Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oć mama przytuli:calus: i siem już nie stresuj ....popaczeć nie grzech :diabloti::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]a kupić? :oops::oops:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Poka co tam kupiła????????? :razz:

[FONT=Georgia]nie, no ja nic :eviltong:
ale kolega tak wypytywał o wszystko że potem głupio mu było nic nie wziąć...ten ekspedient się naprodukował z odpowiedziami na jego pytania :)
więc kolega wziął.......................wazelinę :roflt::roflt:
ale ja już byłam na zewnątrz bo miałam taki atak śmiechu że aż wstyd mi było tam stać :oops:
a tak konkretnie umarłam po tym jak ten gostek wziął tą wazelinę na paluszek i rozsmarowywał na zewnętrznej stronie dłoni żeby konsystencję zademonstrować :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']hmmmmmm....................:evil_lol: A nie było czegoś jeszcze bardziej taniego ;)

[FONT=Georgia]może i było ale widać skusił się po tym jak chłopaczek ją prezentował :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie, no ja nic :eviltong:
ale kolega tak wypytywał o wszystko że potem głupio mu było nic nie wziąć...ten ekspedient się naprodukował z odpowiedziami na jego pytania :)
więc kolega wziął.......................wazelinę :roflt::roflt:
ale ja już byłam na zewnątrz bo miałam taki atak śmiechu że aż wstyd mi było tam stać :oops:
a tak konkretnie umarłam po tym jak ten gostek wziął tą wazelinę na paluszek i rozsmarowywał na zewnętrznej stronie dłoni żeby konsystencję zademonstrować :evil_lol:
[/FONT]

Ty chcesz bym sie posikał ?? I to w Twojej galerii ?? :evil_lol: ja sie wazeliny naoglądał ... przy dziarce, co tam byłem to po wazelinkę i alkohol chopaki latali :diabloti: Ale nie do sex shopa ino do apteki :roll: a tak swoją drogą to jeszcze nigdy w sex shopie nie byłem :roll: czy ja zacofany jakiś ???????????????????????

Posted

[quote name='Fenris']Ty chcesz bym sie posikał ?? I to w Twojej galerii ?? :evil_lol: ja sie wazeliny naoglądał ... przy dziarce, co tam byłem to po wazelinkę i alkohol chopaki latali :diabloti: Ale nie do sex shopa ino do apteki :roll: a tak swoją drogą to jeszcze nigdy w sex shopie nie byłem :roll: czy ja zacofany jakiś ???????????????????????

[FONT=Georgia]sikaj, ale powycieraj po sobie ;) :evil_lol:

wazeliniarz kolejny !!! :D

chcesz to mogę Ci wskazać drogę do sexshopa i otworzyć drzwi ;) :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']witaaamyyy u Salsiczków!!

[FONT=Georgia]witamy, witamy :multi::loveu:

Dzisiaj mało mnie będzie o ile w ogóle....
zaraz jadę na lotnisko po kolegę a jestem w proszku :-o
musze się szybko ogarnąć :eviltong:

dostałam ofertę pracy....w Gdyni (nie jako listonosz) :roll:
muszę zadzwonić do gostka i z nim porozmawiać ale nie wiem czy chcę tam pracować...byłabym jako uczeń przyjęta :eviltong:
no nic...zadzwonię i się dowiem co i ja ... zawsze można powiedzieć żeby spadali na szczaw :diabloti::evil_lol:

miłego dnia życzę :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]coś nas łączy
[/FONT]

[FONT=Georgia]
ajjjć kochana...
chodziło o sexshop z wystawą

ok przyznaję się baz bicia...
byłam dwa razy :oops::oops:
pierwszy raz to dlatego że kolega był ciekawy co i jak tam w środku...a ja nie ukrywam też byłam ciekawa
weszliśmy, zaczęliśmy się rozglądać i chyba wyglądaliśmy na zagubionych bo od razu podszedł jakiś młody ekspedient i spytał czy w czymś pomóc...
zawstydziłam się i zaczęłam śmiać a kolega z powagą na twarzy wypytywał o takie tam różne
a drugi raz z siostrą bo chciała sobie ładną bielizę kupić (bo faktycznie bardzo ładną mają)...a co się dowiedziałyśmy? że oni mają rozmiary staników jedynie na sylikonowe cycki i że nie będą pasować :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

hehehe czekaj bo moze ja z moim biustem na szczescie nie silikonowym zaczne kupowac tam bielizne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to przez dzojnta beda masowe migracje do sex shopow :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]

dostałam ofertę pracy....w Gdyni (nie jako listonosz) :roll:
muszę zadzwonić do gostka i z nim porozmawiać ale nie wiem czy chcę tam pracować...byłabym jako uczeń przyjęta :eviltong:
no nic...zadzwonię i się dowiem co i ja ... zawsze można powiedzieć żeby spadali na szczaw :diabloti::evil_lol:

miłego dnia życzę :loveu::loveu:
[/FONT]
tym razem hydraulik :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']hehehe czekaj bo moze ja z moim biustem na szczescie nie silikonowym zaczne kupowac tam bielizne

no to przez dzojnta beda masowe migracje do sex shopow

[FONT=Georgia]zrobimy wycieczkę do sexshopu :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='evaxon']tym razem hydraulik

[FONT=Georgia]nie :roflt::roflt:

nauczałabym się zawodu cukiernika :evil_lol:
taaa....nie uśmiechałoby mi się ale nie chciałam odmówić tak od razu skoro sąsiadka o mnie pomyślała i poleciła mnie jak została zapytana czy zna kogoś kto by chciał na takich warunkach ;)
no a ja tam zadzwoniłam...i podałam swoje dane, gostek powiedział że oddzwoni jak przemyśli sprawę...więc pewnie nie zadzwoni a jak zadzwoni to powiem że już znalazłam prace ;)
:multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]to jest moher :p

[/FONT]

od razu Cie poznałam Alutka:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj kwiatka

wpadałam ale jakoś tak śladu nie zostawiałam:oops:

Posted

[quote name='Selket']Cześć Żonkilasta Normalnie rozrywana dziewczyna z Cia
[FONT=Georgia]
chyba coś w tym jest ;)
cześć :multi::loveu:
[/FONT]

[quote name='BeaC']od razu Cie poznałam Alutka

witaj kwiatka

wpadałam ale jakoś tak śladu nie zostawiałam

[FONT=Georgia]cześć niezostawiająca śladów :) :evil_lol::multi::loveu:[/FONT]

[quote name='Selket']Cześć Żoniklasta

[FONT=Georgia]witam po raz drugi :loveu::multi:[/FONT]

[quote name='diabelkowa']czesc sex shopoholiczko moherowa

[FONT=Georgia]to się coś gryzie.... :evil_lol::evil_lol:

dzień dobry :multi::loveu:

dopiero wróciłam na chatę i nic mi się nie chce :roll:
kaca na szczęście nie ma bo nie piłam dużo :multi:
ale za to mam złą wiadomość :roll::roll:
aparat się zepsuł :angryy:

poszliśmy wczoraj z Salsą na wieczorny spacer do lasu, usiedliśmy przy takim stoliku w lesie i piliśmy piwo....
robiliśmy sobie zdjęcia i wszystko było ok...ja postawiłam aparat na stoliku, po jakiś 10 minutach włączam go i on się włącza ale obiektyw się wysunął i wsunął z powrotem i tak w kółko...wyjęłam baterie i nadal to samo :roll: czasami po wyłączeniu obiektyw zostawał wysunięty...zdjęcia mogę przeglądać, mogę zmieniać wszystko w menu ale zdjęć nie robi...nie włącza nawet podglądu na obserwowany teren :roll: w poniedziałek do reklamacji muszę go oddać

[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon'][FONT=Georgia][FONT=Verdana]czesc psujo[/FONT][/FONT]
[FONT=Georgia]
witaj :multi:
[/FONT]

[quote name='diabelkowa']aparat sie zbuntowal bo tez sie chcial napic:evil_lol:
[FONT=Georgia]
możliwe...ale mógł powiedzieć a nie tak się psuć :mad:

jestem wku&%@ ... :angryy::angryy:
znalazłam cały kartonik od aparatu razem z gwarancją...
zapakowałam się i poszłam do centrum manhattan gdzie kupowałam go...
idę zadowolona żeby oddać go na gwarancji i co się okazuje? :angryy:
zlikwidowali sklep :mad::mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='diabelkowa']poszukaj innego z tej samej sieci i ci wymienia :-)

co mial innego zrobic widzialas kiedys gadajacy aparat ? chyba ze mogl sam zrobic zdjecie tego piwa moglabys sie skapnac ;)
[FONT=Georgia]
stał blisko, mógł przechylić :eviltong:

już znalazłam....w głównym na jakimś zadupiu :angryy::angryy:
nie chce mi się tam jeździć i szukać tych zasrańców...ale trzeba będzie...
24.07 minie rok od kiedy mam aparat...więc dobrze że teraz się rozwalił a nie dzień po gwarancji :mad::mad:
[/FONT]

Posted

wiesz moje rolki mialy jeszcze dluugo gwarancje ale paragon no coz wyblakl ale ze sie potrafie usmiechac mam prawidlowe ksztalty to mi przyjeli :evil_lol: w piatek do odbioru:evil_lol: