Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bobik już dawno pozbawiony męskoci i nie płakam :P Quote
gops Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']no i masz babo szczęście :) :evil_lol: ale jak Ci sie urodzi to dasz jednego? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='zuzolandia']http://img183.imageshack.us/img183/1250/ssl20729nc4.jpg a wsciekłe to to nie bylo czasem.....hihihi looo matyldoooo.........alez tu rozmówki prokreacyjne ...... jo tam ni wim ...ale eksploatujesz tego bidnego Alfredzikaaaa.....hihihih buziki kffiatuszku.... raczej nie było :evil_lol::evil_lol: przepraszam Was bardzo... ale ja nie mam wpływu na to co wyrabia Alfredzik... on mnie nie uprzedzał wcześniej o żadnej ze swoich 3 ciąż...nie mam na to wpływu...a aborcji nie uznaję :roll: [quote name='Izabela124.']Bobik już dawno pozbawiony męskoci i nie płakam :P no bo widzisz....Alfredzik to jednak Alfredzik :) :cool3: [quote name='gops']ale jak Ci sie urodzi to dasz jednego? już jednego urodził ale pierworodny zostaje z nami ;) :evil_lol: Quote
gops Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 to nastepnego wytnij i przyslij mi poczta :diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='gops']to nastepnego wytnij i przyslij mi poczta :diabloti: :crazyeye::crazyeye: każesz mi ciąć Alfredzika :mad::mad: tego się po Tobie nie spodziewałam...zawiodłam się ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']:crazyeye::crazyeye: każesz mi ciąć Alfredzika :mad::mad: tego się po Tobie nie spodziewałam...zawiodłam się ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak trza ciachnac bo Ci sie w pokoju nie zmeisci :diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='gops']i tak trza ciachnac bo Ci sie w pokoju nie zmeisci :diabloti: to przebuduję mieszkanie...Alfredzika ciąć nie będę :eviltong: Quote
gops Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla'] to przebuduję mieszkanie...Alfredzika ciąć nie będę :eviltong: hmmm tak tez mozna :razz: i co ja teraz zrobie? skad wezme malego Alfredzika :placz: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jakich 3 ciąż???????????????????????????????????Spirala nie zadziałała??????????????? Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :shake::shake::shake:moja Córcia i pseudohodoffla :diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='gops']hmmm tak tez mozna :razz: i co ja teraz zrobie? skad wezme malego Alfredzika :placz: Ikea i Obi :) :evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']Jakich 3 ciąż???????????????????????????????????Spirala nie zadziałała??????????????? no kurde...spirale założe jak wykarmi to co się już urodziło :eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 boshhh.. widze .. nagadane myśle :roll: coś sie dzieje... lece 70 postów wstecz.... a tam o alfredziku :mdleje: i tak do teraz :cool1: moge ci podrzucić mojego??? za cholere nie chce urodzić... ba!!!! co rusz aborcja listków .... już ma 2 :cool1: Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='clockwork']boshhh.. widze .. nagadane myśle :roll: coś sie dzieje... lece 70 postów wstecz.... a tam o alfredziku :mdleje: i tak do teraz :cool1: moge ci podrzucić mojego??? za cholere nie chce urodzić... ba!!!! co rusz aborcja listków .... już ma 2 :cool1: Bo ALfredzik jest niezmiernie ważnym elementem naszego życia:cool1: Przeprowadzasz ciągłe aborcje????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ojjj.........dzwonie do Rydzyka....zakapuje Klockowa.... hihihihihiihihi bo ZŁE WE MNIE WLAZLO.... Quote
clockwork Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='zuzolandia']ojjj.........dzwonie do Rydzyka....zakapuje Klockowa.... hihihihihiihihi bo ZŁE WE MNIE WLAZLO.... dzwoń dzwoń..:razz: i powiedz ojcu dyrektorowi że jak na niego patrze to jestem tymbardziej za aborcją :grins: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Selket']No ta...to ile w strachu będziem żyć??? tyle ile będzie to konieczne :evil_lol: [quote name='clockwork']boshhh.. widze .. nagadane myśle coś sie dzieje... lece 70 postów wstecz.... a tam o alfredziku i tak do teraz moge ci podrzucić mojego??? za cholere nie chce urodzić... ba!!!! co rusz aborcja listków .... już ma 2 sugerujesz ze to co sie tu dzieje to nic się nie dzieje? :eviltong::eviltong: podrzutki lubię...dajesz! :) :cool3: [quote name='Selket']Bo ALfredzik jest niezmiernie ważnym elementem naszego życia Przeprowadzasz ciągłe aborcje???????? toć to barbarzyństwo :crazyeye: [quote name='zuzolandia']ojjj.........dzwonie do Rydzyka....zakapuje Klockowa.... hihihihihiihihi bo ZŁE WE MNIE WLAZLO.... weź z mojego...mam darmowe minuty :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'] dzwoń dzwoń.. i powiedz ojcu dyrektorowi że jak na niego patrze to jestem tymbardziej za aborcją :roflt::roflt: nikt nie wypił za ewolucje kiedy się urodził ;) Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 NO TAAA......... ......co niektorzy nie powinni miec dzieci..... ......ich genotyp sieje spustoszenie mozgowe.... hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih...........gooopia jestem.... ............................................stara a gooopiaa............. ale i tak zakablujeee......bo DYREKTOR TO MISZCZ..... Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='zuzolandia']NO TAAA......... ......co niektorzy nie powinni miec dzieci..... ......ich genotyp sieje spustoszenie mozgowe.... hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih...........gooopia jestem.... ............................................stara a gooopiaa............. ale i tak zakablujeee......bo DYREKTOR TO MISZCZ..... :grin::grin: miszcz ...................siania spustoszenia w łbach moherów :eviltong: Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 miszcz ...................siania spustoszenia w łbach moherów :eviltong: ..............nic dodac nic ujac..............mosz frelko recht! ale i tak zkabluja Klockowo;-) .....bo mo taki kaprys ;-) hihiih Quote
gops Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 pffff pojde dzisiaj do ikei :diabloti: a rydzyk spoko ziomek ma cala armie mocherow za plecami wiec lepiej myslec tak jak on chce :razz: Quote
jonQuilla Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='zuzolandia'] ale i tak zkabluja Klockowo;-) .....bo mo taki kaprys ;-) hihiih kapryskowa !! :) :eviltong: [quote name='gops']pffff pojde dzisiaj do ikei :diabloti: a rydzyk spoko ziomek ma cala armie mocherow za plecami wiec lepiej myslec tak jak on chce :razz: muszę sobie w takim razie kupić sexowny, twarzowy moherek z antenką :evil_lol: [quote name='Mi.']bosszz co tu się dzieje :diabloti: :niewiem::niewiem: nie mam pojęcia Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Córcia dyć to mosz filcok a nie moherowy berecik :razz::razz: Quote
Selket Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cześć Żonkilasta :multi: Pamiętasz mnie :razz: Quote
Recommended Posts