Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']wiesz moje rolki mialy jeszcze dluugo gwarancje ale paragon no coz wyblakl ale ze sie potrafie usmiechac mam prawidlowe ksztalty to mi przyjeli :evil_lol: w piatek do odbioru:evil_lol:
[FONT=Georgia]
pfff....alez Ty Ty :)

mi nie wyblakł na szczescie ;)
ale to w ogóle posrane...bo kiedyś też tak miałam tylko że z butami...nie chcieli mi ich przyjąć bo paragon wyblakł...
ale pokrzyczałam że to do cholery nie moja wina że takie beznadziejne paragony dają ;)
przyjęli :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Hehe no my z aparatem też biegaliśmy chyba z 5 razy bo mu soft ciągle padał ... a co do rolek - kiedyś (jakieś 6 lub więcej lat temu ...) kupuje rolki w markecie, a były po ok 200 zeta i się z mamą umówiłem że pół na pół z jakiejśtam okazji ... no i kobieta tam pyt o kod ktoś sprawdził podaje ona wbija kod a tu "łyżworolki czarne, 49,99" ona tak spojrzała ... "a co mi tam, masz farta młody, nie z mojej to idzie kieszeni" :evil_lol:

a co do reklamacji to ja siem kłucić nie umie, teraz czeka mnie boruta w zoologicznym bo nie chcą przyjąć flexy zerwanej co to Żaba ją miała może z 2 tygodnie i przy byle szarpnięciu do kota co jej wyskoczył sie zerwała :roll: i to taka na 60kg psa :roll:

Posted

[FONT=Arial]:mad:no co za cholera z tego aparata ......oddaj pioruństwo do reklamacji ....taki ich obowiązek .....naprawić :razz:

Cześć Córcia :p
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']hello
aparat sie zepsuł bo pewno sie wsciekł...ze sama pilas a jemu nie dałas hihihihihi

buziolki kochana przesyłam

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:

dzięki za buziaki :cool3::cool3:

nie piłam sama tylko ze znajomymi :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='emdziolek']Cześć Sisterka!

Ale mnie tu dawno nei było

Ale przyszłam i koffciam cie

Co nowego?

[FONT=Georgia]cześć Sister :loveu::multi:

a no nie było Cię...ale masz szczęście że wpadłaś :eviltong:
ja też Cię koffciam ;)

co nowego?
chyba raczej nic :cool3:
[/FONT]

Posted

[quote name='Rybka_39']Cześć!
Po długiej przerwie witamy się!

[FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='Fenris']Hehe no my z aparatem też biegaliśmy chyba z 5 razy bo mu soft ciągle padał ... a co do rolek - kiedyś (jakieś 6 lub więcej lat temu ...) kupuje rolki w markecie, a były po ok 200 zeta i się z mamą umówiłem że pół na pół z jakiejśtam okazji ... no i kobieta tam pyt o kod ktoś sprawdził podaje ona wbija kod a tu "łyżworolki czarne, 49,99" ona tak spojrzała ... "a co mi tam, masz farta młody, nie z mojej to idzie kieszeni"
[FONT=Georgia]
:evil_lol::evil_lol: jaki fart :)
ja kiedyś zmieniałam kody na albumach do zdjęć...tzn przekładałam droższe albumy do folijek po tańszych :oops::oops:
[/FONT]

a co do reklamacji to ja siem kłucić nie umie, teraz czeka mnie boruta w zoologicznym bo nie chcą przyjąć flexy zerwanej co to Żaba ją miała może z 2 tygodnie i przy byle szarpnięciu do kota co jej wyskoczył sie zerwała i to taka na 60kg psa

[FONT=Georgia]ja zacznijmy od tego że nie lubię się kłócić w takich sprawach ... ale czasami trzeba :eviltong:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no co za cholera z tego aparata ......oddaj pioruństwo do reklamacji ....taki ich obowiązek .....naprawić

Cześć Córcia
[/FONT]

[FONT=Georgia]taa tylko że mi się nie chce tam jechać :roll:
jeszcze żebym wiedziała jak tam dojechać i żebym błądzić nie musiała :eviltong:

cześć :multi::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Fenris']Hehe no my z aparatem też biegaliśmy chyba z 5 razy bo mu soft ciągle padał ... a co do rolek - kiedyś (jakieś 6 lub więcej lat temu ...) kupuje rolki w markecie, a były po ok 200 zeta i się z mamą umówiłem że pół na pół z jakiejśtam okazji ... no i kobieta tam pyt o kod ktoś sprawdził podaje ona wbija kod a tu "łyżworolki czarne, 49,99" ona tak spojrzała ... "a co mi tam, masz farta młody, nie z mojej to idzie kieszeni" :evil_lol:

a co do reklamacji to ja siem kłucić nie umie, teraz czeka mnie boruta w zoologicznym bo nie chcą przyjąć flexy zerwanej co to Żaba ją miała może z 2 tygodnie i przy byle szarpnięciu do kota co jej wyskoczył sie zerwała :roll: i to taka na 60kg psa :roll:[/QUOTE]

a gdzie to tak sie szarpia na kodach ?:evil_lol: tez chce ;p

Posted

[quote name='diabelkowa']a gdzie to tak sie szarpia na kodach ?:evil_lol: tez chce ;p

Geant w Gdyni, ale tera to już jest real

[FONT=Georgia]

:evil_lol::evil_lol: jaki fart :smile:

[FONT=Verdana]Głupi ma zawsze szczęście :roll::diabloti:[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Cześć Kfiatuszku

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='BeaC']cze

psujo

[FONT=Georgia]cześć [/FONT]:multi::loveu:

[quote name='Fenris'][FONT=Georgia][FONT=Verdana]Głupi ma zawsze szczęście [/FONT]
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol:[FONT=Georgia]:evil_lol: jaka samokrytyka

HA!
wyciągnęłam siostrę i pojedzie ze mną do głównego zawieźć ten aparat...samej mi się nie chce :evil_lol::evil_lol:

poodwiedzam Was jak wrócę bo mam mało czasu :)
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Cześć :multi:
Będą nowe fotaski Salsuni ;)

[FONT=Georgia]hej :multi::loveu:

no jak oddadzą aparat naprawiony to z pewnością będą :eviltong::eviltong:

Babka powiedziała że zadzwonią więc nie wiem ile to im zajmie :roll:
mam nadzieję że szybko....ale wspominała że teraz mają bardzo dużo zgłoszeń o zepsutych aparatach więc to może troszkę potrwać :-(
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]coś ciekawego sie wydarzyło pod moją nieobecność??? nie mam czasu nadrabiać [/FONT]

[FONT=Georgia]:diabloti::diabloti: zaniebieściłaś ;) :eviltong:[/FONT]

[quote name='diabelkowa']aparat od dzojnta sie zbuntowal bo nie dostal swojego piwa i przestal dzialac

ja w piatek jade po lyzworolki
[FONT=Georgia]
mogę Ci oddać moje bo są za małe :roll:
[/FONT]

[quote name='Selket']Dobranoc Kfiatku

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='evaxon']czesc zółty gilku

[FONT=Georgia]cześć EFF :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czeee Kwiatku a moze tak w ramach twojego ograniczania się na Dogo dała byś jakieś foty[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć Jabłko ;) :multi::loveu:
ajjj...wspominałam wcześniej że aparat poszedł do naprawy...
na wydruku który od nich dostałam, napisali że około 09.07 dopiero będzie do odebrania ale to i tak nic pewnego :roll:

Łeb mnie boli :roll:
byłyśmy z koleżanką wczoraj u kolegi na piwku...wypiliśmy po kilka i zmęczenie takie o godzinie 2:30 że wszyscy zasnęliśmy w takich pozycjach jak siedzieliśmy.
Obudziłyśmy się z koleżanką po 5 trochę i szybko do domu...obudziłyśmy chyba wszystkich lokatorów tego "pensjonatu", gdzie kumpel wynajmuje pokój...
3 razy próbowałyśmy wyjść...najpierw bez kluczy, wróciłyśmy na góre, znalazłyśmy klucze, zeszłyśmy znów i nie mogłyśmy otworzyć...po czym poszłyśmy znów na górę żeby obudzić kolegę :evil_lol:
w domu byłam o 6 i niby spałam ale to już nie to :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Cześć
Biedactwo, ale traumatyczna przygoda.....Na pewno nie obędzie się bez śladów

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:
oj i to jak bardzo traumatyczne :evil_lol:
[/FONT]
[quote name='Pimpek']Witamy się
No,no, zaszalałyście XD
Dziś się wyśpisz, przecież są wakacje

[FONT=Georgia]cześć :) :multi::loveu:
a no mam nadzieje że się wyśpię :eviltong:
[/FONT]
[quote name='diabelkowa']hehe no fajnie fajnie poszalalas a co do rolek jak masz rozmiar 41 to moze byc
[FONT=Georgia]
skakałabym z radości jakbym miała 41...
moje mają 38 :roll::roll:

[/FONT]