej hej :multi::loveu: *** Quote
Tengusia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 mniami :grins: http://img216.imageshack.us/img216/2006/dsc00030pu9.jpg pancia daj kosteczke ... http://img80.imageshack.us/img80/1992/dsc00064wt9.jpg Quote
Selket Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja cieeee jaka on słodzaichna :loveu: :loveu: :loveu: cześć :hand: Quote
Dozia_13 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Łojj, ale słodkie minki robi... te oczy http://img231.imageshack.us/img231/2469/dsc00053rb2.jpg :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts