halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Bianko, a która jest tą kocią szczęściarą? Quote
Agnieszka Co. Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tak się cieszę, że przegadałam Mikołajowi "do rozumu" :lol: Ale tak serio, to kicia będzie mieć wspaniałe życie, a zwierzaki "mikołajkowe" to niestety często szybko się nudzą, jeśli zakup nie jest do końca przemyślany. Oby w tym roku Mikołaj wiedział gdzie nosić - tylko do odpowiedzialnych ludzi. Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 halbina napisał(a):Bianko, a która jest tą kocią szczęściarą? Corka jeszcze ich nie widziała . Wczoraj mówiłam ,że jest czarny . Zaraz prześlę jej zdjęcia , bo ze względu na moją p nie odwiedzamy się wzajemnie , choć mieszkamy na sąsiednich ulicach Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 trzeba przemyslec jak zrobic by bylo dobrze, ja jutro z tata mam byc w Jaworznie wiec do Zabrza moglimysmy odbic by halbince podrzucic kociaki, trzeba by szukac transportu kici do wrocka (ada-jeje?) jest jedno ale, kotki wczoraj mialy pierwsze odrobaczenie, maja dostac jeszcz edzisiaj i jutro po jednej dawce, szczepienie w tym okresie odpada :( wiec albo kotki zostaja u mnie jeszcze kilka dni-ja kontynuuje odrobaczenie i je szczepie, a potem szukamy transportu na slask, albo zawoze je jutro i szczepicie we wlasnym zakresie co o tym myslicie? Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 aha ja mam rabat na szczepienia ;) przez schornisko nie chce juz szczepic Quote
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Przywieź... też mam... Formicę... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja też zaszczepię u siebie . Powolniak trochę chorował po szczepieniu . Mój szwagier będzie w przyszłym tygodniu w Rybniku , ale jeszcze nie wie dokładnie kiedy . Da mi znać dzień wcześniej . To gdzieś blisko ? Da się jakoś zgrać ? Gdzie jest ten Rybnik :cool3: Quote
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Rybnik niedaleko Gliwic, Gliwice obok Zabrza... wejdź na http://mapa.szukacz.pl/ Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 nawigator pokazuje odleglosc ok 35km, czyli tyle ile mam do lecznicy, do ktorej woze kociaki nie jest daleko Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 halbina napisał(a):Rybnik niedaleko Gliwic, Gliwice obok Zabrza... wejdź na http://mapa.szukacz.pl/ Znalazłam :multi:To go podeślę po szczurka :loveu: Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 zrobilam kilka zdjec, tata sluzyl za trzymadlo futer jak skonczylismy powiedzial: "nie wiedzialem ze tak trudno jest zrobic zdjecie kotu" :evil_lol: takie to zboje sa, ruchliwe jak elektrony zaraz je obrobie i wstawie edit: zdjecia of course Quote
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 BIANKA1 napisał(a):Znalazłam :multi:To go podeślę po szczurka :loveu: Szczurka?... a skąd ja Ci szczurka wezmę?... no może coś tam w piwnicy złapię... :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 do domku poszedłprzed chwiląten kocurek-domek niewychodzący w Bytom-Miechowice Quote
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ależ fajnie, że europejskie dachowe znajdują domki! Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 pamietacie malego czarnego kocurka? maly tygrysek i maly czarny czarny maluszek, smutny potwornie :( w tle spi koteczka, ktora zabralam na leczenie wiec oto zdjecie czarnego kotka z nowego domu :) :loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 obiecane zdjecia kudlatych kotek mam za slabe oswietlenie zeby wydobyc kudlatosc czarnej kotki :roll: Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Czarne koty i psy nie są wdzięcznymi obiektami do fotografowania . Obie są prześliczne :loveu: Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 corka sie zdecydowala? ktora do was ma jechac? trzy tymczasy sie zglosily na slasku do zabrania maluchow: halbina, wanda i jaaga a kotki sa tylko dwie... Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 pamietajcie o bazarkach dla kociat: kufle do piwa KLIKNIJ TUTAJ whiskey Jameson KLIKNIJ TUTAJ oraz na miau Zielono mi! Irlandzkie gadzety KLIKNIJ TUTAJ BIZUTERIA. Bransoletka, wisiorek, breloczek KLIKNIJ TUTAJ Podstawki pod szklanki "Miasta Polski" KLIKNIJ TUTAJ zapraszam Quote
Tweety Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 rewelacyjne są te puchate kuleczki:loveu: Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jola_K napisał(a):corka sie zdecydowala? ktora do was ma jechac? trzy tymczasy sie zglosily na slasku do zabrania maluchow: halbina, wanda i jaaga a kotki sa tylko dwie... Decyzja zapadła :lol: Podczas burzliwej narady telefonicznej , połączonej z oględzinami zdjęć , z zięciem przebywającym w Londynie ustalono , co następuje . BURASKA :loveu: Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 gratuluje! jaki by to nie byl wybor, jest dobry! :multi: kociaki dostaly przed chwila druga dawke na robaki, jutro trzecia-ostatnia wyruszamy raniutko, ok 5:30 jutro kontakt ze mna wylacznie telefoniczny 600234030 Quote
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No tyle możliwości dt... to gdzie zabierasz małe gwiazdy?... :roll: Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 halbina napisał(a):No tyle możliwości dt... to gdzie zabierasz małe gwiazdy?... :roll: No właśnie ? Gdzie jedziecie ? Quote
Recommended Posts