Tweety Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Jola_K napisał(a):bylam dzisiaj w schronisku, nie zastalam wszytskich kociakow, ktore widzialam kilka dni temu :( ale ilosc nie ulegla zmianie, bo doszly nowe jednak nie widzialam tego malca z bialymi skarpetami :placz: mam kilka fotek, moze jeszcze dzisiaj dam rade wkleic jednego kociaka z chorym oczkiem, buro-bialego tego ze zdjecia powyzej zabralam do lecznicy na leczenie, to oko bardzo jest zaropiale, w schronie nie dalby sobie rady :( w lecznicy zrobilam zdjecia czarnej kotce, ktora ma osobny watek stan kici nie ulega poprawie :( z lecznicy zabralam kotke ktora byla tam od 9 listopada, trafila z podejrzeniem ciazy, miala sterylizacje kicie dzisiaj od razu zawiozlam do nowego domu rachunek za nia wyniosl 276zl :( jej zdjecia, juz w nowym domu wszystkie są cudowne:loveu: ale bardzo mnie zmartwiłaś nieobecnością tego cudeńka w białych skarpetusiach:-( Może go ktoś wziął? Quote
Jola_K Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 personel mowil o adopcji tylko tri z pomaranczowa plamka na czole o czarnulku nie mowili, a ze jakies umarly wiem, bo mowiono ze sa w chlodni :placz: ale nie poszlam popatrzec :shake: zdjecia wkleje jeszcze dzisiaj Quote
Jola_K Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 kicia Tosia, ktora dzisiaj zawiozlam do lecznicy kicia ma kk dostala antybiotyk, zostala odpchlona a oczka zostaly zakroplone jutro zostanie odrobaczona dodatkowo wyczylismy uszka tu fotki wlasnie po czyszczeniu uszek smiesznie wyglada :lol: kicia zostanie w klinice az do czasu, gdy ja dam rade zawiezc ja i reszte maluchow do wandy Quote
Jola_K Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 oto zdjecia kociakow ktore dzisiaj zastalam w schronisku czarna kotka, ciemna tri i tri-buraska czarny maluszek, smutny potwornie :( w tle spi koteczka, ktora zabralam na leczenie maly tygrysek i maly czarny, to dwa nowe nabytki oba maja poczatek kk i jeszcze buro-biala kicia Tosia ktorej zdjecia sa w poprzednim poscie wschronisku mamy wiec: - dwa czarne maluszki - burego maluszka - jedna ciemna tri - jedna buraska tri - czarny podrostek w tym pomieszczeniu z maluchami siedza: - dwie dorosle czarne kotki (jedna po sterylce) - czarno-biala dorosla kotka - buro bialy duzy kocur /chyba nie pomieszalam/ Quote
Hund Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ta duża czarna z żółtymi oczami to od sąsiadów Agnieszki CO, z meliny. Quote
[email protected] Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ...tyle wciąż maluszków-chudziutkich i drobniutkich:-(czeka na domki! ...i te większe też czekają!!! Koty są naprawdę Cudowne!!! Kto nie ma jeszcze Kotka???:razz: hallo hallo!!! Quote
Tweety Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 strasznie wszystkie smutne są:-( i jak tu patrzeć na to ze spokojem? a skąd brać te DT? Quote
Jola_K Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 jestem u wandy na tymczasie ;) melduje, ze kociaki zabralam ze schroniska sa to 4 istotki: - szylkrecia - bura szylkrecia - czarny wystraszony maluszek - i czarny wiekszy ciut kocurek - do stadka dolaczyla kicia ktora zabralam w poniedzialek do lecznicy, jest podleczona, oczka ma juz ladne, nie jest juz smutna, jest zywiolowa, odrobaczona odpchlona po drodze zabralam tez piatke 3m-nych kociakow od kobiety ktora znalazla je w komorce, bylo to latem, gdy byly calkiem malenkie, kobieta ta zabrala maluchy wraz z matka i je odchowala obiecala teraz mame wysterylizowac razem z kociakami podrozowaly z nami 3 szczeniaki do halbiny, super grzeczne no i jechala tez Okruszka, slodziutka malenka kicia, ktora u mnie od 3 tyg byla na tymczasie kicia ma dom w Czeladzi i dzisia ja tam zawioze bardzo, bardzo, bardzo zal mi sie z nia rozstawac :placz: Quote
Hund Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jolu a co z czarnom kiciom zabranowm z meliny?? Agnieszka Co mówiła że ją zabierzesz. Quote
Agnieszka Co. Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kicia chyba czeka jeszcze na sterylizacje. A te szczeniaki o których pisałaś Jolu to schroniskowe? Quote
zasadzkas Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Moja koleżanka z pracy chce tylko rudego, szylkretki odmówiła :roll: Quote
_bubu_ Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='zasadzkas']Moja koleżanka z pracy chce tylko rudego, szylkretki odmówiła :roll: może Garfield? rudo-biały bez ogonka. W Żywcu na tymczasie http://www.allegro.pl/item267405320_rudy_garfield_przezyl_koszmar_stracil_ogonek.html Quote
Jola_K Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 o tej kotusi pamietam, podobnie jak o innym kociaku, 1,5 rocznym, ktorego rodzina chce uspic "bo lapie ptaszki" paranoja jakas zabralam tylko maluchy, bo u wandy sa ograniczone mozliwosci jesli chodzi o miesce, przywiozlam jej 10 istotek a ma jeszcze 5 podrostkow + swoje kociaki Quote
BIANKA1 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No to się Ciocia Wandzia dokociła , a Ciocia Halbinka dopsiła :cool3: Trzeba szukać dużo domków :lol: Quote
Hund Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 W schronie jest nowy kociaczek malutki (dziewczynka ) , wystraszony z pięknym umaszczeniem futerka. I kilka nowych kotków starszych. Quote
_bubu_ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 nowa mała koteczka: i nowy kocur Rudolf , oswojony pieszczoch, Rudolf ma zwichrowane jedno uszko :p Sądząc po ząbkach najmłodszy nie jest ale ja wieku za bardzo rozpoznawać nie potrafię .. i płochliwa kotka Bulinka kotka Tarantula nadal siedzi z zamkniętymi oczkami. Srasznie mi jej żal :placz: jest taka słodka a jak biore ją na ręce to się kurczy jakby chciała zniknąć.. depresja? Quote
_bubu_ Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 być może, z pewnością przydałyby sie badania. planujemy ją wyciągnąć ale teraz nie mamy gdzie , jeśli tylko tekla z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99896 znajdzie dom, wtedy bedziemy mogły zająąc się Tarantulą Quote
Recommended Posts