Fenris Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Hahaha i tak lepsze to niż przysnąć pod chmurką :p np na ognisku gdzie zostało 5 osób i ... i wszyscy zasnęli hahaha :p budzenie poprzez poranną rosę jest gorsze niż nocka w fotelu :p Quote
jonQuilla Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Fenris']Hahaha i tak lepsze to niż przysnąć pod chmurką :p np na ognisku gdzie zostało 5 osób i ... i wszyscy zasnęli hahaha :p budzenie poprzez poranną rosę jest gorsze niż nocka w fotelu :p [FONT=Georgia]kiedyś przysnęłam na trybunach na boisku gdzie trwał festyn :oops: kupa ludzi siedziała koło mnie... a znajomi nie chcieli mnie budzić i poszli sobie gdzieś w głąb boiska i zostawili mnie tam samą, śpiącą... (nie ma to jak kochani znajomi :mdleje:) jaki szok przeżyłam jak się obudziłam a dookoła mnie sami obcy ludzie siedzieli, gadali i pili w najlepsze :roll:[/FONT] Quote
Selket Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Żonikilka nowe fakty z Twego życia :crazyeye: :crazyeye: Boshe...Chyba zaczynam rozumieć dlaczego Ty taka jesteś :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Selket']Żonikilka nowe fakty z Twego życia Boshe...Chyba zaczynam rozumieć dlaczego Ty taka jesteś [FONT=Georgia]taka tzn. jaka? :crazyeye:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ładnie to tak się szlajać po nocach i spać na ławce??? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Century Gothic]CZeeee Zonkilku mój ti ti ti ti:loveu: Rozumiem że skoro cię nie ma to znaczy ze ogrzewasz dla mnie wodę w Bałtyku:diabloti::razz:[/FONT] własnym ciałem oczywiście:diabloti: Quote
Selket Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć Żonkilku :calus: Boshe Dżapko, Ty nie za wygodna jesteś? ;) Quote
jonQuilla Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='BeaC']ładnie to tak się szlajać po nocach i spać na ławce??? [FONT=Georgia]to dawno było i nie prawda :eviltong::eviltong:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]CZeeee Zonkilku mój ti ti ti ti Rozumiem że skoro cię nie ma to znaczy ze ogrzewasz dla mnie wodę w Bałtyku[/FONT] własnym ciałem oczywiście [FONT=Georgia] witaj Sisko :) :loveu::multi: Teee...jasne że teraz siedzę w Bałtyku z laptopem... lekko już mi odmarzają stopy ale będę twarda i ogrzeje to mokre i duże zjawisko :eviltong:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć Żonkilku Boshe Dżapko, Ty nie za wygodna jesteś? [FONT=Georgia]hej hej hej :multi::loveu: jest i to bardzo ;) :evil_lol: *** Kolejny dowód na to że w USA żyją ... (dziwni) ludzie :roll: http://ulubiency.wp.pl/gid,9528025,img,9528033,kat,1012383,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1 większość tych absurdalnych i głupich zakazów pochodzi właśnie z USA :roll: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia] Kolejny dowód na to że w USA żyją ... (dziwni) ludzie :roll: http://ulubiency.wp.pl/gid,9528025,img,9528033,kat,1012383,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1 większość tych absurdalnych i głupich zakazów pochodzi właśnie z USA :roll: [/FONT] pozwolenie na kopulacje,W miejscowości East Lake w Ohio (USA) obowiązuje zakaz kopania zwierząt - tu zadnego absurdu nie widze.. wrecz przeciwnie :roll: fakt z tym szczekaniem czy zakazem wychodzenina na dwor po 19 to przegiecie:evil_lol: cze łąńcuch Quote
jonQuilla Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='evaxon']pozwolenie na kopulacje,W miejscowości East Lake w Ohio (USA) obowiązuje zakaz kopania zwierząt - tu zadnego absurdu nie widze.. wrecz przeciwnie :roll: [FONT=Georgia] jeżeli faktycznie jest w tym zakazie tylko wzięte pod uwagę kopanie psa...to jak dla mnie jest to bezsensowne i głupie... w takim bądź razie bić ręką oraz rzucać kamieniami można :roll: [/FONT] fakt z tym szczekaniem czy zakazem wychodzenina na dwor po 19 to przegiecie:evil_lol: cze łąńcuch [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 lepszy zakaz kopania niz nic... :roll: czeee:multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]przecie nie od dziś wiadomo ze USA to porąbany kraj ....jakby się wczytać w ich przepisy stanowe to u nas Ciechocinek , baden baden :diabloti: cześć córcia :multi::loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 hiello............e tam amerykancy to ze skrajnosci w skrajosc wpadają hihihi buziowanko przesylam;-) Quote
clockwork Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]berczsław... przyszłam zaś zaniebieszczyć bo tak jakoś tu mało kolorowo :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przecie nie od dziś wiadomo ze USA to porąbany kraj ....jakby się wczytać w ich przepisy stanowe to u nas Ciechocinek , baden baden cześć córcia [/FONT] [FONT=Georgia]cześć Mamcia :multi::loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia']hiello............e tam amerykancy to ze skrajnosci w skrajosc wpadają hihihi buziowanko przesylam [FONT=Georgia]witaj :multi::loveu: dziękujemy za buziakowanko ;) [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]berczsław... przyszłam zaś zaniebieszczyć bo tak jakoś tu mało kolorowo [/FONT] [FONT=Georgia]hejooo :multi::loveu: zaniebieszczyłaś jak smerf :eviltong: *** miłego oglądania [/FONT] http://pl.youtube.com/watch?v=ZTy8aXWXegA http://pl.youtube.com/watch?v=KvstWQus8wc&feature=related [FONT=Georgia]filmi się różnią :) tylko są podobnie zrobione :evil_lol:[/FONT] Quote
Selket Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć :multi: Odkuć Cię z tego Bałtyku??????/ :evil_lol: Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Selket napisał(a):Cześć :multi: Odkuć Cię z tego Bałtyku??????/ :evil_lol: Chyba raczej odcedzić z glonów ;) Berek :p Quote
jonQuilla Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Selket']Cześć Odkuć Cię z tego Bałtyku??????/ [FONT=Georgia]cześć :) :loveu::multi: a no przydałoby się bo kurde już laptop mi zamarza :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Fenris']Chyba raczej odcedzić z glonów ;) Berek :p [FONT=Georgia]glony są najlepsze :evil_lol: cześć :multi::loveu:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 czy nad morzem leje?????? ihihihiihi pozdrowionka Kffiatuszkuu!!! Quote
jonQuilla Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='zuzolandia']czy nad morzem leje?????? ihihihiihi pozdrowionka Kffiatuszkuu!!! [FONT=Georgia] tak...pada u nas... a wcześniej długo grzmiało bez deszczu :eviltong::eviltong: odpozdrowiowujemy się ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:evil_lol: mogę iść z Tobą :)[/FONT] No to super:multi: A tak wogle to witanko ty psujowico Quote
Selket Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Glony to ona sobie zje..tylko jak łapy przymarzną to czym je będzie wyciągła? :evil_lol: Cześć :loveu: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Arial]wow ale banderolas :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Izabela124.'] A tak wogle to witanko ty psujowico [FONT=Georgia]cześć, cześć, cześć :multi::loveu: nie popsułam go ja...on sam! jak mi ciężko bez aparatu :roll:[/FONT] [quote name='Selket']Glony to ona sobie zje..tylko jak łapy przymarzną to czym je będzie wyciągła? [FONT=Georgia] zjem? fuuuuuuuu :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]kiedyś odtaję :eviltong:[/FONT] Cześć [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wow ale banderolas [/FONT] [FONT=Georgia] sićny co? :loveu: :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 wowowoow ale sobie ubranko sprawilas fiu fiu ;-) Quote
Recommended Posts