Szarik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='jonQuilla']hmm... oj Ty podgatunie! :) :evil_lol: jak mogłaś iść do LO dla kujonów :diabloti: Ja nie wiem czy w zaistniałej sytuacji dalej moge pokazywac się u Ciebie w galerii :evil_lol: No sama nie wiem, do dziś żałuję, a to jeszcze nie koniec :eviltong: Zawsze jak spotykam jakichś neiznanych mi ludzi i się przedstawiam, to niedługo potem pada pytanie: 'do jakiej szkoły chodzisz?'. I tu zaczynają się schody :diabloti: Przyznać się, nie przyznac się. W większości przypadków entuzjazm drastycznie maleje :evil_lol: Tylko osiedlowa pani bibliotekarka jest zachwycona :loveu: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='Szarik']Ja nie wiem czy w zaistniałej sytuacji dalej moge pokazywac się u Ciebie w galerii :evil_lol: No sama nie wiem, do dziś żałuję, a to jeszcze nie koniec :eviltong: Zawsze jak spotykam jakichś neiznanych mi ludzi i się przedstawiam, to niedługo potem pada pytanie: 'do jakiej szkoły chodzisz?'. I tu zaczynają się schody :diabloti: Przyznać się, nie przyznac się. W większości przypadków entuzjazm drastycznie maleje :evil_lol: Tylko osiedlowa pani bibliotekarka jest zachwycona :loveu: :diabloti: :roflt::roflt: ja nie wiem czy w zaistniałej sytuacji jestem godna by przyjmować Twoje wizyty u Nas :evil_lol: na moją odpowiedź na pytanie "do jakiej szkoły chodzisz?" wszyscy mówili "to przynajmniej masz gdzie iść na wagary" :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :calus: berek Córcia :multi::loveu:..jadę do Madzi ;) Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Cześć Kwiatku, daj no popatrzać na Salsę sie stęskniłam za mordką:loveu: Quote
jonQuilla Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='AngelsDream']:lol: dzięki za poprawę humoru. nie ma za co :evil_lol: [quote name='Alicja']:calus: berek Córcia :multi::loveu:..jadę do Madzi ;) dzień doberek Mamcia :multi::loveu: pozdów Madzię :) [quote name='apple']Cześć Kwiatku, daj no popatrzać na Salsę sie stęskniłam za mordką:loveu: witaj Jabłuszko :multi::loveu: :crazyeye::crazyeye: przecież wczoraj wieczorkiem dałam 67 fotów :eviltong: Quote
Selket Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Wizyta tutaj wywołała uśmiech w mej duszy...... A mam taki kijowy dzień :( Dziękuję :loveu: :calus: Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :multi::multi::multi:Madzia pozdrowiona :evil_lol:...nawet dostała matczynego buziaka w czółko :p...... masz świadectwo ??:evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Selket']Wizyta tutaj wywołała uśmiech w mej duszy...... A mam taki kijowy dzień :( Dziękuję :loveu: :calus: nie ma za co :calus: łuśmichaj się kochaniutka :loveu: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Madzia pozdrowiona :evil_lol:...nawet dostała matczynego buziaka w czółko :p...... masz świadectwo ??:evil_lol::evil_lol: :multi::multi: dziękuję za pozdrowienie Magdaleny nie mam świadectwa :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='jonQuilla'] witaj Jabłuszko :multi::loveu: :crazyeye::crazyeye: przecież wczoraj wieczorkiem dałam 67 fotów :eviltong:Mało:diabloti: Witaj Żonkilku:loveu: mam coś dla ciebie na osłode:lol: Quote
jonQuilla Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='apple']Mało:diabloti: Witaj Żonkilku:loveu: mam coś dla ciebie na osłode:lol: http://www.lizaki.com.pl/picture/500/buziaczek_d.jpg :crazyeye::crazyeye:ale pyszny i piękny lizaczek do lizania :loveu::loveu: dziękuję Sisko :calus: zawsze o takim marzyłam :multi: dzień dobry :loveu::loveu::multi: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye:ale pyszny i piękny lizaczek do lizania :loveu::loveu: dziękuję Sisko :calus: zawsze o takim marzyłam :multi: dzień dobry :loveu::loveu::multi: To jakies takie przyziemne masz te marzenia:roll:, ja to marze o 6 w totka:evil_lol: Witaj i cukruj sie tylko włosów nie polep:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A ja się wetnę nie na temat:roll: Szukam domku dla ONkowatego psiaka porzuconego w lesie...:placz: Proszę zajrzyj do niego w wolnej chwili :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118314 Buuuuzioooole :D Quote
jonQuilla Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='apple']To jakies takie przyziemne masz te marzenia:roll:, ja to marze o 6 w totka:evil_lol: bo widzisz ja prosta dziewczyna z prowincji i nie wiele mi do szczęścia jest potrzebne :eviltong: Witaj i cukruj sie tylko włosów nie polep:evil_lol: nie polepię, założę czepek :multi: [quote name='Wyjątek']A ja się wetnę nie na temat:roll: Szukam domku dla ONkowatego psiaka porzuconego w lesie...:placz: Proszę zajrzyj do niego w wolnej chwili :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118314 Buuuuzioooole :D buźka :loveu: oczywiście że zaglądnę do psioka :) Quote
jonQuilla Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: Dasz polizać lizaka :razz: mogę dać ale nie wiem czy się Jabco nie obrazi :eviltong: witam :loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 moja sunia dzisiaj dorwała sąsiada i mam zdjęcia drastyczne z akcji posiłkowej :multi: Quote
jonQuilla Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 a wczoraj mi zostało zasugerowane pokrycie Salsy :crazyeye::crazyeye: kiedyś pisałam o ludziach z mojej okolicy, którzy mają AST'a kremowo białego (tzn. bez papierów oczywiście)....pies piękny, jest młodszy od Salsy o pół roku gdzieś tak... właścicielka do niedawna bała się o niego bo Salsa na niego kiedyś w zabawie naszczekała i powarczała jak on był jeszcze mały...od tamtej pory kiedy tylko szłam z Salsą to baba uciekała przed nami gdzie pieprz rośnie a jeszcze potrafiła na całą ulice z okna wydrzeć się do męża "kochanie zabierz Tigera bo ona go pogryzie" :roll: no a wczoraj ku mojemu zdziwieniu baba podchodzi do mnie i pozwala swojemu (już teraz dwa razy większemu od Salsy) psu bawić się z moją suką... no to ja tam stałam i się piechy potarmosiły, z babką pogadałam i w końcu pojawił się jej mąż a ona do niego "to co myślisz że będą z tego dzieci?" .... przemilczałam......ale później jeszcze z dwa razy coś wspomniała o szczeniakach, nie bezpośrednio do mnie ale tak do męża ... więc powiedziałam że Salsa będzie sterylizowana i że ja jestem przeciwna rozmnażaniu psów bez rodowodu.......spojrzeli się na mnie jak na chorą psychicznie :roll: gdzie tacy ludzie mają rozum? bo sądzę że w końcu znajdą kogoś kto da pokryć swoją sukę ich pieskiem....bo przecież taki piękny z niego pies :angryy: swoją drogą jestem ciekawa kiedy Tigera przestanę widywać... kiedyś rozmawiałam z ich synem (13 letnim) i on mówił że to nie jest pierwszy ich pies...że inne oddawali ludziom albo do schroniska... bo sprawiały różne problemy... wczesniej mieli AST'a rudego (też Tiger) i oddali go bo był agresywny :roll: a babka teraz uważa że każdy rudy AST jest agresywny (nawet mi powiedziała "pani uważa bo rude są agresywne") :mad: no i wczoraj rozmawiając z tą kobietą dowiedziałam się że Tiger nie akceptuje wszystkich ludzi i psów...dlatego obawiam się że jak stracą cierpliwość do jego "wyskoków" to pies skończy w schronisku :roll: tacy ludzie nie powinni mieć nawet rybek :angryy: Quote
tygra Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 popieram ja też już miałam propozycję matrymonialną dla Tygry ale ludzi uświadomiłam i nawet przyznali że mam rację. Quote
Szarik Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Witam! Ale pałaszuje sasiada, no ładnie :diabloti: mam nadzieję, że to ta pani od AST'a ;) O tak, to Ty kolezanko jestes zacofana i znecasz się nad suka, to Ty nie wiesz, że jak suka chociaz raz sie nie oszczeni, to wariuje? No co Ty, masz jakieś poglądowe średniowiecze! No a poza tym, to musi mieć coś z tego swojego marnego życia, fajnie tak zabawić się z kolegą, jesteś tyranem! :evil_lol: A tak na serio, to ja też słyszałam pare takich propozycji, ale najciekawsza była, kiedy Szary był jeszcze szczeniakiem! Staliśmy pod sklepem i przechodziła kobieta z małym, kudłatym i szarym kundelkiem. W pewnej chwili schyla sie i patrzy Szarikowi na przyrodzenie! Mówi: piekny pies! Szkoda, że to on, bo byłyby prześliczne szczeniaki! :mdleje: Nawet gdyby jej pies był suką, to przecież Szary by się w Nią nie zmieścił :diabloti: Ci państwo jak chcą, to potrafią, napewno nie pozwolą swojej suce 'cierpieć'. :( Chyba że ją po cichu sterylnij :knuje: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='tygra']popieram ja też już miałam propozycję matrymonialną dla Tygry ale ludzi uświadomiłam i nawet przyznali że mam rację. mi jeszcze nikt nie przyznał racji... wszyscy sterylizacje mają za męczenie psa :crazyeye: bo przecież okrutne jest to że pies będzie miał operacje i że wytną wszystko co jest do wycięcia :roll: i najczęściej słyszę właśnie o tym o czym wspomniała Szarik niżej czyli "jak suka nie będzie miała raz w życiu szczeniąt to zwariuje", skąd takie rewelacje :hmmmm: [quote name='Szarik']Witam! Ale pałaszuje sasiada, no ładnie :diabloti: mam nadzieję, że to ta pani od AST'a ;) O tak, to Ty kolezanko jestes zacofana i znecasz się nad suka, to Ty nie wiesz, że jak suka chociaz raz sie nie oszczeni, to wariuje? No co Ty, masz jakieś poglądowe średniowiecze! No a poza tym, to musi mieć coś z tego swojego marnego życia, fajnie tak zabawić się z kolegą, jesteś tyranem! :evil_lol: A tak na serio, to ja też słyszałam pare takich propozycji, ale najciekawsza była, kiedy Szary był jeszcze szczeniakiem! Staliśmy pod sklepem i przechodziła kobieta z małym, kudłatym i szarym kundelkiem. W pewnej chwili schyla sie i patrzy Szarikowi na przyrodzenie! Mówi: piekny pies! Szkoda, że to on, bo byłyby prześliczne szczeniaki! :mdleje: Nawet gdyby jej pies był suką, to przecież Szary by się w Nią nie zmieścił :diabloti: Ci państwo jak chcą, to potrafią, napewno nie pozwolą swojej suce 'cierpieć'. :( Chyba że ją po cichu sterylnij :knuje: witam :multi::loveu: tak zrobię, sterylnę Salsę na drugim końcu miasta :evil_lol: ale i tak żaden pies nie będzie mi jej molestował :evil_lol::evil_lol: znajoma miała propozycję pokrycia swojej suki malamuta, dalmatyńczykiem :crazyeye::crazyeye: swoją drogą ciekawe co by z tego wyszło :roflt: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='jonQuilla'] mogę dać ale nie wiem czy się Jabco nie obrazi :eviltong: witam :loveu::multi: Siem nie obrazi:lol: [quote name='jonQuilla'] a wczoraj mi zostało zasugerowane pokrycie Salsy :crazyeye::crazyeye: kiedyś pisałam o ludziach z mojej okolicy, którzy mają AST'a kremowo białego (tzn. bez papierów oczywiście)....pies piękny, jest młodszy od Salsy o pół roku gdzieś tak... właścicielka do niedawna bała się o niego bo Salsa na niego kiedyś w zabawie naszczekała i powarczała jak on był jeszcze mały...od tamtej pory kiedy tylko szłam z Salsą to baba uciekała przed nami gdzie pieprz rośnie a jeszcze potrafiła na całą ulice z okna wydrzeć się do męża "kochanie zabierz Tigera bo ona go pogryzie" :roll: no a wczoraj ku mojemu zdziwieniu baba podchodzi do mnie i pozwala swojemu (już teraz dwa razy większemu od Salsy) psu bawić się z moją suką... no to ja tam stałam i się piechy potarmosiły, z babką pogadałam i w końcu pojawił się jej mąż a ona do niego "to co myślisz że będą z tego dzieci?" .... przemilczałam......ale później jeszcze z dwa razy coś wspomniała o szczeniakach, nie bezpośrednio do mnie ale tak do męża ... więc powiedziałam że Salsa będzie sterylizowana i że ja jestem przeciwna rozmnażaniu psów bez rodowodu.......spojrzeli się na mnie jak na chorą psychicznie :roll: gdzie tacy ludzie mają rozum? bo sądzę że w końcu znajdą kogoś kto da pokryć swoją sukę ich pieskiem....bo przecież taki piękny z niego pies :angryy: swoją drogą jestem ciekawa kiedy Tigera przestanę widywać... kiedyś rozmawiałam z ich synem (13 letnim) i on mówił że to nie jest pierwszy ich pies...że inne oddawali ludziom albo do schroniska... bo sprawiały różne problemy... wczesniej mieli AST'a rudego (też Tiger) i oddali go bo był agresywny :roll: a babka teraz uważa że każdy rudy AST jest agresywny (nawet mi powiedziała "pani uważa bo rude są agresywne") :mad: no i wczoraj rozmawiając z tą kobietą dowiedziałam się że Tiger nie akceptuje wszystkich ludzi i psów...dlatego obawiam się że jak stracą cierpliwość do jego "wyskoków" to pies skończy w schronisku :roll: tacy ludzie nie powinni mieć nawet rybek :angryy: :mdleje::flaming: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Aha z tego wszystkiego zapomniałam - czesć sisko:hand: Quote
jonQuilla Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='apple']Siem nie obrazi:lol: dobrze wiedzieć :evil_lol: :mdleje::flaming: nieeeee.... bo będę miała wyrzuty sumienia że to przeze mnie :placz::placz: zresztą co ja pocznę bez swojego osobistego Jabca? :roll: [quote name='apple']Aha z tego wszystkiego zapomniałam - czesć sisko:hand: hej :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='jonQuilla'] nieeeee.... bo będę miała wyrzuty sumienia że to przeze mnie :placz::placz: zresztą co ja pocznę bez swojego osobistego Jabca? :roll: hej :loveu::loveu::loveu: uschniesz z tensknoty i przerobią nas obie na nawóz:evil_lol: Quote
Recommended Posts