jonQuilla Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Tengusia napisał(a):mniami :grins: http://img216.imageshack.us/img216/2006/dsc00030pu9.jpg pancia daj kosteczke ... http://img80.imageshack.us/img80/1992/dsc00064wt9.jpg kosteczke.... ona świrowała do winogron... miny strzela takie że mam zawsze z niej ubaw :) Salsa jest bardzo łapczywa na jedzenie ale się nauczyła że mi się nie zabiera i ja mam pierwszeństwo :cool3: wszystkim innym domownikom mało na głowę nie wejdzie jak jedzą a przy mnie grzecznie czeka na swoją kolej i tylko robi słodkie, maślane oczka...ja mogę zostawić np. winogrona w misce na łóżku i wstać a ona nie ruszy (no chyba że wyjdę z pokoju), za to mojej mamie wpycha nosa do miski nawet jak mama tą miskę w ręce trzyma :roll: Selket napisał(a):Ja cieeee jaka on słodzaichna :loveu: :loveu: :loveu: cześć :hand: cześć :multi::loveu: Dozia_13 napisał(a):Łojj, ale słodkie minki robi... te oczy http://img231.imageshack.us/img231/2469/dsc00053rb2.jpg :loveu: :loveu: :loveu::loveu: ona cała jest słodka.... tylko że ma adhd :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Dowcip sie podobał :multi::multi::multi: Ale nowego nie mam :shake: Za to dobrej nocki Wam dziewczyny życzę!:loveu: Quote
Alicja Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Tengusia napisał(a):pierwsza :evil_lol: :cunao: druga :p.....helloł córcia :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
zuzolandia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 trzeciaaaaaaaa!!!!!!!! czyli zalapalam sie na pudło;-) ihhihihi Quote
jonQuilla Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Wyjątek napisał(a):Dowcip sie podobał :multi::multi::multi: Ale nowego nie mam :shake: Za to dobrej nocki Wam dziewczyny życzę!:loveu: dziękujemy... a ja życzę udanego dnia :loveu::multi: Tengusia napisał(a):pierwsza :evil_lol: :cunao: Alicja napisał(a):druga :p.....helloł córcia :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: zuzolandia napisał(a):trzeciaaaaaaaa!!!!!!!! czyli zalapalam sie na pudło;-) ihhihihi witam Was dziewczyny i gratuluję :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 apple napisał(a):Cześć pierniczku:loveu: cześć :loveu::multi: *** melduję że mój pies po raz kolejny udowodnił że jest "dziwny" i ma nierówno pod sufitem :roll: poszłam z nią na spacer, usiadłam z koleżanką na murku, Salsa bawiła się na trawie patykiem...nagle zbiegła schodami na dół i wbiegła za taki teren ogrodzony...tam stoi kamienica a za nią jest taka spora górka zarośnięta krzakami, trawą itd. Salsa oczywiscie tam pobiegła bo ostatnio kot siedział w tych krzakach i teraz nie mogła odpuścić i musiała sprawdzić czy znów gdzieś się nie kryje :roll: Pobiegała po tych zaroślach i przybiegła do płota i piszczy bo nie może wyjść a my siedziałyśmy oparte o ten płot więc ja zeszłam na dół po schodach i wlazłam na to podwórko wołając ją żeby przybiegła do mnie a ona w drugą stronę na tą górkę (musiała jakoś walnąć w samochód stojący na podwórku bo alarm włączyła:crazyeye:)...wołam, wołam...nagle patrze a co ona robi? przeskakuje płot mierzący około 180/190 tam od drugiej strony kamienicy na tej górce :crazyeye: zawisła trochę u góry (całe szczęście że wykończony jest takimi ramami i się nie nabiła na nic) ale odepchnęła się łapami i przeskoczyła :roll: ten pies mi się kiedyś zabije :placz::placz::placz: skończyło się na takich niewielkich otarciach Quote
e.v.a Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 biedna mała głupiutka Salsuchna:shake::shake::shake::shake: Quote
tygra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no to Twoja Salsa kaskaderka :) dobrze że nic się nie stało ja tam zawsze mam stres jak moja głupia sucz coś wymyśli :) Quote
Wyjątek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 One nie są żadne głupie!:shake: Ja Wam dam!! :mad: I Salsa i Tygra są wspaniałe i mądre!:loveu: Tylko WY tego nie dostrzegacie! :shake::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:szalona Salsa ;) cześć Córuś :p Quote
jonQuilla Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Selket napisał(a):Wymizaj Salsę spadochroniarza :calus: wymiziałam :loveu: evaxon napisał(a):biedna mała głupiutka Salsuchna:shake::shake::shake::shake: nie jest biedna...jest tylko głupiutka :shake: tygra napisał(a):no to Twoja Salsa kaskaderka :) dobrze że nic się nie stało ja tam zawsze mam stres jak moja głupia sucz coś wymyśli :) ehhh ... powoli zaczynam się bać spuszczać Salsę ze smyczy coby sobie nic nie zrobiła... ostatnio też przeszła przez płot i nie mogła wyjść....więc poszłam w miejsce gdzie przeszła przez ten płot i okazało się że jest duża dziura ale tuż za tym płotem jest drugi płot gdzie jest tylko mała dziura i to załatana nieudolnie drutem kolczastym :roll: wołałam Salsę i ją nakłaniałam żeby przeszła przez ten drut kolczasty a później przez tą dużą dziurę... dziwny ten mój pies :roll: jak się ją głaszcze to same zadrapania pod palcami czuć :placz: Wyjątek napisał(a):One nie są żadne głupie!:shake: Ja Wam dam!! :mad: I Salsa i Tygra są wspaniałe i mądre!:loveu: Tylko WY tego nie dostrzegacie! :shake::evil_lol: hmm...i powiedziała co wiedziała :evil_lol::evil_lol: chcesz Salsę na kilka dni żeby zobaczyć jaka z niej mądrala? :cool3: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:szalona Salsa ;) cześć Córuś :p cześć Mamcia :multi::loveu: Quote
BeaC Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 hejka ty to masz tą sucz akrobatkę:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Hahaha cześć Sisko:loveu: a nie wygląda na taka kaskaderkę:evil_lol: http://img80.imageshack.us/img80/2501/dsc00036ym2.jpg Quote
Wyjątek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jonQuilla napisał(a): hmm...i powiedziała co wiedziała :evil_lol::evil_lol: chcesz Salsę na kilka dni żeby zobaczyć jaka z niej mądrala? :cool3: No to kiedy ją do mnie przywozisz? :cool3::cool3: Quote
jonQuilla Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 BeaC napisał(a):hejka ty to masz tą sucz akrobatkę:crazyeye::crazyeye::crazyeye: witam :multi::loveu: myślisz że w cyrku na niej zarobie? :cool3: apple napisał(a):Hahaha cześć Sisko:loveu: a nie wygląda na taka kaskaderkę:evil_lol: http://img80.imageshack.us/img80/2501/dsc00036ym2.jpg'' cześć :multi::loveu: bo pozory mylą... ona w domu zachowuje się jak taka ciapo-ciota a na dworze z kolei istny szatan :roll: Wyjątek napisał(a): No to kiedy ją do mnie przywozisz? :cool3::cool3: poczekamy może aż Ci się nózia naprawi do końca co? :) :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jonQuilla napisał(a): poczekamy może aż Ci się nózia naprawi do końca co? :) :evil_lol: noooo dobra ;) Czyli w październiku mogę się Was spodziewać? :cool3::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Wyjątek napisał(a):noooo dobra ;) Czyli w październiku mogę się Was spodziewać? :cool3::evil_lol: :cool3::cool3: no pewnie kilka zdjęć :eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Salsa przy wyczesywaniu :evil_lol: leży jak dama :) i szyjka :eviltong: Quote
Wyjątek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Łoj, ile kolczykóffff w ucholu:cool3::multi::multi: Quote
e.v.a Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://img216.imageshack.us/img216/1949/dsc00091xw5.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne:multi::multi::multi::multi::multi:dziewczynki z was:multi: Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Cześć:multi: Jakie słodkie fotoski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts