jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Fenris']Maskotka superowa baa :cool3::cool3: [quote name='Selket']Żonkila zdecyduj się albo mohery albo psitulanka psitulanka tak jakby troche nie moja... siostra dostała na 18 i ze sobą do Irlandii nie zabrała więc zaopiekowałam się nią :evil_lol::evil_lol: chyba mam za dobre serce na mohera ;) [quote name='Izabela124.']Żonkilka kup mi takiego kondonika pluszowego [quote name='Izabela124.']haha jaki fajny pluszak, ja tes ce taki w sexshopie obok mnie są małe, brzydkie i miękkie :roll::oops: takiego jak ten nie widziałam nigdzie :shake: zresztą ja się wstydam :oops: i po sexshopach nie chodzę :eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 To kto kupił ci tego? Mnie do takiego sklepu nie wpuszcza :p Bom jeszcze niepelnoletnia Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Izabela124.']To kto kupił ci tego? Mnie do takiego sklepu nie wpuszcza :p Bom jeszcze niepelnoletnia ajć...pisałam wyżej skąd on i co on u mnie robi ;) moja siostra dostała na 18 kilka lat temu... wyjechała do irlandii i ja się nim zaopiekowałam :eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla']ajć...pisałam wyżej skąd on i co on u mnie robi ;) moja siostra dostała na 18 kilka lat temu... wyjechała do irlandii i ja się nim zaopiekowałam :eviltong::eviltong:Jeju ja to chyba czytac nie umiam, nie nauczyli:oops::eviltong::evil_lol: Ale fajowski prezencik, tes ce taki dostac:lol::razz: Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Żonikila...skoro nie chadzasz po sexshopach, to skąd wiesz, że tam są takie małe i brzydkie??????? :crazyeye: Quote
Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Selket napisał(a):Żonikila...skoro nie chadzasz po sexshopach, to skąd wiesz, że tam są takie małe i brzydkie??????? :crazyeye:Dobre pytanie:crazyeye::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 hiello/......kurna bylam pewna zem do Dzapuszkowej wlazła hihihihihi a to Zonkilkowa sie wylania hihihihihi........ chyba zem juz ożarta..kurna......pijem z zalu ze te pierunskie gebelsy przejdą dalej w rozgrywkach ME bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale i tak ciem koffam szekszowny kffiatuszku;-) Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Izabela124.']Jeju ja to chyba czytac nie umiam, nie nauczyli Ale fajowski prezencik, tes ce taki dostac też chciałam i nie dostałam :roll: [quote name='Selket']Żonikila...skoro nie chadzasz po sexshopach, to skąd wiesz, że tam są takie małe i brzydkie??????? [quote name='Izabela124.']Dobre pytanie eeeee :oops: uwzięłyście się na mnie:roll: widziałam i tyle :eviltong: na wystawie :evil_lol: [quote name='zuzolandia']hiello/......kurna bylam pewna zem do Dzapuszkowej wlazła hihihihihi a to Zonkilkowa sie wylania hihihihihi........ a widzisz, roztargnienie robi swoje ;) :eviltong: chyba zem juz ożarta..kurna......pijem z zalu ze te pierunskie gebelsy przejdą dalej w rozgrywkach ME bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee weź nic nie mów :roll: założyłam się z kolegą że niemcy wygrają...ale specjalnie żeby mu na złość zrobić... wygrałam dyche i mam zakaz odzywania się do kolegi przez najbliższe kilka dni :evil_lol::evil_lol: ale i tak ciem koffam szekszowny kffiatuszku;-) :loveu::loveu: ojeeej :oops: Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 phi.......w życiu nie widziałam sexshopa z wystawą....... :roll: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Selket']phi.......w życiu nie widziałam sexshopa z wystawą....... :roll: nie? :crazyeye: zrobię zdjęcie i Ci pokażę że takowe istnieją ... i to jeszcze jest przy głównej ulicy w 3mieście :evil_lol::evil_lol: to taki ekskluzywny sexshop ;) z kabinami video ... nie żebym była i sprawdzała...ale wiem że są bo jest napisane na szybie :eviltong::eviltong: Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla']nie? :crazyeye: zrobię zdjęcie i Ci pokażę że takowe istnieją ... i to jeszcze jest przy głównej ulicy w 3mieście :evil_lol::evil_lol: to taki ekskluzywny sexshop ;) z kabinami video ... nie żebym była i sprawdzała...ale wiem że są bo jest napisane na szybie :eviltong::eviltong: No mów więcej o tymsexshopie co to ma wszystko wypisane......:cool1: Quote
jonQuilla Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Selket']No mów więcej o tymsexshopie co to ma wszystko wypisane......:cool1: no więc w środku jak się wchodzi to od razu na lewo są ... :grin::grin: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Bosszzz nienapasione baby - nic ino o sexach i sexshopach......:diabloti: Czeee Żółty Kwiecie:loveu: Quote
clockwork Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 puk puk.... jest tu kto????? kontynuuj... co jest po tej lewej stronie i jakie ceny ;) Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 cze Córcia :loveu:hulająca po sex shopach z Dżapkową :evil_lol: Quote
gops Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 hej :) no lepszych tematow nie macie :diabloti: o sex shopach gadac :cool3: Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='gops']hej :) no lepszych tematow nie macie :diabloti: o sex shopach gadac :cool3: no so ty ....sex shop sklep jak każdy inny :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='apple']Bosszzz nienapasione baby - nic ino o sexach i sexshopach...... Czeee Żółty Kwiecie:loveu: cześć Czerwono-Zielone Jabłuszko :multi::loveu: [quote name='clockwork']puk puk.... jest tu kto????? kontynuuj... co jest po tej lewej stronie i jakie ceny ;) :oops::oops: wstydam się... ale drogo było :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']cze Córcia hulająca po sex shopach z Dżapkową cześć :multi::loveu: [quote name='gops']hej no lepszych tematow nie macie o sex shopach gadac cześć :multi::loveu: a jakie są lepsze tematy od tego? ;) [quote name='Alicja'] no so ty ....sex shop sklep jak każdy inny właśnie :diabloti::diabloti: wyjście do sexshopu powinno odbywać się w takim sam sposób jak wyjście do spożywczego...bez emocji :eviltong: Quote
apple Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Alicja']cze Córcia :loveu:hulająca po sex shopach z Dżapkową :evil_lol: Nooo so ty ja nigdzie nie hulalam ja ino weszłam a te o sexie gadały...to jako porządna przykładna matka polka wyszłam:roll: i posłuchiwałam pod drzwiami:diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hejos Jeju na jakiej wystawie jest sexshop? Tia na pewno tam nie byłaś :P Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='apple']Nooo so ty ja nigdzie nie hulalam ja ino weszłam a te o sexie gadały...to jako porządna przykładna matka polka wyszłam i posłuchiwałam pod drzwiami coś nas łączy :evil_lol::evil_lol: [quote name='Izabela124.']Hejos Jeju na jakiej wystawie jest sexshop? Tia na pewno tam nie byłaś :P ajjjć kochana... chodziło o sexshop z wystawą ;) :eviltong: ok przyznaję się baz bicia... byłam dwa razy :oops::oops: pierwszy raz to dlatego że kolega był ciekawy co i jak tam w środku...a ja nie ukrywam też byłam ciekawa :roll::oops: weszliśmy, zaczęliśmy się rozglądać i chyba wyglądaliśmy na zagubionych bo od razu podszedł jakiś młody ekspedient i spytał czy w czymś pomóc... zawstydziłam się i zaczęłam śmiać a kolega z powagą na twarzy wypytywał o takie tam różne :evil_lol::evil_lol: a drugi raz z siostrą bo chciała sobie ładną bielizę kupić (bo faktycznie bardzo ładną mają)...a co się dowiedziałyśmy? że oni mają rozmiary staników jedynie na sylikonowe cycki i że nie będą pasować :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Haha a jednak, tak myslałam Mnie też zawsze ciekawiło co tam jest hihi Na pewno się tam wybiorę za dwa latka :P A z tą bielizną to nieźle haha To pewnie Doda kupuje w sexshopach Quote
e.v.a Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 czesc :multi::multi::multi::multi: kiedy beda foty?:grin: hahahaha Quote
Selket Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cześć :multi: No to skoro tam byłaś to pamiętasz co po lewej było :razz: Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Haha a jednak, tak myslałam Mnie też zawsze ciekawiło co tam jest hihi Na pewno się tam wybiorę za dwa latka :P A z tą bielizną to nieźle haha To pewnie Doda kupuje w sexshopach [FONT=Georgia]:evil_lol: mogę iść z Tobą :)[/FONT] [quote name='evaxon']czesc kiedy beda foty? hahahaha [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: któregoś dnia dam...ale nie wiem kiedy... jutro przylatuje kumpel więc mało będzie mnie w domu... chyba ze wybierzemy się na spacer taki rodzinny :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć [FONT=Georgia] No to skoro tam byłaś to pamiętasz co po lewej było cześć :multi::loveu: pamiętam bo to było traumatyczne przeżycie ...[/FONT] [FONT=Garamond]była tam gablotka na ścianie...a w środku były SM gadżety....maska nabita kolcami, pejcze, jakieś skórzane wdzianka itd.... a obok była druga gablotka w której były jakieś takie wibrujące nie wiadomo co :oops::oops: [/FONT] Quote
Recommended Posts