Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][/FONT][FONT=Georgia]
Pięknie mi się dzień zaczął od jajecznicy :loveu:
Przylazł chwilę po 6 do mnie na podwórko okoliczny pijus z psem...jazgotliwy, mały kretyn. Pijus zasiadł i pił sobie piwko a kundel ujadał jak powalony. Zazwyczaj jestem w stanie przeleżeć i powtórnie usnąć ale dzisiaj mam gorszy dzień, dopadł mnie syndrom dnia wczorajszego i nie wytrzymałam. Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. Oba rzuty były nie trafione bo robiłam to z ukrycia ale wystarczająco bliskie celu żeby facet się wkurzył i zaczął wyzywać po czym wstał i poszedł ogródkami na drugie podwórko a ja wróciłam do spania. :multi:
[/FONT]

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Cześć :p widzę, ze stadko się o królika powiększyło :).
Tak sobie ostatnio myślałam, że ciekawe czy misiek i ruda by się teraz razem bawili tak jak kiedyś :cool3:.

[quote name='jonQuilla']
Przylazł chwilę po 6 do mnie na podwórko okoliczny pijus z psem...jazgotliwy, mały kretyn. Pijus zasiadł i pił sobie piwko a kundel ujadał jak powalony. Zazwyczaj jestem w stanie przeleżeć i powtórnie usnąć ale dzisiaj mam gorszy dzień, dopadł mnie syndrom dnia wczorajszego i nie wytrzymałam. Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. Oba rzuty były nie trafione bo robiłam to z ukrycia ale wystarczająco bliskie celu żeby facet się wkurzył i zaczął wyzywać po czym wstał i poszedł ogródkami na drugie podwórko a ja wróciłam do spania. :multi:
[/FONT]

O Ty bestio agresywna :lol:. Dobry pomysł, jak jeszcze raz mi z akordeonem pod oknami będą menele chodzić...:evil_lol:

Piosenka bardzo romantyczna :lol: słyszałam już. Najlepsze, że melodia po prostu wżera się w mózg :razz:.

Posted

A piosenke Ona robi loda mu znam od lat i jest moim ulubionym utworem.Który tak wiele wniósł w moje życie i skierował mnie na odpowiednią ORALNĄ ścieżkę życiowa hahaha

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
[/FONT]

Matko ale się uśmiałam :mdleje:
Agresywna kobieta jesteś :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia]Pięknie mi się dzień zaczął od jajecznicy :loveu:[/FONT]
[FONT=Georgia]Przylazł chwilę po 6 do mnie na podwórko okoliczny pijus z psem...jazgotliwy, mały kretyn. Pijus zasiadł i pił sobie piwko a kundel ujadał jak powalony. Zazwyczaj jestem w stanie przeleżeć i powtórnie usnąć ale dzisiaj mam gorszy dzień, dopadł mnie syndrom dnia wczorajszego i nie wytrzymałam. Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. Oba rzuty były nie trafione bo robiłam to z ukrycia ale wystarczająco bliskie celu żeby facet się wkurzył i zaczął wyzywać po czym wstał i poszedł ogródkami na drugie podwórko a ja wróciłam do spania. :multi:[/FONT]

buahahahaha o ty agresywna bestio :lol::lol:

cze żółty gilku:loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Żonkil leże znów i kwicze.Szkoda jajek trzeba było kartoflem mu przypi....

o to to ....ja miałam rządek ziemniorów na balkonie ustawionych na nocnych krzykaczy swego czasu :diabloti:

Posted

[quote name='M&S']Hej:)

Już wstałaś, czy jeszcze się nie kladłaś:razz:

[FONT=Georgia]witam :)
grzecznie ok. 3 poszłam spać :cool3:
[/FONT]

[quote name='Shel']Jaa, czego Wy tu na YT szukacie :eviltong:

[FONT=Georgia]fajna muza :klacz:[/FONT]

[quote name='Tengusia']:roflt: :roflt: :roflt:

[FONT=Georgia]kochana bo brzuch Cię ze śmiechu rozboli ;)[/FONT]

[quote name='cropka']Cześć :p widzę, ze stadko się o królika powiększyło :).
Tak sobie ostatnio myślałam, że ciekawe czy misiek i ruda by się teraz razem bawili tak jak kiedyś :cool3:.

O Ty bestio agresywna :lol:. Dobry pomysł, jak jeszcze raz mi z akordeonem pod oknami będą menele chodzić...:evil_lol:

Piosenka bardzo romantyczna :lol: słyszałam już. Najlepsze, że melodia po prostu wżera się w mózg :razz:.
[FONT=Georgia]
Witam :)
Też jestem ciekawa choć Ruda od tamtej pory zdziwaczała nieco ale jeśli byłabyś chętna sprawdzić i nie przeraża Cię fakt że ona może zacząć ujadać i warczeć na Miśka to możemy się spotkać na jakimś spacerku aczkolwiek póki co łapka musi się jej zagoić.
Patent z jajkami jest dobry, często rzucam sąsiadom z dołu w okna jak w nocy słuchają za głośno muzyki :oops: Nie ściszają wtedy ale ja mam satysfakcje :evil_lol::evil_lol:
Mi do teraz chodzi po głowie ta piosenka...koszmarnie mi się wryła :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='olekg89']Żonkil leże znów i kwicze.Szkoda jajek trzeba było kartoflem mu przypi....

[FONT=Georgia]jeszcze bym zabiła jakbym jakimś cudem trafiła :evil_lol:[/FONT]

[quote name='olekg89']A piosenke Ona robi loda mu znam od lat i jest moim ulubionym utworem.Który tak wiele wniósł w moje życie i skierował mnie na odpowiednią ORALNĄ ścieżkę życiowa hahaha

[FONT=Georgia]:roflt: Chłopcze z Oralnej Życiowej Ścieżki zabiłeś mnie w tym momencie :)
Piosenkę także poznałam już dawno temu ale w ostatnim czasie jej nie słyszałam i jakże miłe było moje zaskoczenie gdy siedzieliśmy przy piwku a tu nagle taki hicior poleciał :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Ppx']Kiedy zdjęcia :D ?

[FONT=Georgia]przecież dopiero co były :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Kaja10014']Matko ale się uśmiałam :mdleje:
Agresywna kobieta jesteś :evil_lol:

[quote name='e.v.a']buahahahaha o ty agresywna bestio :lol::lol:

cze żółty gilku:loveu:[FONT=Georgia]wypraszam sobie, nie jestem agresywna :evil_lol::evil_lol:

cześć :loveu::loveu:
[/FONT]
[quote name='Alicja']
o to to ....ja miałam rządek ziemniorów na balkonie ustawionych na nocnych krzykaczy swego czasu :diabloti:

[FONT=Georgia]
:roflt: o matko to nie chciałabym przez przypadek w nocy spocząć w zasięgu Twojego rzutu [/FONT]

Posted

http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04386.jpg?t=1281531381
Przyszłam poogladać foty królika z zoologicznego :diabloti:

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]
[/FONT]

Hahahaha padłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC04386.jpg?t=1281531381
Przyszłam poogladać foty królika z zoologicznego :diabloti:

Hahahaha padłam :evil_lol:
[FONT=Georgia]
hmm odnoszę wrażenie że gdyby mój królik nie był z zoologicznego to nie byłby tak rozchwytywany :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='M&S']Daj foty!!!!
[FONT=Georgia]
później może jakieś walnę ;)
[/FONT]

[quote name='olekg89']W Kajuta ktoś z okna kiedyś rzucił szklaną butelką haha nie trafił ,ale tak sie przestraszyła ,że skowyt słyszało pół sośnicy.

[FONT=Georgia]a to pewnie Twoja wina że w Kaje wymierzono butelką :mad:

Nie wyrobię...jakiś dzień domofonowy dzisiaj, co chwilę ktoś ciśnie mój numerek i psa mi wkurza :mad: Biega to moje durne dziecie w tą i z powrotem, odbija się od drzwi, ślizga na podłodze, skacze i w ogóle robi z siebie imbecyla. Jak tak dalej pójdzie to coś czuje że lada dzień szwy same się zdejmą :mad:

Poza tym pożegnałam się z kumplem przed chwilką. Zerwali bowiem z moją przyjaciółką a że on pochodzi z okolic Gorzowa Wlkp. to nie zostanie w Gdańsku, no i najprawdopodobniej w ogóle wyrusza znów do Szkocji bądź gdzieś indziej sam jeszcze nie wie gdzie także nie zobaczymy się za szybko o ile w ogóle. :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] Poszłam do kuchni, wzięłam dwa jajka i rzuciłam najpierw w psa a potem w kolesia. [/FONT]

[quote name='Alicja']

[FONT=Georgia]

[FONT=Georgia]Patent z jajkami jest dobry, często rzucam sąsiadom z dołu w okna jak w nocy słuchają za głośno muzyki :oops: Nie ściszają wtedy ale ja mam satysfakcje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:roflt::roflt::roflt:

[FONT=Arial][/FONT]

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]kochana bo brzuch Cię ze śmiechu rozboli ;)[/FONT]

narazie to lapki mnie bola od sprzatania a konca nie widac :placz: zrobilam sobie przerwe, zjadlam pol buleczki i ide dalej sprzatac ... niby kawalerka a tyle tego ze masakra :mdleje:

Posted

[quote name='Tengusia']narazie to lapki mnie bola od sprzatania a konca nie widac :placz: zrobilam sobie przerwe, zjadlam pol buleczki i ide dalej sprzatac ... niby kawalerka a tyle tego ze masakra :mdleje:

cho do mnie , zrób se wolne od pszątania ;)

Posted

Boszzzz jak możesz biednych dogomaniaków demoralizować takimi piosenkami? :crazyeye::mad: wiesz co Cię za to czeka...:diabloti:

A tak serio to już dawną ją słyszałam i melodia wbija się do głowy. A co do rzucania jajkami w sąsiadów to mnie powaliłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Georgia]
:roflt::roflt::roflt:

[/FONT]

[FONT=Georgia]następna śmieszka :eviltong:[/FONT]

[quote name='Tengusia']narazie to lapki mnie bola od sprzatania a konca nie widac :placz: zrobilam sobie przerwe, zjadlam pol buleczki i ide dalej sprzatac ... niby kawalerka a tyle tego ze masakra :mdleje:
[FONT=Georgia]
W takim razie spóźnionego smacznego i obyś jak najszybciej się uwinęła z tymi porządkami.
Przydałoby się żebym także zabrała się za jakieś konkretniejsze porządki ale czekam na wenę :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]
mam zdjęcia :multi:

moja mięśniara :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
cho do mnie , zrób se wolne od pszątania ;)

[FONT=Georgia]nie wiedziałam mamusia że z Ciebie taki wybawca :cool3:
[/FONT]
[quote name='Izabela124.']Boszzzz jak możesz biednych dogomaniaków demoralizować takimi piosenkami? :crazyeye::mad: wiesz co Cię za to czeka...:diabloti:

A tak serio to już dawną ją słyszałam i melodia wbija się do głowy. A co do rzucania jajkami w sąsiadów to mnie powaliłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]:oops: wstyd za to że dałam tutaj tą piosenkę....jestem niegodna tego by móc tu przebywać :roll:

spróbuj też porzucać zobaczysz jaką to daje radochę ;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]Teoś przyuważył że leżę na podłodze więc od razu postanowił po mnie poskakać[/FONT]

[FONT=Georgia]i pasztet z zoologika :)[/FONT]
[video=youtube;STbIspzHom0]http://www.youtube.com/watch?v=STbIspzHom0[/video]
[FONT=Georgia]mrrr jaki głosik mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]