Tengusia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia] *** Pięknie mi się dzień zaczął od jajecznicy :loveu: Przylazł chwilę po 6 do mnie na podwórko okoliczny pijus z psem...jazgotliwy, mały kretyn. Pijus zasiadł i pił sobie piwko a kundel ujadał jak powalony. Zazwyczaj jestem w stanie przeleżeć i powtórnie usnąć ale dzisiaj mam gorszy dzień, dopadł mnie syndrom dnia wczorajszego i nie wytrzymałam. Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. Oba rzuty były nie trafione bo robiłam to z ukrycia ale wystarczająco bliskie celu żeby facet się wkurzył i zaczął wyzywać po czym wstał i poszedł ogródkami na drugie podwórko a ja wróciłam do spania. :multi: [/FONT] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
cropka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cześć :p widzę, ze stadko się o królika powiększyło :). Tak sobie ostatnio myślałam, że ciekawe czy misiek i ruda by się teraz razem bawili tak jak kiedyś :cool3:. [quote name='jonQuilla'] Pięknie mi się dzień zaczął od jajecznicy :loveu: Przylazł chwilę po 6 do mnie na podwórko okoliczny pijus z psem...jazgotliwy, mały kretyn. Pijus zasiadł i pił sobie piwko a kundel ujadał jak powalony. Zazwyczaj jestem w stanie przeleżeć i powtórnie usnąć ale dzisiaj mam gorszy dzień, dopadł mnie syndrom dnia wczorajszego i nie wytrzymałam. Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. Oba rzuty były nie trafione bo robiłam to z ukrycia ale wystarczająco bliskie celu żeby facet się wkurzył i zaczął wyzywać po czym wstał i poszedł ogródkami na drugie podwórko a ja wróciłam do spania. :multi: [/FONT] O Ty bestio agresywna :lol:. Dobry pomysł, jak jeszcze raz mi z akordeonem pod oknami będą menele chodzić...:evil_lol: Piosenka bardzo romantyczna :lol: słyszałam już. Najlepsze, że melodia po prostu wżera się w mózg :razz:. Quote
olekg89 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Żonkil leże znów i kwicze.Szkoda jajek trzeba było kartoflem mu przypi.... Quote
olekg89 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A piosenke Ona robi loda mu znam od lat i jest moim ulubionym utworem.Który tak wiele wniósł w moje życie i skierował mnie na odpowiednią ORALNĄ ścieżkę życiowa hahaha Quote
kajkoowa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] Pięknie mi się dzień zaczął od jajecznicy :loveu: Przylazł chwilę po 6 do mnie na podwórko okoliczny pijus z psem...jazgotliwy, mały kretyn. Pijus zasiadł i pił sobie piwko a kundel ujadał jak powalony. Zazwyczaj jestem w stanie przeleżeć i powtórnie usnąć ale dzisiaj mam gorszy dzień, dopadł mnie syndrom dnia wczorajszego i nie wytrzymałam. Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. Oba rzuty były nie trafione bo robiłam to z ukrycia ale wystarczająco bliskie celu żeby facet się wkurzył i zaczął wyzywać po czym wstał i poszedł ogródkami na drugie podwórko a ja wróciłam do spania. :multi: [/FONT] Matko ale się uśmiałam :mdleje: Agresywna kobieta jesteś :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]Pięknie mi się dzień zaczął od jajecznicy :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Przylazł chwilę po 6 do mnie na podwórko okoliczny pijus z psem...jazgotliwy, mały kretyn. Pijus zasiadł i pił sobie piwko a kundel ujadał jak powalony. Zazwyczaj jestem w stanie przeleżeć i powtórnie usnąć ale dzisiaj mam gorszy dzień, dopadł mnie syndrom dnia wczorajszego i nie wytrzymałam. Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. Oba rzuty były nie trafione bo robiłam to z ukrycia ale wystarczająco bliskie celu żeby facet się wkurzył i zaczął wyzywać po czym wstał i poszedł ogródkami na drugie podwórko a ja wróciłam do spania. :multi:[/FONT] buahahahaha o ty agresywna bestio :lol::lol: cze żółty gilku:loveu: Quote
Alicja Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='olekg89']Żonkil leże znów i kwicze.Szkoda jajek trzeba było kartoflem mu przypi.... o to to ....ja miałam rządek ziemniorów na balkonie ustawionych na nocnych krzykaczy swego czasu :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='M&S']Hej:) Już wstałaś, czy jeszcze się nie kladłaś:razz: [FONT=Georgia]witam :) grzecznie ok. 3 poszłam spać :cool3:[/FONT] [quote name='Shel']Jaa, czego Wy tu na YT szukacie :eviltong: [FONT=Georgia]fajna muza :klacz:[/FONT] [quote name='Tengusia']:roflt: :roflt: :roflt: [FONT=Georgia]kochana bo brzuch Cię ze śmiechu rozboli ;)[/FONT] [quote name='cropka']Cześć :p widzę, ze stadko się o królika powiększyło :). Tak sobie ostatnio myślałam, że ciekawe czy misiek i ruda by się teraz razem bawili tak jak kiedyś :cool3:. O Ty bestio agresywna :lol:. Dobry pomysł, jak jeszcze raz mi z akordeonem pod oknami będą menele chodzić...:evil_lol: Piosenka bardzo romantyczna :lol: słyszałam już. Najlepsze, że melodia po prostu wżera się w mózg :razz:. [FONT=Georgia] Witam :) Też jestem ciekawa choć Ruda od tamtej pory zdziwaczała nieco ale jeśli byłabyś chętna sprawdzić i nie przeraża Cię fakt że ona może zacząć ujadać i warczeć na Miśka to możemy się spotkać na jakimś spacerku aczkolwiek póki co łapka musi się jej zagoić. Patent z jajkami jest dobry, często rzucam sąsiadom z dołu w okna jak w nocy słuchają za głośno muzyki :oops: Nie ściszają wtedy ale ja mam satysfakcje :evil_lol::evil_lol: Mi do teraz chodzi po głowie ta piosenka...koszmarnie mi się wryła :evil_lol:[/FONT] [quote name='olekg89']Żonkil leże znów i kwicze.Szkoda jajek trzeba było kartoflem mu przypi.... [FONT=Georgia]jeszcze bym zabiła jakbym jakimś cudem trafiła :evil_lol:[/FONT] [quote name='olekg89']A piosenke Ona robi loda mu znam od lat i jest moim ulubionym utworem.Który tak wiele wniósł w moje życie i skierował mnie na odpowiednią ORALNĄ ścieżkę życiowa hahaha [FONT=Georgia]:roflt: Chłopcze z Oralnej Życiowej Ścieżki zabiłeś mnie w tym momencie :) Piosenkę także poznałam już dawno temu ale w ostatnim czasie jej nie słyszałam i jakże miłe było moje zaskoczenie gdy siedzieliśmy przy piwku a tu nagle taki hicior poleciał :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Ppx']Kiedy zdjęcia :D ? [FONT=Georgia]przecież dopiero co były :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Kaja10014']Matko ale się uśmiałam :mdleje: Agresywna kobieta jesteś :evil_lol: [quote name='e.v.a']buahahahaha o ty agresywna bestio :lol::lol: cze żółty gilku:loveu:[FONT=Georgia]wypraszam sobie, nie jestem agresywna :evil_lol::evil_lol: cześć :loveu::loveu: [/FONT] [quote name='Alicja'] o to to ....ja miałam rządek ziemniorów na balkonie ustawionych na nocnych krzykaczy swego czasu :diabloti: [FONT=Georgia] :roflt: o matko to nie chciałabym przez przypadek w nocy spocząć w zasięgu Twojego rzutu [/FONT] Quote
Iza. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04386.jpg?t=1281531381 Przyszłam poogladać foty królika z zoologicznego :diabloti: [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia] *** Pięknie mi się dzień zaczął od jajecznicy :loveu: Przylazł chwilę po 6 do mnie na podwórko okoliczny pijus z psem...jazgotliwy, mały kretyn. Pijus zasiadł i pił sobie piwko a kundel ujadał jak powalony. Zazwyczaj jestem w stanie przeleżeć i powtórnie usnąć ale dzisiaj mam gorszy dzień, dopadł mnie syndrom dnia wczorajszego i nie wytrzymałam. Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. Oba rzuty były nie trafione bo robiłam to z ukrycia ale wystarczająco bliskie celu żeby facet się wkurzył i zaczął wyzywać po czym wstał i poszedł ogródkami na drugie podwórko a ja wróciłam do spania. :multi: [/FONT] Hahahaha padłam :evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 W Kajuta ktoś z okna kiedyś rzucił szklaną butelką haha nie trafił ,ale tak sie przestraszyła ,że skowyt słyszało pół sośnicy. Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Iza.']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04386.jpg?t=1281531381 Przyszłam poogladać foty królika z zoologicznego :diabloti: Hahahaha padłam :evil_lol: [FONT=Georgia] hmm odnoszę wrażenie że gdyby mój królik nie był z zoologicznego to nie byłby tak rozchwytywany :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='M&S']Daj foty!!!! [FONT=Georgia] później może jakieś walnę ;)[/FONT] [quote name='olekg89']W Kajuta ktoś z okna kiedyś rzucił szklaną butelką haha nie trafił ,ale tak sie przestraszyła ,że skowyt słyszało pół sośnicy. [FONT=Georgia]a to pewnie Twoja wina że w Kaje wymierzono butelką :mad: *** Nie wyrobię...jakiś dzień domofonowy dzisiaj, co chwilę ktoś ciśnie mój numerek i psa mi wkurza :mad: Biega to moje durne dziecie w tą i z powrotem, odbija się od drzwi, ślizga na podłodze, skacze i w ogóle robi z siebie imbecyla. Jak tak dalej pójdzie to coś czuje że lada dzień szwy same się zdejmą :mad: Poza tym pożegnałam się z kumplem przed chwilką. Zerwali bowiem z moją przyjaciółką a że on pochodzi z okolic Gorzowa Wlkp. to nie zostanie w Gdańsku, no i najprawdopodobniej w ogóle wyrusza znów do Szkocji bądź gdzieś indziej sam jeszcze nie wie gdzie także nie zobaczymy się za szybko o ile w ogóle. :roll: [/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. [/FONT] [quote name='Alicja'] o to to ....ja miałam rządek ziemniorów na balkonie ustawionych na nocnych krzykaczy swego czasu :diabloti: [FONT=Georgia] [FONT=Georgia]Patent z jajkami jest dobry, często rzucam sąsiadom z dołu w okna jak w nocy słuchają za głośno muzyki :oops: Nie ściszają wtedy ale ja mam satysfakcje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :roflt::roflt::roflt: [FONT=Arial][/FONT] [/FONT] Quote
Tengusia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]kochana bo brzuch Cię ze śmiechu rozboli ;)[/FONT] narazie to lapki mnie bola od sprzatania a konca nie widac :placz: zrobilam sobie przerwe, zjadlam pol buleczki i ide dalej sprzatac ... niby kawalerka a tyle tego ze masakra :mdleje: Quote
Alicja Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Tengusia']narazie to lapki mnie bola od sprzatania a konca nie widac :placz: zrobilam sobie przerwe, zjadlam pol buleczki i ide dalej sprzatac ... niby kawalerka a tyle tego ze masakra :mdleje: cho do mnie , zrób se wolne od pszątania ;) Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Boszzzz jak możesz biednych dogomaniaków demoralizować takimi piosenkami? :crazyeye::mad: wiesz co Cię za to czeka...:diabloti: A tak serio to już dawną ją słyszałam i melodia wbija się do głowy. A co do rzucania jajkami w sąsiadów to mnie powaliłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Ania!'][FONT=Georgia] :roflt::roflt::roflt: [/FONT] [FONT=Georgia]następna śmieszka :eviltong:[/FONT] [quote name='Tengusia']narazie to lapki mnie bola od sprzatania a konca nie widac :placz: zrobilam sobie przerwe, zjadlam pol buleczki i ide dalej sprzatac ... niby kawalerka a tyle tego ze masakra :mdleje: [FONT=Georgia] W takim razie spóźnionego smacznego i obyś jak najszybciej się uwinęła z tymi porządkami. Przydałoby się żebym także zabrała się za jakieś konkretniejsze porządki ale czekam na wenę :evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia] *** mam zdjęcia :multi: moja mięśniara :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Alicja'] cho do mnie , zrób se wolne od pszątania ;) [FONT=Georgia]nie wiedziałam mamusia że z Ciebie taki wybawca :cool3: [/FONT] [quote name='Izabela124.']Boszzzz jak możesz biednych dogomaniaków demoralizować takimi piosenkami? :crazyeye::mad: wiesz co Cię za to czeka...:diabloti: A tak serio to już dawną ją słyszałam i melodia wbija się do głowy. A co do rzucania jajkami w sąsiadów to mnie powaliłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]:oops: wstyd za to że dałam tutaj tą piosenkę....jestem niegodna tego by móc tu przebywać :roll: spróbuj też porzucać zobaczysz jaką to daje radochę ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 jeszcze jedno machnięcie jeżykiem i tą ropę z oka se wyciągnę ;) http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01781.jpg?t=1281612707 Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [FONT=Georgia]Teoś przyuważył że leżę na podłodze więc od razu postanowił po mnie poskakać[/FONT] [FONT=Georgia]i pasztet z zoologika :)[/FONT] [video=youtube;STbIspzHom0]http://www.youtube.com/watch?v=STbIspzHom0[/video] [FONT=Georgia]mrrr jaki głosik mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
kajkoowa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zdjęcia?! Chyba za długo przebywasz na słońcu :evil_lol: http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC01829.jpg?t=1281612992 jaka mina:loveu: Quote
olekg89 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Salsa taka chuda pewno chora na nerki ,wątrobe ,trzustke ,dwunastnice ,żołądek ,serce ,płuca ,łapki ,tarczyce ,ogonek ,pazurki ,odbyt ,siuśke ,uszka i mózg.xD Quote
Recommended Posts