Alicja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] taaa... a ja poszłam z Salsą i ze znajomymi na Tigera na boisko szkolne... zanim doszliśmy to już nie było na Nas suchego miejsca :evil_lol::evil_lol: jak wróciłam do domu to ze mnie ciekło, z Salsy ciekło... i teraz mogę szczerze powiedzieć że pies mi śmierdzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też poszłam z Ozzym na boisko .......dziwne ze się nie spotkałyśmy :hmmmm:[SIZE=2].......... przed wyjściem zapytałam Qby czy pada ....oczywiście z pokoju odpowiedź się rozległa ze nie ... oczywiście padało :roll:...no bo skąd Qba miał wiedzieć jak siedział z nosem w monitorze :diabloti:.... no cóż ...żemy nie z lukru tośmy poszli .... Ozzy uwalił się jak świnka prawdziwna , wyturlał w trawce ...mokrej :pi pobiegał po mega kałużach czytaj zalanym boisku :evil_lol:...ja wyglądałam w mokrych gaciach i bluzie jak miss mokrego podkoszulka :roll::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... najgorzej było z gaciami bo zesztywniały od wilgoci :evil_lol: zaraz wychodzimy z domku ....jeszcze nie pada :p Quote
AngelsDream Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 U nas też taka pogoda świetna, że żal. Quote
jonQuilla Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też poszłam z Ozzym na boisko .......dziwne ze się nie spotkałyśmy :hmmmm:[SIZE=2].......... przed wyjściem zapytałam Qby czy pada ....oczywiście z pokoju odpowiedź się rozległa ze nie ... oczywiście padało :roll:...no bo skąd Qba miał wiedzieć jak siedział z nosem w monitorze :diabloti:.... no cóż ...żemy nie z lukru tośmy poszli .... Ozzy uwalił się jak świnka prawdziwna , wyturlał w trawce ...mokrej :pi pobiegał po mega kałużach czytaj zalanym boisku :evil_lol:...ja wyglądałam w mokrych gaciach i bluzie jak miss mokrego podkoszulka :roll::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... najgorzej było z gaciami bo zesztywniały od wilgoci :evil_lol: zaraz wychodzimy z domku ....jeszcze nie pada :p a no dziwne że się nie spotkałyśmy... tym bardziej że u Nas też boisko było zalane a Salsa się tam tarzała :crazyeye: u Nas też jeszcze dziś nie pada .... ale podejrzewam że będzie prędzej czy później :roll: [quote name='AngelsDream']U nas też taka pogoda świetna, że żal. hmm... to mnie podtrzymuje na duchu... zła byłabym jakby tylko w Gdańsku była pogoda beznadziejna :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 hej-ka waśnie sobie w gazecie poczytałam co się u nas działo w piątek fakt jakieś tam burze były jedno okno mi lekko poprzeciekało ale powiat strzelecki.............. uf na szczęście trovche ode mnie kurna 209 domow uszkodzonych i :crazyeye::crazyeye::crazyeye:51 do wyburzenia masakra:-( Quote
gops Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 hej :) czytalam o naszym kochanym pkp :razz: mam tez kilka brzydkich doswiadczen z nimi :roll: u nas lalo caly dluugi weekend ehhh dzisiaj narazie nie pada.. a w Łodzi ponoc najgorzej bylo pourywane dachy kilka osob zginelo ..:roll: Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 eloł Córcia :hand: .... czy ty już pracujesz :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Selket']Cześć Kfatiuszku ;) cześć :loveu: [quote name='BeaC']hej-ka waśnie sobie w gazecie poczytałam co się u nas działo w piątek fakt jakieś tam burze były jedno okno mi lekko poprzeciekało ale powiat strzelecki.............. uf na szczęście trovche ode mnie kurna 209 domow uszkodzonych i :crazyeye::crazyeye::crazyeye:51 do wyburzenia masakra:-( no ja dostałam od siostry linka ze zdjęciami gradu jaki spadł na śląsku :crazyeye: samochody, domy ...wszystko poniszczone :roll: tragedia... tutaj jedynie popadało mocniej i ciut mocniej powiało ale dzisiaj już jest śliczna pogoda... na pomorzu ogólnie chyba mniej szaleje pogoda niż w innych rejonach polski [quote name='gops']hej :) czytalam o naszym kochanym pkp :razz: mam tez kilka brzydkich doswiadczen z nimi :roll: u nas lalo caly dluugi weekend ehhh dzisiaj narazie nie pada.. a w Łodzi ponoc najgorzej bylo pourywane dachy kilka osob zginelo ..:roll: :multi::multi: witam u mnie słońce więc zaraz powysyłaj je do Was :eviltong: [quote name='Alicja']eloł Córcia :hand: .... czy ty już pracujesz :razz: cześć Mamacia :multi::loveu: [quote name='apple']Pierniczysz? Ze tak zapytam?:diabloti: nie kochane ja jeszcze nie piernicze :eviltong::eviltong: w środę od 13-14 po odbiór wyników na nosicielstwo mam jechać... muszę zrobić jeszcze resztę badań :roll: a ja tak bardzo nie lubię po lekarzach śmigać :placz::placz: pracę nie wiem od kiedy dokładnie zacznę...bo oni sami nie wiedzą :evil_lol: dziewczyna za którą idę na zastępstwo ma zwolnienie od bodajże 3 września...więc podejrzewamy z nią że wtedy do mnie odezwą się Ci z Torunia i powiedzą co i jak... na 100% będę musiała odwiedzić Toruń żeby podpisać umowę :roll: trochę powalone ale każdy ich pracownik musi jechać do Torunia :???: *** dzisiaj dałam mamie mandat za Salsę do zapłacenia... o dziwo nawet się nie zezłościła jakoś bardzo :evil_lol: no ale w końcu to nie moja wina była tylko tej łajzy z kasy :eviltong: Quote
AngelsDream Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 U nas tylko zamknięte okna poprzeicekały, a tak było ok... Quote
Selket Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Cześć ;) Faktycznie bez sensu, żeby każdy do Torunia jechał...Głupota :niewiem: Ale z Torunia do Pułąw to całkiem, całkiem blisko :razz: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='AngelsDream']U nas tylko zamknięte okna poprzeicekały, a tak było ok... hmm :) to musiało ładnie padać...ja miałam okna uchylone i suchutko było w mieszkaniu :eviltong: ale kiedyś miałam tak bardzo szczelne okno balkonowe że jak któregoś dnia zimą odsłoniłam firankę to mnie przywitał śnieg na progu balkonowym :crazyeye::crazyeye: [quote name='Selket']Cześć ;) Faktycznie bez sensu, żeby każdy do Torunia jechał...Głupota :niewiem: Ale z Torunia do Pułąw to całkiem, całkiem blisko :razz: cześć :multi::loveu: hahaha....całkiem bardzo blisko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: *** byłam dzisiaj na sesji zdjęciowej :eviltong::eviltong: zrobili mi jedno zdjęcie... takie z głębi duszy jest to zdjęcie :loveu::loveu: mianowicie rtg klatki piersiowej :evil_lol::evil_lol: *** przedstawiam Wam oto ---> Pan Jeż :eviltong: kiedyś będąc wieczorem ze znajomymi w parku znaleźliśmy takie oto znalezisko, każdy utulił, porobiliśmy foty i wypuściliśmy :) a tak Salsa mi dzisiaj pomagała w zmywaniu naczyń :evil_lol: po zakończonej pracy... była tak zmęczona że powaliła się do swojego wyrka i zasnęła :eviltong: Quote
emdziolek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://img141.imageshack.us/img141/2980/dsc02947da7.jpg czynna pomoc dla pańci:diabloti: cze Sis:multi: Quote
Selket Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ooo..Jak Ty tego psa męczysz :crazyeye: Biedny wól roboczy z niego został zrobiony :placz: :placz: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Zię Dobry! :) Przejzałam cała Twoją galerię! (Co 50 stron :diabloti:) No inaczej się nie da, kto to widział, żeby tyle dagać! I dopiero dzisiaj zdjęcia! Ja tu chyba zaprowadze porządek :diabloti: http://img141.imageshack.us/img141/2980/dsc02947da7.jpg Tez bym chciała mieć taka pomoc domową :loveu: Pozdrawiamy gorąco zabójczynię! :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='emdziolek']http://img141.imageshack.us/img141/2980/dsc02947da7.jpg czynna pomoc dla pańci:diabloti: cze Sis:multi: cześć cześć :multi::loveu: no baa....ona lubi mi w kuchni pomagać... głównie jeść :evil_lol: [quote name='Selket']ooo..Jak Ty tego psa męczysz :crazyeye: Biedny wól roboczy z niego został zrobiony :placz: :placz: :oops::oops: to ona się garnęła tak czynnie do pracy :roll: ja jej mówiłam cały czas "kochana Ty się nie forsuj" ale ona swoje :roll: [quote name='Szarik']Zię Dobry! :) Przejzałam cała Twoją galerię! (Co 50 stron :diabloti:) No inaczej się nie da, kto to widział, żeby tyle dagać! I dopiero dzisiaj zdjęcia! Ja tu chyba zaprowadze porządek :diabloti: http://img141.imageshack.us/img141/2980/dsc02947da7.jpg Tez bym chciała mieć taka pomoc domową :loveu: Pozdrawiamy gorąco zabójczynię! :evil_lol: dzień dobry nowo przybyły gościu :loveu::multi: pamiętaj to ONE tyle gadają... nie ja! :) :evil_lol::evil_lol: zrób z ONYMI porządek, przyda się :evil_lol::evil_lol: pomoc mogę wypożyczyć --> jedyne 7zł za godzinkę pracy :eviltong: opłaca się! :) to letnia promocja :evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 A Ty jej na to pozwoliłaś? :mad: NIe mogłaś jej odepchanąć o kazać odpoczywać?? NIe, tylko niech Salsunia pracuje :mad: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='jonQuilla'] dzień dobry nowo przybyły gościu :loveu::multi: pamiętaj to ONE tyle gadają... nie ja! :) :evil_lol::evil_lol: zrób z ONYMI porządek, przyda się :evil_lol::evil_lol: pomoc mogę wypożyczyć --> jedyne 7zł za godzinkę pracy :eviltong: opłaca się! :) to letnia promocja :evil_lol::evil_lol: Dobra, dawac mi tu ONE :mad::diabloti: E... A dowóz gratis? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Selket']A Ty jej na to pozwoliłaś? :mad: NIe mogłaś jej odepchanąć o kazać odpoczywać?? NIe, tylko niech Salsunia pracuje :mad: :oops::oops: nie sprawiaj żebym miała jeszcze większe wyrzuty sumienia jak do tej pory...jest mi cholernie wstyd że musiała tak tyrać kiedy ja odpoczywałam myjąc gary :roll: [quote name='Szarik']Dobra, dawac mi tu ONE :mad::diabloti: E... A dowóz gratis? :diabloti: ONE są za szybkie żeby je tak ooo sobie dać :evil_lol: odbiór osobisty jedynie :eviltong: *** zaraz będzie kilka zdjęć i filmik... czekam aż się filmik załaduje :eviltong: Quote
Selket Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Żonkilka...ale Ty jesteś winna temu, że ona się zatyrała :mad: Przez Ciebie padła i nie wstała...Taa był zmęczona, a Ty się relaksowałaś przy zlewie... Zamisat ją odciązyć :mad: Wiesz...miała inne zdanie o Tobie :obrazic: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 mam jeszcze kilka zdjęć zapracowanej Salsy :evil_lol: hmm.... a taka pamiątka została Salsie po skaleczeniu łapy w kwietniu :diabloti: i teraz jeszcze filmik na deser... z serii --> nawiedzony pies idzie spać :evil_lol: http://pl.youtube.com/watch?v=FF449X_XX1E Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Spać? Toż ona musiała najpierw wbic na licznik z 10 km, żeby się zmęczyć, zakręciło jej sie w głowie i wreszcie padł :diabloti: Świetny :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Selket']Żonkilka...ale Ty jesteś winna temu, że ona się zatyrała :mad: Przez Ciebie padła i nie wstała...Taa był zmęczona, a Ty się relaksowałaś przy zlewie... Zamisat ją odciązyć :mad: Wiesz...miała inne zdanie o Tobie :obrazic: nieee... nie foch'uj (bo powiedzą że klnę) się na mnie :placz::placz: przecież ja nie celowo :roll::roll: to ona to jej wina :roll: Quote
jonQuilla Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Szarik']Spać? Toż ona musiała najpierw wbic na licznik z 10 km, żeby się zmęczyć, zakręciło jej sie w głowie i wreszcie padł :diabloti: Świetny :evil_lol: hahaha...bardzo możliwe :) ona lubi robić km. przed snem :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts