Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AngelsDream']A taka była szczęśliwa!

ja też byłam szcześliwa jak musiałam całe mieszkanie od drzwi do łazienki myć...

a jeszcze flądra wskoczyła na kanape u mnie w pokoju :crazyeye:

[quote name='Selket']Fuuuuuuuujjjjjjjjjjjjj..................co za brudas.......... :roll:

śliczna jest...co Ty chcesz :evil_lol:

[quote name='Wyjątek']http://img84.imageshack.us/img84/7130/dsc09821gn2.jpg
haha wszędzie sucho, jedyna kałuża i Salsa właśnie w niej :evil_lol::evil_lol::loveu:

:evil_lol::evil_lol: cała Salsa...

ona ogólnie bardzo lubi po kałużach chodzić...
jak mocno popada to na podwórku przed domem robi się olbrzymia kałuża a Salsa na spacerze z całej siły ciągnie mnie do niej...
wchodzi bez zawahania i babra się w błocie :evil_lol:

a tutaj najagresywniejsza część mojego łańcucha pokarmowego :)

nie dajcie się zwieść...to bestia :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']lustrzanka mojego kuzyna :placz::placz:
dzisiaj kupił fajny szerokokątny obiektyw do makro :crazyeye:
zajebiszcze zdjęcia robi :loveu:

powiedz mu, żeby mi pożyczył :megagrin:

Posted

[quote name='Wyjątek']powiedz mu, żeby mi pożyczył :megagrin:

musisz ustawić się w kolejce :evil_lol:

Oliwia :)
dziecko z piekła rodem :)

i aniołek :)

czyli dwa w jednym :evil_lol:

Posted

[quote name='Wyjątek']jak obieca, że pożyczy, to poczekam ile będzie trzeba ;)

no dobra, powiem mu...
ale musisz się uzbroić w cierpliwość bo kolejka spora a on tylko co 2/3tyg jest w polsce na pare dni :eviltong:

Posted

właśnie byłam z Salsą na spacerze...
idę ulicą i słyszę jak jakieś dwie dziewczyny drą pyski na całą ulicę więc się odwracam i moim oczom ukazują się dwa osiedlowe szmaciska...
jedna ubrana w krótkie spodenki złote...
hmm... właściwie to bardziej majtki były niż spodenki...
do tego krótka kurtka skórzana...
a druga była też coś w ten deseń ubrana...
obie nawalone ...

no i oczywiście szedł z nimi typowy dresiarz, jeszcze kij bejsbolowy w łapie trzymał ...
prostactwo jakich mało...

no ale panna w majtkach zaczyna się szarpać z tym chłopakiem i on tekst do niej "Ty bo ludzie pomyślą że dziwki do burdelu prowadzę",
na co panna zaczęła wrzeszczeć na całą ulicę --> Ratunku Pedofil...
i w tym momencie wychyla się dziadek jakiś z okna i krzyczy do niej "kurwy nie są w typie pedofila" :crazyeye:

no i w tym momencie zaniemogłam...śmiać mi się tak chciało że ledwo się powstrzymałam :roflt:

Posted

http://img220.imageshack.us/img220/6998/dsc09824ay9.jpg

Uu, skąd ja to znam :)

Brywieczór! ;)

A ta opowieść: ja to bym parskneła smiechem, nie ma mocnych, uwielbiam takie mądre panienki i inteligentnych facetów z penisami zamiast mózgów :evil_lol:

U nas na szczęśnie aż takich nie ma. Są tylko nastoletnie jeszcze dziouchy, które chodza w jakichś niestworzonych ubraniach i zawsze sie ze mnie śmieją ja idę z Szarikiem na spacer w kaloszach na przykład :D Albo zimą opatulona, przac trzeba pół ciała pokazać i rozruszać dziadka mroza ;)

Posted

[quote name='Szarik']http://img220.imageshack.us/img220/6998/dsc09824ay9.jpg

Uu, skąd ja to znam :)

Brywieczór! ;)

A ta opowieść: ja to bym parskneła smiechem, nie ma mocnych, uwielbiam takie mądre panienki i inteligentnych facetów z penisami zamiast mózgów :evil_lol:

U nas na szczęśnie aż takich nie ma. Są tylko nastoletnie jeszcze dziouchy, które chodza w jakichś niestworzonych ubraniach i zawsze sie ze mnie śmieją ja idę z Szarikiem na spacer w kaloszach na przykład :D Albo zimą opatulona, przac trzeba pół ciała pokazać i rozruszać dziadka mroza ;)

bry bry :multi::loveu:

no mi takich rozrywek dostarczają sąsiedzi którzy pode mną centralnie mieszkają...
Ci Państwo też z mojej klatki wychodzili więc na 100% od sąsiadów szerzących okoliczną patologię :shake:
z takimi cukiereczkami mam więc do czynienia każdego dnia...

hmm....ja uchodzę w oczach "kolegów z dziecięcych lat" za przyjebaną...
mieszkamy całe życie przy jednym podwórku, chodziliśmy razem do klasy albo przynajmniej szkoły ale ja w gim przestałam się z nimi trzymać i od wtedy jestem "przyjebana" :evil_lol:
z tym że oni albo mają wyroki w zawiasach albo już siedzą od dłuższego czasu... więc kto tu przy****** :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Selket']Żonkilka :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Wykończysz mnie :roflt::roflt::roflt::roflt:

nie chciałam :roll:
wybacz

Posted

[quote name='Wyjątek']Żonkilka, gdzie Ty mieszkasz dziewczyno?? :shake:

:eviltong::eviltong::eviltong:

w samym centrum Gdańska :evil_lol::evil_lol:

ale widzisz głupota jest zaraźliwa...
sąsiedzi ode mnie z dołu szerzą patologię...
tam cała rodzina siedziała w pierdlu...
od ojca zaczynając a na 3 synach kończąc (nawet młodszy ode mnie o rok już zdążył pół roku przesiedzieć i teraz ma zawiasy) :evil_lol:
w mieszkaniu zrobili melinę bo ojciec wyprowadził się do baby...
więc schodzą się wszyscy do nich i kombinują jak tu zarobić na "życie" a wiadomo ze nie ma to jak szybki zarobek kradnąc albo sprzedając narkotyki :cool3: i tak oooOO przez ich złote pomysły towarzystwo się wykrusza :)
najlepsze jest to że policja wie czym oni się zajmują ale nie mają dowodów żeby ich zamknąć :roll:
jeśli jest jakieś pobicie w okolicy to najpierw przyjeżdżają sprawdzić moich kochanych sąsiadów...

Posted

[quote name='jonQuilla']
bry bry :multi::loveu:

no mi takich rozrywek dostarczają sąsiedzi którzy pode mną centralnie mieszkają...
Ci Państwo też z mojej klatki wychodzili więc na 100% od sąsiadów szerzących okoliczną patologię :shake:
z takimi cukiereczkami mam więc do czynienia każdego dnia...

hmm....ja uchodzę w oczach "kolegów z dziecięcych lat" za przyjebaną...
mieszkamy całe życie przy jednym podwórku, chodziliśmy razem do klasy albo przynajmniej szkoły ale ja w gim przestałam się z nimi trzymać i od wtedy jestem "przyjebana" :evil_lol:
z tym że oni albo mają wyroki w zawiasach albo już siedzą od dłuższego czasu... więc kto tu przy****** :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kurde, jak bym o sobie słyszała :evil_lol: Chodziłam do podstawówki z kolegą, który siedział w poprawczaku. Teraz nie wiem, bo jest pełnoletni, a ostatni raz go widziałam, jak kradł kurtki ze szkoły. I wszyscy tacy milusińscy :evil_lol: Jeszcze jakoś jakoś było przed LO, ale jak dostałam się do takiego, gdzie to same kujony chodzą, to już jestem jakby... osiedlowym podgatunkiem :diabloti:

Posted

ha ha u mnie na parterze tez kiedys taka patologia się szerzyła. nie wiem co tam dokładnie sie wyprawiało, ale kiedyś wpadła policja w środku nocy, ganiali ich po klatce całej a potem chyba zamkli, bo juz ich nie widuję:evil_lol::evil_lol: nowi sie wprowadzili :roll::roll::roll:

Posted

[quote name='jonQuilla']kradnąc albo sprzedając narkotyki :cool3:

Kochana, to nawet przez balkon możesz rozliczenia załatwiać, nie doceniasz jakie to wygodne! :cool3:

Posted

[quote name='Szarik']Kurde, jak bym o sobie słyszała :evil_lol: Chodziłam do podstawówki z kolegą, który siedział w poprawczaku. Teraz nie wiem, bo jest pełnoletni, a ostatni raz go widziałam, jak kradł kurtki ze szkoły. I wszyscy tacy milusińscy :evil_lol: Jeszcze jakoś jakoś było przed LO, ale jak dostałam się do takiego, gdzie to same kujony chodzą, to już jestem jakby... osiedlowym podgatunkiem :diabloti:

hmm...
oj Ty podgatunie! :) :evil_lol:
jak mogłaś iść do LO dla kujonów :diabloti:

[quote name='Wyjątek']ha ha u mnie na parterze tez kiedys taka patologia się szerzyła. nie wiem co tam dokładnie sie wyprawiało, ale kiedyś wpadła policja w środku nocy, ganiali ich po klatce całej a potem chyba zamkli, bo juz ich nie widuję:evil_lol::evil_lol: nowi sie wprowadzili :roll::roll::roll:

Ci tez z parteru :evil_lol::evil_lol:

no ich też niby policja goni po nocach bo imprezy robią takie że nikt w bloku spać nie może...a potem jeszcze zaczną się tłuc i meblami w siebie rzucać albo przez okna wyrzucają różne przedmioty...
no ale chyba czekają aż na prawdę coś złego się stanie :roll:
ostatnio 10 kolesi na mojej ulicy katowało jednego chłopaka bo postawił się jednemu jak ten skakał mu po samochodzie :roll:
maasssakraaaa!!!
a policja na sygnale...to wszyscy spieprzyli gdzie pieprz rośnie...
bo większość w zawiasach więc poszliby siedzieć z miejsca..
nie ma to jak wejscie smoka w wykonaniu policji

[quote name='Szarik']Kochana, to nawet przez balkon możesz rozliczenia załatwiać, nie doceniasz jakie to wygodne! :cool3:

:evil_lol::evil_lol: taaa....
bardzo wygodne :)