apple Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Byłam:lol:......czytałam....oglądałam....nie zgorszyłam się:evil_lol:.......tęsknię:placz:......a ty się szlajasz:mad: Quote
jonQuilla Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='BeaC']HELL:diabloti: oł się wysiliłam coby się nie zmęczyć z rana:razz: cześć :multi::multi::loveu: wysilona ;) :evil_lol: [quote name='apple']Byłam:lol:......czytałam....oglądałam....nie zgorszyłam się:evil_lol:.......tęsknię:placz:......a ty się szlajasz:mad: widziałam Ciebie :eviltong::eviltong: ja też tęsknię :placz: szlajam się tyle co zawsze :evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Uwaga, uwaga ... ... Ogłoszenie Parafialne albo Dogofialne :diabloti: zapowiada się spacer Salsowo-Santowy podejście nr.2 ... zastanawiam się jak moja suka przeżyje drugie spotkanie z wielkim, ślicznym, głośno sapiącym Żabulcem :smile: :evil_lol: może tym razem nie będzie aż tak się bała Santy :smile: wstępny plan to ---> jutro... ale musimy to dogadać z Fenrisem :smile: więc jeszcze wszystko może ulec zmianom :smile: Żonkila musi odebrać swój wymuszony prezent Woodstockowy :evil_lol: za który jest mega wdzięczna :oops: oddawaj mi tego prezenta :mad::mad::roll: gadaj z Fenrisem... on go jeszcze ma :eviltong::eviltong: :roll: Kobieta zmienną jest, wpierw wymusza, a potem nasyła na mnie coby mi zabrali :roll::megagrin: Ino ja jeden tylko mam, bo więcej by moja silna wola nie wytrzymała wieźć pociągiem z woodstocku :p Ale obiecałem to słowa dotrzymałem i Kwiatkowa otrzyma obiecany i wklei wam fotkę cobyście też miały :p Quote
jonQuilla Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry z samego rana :hand: dzień dobry :multi::loveu: [quote name='Fenris']:roll: Kobieta zmienną jest, wpierw wymusza, a potem nasyła na mnie coby mi zabrali :roll::megagrin: Ino ja jeden tylko mam, bo więcej by moja silna wola nie wytrzymała wieźć pociągiem z woodstocku :p Ale obiecałem to słowa dotrzymałem i Kwiatkowa otrzyma obiecany i wklei wam fotkę cobyście też miały :p hahaha.... co złego to nie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak, obiecuję że podzielę się z Wami tym prezentem na tyle na ile będzie można :eviltong::eviltong: no i plany uległy zmianom... z Fenrisem spotkamy się najprawdopodobniej spacerowo w weekend :eviltong: Dzisiaj nad morzem upalny dzień... pojechałam do Sopotu po świadectwo szkolne...w końcu trzeba je odebrać a dzisiaj koleżanka jechała więc zabrałam się z nią i byłyśmy o 13:23 a sekretariat otwarty do 13 :angryy: się zezłościłyśmy... był z nami kolega, który jeszcze nie był w dzień na plaży i tak bardzo nalegał że poszłyśmy z nim na tą plaże...a w Sopocie tyle ludzi na plaży że niech mnie piorun trzaśnie, weszliśmy kawałek na plaże i się nam znudziło... zrobiliśmy sobie krótki spacer po deptaku i trafiliśmy na przystanek autobusowy... ja musiałam jechać do Gd Oliwy żeby odebrać jakieś tam zaświadczenie czy coś takiego związane z pracą... i dojechałam na miejsca a się kurde okazało że do 14:30 :angryy::angryy: myślałam że wyjdę z siebie... za kare poszliśmy do Parku Oliwskiego pomoczyć nogi w rzeczce :evil_lol::evil_lol: i takim sposobem z dnia na załatwianie różnych spraw zrobił się dzień na spacer :roll::roll: Quote
clockwork Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='jonQuilla'] ............za kare poszliśmy do Parku Oliwskiego pomoczyć nogi w rzeczce :evil_lol::evil_lol: .............. buuuhahahahahhaha kfiatkowa.... Quote
jonQuilla Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Selket']Kwiatkowa jesteś bezbłędna :evil_lol: taa.... zorganizowanie to moja największa zaleta :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']buuuhahahahahhaha kfiatkowa.... :oops::oops: no cooo? :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :razz::razz:fajny dzionek :multi::multi::multi:prawie jak mój :p.....ino nóg nie moczyłam w rzeczce tylko w wannie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Gdzieś Ty wannę na spacerze dorwała??? :crazyeye: :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:fajny dzionek :multi::multi::multi:prawie jak mój :p.....ino nóg nie moczyłam w rzeczce tylko w wannie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']Gdzieś Ty wannę na spacerze dorwała??? :crazyeye: :crazyeye: też się nad tym zastanawiam :evil_lol::evil_lol: byłam z Salsą na długim spacerze ale zapomniałam aparatu :oops::oops: zaraz idę chyba dalej spacerować ale Salsa już ma na dzisiaj dosyć więc zostaje w domu..........zaległa na kanapie i śpi jak zabita :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Złośliwość typowa dla dnia do załatwiania spraw ;) Quote
Selket Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jak to idziesz bez Salsy :crazyeye: Zresztą gdzie po nocy leziesz??? :crazyeye: Quote
jonQuilla Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='AngelsDream']Złośliwość typowa dla dnia do załatwiania spraw ;) taa :evil_lol: takie dni to z zaskoczenia trzeba brać [quote name='Selket']Jak to idziesz bez Salsy :crazyeye: Zresztą gdzie po nocy leziesz??? :crazyeye: a no została w domku...położyła się z moją ciocią i kotem do łóżka więc była szczęśliwa... :eviltong::eviltong: Quote
gops Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 haha pierwsza :diabloti: hejka :razz: a to dobrze ma ze jej ciocia nie wywalila z lozka :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='gops']haha pierwsza :diabloti: hejka :razz: a to dobrze ma ze jej ciocia nie wywalila z lozka :diabloti: :) :multi::multi: pierwsza :evil_lol: cześć :loveu::multi: to raczej dobrze że kot jej nie wywalił z łóżka... bo to akurat jego teren w domu a mój kot jest hmm... zdecydowanie pit bullem wśród kotów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:razz::razz:wstałaś już ....praffda ;) wstałam, wstałam :multi::multi: Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ...kwiatkowa!!!!!! jakie z ciebie zorganizowane dziecko:diabloti::diabloti::diabloti: he he he trzym się papapa:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='apple']O! Wstałaś:diabloti::evil_lol: wstałam :multi::loveu: i spadam pierniczyć :evil_lol: [quote name='BeaC']...kwiatkowa!!!!!! jakie z ciebie zorganizowane dziecko:diabloti::diabloti::diabloti: he he he trzym się papapa:loveu::loveu::loveu: zorganizowana to moje drugie imię ;) :evil_lol: trzymam się ;) :evil_lol: Ty również :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Cześć Zani! Dziękujemy za odwiedzinki u nas!;) Wygłaskaj swój łańcuch pokarmowy!;):loveu: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Selket']Cześć Żonkilko Kochana :loveu: :loveu: cześć Kochany Selkeciku :multi::loveu: [quote name='Rybka_39']Cześć Zani! Dziękujemy za odwiedzinki u nas!;) Wygłaskaj swój łańcuch pokarmowy!;):loveu: witaj :multi::loveu: wygłaskam z pewnością... nawet jeśli mam ryzykować własne ręce w starciu z kotem :evil_lol: Żonkilkowa już po pierniczeniu :evil_lol: teraz będę szła w poniedziałek na popołudnie żeby zobaczyć jak tam wygląda dzienne rozliczenie :-P Quote
Alicja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :razz::razz:córcia oświeć mnie co będziesz spierniczać :roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:córcia oświeć mnie co będziesz spierniczać :roll::evil_lol: pisałam już że na początku września zaczynam prace w sklepie firmowym Kopernika :) wiec będę pierniczyć --> sprzedawać pierniki :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts