apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Bosszzz dopiero weszłam a ty mnie od razu moherem po okach:crazyeye::cool1: Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Alicja']Córcia dyć to mosz filcok a nie moherowy berecik nie znasz się Mamcia ;) :eviltong: kupie Ci taki :evil_lol: [quote name='Selket']Cześć Żonkilasta Pamiętasz mnie czesc :multi::multi::loveu: no jakże miałabym nie pamiętać? ;) :evil_lol: [quote name='apple']Bosszzz dopiero weszłam a ty mnie od razu moherem po okach jaki sexowny kolorek ma ;) :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 moja mama ma taki beret ale nie jest moherowy:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='evaxon']czesc żonkilku w moherku :multi: cześć :loveu::multi: [quote name='diabelkowa']moja mama ma taki beret ale nie jest moherowy:evil_lol: jasneeeeee ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla']jaki sexowny kolorek ma ;) :evil_lol:proszę cię:cool1: słowo sexowny i moher jakos sie gryzą:evil_lol: No a to byłom jo:loveu: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Selket']Przyszłam, obaczyć co słychać nie wiem co wtedy było u mnie słychać... ale teraz leci klasyk ;) Corona - Rhythm of the night :loveu::loveu: [quote name='apple']proszę cię słowo sexowny i moher jakos sie gryzą No a to byłom jo jesteś jakaś uprzedzona ;) :evil_lol::evil_lol: rozpoznałam Cię ;) :eviltong: Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć :multi: :multi: Przylazałam a Cia nie ma............. :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='gops']pffff pojde dzisiaj do ikei :diabloti: a rydzyk spoko ziomek ma cala armie mocherow za plecami wiec lepiej myslec tak jak on chce :razz: ja cie prosze :mdleje: trza być totalnie ślepym i .... ograniczonym żeby czcić i wspierać Rydzyka i jemu podobnych :cool1: a tera czekam na puk puk do drzwi i ... w najlepszym wypadku łamanie kołem- bo ON i JEGO LUDZIE pewnie to czytają... tom se narobiła :mdleje: ide do częstochowy.. na kolanach... grzesznica :diabloti::diabloti::diabloti: cze żonkileczku... :multi::loveu: Quote
Fenris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A piosenke tygodnia widzieli? Co tam, zaRydzykuję i wstawię :eviltong: http://pl.youtube.com/watch?v=IgqkfLOJW5o&feature=related Tera ino strach i do bunkra się chować przed opatrznością :p Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hejos Kiedy będa fotki Salsy? Fenris haha jaka pisoenka Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos Kiedy będa fotki Salsy? Fenris haha jaka pisoenka wtedy jak zobacze Bobika :obrazic: cześć :multi: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Selket']Cześć Przylazałam a Cia nie ma............. już jestem...wróciłam ;) witaj :multi::loveu: [quote name='clockwork']ja cie prosze trza być totalnie ślepym i .... ograniczonym żeby czcić i wspierać Rydzyka i jemu podobnych a tera czekam na puk puk do drzwi i ... w najlepszym wypadku łamanie kołem- bo ON i JEGO LUDZIE pewnie to czytają... tom se narobiła ide do częstochowy.. na kolanach... grzesznica cze żonkileczku... cześć Klotzowa ;) :multi::multi::loveu: kupić Ci nakolanniki? ;) [quote name='Fenris']A piosenke tygodnia widzieli? Co tam, zaRydzykuję i wstawię http://pl.youtube.com/watch?v=IgqkfLOJW5o&feature=related Tera ino strach i do bunkra się chować przed opatrznością jaka przeróbka :evil_lol::evil_lol: ale siooo mi z tym hardcorowym katolikiem :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Fenris']A piosenke tygodnia widzieli? Co tam, zaRydzykuję i wstawię :eviltong: http://pl.youtube.com/watch?v=IgqkfLOJW5o&feature=related Tera ino strach i do bunkra się chować przed opatrznością :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jest moher :p Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Bosszz a miałam tutaj złapać oddecg ale z moherami nie bede siedzieć:shake: i to jeszcze z Radia M- no way:shake: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 POWIEM WAM KRÓTKO !!! nie pozostało mi chyba nic innego jak opuścić tego bloga i założyć innego....i tak już nikt tu nie zaglądnie... i zadbała o to moja własna mamcia :roll::roll: nie spodziewałam się..... [quote name='apple']Bosszz a miałam tutaj złapać oddecg ale z moherami nie bede siedzieć i to jeszcze z Radia M- no way nawet Siska mnie opuściła ;( Quote
Fenris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla'] POWIEM WAM KRÓTKO !!! nie pozostało mi chyba nic innego jak opuścić tego bloga i założyć innego....i tak już nikt tu nie zaglądnie... i zadbała o to moja własna mamcia :roll::roll: nie spodziewałam się..... nawet Siska mnie opuściła ;( Eeeee ... keee?? Quote
apple Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla'] POWIEM WAM KRÓTKO !!! nie pozostało mi chyba nic innego jak opuścić tego bloga i założyć innego....i tak już nikt tu nie zaglądnie... i zadbała o to moja własna mamcia :roll::roll: nie spodziewałam się..... nawet Siska mnie opuściła ;( Nie opuściałam....wchodzę cichaczem co by mnie moher nie przyczaił i nie zaczął nawracać:roll: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja tam moherów się nie bojam i zaglądac do was bendem Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Fenris']Eeeee ... keee?? [quote name='apple']Nie opuściałam....wchodzę cichaczem co by mnie moher nie przyczaił i nie zaczął nawracać [quote name='Izabela124.']Ja tam moherów się nie bojam i zaglądac do was bendem no to nie opuszczam ;) :eviltong: *** Dzisiaj na moim łóżku urządzono sobie wolną amerykankę... Oliwcia (córka kuzynki) kontra Salsa ;) Salsa sobie grzecznie leżała...Oliwka położyła się obok ale po chwili leżenie się znudziło...rzuciła się na moją psice, zaczęła się po niej turlać , popychała ją...Salsa włączyła się do zabawy...przygniotła Oliwkę, zaczęła lizać ją po buzi....Oliwka ze śmiechu się aż zapowietrzała. Salsa padła wykończona...więc zwyciężyła Oli :evil_lol: a tak wyglądały chwile przed zabawą ... z samej zabawy fotek ni ma bo padła bateria :roll: :roflt::roflt: - cio to? - eeee....przytulanka kochanie Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Żonkila zdecyduj się albo mohery albo psitulanka :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Żonkilka kup mi takiego kondonika pluszowego:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts