Jola_K Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Hund napisał(a):Nie Tekilą tylko Trantulą ;) Tekilą czyli Teklą ;) Quote
Jola_K Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 wrocilam dziewczyny dzieki za info i zdjecie nowego maluszka kicia-maluszka jest sama wsrod doroslych kotow, wiec wyciagniemy ja w najblizszych dniach chora kotke "cukrzycowa" tez by wypadalo jutro lub we wtorek zajade do schronu i wybadam temat Quote
Hund Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jolu ten maluszek bardzo się boi, przeważnie siedzi ukryty za transporterkiem z kotem na kwarantannie , w tym 3 pomieszczeniu z kolei. Quote
Jola_K Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 siedzi w trzecim pokoju? sa zamkniete? czy maja wyjscie na wybieg? Quote
Hund Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 nie mają wyjścia, tz nie miaŁy :oops: ta maŁa razem z biaŁo szarą koteczką byŁy zamknięte na klucz w 3 pomieszczeniu ale ja je otworzyŁam bo tam byŁo starsznie zimno i ona pŁakaŁy i teraz mogą być już w pomieszczeniu 2 gim a tam jest grzejnik :cool3:ale też wyjście na wybieg :oops: Quote
Jola_K Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 zeby nie zwialy przez dziure w ogrodzeniu :( dlaczego ten maluch nie jest w pierwszej czesci? przeciez zawsze tak bylo Quote
Jola_K Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 dzisiaj poszly do adopcji dwa kocurki, poszly do jednej rodziny ze slaska bylam przy tej adopcji :) wczoraj zdazylam kociaki obstrykac, wybiore cos do wklejenia trzeba bedzie kociakom allegro zrobic Quote
wandul 66 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 bandyci w liczbie nieokreslonej rozwalaa mi dom , nie mozna weśc do pokoju , bo wszyscy uciekaa na schody w dól i do góry na strych -ja to chyba juz oszalałam całkiem- nie pytajcie ile ich mam , bo bieda mi sie doliczyć -jest chyba 4 kocury podrostki , 2 dorosłe kotki , i banda kociaków z ADHD , sztuk 9:diabloti::diabloti::diabloti: to chyba razem daje 15 , choć pewna nie jestem:roll::roll::roll:A ja mojemu TZ obiecałam , że odkocę się , bo u góry jest remont i nie ma miejsca nawet , żeby wyszlifowac i pomalować drzwi , do łazenki , która kiedys się zrobi:roll::roll::roll: Chyba niedługo zostane wymieniona na lepszy model:lol: Quote
mawin Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 lepszy model niie istnieje ;-) 15 - niezła liczba :-) Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 O rany :evil_lol: To masz niezły sajgon :diabloti: Quote
zuziaM Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='mawin']lepszy model niie istnieje ;-) Ja tez jestem zdania, ze nie ma lepszego juz modelu od naszej wandul66 :lol::loveu: ! [quote name='Jola_K']o tej kotusi pamietam, podobnie jak o innym kociaku, 1,5 rocznym, ktorego rodzina chce uspic "bo lapie ptaszki" paranoja jakas Kurcze, a po co sa w sklepach obrozki ( z gumkami, zeby kociak sie nie powiesil na jakiejs galezi ) z dzwoneczkiem ? ? ? ! Przeciez wlasnie dla kotkow, ktore poluja na ptaszki ! Ot .... i bedzie po problemie. Quote
Jola_K Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 w tej sprawie zadzownila do mnie wetka z kliniki, ze przyszla kobieta uspic zdrowego kota, ona oczywiscie odmowila, przekonala ja by go przetrzymala na jakis czas jeszcze i ze postara sie pomoc kociakowi, zadzwonila do mnie, czy moze podac jej moj numer telefonu zgodzilam sie teraz ta kobieta dzwoni do mnie co trzy dni i pyta co wymyslilam tam jest grubszy problem, kot lapie ptaszki, maja psa ktory go strasznie napastuje i ciagle przegania, kot nie ma wstepu do domu przez to, bo pies, pipulek pana, jest w domu, a kot-ze nie ma takich przywilejow siedzi na zewnatrz jest zima, kobieta zrobila mu ocieplana bude itp kotek jest bardzo towarzyski, przymilny, szuka kontaktu z nimi, nie chce byc na zewnatrz, ta rodzina stwierdzila ze sie meczy i dlatego chcieli go uspic w piatek gdy dzwonila do mnie ostatni raz, zapytala jak z oddaniem kota do schroniska - wyperswadowalam jej to wiem ze ich cierpliwosc sie konczy kto pomoze mi znalezc dla niego DT? Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Jola_K napisał(a):w tej sprawie zadzownila do mnie wetka z kliniki, ze przyszla kobieta uspic zdrowego kota, ona oczywiscie odmowila, przekonala ja by go przetrzymala na jakis czas jeszcze i ze postara sie pomoc kociakowi, zadzwonila do mnie, czy moze podac jej moj numer telefonu zgodzilam sie teraz ta kobieta dzwoni do mnie co trzy dni i pyta co wymyslilam tam jest grubszy problem, kot lapie ptaszki, maja psa ktory go strasznie napastuje i ciagle przegania, kot nie ma wstepu do domu przez to, bo pies, pipulek pana, jest w domu, a kot-ze nie ma takich przywilejow siedzi na zewnatrz jest zima, kobieta zrobila mu ocieplana bude itp kotek jest bardzo towarzyski, przymilny, szuka kontaktu z nimi, nie chce byc na zewnatrz, ta rodzina stwierdzila ze sie meczy i dlatego chcieli go uspic w piatek gdy dzwonila do mnie ostatni raz, zapytala jak z oddaniem kota do schroniska - wyperswadowalam jej to wiem ze ich cierpliwosc sie konczy kto pomoze mi znalezc dla niego DT? Zwyczajnie nie chcą go , i tyle :shake: Co do tego mają ptaszki , to tylko wymówka :mad: Ja mam klatkę z ptaszkami na parapecie w kuchni i 5 kotów i 5 psów . Ludzie to już takie bzdety wymyślają , że szkoda gadać . Niestety , domu dać nie mogę , ale jego trzeba zabrać na cito . Quote
m-acie-j Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :lol: zaraz spróbuję przesłać zdjęcia małego "ufolka", który wabi się Hugo Quote
Jola_K Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 witamy :) ciesze sie ze domek "zasranca" sie zalogowal! :) gdyby ktos mial problemy z przypomnieniem sobie kociaka, to zasraniec w schronie wygladal tak i link do calego postu http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=8336281&postcount=668 Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Boskie są , a właściwie były :loveu: To mój ulubiony wymiar kota :evil_lol: Quote
m-acie-j Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hugo jak widać ma się już dobrze, choć miałam z nim troszkę problemów. Oczywiście nie obyło się bez weta i tygodniowej serii zastrzyków, ale najważniejsze, że jest zdrów i pokazuje to! Quote
Hund Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Jakie piękne duże oczka :) ale w tej pozycji , taki spokojny to pewnie długo nie wytrzymuje co ?? ;) Quote
Jola_K Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 sluchajcie jest problem pamietacie jak pisalam o kotku ktory "lapie ptaszki"? ta rodzina chciala go uspic zadzwoniono do mnie z kliniki z prosba o pomoc, ze powstrzymali te osobe ale czy moga dac do mnie kotakt, by jemu pomoc ta kobieta byla ze mna w kontakcie, a dzisiaj, przed chwila, dostalam telefon ze ona wyjezdza i ze skoro nie mozna go uspic to zawiezie go do schronu :( to mlody kocurek, do tej pory byl nakolankowym kotkiem az spadl z lopaty gdy pan wzial sobie psa ktory go przekania, juz od dawna nie ma wstepu do domu, teraz na tej zimie mieszka na zewnatrz :( pomozmy mu, mam czas do srody Quote
wandul 66 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 witam domek roboczo nazwanego kotka CZARNY ZASRANIEC - ciesze sie , że Hugo juz jest zdrowiutki!!! Quote
wandul 66 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 a brat Hugo tez mieszka w Rudzie Śląskiej , spi z suką Sabą i ma na imię LEOŚ!! Quote
Jola_K Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 i tu musiala zajsc metamorfoza, moze bedzie szansa na fotke dla porownania? Quote
Recommended Posts