Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [FONT=Arial]oć mama przytuli:calus: i siem już nie stresuj ....popaczeć nie grzech :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oć mama przytuli:calus: i siem już nie stresuj ....popaczeć nie grzech :diabloti::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]a kupić? :oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a kupić? :oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]tysz NIE :p[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Selket']Poka co tam kupiła????????? :razz: [FONT=Georgia]nie, no ja nic :eviltong: ale kolega tak wypytywał o wszystko że potem głupio mu było nic nie wziąć...ten ekspedient się naprodukował z odpowiedziami na jego pytania :) więc kolega wziął.......................wazelinę :roflt::roflt: ale ja już byłam na zewnątrz bo miałam taki atak śmiechu że aż wstyd mi było tam stać :oops: a tak konkretnie umarłam po tym jak ten gostek wziął tą wazelinę na paluszek i rozsmarowywał na zewnętrznej stronie dłoni żeby konsystencję zademonstrować :evil_lol: [/FONT] Quote
Selket Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 hmmmmmm....................:evil_lol: A nie było czegoś jeszcze bardziej taniego ;) Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Selket']hmmmmmm....................:evil_lol: A nie było czegoś jeszcze bardziej taniego ;) [FONT=Georgia]może i było ale widać skusił się po tym jak chłopaczek ją prezentował :evil_lol:[/FONT] Quote
Fenris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie, no ja nic :eviltong: ale kolega tak wypytywał o wszystko że potem głupio mu było nic nie wziąć...ten ekspedient się naprodukował z odpowiedziami na jego pytania :) więc kolega wziął.......................wazelinę :roflt::roflt: ale ja już byłam na zewnątrz bo miałam taki atak śmiechu że aż wstyd mi było tam stać :oops: a tak konkretnie umarłam po tym jak ten gostek wziął tą wazelinę na paluszek i rozsmarowywał na zewnętrznej stronie dłoni żeby konsystencję zademonstrować :evil_lol: [/FONT] Ty chcesz bym sie posikał ?? I to w Twojej galerii ?? :evil_lol: ja sie wazeliny naoglądał ... przy dziarce, co tam byłem to po wazelinkę i alkohol chopaki latali :diabloti: Ale nie do sex shopa ino do apteki :roll: a tak swoją drogą to jeszcze nigdy w sex shopie nie byłem :roll: czy ja zacofany jakiś ??????????????????????? Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Fenris']Ty chcesz bym sie posikał ?? I to w Twojej galerii ?? :evil_lol: ja sie wazeliny naoglądał ... przy dziarce, co tam byłem to po wazelinkę i alkohol chopaki latali :diabloti: Ale nie do sex shopa ino do apteki :roll: a tak swoją drogą to jeszcze nigdy w sex shopie nie byłem :roll: czy ja zacofany jakiś ??????????????????????? [FONT=Georgia]sikaj, ale powycieraj po sobie ;) :evil_lol: wazeliniarz kolejny !!! :D chcesz to mogę Ci wskazać drogę do sexshopa i otworzyć drzwi ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='basia2202']witaaamyyy u Salsiczków!! [FONT=Georgia]witamy, witamy :multi::loveu: *** Dzisiaj mało mnie będzie o ile w ogóle.... zaraz jadę na lotnisko po kolegę a jestem w proszku :-o musze się szybko ogarnąć :eviltong: dostałam ofertę pracy....w Gdyni (nie jako listonosz) :roll: muszę zadzwonić do gostka i z nim porozmawiać ale nie wiem czy chcę tam pracować...byłabym jako uczeń przyjęta :eviltong: no nic...zadzwonię i się dowiem co i ja ... zawsze można powiedzieć żeby spadali na szczaw :diabloti::evil_lol: miłego dnia życzę :loveu::loveu: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]coś nas łączy [/FONT] [FONT=Georgia] ajjjć kochana... chodziło o sexshop z wystawą ok przyznaję się baz bicia... byłam dwa razy :oops::oops: pierwszy raz to dlatego że kolega był ciekawy co i jak tam w środku...a ja nie ukrywam też byłam ciekawa weszliśmy, zaczęliśmy się rozglądać i chyba wyglądaliśmy na zagubionych bo od razu podszedł jakiś młody ekspedient i spytał czy w czymś pomóc... zawstydziłam się i zaczęłam śmiać a kolega z powagą na twarzy wypytywał o takie tam różne a drugi raz z siostrą bo chciała sobie ładną bielizę kupić (bo faktycznie bardzo ładną mają)...a co się dowiedziałyśmy? że oni mają rozmiary staników jedynie na sylikonowe cycki i że nie będą pasować :evil_lol::evil_lol:[/FONT] hehehe czekaj bo moze ja z moim biustem na szczescie nie silikonowym zaczne kupowac tam bielizne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to przez dzojnta beda masowe migracje do sex shopow :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] dostałam ofertę pracy....w Gdyni (nie jako listonosz) :roll: muszę zadzwonić do gostka i z nim porozmawiać ale nie wiem czy chcę tam pracować...byłabym jako uczeń przyjęta :eviltong: no nic...zadzwonię i się dowiem co i ja ... zawsze można powiedzieć żeby spadali na szczaw :diabloti::evil_lol: miłego dnia życzę :loveu::loveu: [/FONT] tym razem hydraulik :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='diabelkowa']hehehe czekaj bo moze ja z moim biustem na szczescie nie silikonowym zaczne kupowac tam bielizne no to przez dzojnta beda masowe migracje do sex shopow [FONT=Georgia]zrobimy wycieczkę do sexshopu :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']tym razem hydraulik [FONT=Georgia]nie :roflt::roflt: nauczałabym się zawodu cukiernika :evil_lol: taaa....nie uśmiechałoby mi się ale nie chciałam odmówić tak od razu skoro sąsiadka o mnie pomyślała i poleciła mnie jak została zapytana czy zna kogoś kto by chciał na takich warunkach ;) no a ja tam zadzwoniłam...i podałam swoje dane, gostek powiedział że oddzwoni jak przemyśli sprawę...więc pewnie nie zadzwoni a jak zadzwoni to powiem że już znalazłam prace ;) :multi::multi:[/FONT] Quote
Selket Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Cześć Żonkilasta :loveu: :loveu: Normalnie rozrywana dziewczyna z Cia :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]to jest moher :p [/FONT] od razu Cie poznałam Alutka:diabloti::diabloti::diabloti: witaj kwiatka wpadałam ale jakoś tak śladu nie zostawiałam:oops: Quote
jonQuilla Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='Selket']Cześć Żonkilasta Normalnie rozrywana dziewczyna z Cia [FONT=Georgia] chyba coś w tym jest ;) cześć :multi::loveu:[/FONT] [quote name='BeaC']od razu Cie poznałam Alutka witaj kwiatka wpadałam ale jakoś tak śladu nie zostawiałam [FONT=Georgia]cześć niezostawiająca śladów :) :evil_lol::multi::loveu:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć Żoniklasta [FONT=Georgia]witam po raz drugi :loveu::multi:[/FONT] [quote name='diabelkowa']czesc sex shopoholiczko moherowa [FONT=Georgia]to się coś gryzie.... :evil_lol::evil_lol: dzień dobry :multi::loveu: *** dopiero wróciłam na chatę i nic mi się nie chce :roll: kaca na szczęście nie ma bo nie piłam dużo :multi: ale za to mam złą wiadomość :roll::roll: aparat się zepsuł :angryy: poszliśmy wczoraj z Salsą na wieczorny spacer do lasu, usiedliśmy przy takim stoliku w lesie i piliśmy piwo.... robiliśmy sobie zdjęcia i wszystko było ok...ja postawiłam aparat na stoliku, po jakiś 10 minutach włączam go i on się włącza ale obiektyw się wysunął i wsunął z powrotem i tak w kółko...wyjęłam baterie i nadal to samo :roll: czasami po wyłączeniu obiektyw zostawał wysunięty...zdjęcia mogę przeglądać, mogę zmieniać wszystko w menu ale zdjęć nie robi...nie włącza nawet podglądu na obserwowany teren :roll: w poniedziałek do reklamacji muszę go oddać [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [FONT=Georgia][FONT=Verdana]czesc psujo:roll::roll::roll::roll:[/FONT][/FONT] Quote
diabelkowa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 aparat sie zbuntowal bo tez sie chcial napic:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='evaxon'][FONT=Georgia][FONT=Verdana]czesc psujo[/FONT][/FONT] [FONT=Georgia] witaj :multi:[/FONT] [quote name='diabelkowa']aparat sie zbuntowal bo tez sie chcial napic:evil_lol: [FONT=Georgia] możliwe...ale mógł powiedzieć a nie tak się psuć :mad: *** jestem wku&%@ ... :angryy::angryy: znalazłam cały kartonik od aparatu razem z gwarancją... zapakowałam się i poszłam do centrum manhattan gdzie kupowałam go... idę zadowolona żeby oddać go na gwarancji i co się okazuje? :angryy: zlikwidowali sklep :mad::mad: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 poszukaj innego z tej samej sieci i ci wymienia :-) co mial innego zrobic widzialas kiedys gadajacy aparat ? chyba ze mogl sam zrobic zdjecie tego piwa moglabys sie skapnac ;) Quote
jonQuilla Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='diabelkowa']poszukaj innego z tej samej sieci i ci wymienia :-) co mial innego zrobic widzialas kiedys gadajacy aparat ? chyba ze mogl sam zrobic zdjecie tego piwa moglabys sie skapnac ;) [FONT=Georgia] stał blisko, mógł przechylić :eviltong: już znalazłam....w głównym na jakimś zadupiu :angryy::angryy: nie chce mi się tam jeździć i szukać tych zasrańców...ale trzeba będzie... 24.07 minie rok od kiedy mam aparat...więc dobrze że teraz się rozwalił a nie dzień po gwarancji :mad::mad: [/FONT] Quote
diabelkowa Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 wiesz moje rolki mialy jeszcze dluugo gwarancje ale paragon no coz wyblakl ale ze sie potrafie usmiechac mam prawidlowe ksztalty to mi przyjeli :evil_lol: w piatek do odbioru:evil_lol: Quote
Recommended Posts