Dozia_13 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witamy... :buzi: Salsa, ale z Ciebie śliczna dziewoja jest... :loveu: foteczki świetne... Quote
Selket Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cześć :hand: :hand: Ile fotasków potfornickiej :D Quote
Wyjątek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Selket'] Ile fotasków potfornickiej :D :mad::mad::mad: Quote
jonQuilla Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Dozia_13']Witamy... :buzi: Salsa, ale z Ciebie śliczna dziewoja jest... :loveu: foteczki świetne... witam :multi::loveu: hmm... nie słodźcie jej tak bo ona już zgrywa księżniczkę :evil_lol: [quote name='Selket']Cześć :hand: :hand: Ile fotasków potfornickiej :D witaj Selkeciku szpiegujący mnie nawet na klasie naszej :evil_lol::evil_lol::multi::loveu: potfornicka!!! o tak znacznie lepiej... Salsa nie będzie zarozumiała :multi: [quote name='Tengusia']hello :hand: witam :multi::loveu: [quote name='Wyjątek']:mad::mad::mad: a Ty co tak machasz mi tu tym kijem :) nie wal tak tym kijem w rączkę bo Ci spuchnie :cool3::cool3: Quote
Wyjątek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='jonQuilla'] a Ty co tak machasz mi tu tym kijem :) nie wal tak tym kijem w rączkę bo Ci spuchnie :cool3::cool3: A no macham, bo mi moją ulubienice potwornicką nazywają:cool3: Powinnaś się cieszyć! ;) Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 cze córcia ..nadrobię jak wrócę :loveu::loveu: Quote
BeaC Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 poranna witka :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Przyszłam cię ukarać:diabloti: Masz to wszystko zjeść:diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Wyjątek']A no macham, bo mi moją ulubienice potwornicką nazywają:cool3: Powinnaś się cieszyć! ;) ale ja nie chcę żeby Salsa była jeszcze bardziej rozwydrzona :evil_lol: [quote name='Alicja']cze córcia ..nadrobię jak wrócę :loveu::loveu: witam mamcia :multi::loveu: liczę na to :evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']poranna witka :diabloti::diabloti::diabloti: witka witka :multi::multi::loveu: [quote name='apple']Przyszłam cię ukarać:diabloti: Masz to wszystko zjeść:diabloti: :loveu::loveu::loveu: :roll::roll: ale chciałabym powiedzieć że jestem w drużynie z moim psem więc zjem to przepiękne i zapewne przepyszne ciasto z nią na pół :evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ale tlugi ona ma ten lancuszek, co jej tam tak wisi na koncu ? Quote
Alicja Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='diabelkowa']ale tlugi ona ma ten lancuszek, co jej tam tak wisi na koncu ? ............................Salsa :grins:..........:evil_lol::evil_lol: no dobra .....nadrobiłam :p...przy torcie wymiękłam :roll: Quote
jonQuilla Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='diabelkowa']ale tlugi ona ma ten lancuszek, co jej tam tak wisi na koncu ? [quote name='Alicja']............................Salsa :grins:..........:evil_lol::evil_lol: :roflt:właśnie, to Salsa a długi dlatego na wszelki wypadek jakby Salsa nagle urosła :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']no dobra .....nadrobiłam :p...przy torcie wymiękłam :roll: poczęstowałaś się mam nadzieję :eviltong::eviltong: Quote
Wyjątek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 A ja chcieć torta!!! :placz::placz::placz: Quote
jonQuilla Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Wyjątek']A ja chcieć torta!!! :placz::placz::placz: częstuj się ale tak żeby Jabłkowa nie widziała :evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ale ja nie mogę:placz::placz: Leżę i bede jeszcze cały miesiąc leżeć włóżku. Będę gruba!:placz: Quote
jonQuilla Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 [quote name='Wyjątek']Ale ja nie mogę:placz::placz: Leżę i bede jeszcze cały miesiąc leżeć włóżku. Będę gruba!:placz: trochę !!! :mad: i tu juz padnięta po spacerze :eviltong: i filmik... krótki ale treściwy ;) http://pl.youtube.com/watch?v=o9YQhNLjW88 Quote
zuzolandia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Foteczki widzialam ...swietne...ale toooooooooo http://www.przepisy-kuchenne.info/wp-content/uploads/2006/10/52561110_99187b8628 mnie dobiło.........lecem po lody ;-) hihihihihi witanko Kffiatuszkuu;-) Quote
e.v.a Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 hej hejjj:multi: co sie stało małej w ogonek??:razz: Quote
jonQuilla Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='zuzolandia']Foteczki widzialam ...swietne...ale toooooooooo http://www.przepisy-kuchenne.info/wp-content/uploads/2006/10/52561110_99187b8628 mnie dobiło.........lecem po lody ;-) hihihihihi witanko Kffiatuszkuu;-) cześć Kłakowa :multi::loveu: ;) ochoty narobiła wszystkim :evil_lol: [quote name='evaxon']hej hejjj:multi: co sie stało małej w ogonek??:razz: cześć :multi::loveu: w ogonek jej nic się nie stało... miała tak już jak pojawiła się u mnie... później troszkę zaczęło zarastać więc myślałam że będzie ok... ale po pewnym czasie znów wyłysiała plamka się zrobiła :hmmmm: poszłam więc z Salsą do weterynarza bo myślałam że to świerzb czy coś... a okazało się że to nic takiego...po prostu Salsa siada na ogonie zawsze i w ten sposób sobie go wytarła :crazyeye: tak ten ogonek z bliska wygląda :) Quote
Tengusia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 http://img216.imageshack.us/img216/8207/dsc09956fk3.jpg szczesliwy pies to zmeczony pies :grins: przynajmniej moje tak maja :evilbat: Quote
Recommended Posts