Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']hmm...
oj Ty podgatunie! :) :evil_lol:
jak mogłaś iść do LO dla kujonów :diabloti:

Ja nie wiem czy w zaistniałej sytuacji dalej moge pokazywac się u Ciebie w galerii :evil_lol:
No sama nie wiem, do dziś żałuję, a to jeszcze nie koniec :eviltong: Zawsze jak spotykam jakichś neiznanych mi ludzi i się przedstawiam, to niedługo potem pada pytanie: 'do jakiej szkoły chodzisz?'. I tu zaczynają się schody :diabloti: Przyznać się, nie przyznac się. W większości przypadków entuzjazm drastycznie maleje :evil_lol: Tylko osiedlowa pani bibliotekarka jest zachwycona :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Szarik']Ja nie wiem czy w zaistniałej sytuacji dalej moge pokazywac się u Ciebie w galerii :evil_lol:
No sama nie wiem, do dziś żałuję, a to jeszcze nie koniec :eviltong: Zawsze jak spotykam jakichś neiznanych mi ludzi i się przedstawiam, to niedługo potem pada pytanie: 'do jakiej szkoły chodzisz?'. I tu zaczynają się schody :diabloti: Przyznać się, nie przyznac się. W większości przypadków entuzjazm drastycznie maleje :evil_lol: Tylko osiedlowa pani bibliotekarka jest zachwycona :loveu: :diabloti:

:roflt::roflt: ja nie wiem czy w zaistniałej sytuacji jestem godna by przyjmować Twoje wizyty u Nas :evil_lol:

na moją odpowiedź na pytanie "do jakiej szkoły chodzisz?" wszyscy mówili "to przynajmniej masz gdzie iść na wagary" :evil_lol:

Posted

[quote name='AngelsDream']:lol: dzięki za poprawę humoru.

nie ma za co :evil_lol:

[quote name='Alicja']:calus: berek Córcia :multi::loveu:..jadę do Madzi ;)

dzień doberek Mamcia :multi::loveu:
pozdów Madzię :)

[quote name='apple']Cześć Kwiatku, daj no popatrzać na Salsę sie stęskniłam za mordką:loveu:

witaj Jabłuszko :multi::loveu:

:crazyeye::crazyeye: przecież wczoraj wieczorkiem dałam 67 fotów :eviltong:

Posted

[quote name='Selket']Wizyta tutaj wywołała uśmiech w mej duszy...... A mam taki kijowy dzień :(
Dziękuję :loveu: :calus:

nie ma za co :calus:
łuśmichaj się kochaniutka :loveu:

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Madzia pozdrowiona :evil_lol:...nawet dostała matczynego buziaka w czółko :p......

masz świadectwo ??:evil_lol::evil_lol:

:multi::multi: dziękuję za pozdrowienie Magdaleny

nie mam świadectwa :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

witaj Jabłuszko :multi::loveu:

:crazyeye::crazyeye: przecież wczoraj wieczorkiem dałam 67 fotów :eviltong:
Mało:diabloti:

Witaj Żonkilku:loveu:

mam coś dla ciebie na osłode:lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye:ale pyszny i piękny lizaczek do lizania :loveu::loveu:

dziękuję Sisko :calus:
zawsze o takim marzyłam :multi:

dzień dobry :loveu::loveu::multi:

To jakies takie przyziemne masz te marzenia:roll:, ja to marze o 6 w totka:evil_lol:

Witaj i cukruj sie tylko włosów nie polep:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']To jakies takie przyziemne masz te marzenia:roll:, ja to marze o 6 w totka:evil_lol:

bo widzisz ja prosta dziewczyna z prowincji i nie wiele mi do szczęścia jest potrzebne :eviltong:

Witaj i cukruj sie tylko włosów nie polep:evil_lol:

nie polepię, założę czepek :multi:

[quote name='Wyjątek']A ja się wetnę nie na temat:roll:
Szukam domku dla ONkowatego psiaka porzuconego w lesie...:placz:
Proszę zajrzyj do niego w wolnej chwili :roll:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118314

Buuuuzioooole :D

buźka :loveu:

oczywiście że zaglądnę do psioka :)

Posted

a wczoraj mi zostało zasugerowane pokrycie Salsy :crazyeye::crazyeye:

kiedyś pisałam o ludziach z mojej okolicy, którzy mają AST'a kremowo białego (tzn. bez papierów oczywiście)....pies piękny, jest młodszy od Salsy o pół roku gdzieś tak...
właścicielka do niedawna bała się o niego bo Salsa na niego kiedyś w zabawie naszczekała i powarczała jak on był jeszcze mały...od tamtej pory kiedy tylko szłam z Salsą to baba uciekała przed nami gdzie pieprz rośnie a jeszcze potrafiła na całą ulice z okna wydrzeć się do męża "kochanie zabierz Tigera bo ona go pogryzie" :roll:
no a wczoraj ku mojemu zdziwieniu baba podchodzi do mnie i pozwala swojemu (już teraz dwa razy większemu od Salsy) psu bawić się z moją suką...
no to ja tam stałam i się piechy potarmosiły, z babką pogadałam i w końcu pojawił się jej mąż a ona do niego "to co myślisz że będą z tego dzieci?" .... przemilczałam......ale później jeszcze z dwa razy coś wspomniała o szczeniakach, nie bezpośrednio do mnie ale tak do męża ... więc powiedziałam że Salsa będzie sterylizowana i że ja jestem przeciwna rozmnażaniu psów bez rodowodu.......spojrzeli się na mnie jak na chorą psychicznie :roll:
gdzie tacy ludzie mają rozum? bo sądzę że w końcu znajdą kogoś kto da pokryć swoją sukę ich pieskiem....bo przecież taki piękny z niego pies :angryy:

swoją drogą jestem ciekawa kiedy Tigera przestanę widywać...
kiedyś rozmawiałam z ich synem (13 letnim) i on mówił że to nie jest pierwszy ich pies...że inne oddawali ludziom albo do schroniska...
bo sprawiały różne problemy...
wczesniej mieli AST'a rudego (też Tiger) i oddali go bo był agresywny :roll: a babka teraz uważa że każdy rudy AST jest agresywny (nawet mi powiedziała "pani uważa bo rude są agresywne") :mad:

no i wczoraj rozmawiając z tą kobietą dowiedziałam się że Tiger nie akceptuje wszystkich ludzi i psów...dlatego obawiam się że jak stracą cierpliwość do jego "wyskoków" to pies skończy w schronisku :roll:

tacy ludzie nie powinni mieć nawet rybek :angryy:

Posted

Witam!

Ale pałaszuje sasiada, no ładnie :diabloti: mam nadzieję, że to ta pani od AST'a ;)

O tak, to Ty kolezanko jestes zacofana i znecasz się nad suka, to Ty nie wiesz, że jak suka chociaz raz sie nie oszczeni, to wariuje? No co Ty, masz jakieś poglądowe średniowiecze! No a poza tym, to musi mieć coś z tego swojego marnego życia, fajnie tak zabawić się z kolegą, jesteś tyranem! :evil_lol:
A tak na serio, to ja też słyszałam pare takich propozycji, ale najciekawsza była, kiedy Szary był jeszcze szczeniakiem! Staliśmy pod sklepem i przechodziła kobieta z małym, kudłatym i szarym kundelkiem. W pewnej chwili schyla sie i patrzy Szarikowi na przyrodzenie! Mówi: piekny pies! Szkoda, że to on, bo byłyby prześliczne szczeniaki! :mdleje: Nawet gdyby jej pies był suką, to przecież Szary by się w Nią nie zmieścił :diabloti:

Ci państwo jak chcą, to potrafią, napewno nie pozwolą swojej suce 'cierpieć'. :(

Chyba że ją po cichu sterylnij :knuje:

Posted

[quote name='tygra']popieram

ja też już miałam propozycję matrymonialną dla Tygry ale ludzi uświadomiłam i nawet przyznali że mam rację.

mi jeszcze nikt nie przyznał racji...
wszyscy sterylizacje mają za męczenie psa :crazyeye:
bo przecież okrutne jest to że pies będzie miał operacje i że wytną wszystko co jest do wycięcia :roll:
i najczęściej słyszę właśnie o tym o czym wspomniała Szarik niżej czyli "jak suka nie będzie miała raz w życiu szczeniąt to zwariuje", skąd takie rewelacje :hmmmm:

[quote name='Szarik']Witam!

Ale pałaszuje sasiada, no ładnie :diabloti: mam nadzieję, że to ta pani od AST'a ;)

O tak, to Ty kolezanko jestes zacofana i znecasz się nad suka, to Ty nie wiesz, że jak suka chociaz raz sie nie oszczeni, to wariuje? No co Ty, masz jakieś poglądowe średniowiecze! No a poza tym, to musi mieć coś z tego swojego marnego życia, fajnie tak zabawić się z kolegą, jesteś tyranem! :evil_lol:
A tak na serio, to ja też słyszałam pare takich propozycji, ale najciekawsza była, kiedy Szary był jeszcze szczeniakiem! Staliśmy pod sklepem i przechodziła kobieta z małym, kudłatym i szarym kundelkiem. W pewnej chwili schyla sie i patrzy Szarikowi na przyrodzenie! Mówi: piekny pies! Szkoda, że to on, bo byłyby prześliczne szczeniaki! :mdleje: Nawet gdyby jej pies był suką, to przecież Szary by się w Nią nie zmieścił :diabloti:

Ci państwo jak chcą, to potrafią, napewno nie pozwolą swojej suce 'cierpieć'. :(

Chyba że ją po cichu sterylnij :knuje:

witam :multi::loveu:

tak zrobię, sterylnę Salsę na drugim końcu miasta :evil_lol:
ale i tak żaden pies nie będzie mi jej molestował :evil_lol::evil_lol:

znajoma miała propozycję pokrycia swojej suki malamuta, dalmatyńczykiem :crazyeye::crazyeye: swoją drogą ciekawe co by z tego wyszło :roflt:

Posted

[quote name='jonQuilla']
mogę dać ale nie wiem czy się Jabco nie obrazi :eviltong:

witam :loveu::multi:
Siem nie obrazi:lol:

[quote name='jonQuilla']

a wczoraj mi zostało zasugerowane pokrycie Salsy :crazyeye::crazyeye:

kiedyś pisałam o ludziach z mojej okolicy, którzy mają AST'a kremowo białego (tzn. bez papierów oczywiście)....pies piękny, jest młodszy od Salsy o pół roku gdzieś tak...
właścicielka do niedawna bała się o niego bo Salsa na niego kiedyś w zabawie naszczekała i powarczała jak on był jeszcze mały...od tamtej pory kiedy tylko szłam z Salsą to baba uciekała przed nami gdzie pieprz rośnie a jeszcze potrafiła na całą ulice z okna wydrzeć się do męża "kochanie zabierz Tigera bo ona go pogryzie" :roll:
no a wczoraj ku mojemu zdziwieniu baba podchodzi do mnie i pozwala swojemu (już teraz dwa razy większemu od Salsy) psu bawić się z moją suką...
no to ja tam stałam i się piechy potarmosiły, z babką pogadałam i w końcu pojawił się jej mąż a ona do niego "to co myślisz że będą z tego dzieci?" .... przemilczałam......ale później jeszcze z dwa razy coś wspomniała o szczeniakach, nie bezpośrednio do mnie ale tak do męża ... więc powiedziałam że Salsa będzie sterylizowana i że ja jestem przeciwna rozmnażaniu psów bez rodowodu.......spojrzeli się na mnie jak na chorą psychicznie :roll:
gdzie tacy ludzie mają rozum? bo sądzę że w końcu znajdą kogoś kto da pokryć swoją sukę ich pieskiem....bo przecież taki piękny z niego pies :angryy:

swoją drogą jestem ciekawa kiedy Tigera przestanę widywać...
kiedyś rozmawiałam z ich synem (13 letnim) i on mówił że to nie jest pierwszy ich pies...że inne oddawali ludziom albo do schroniska...
bo sprawiały różne problemy...
wczesniej mieli AST'a rudego (też Tiger) i oddali go bo był agresywny :roll: a babka teraz uważa że każdy rudy AST jest agresywny (nawet mi powiedziała "pani uważa bo rude są agresywne") :mad:

no i wczoraj rozmawiając z tą kobietą dowiedziałam się że Tiger nie akceptuje wszystkich ludzi i psów...dlatego obawiam się że jak stracą cierpliwość do jego "wyskoków" to pies skończy w schronisku :roll:

tacy ludzie nie powinni mieć nawet rybek :angryy:

:mdleje::flaming:

Posted

[quote name='apple']Siem nie obrazi:lol:

dobrze wiedzieć :evil_lol:

:mdleje::flaming:

nieeeee....

bo będę miała wyrzuty sumienia że to przeze mnie :placz::placz:
zresztą co ja pocznę bez swojego osobistego Jabca? :roll:

[quote name='apple']Aha z tego wszystkiego zapomniałam - czesć sisko:hand:

hej :loveu::loveu::loveu:

Posted