jo_joanna Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 i ja zakochana..... zako****ę się średnio 1-2 w tygodniu. A to nie dość, że piękne tygrysie cudo to jeszcze puchate!! ale nie mogę:placz::placz:. Dopiero na wiosnę.... Quote
fochu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Bosze co się z ludźmi dzieje??? Kotki są przesłodkie,czarujące i nie można ich nie pokochac:loveu: Chętnie bym pomogła ale następnego kota wiząć nie mogę:-( no i odległośc zbyt duża :( Jolu doszły pieniążki? Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 rodowód im jakiś wystawimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 do domku poszła wczoraj ta kicia z ADHD -domek niewychodzący w Piekarach Śląskich , ma sie zalogować Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 domku nadal szuka czarny kocurek , szylkretka i biało -szary kocurek. Do tego prawie dorosłe dwa buraski(jeden to kocia nianka), biało -czarny kocur(obecnie walczy ze świerzbem - cały ołysiał na głowie)i dorosła kotka od jeny 19 -w masce Batmana!!! Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kocurek tez około 3-4 miesiące , teoretycznie zaszczepiony Quote
fochu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 słodyczka :loveu: Wszystkie bym je wzięla:cool3: gdyby taka możliwośc była... A tu pies,dwa koty i freda i zakaz sprowadzania kolejnych zwierzaków:shake: Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kotka raczej dorosła , ze strychu w Czeladzi od jeny 19 - po odrobaczaniu wyłazi z niej wszystko co istnieje w zyciu wewnętrznym kota!!! Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kocurek około 5 miesięcy , obecnie łebek bez sierści , świerzbowiec , choc nie udało się go uwidocznic pod mikroskopem , a co dziwniejsze , nie złapały go jego kumple ,,z celi'' Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Filip , od sierpnia u mnie , przeszdł od etapu dzikuna za szafką do kota , który nie boi sie ręki i jak się uda go pogłaskać , wywala do góry..koła"" , niestety w międzyczasie zdążył urosnąc , niedługo muszę go ciachnąć Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no i koci Pan Niania , na mój gust , po zębach sądząc , juz ma parę lat , też musi iśc do ciachniecia Quote
wandul 66 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 do tego mam jeszcze dorosłą kotkę JORKĘ , która chyba juz u mnie zostanie -spadek z wątku - koty Pani Basi HUTT !!! Quote
zasadzkas Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pan Niania jest bosski. Trzymam kciuki za dobry dom dla niego ;) Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Pana nianie to sobie zostaw . U mnie Czupur matkuje wszystkim maluchom . No i Puniek i Roki . Jak jest nagląca potrzeba , to nawet doopke umyją :evil_lol: Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 persico-mainecoonice zalapaly co to kuweta! :multi: dzisiaj byly tam dwa kupale i siki tez razy dwa maja apetyt, sa zywiolowe teraz musze jechac w sprawie budowy ale jak wroce obfoce kicie ze wszystkich stron Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 To może zdecydujcie , czy jedna może przyjechać do mojej córki , bo już dzwoniła z zapytaniem :cool3: Miała by być na stałe , tylko że wczorajsza wersja była , że to kocur :evil_lol: Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 wersja byla ze to kocur, byla tez wersja ze jest jeden okazalo sie ze sa dwa osobniki, ktore sa dziewczynkami ;) czy decyzja o adopcji jednej juz podjeta? ktora? zrobie lepsze zdjecia... (a ja osobiscie bardziej kotki preferuje ;) ) Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tak , ale jedno . Bo córka ma już Paluszka , który okazał się kobietą :cool3: -ślepaka po kk i Powolniaka z mojego tymczasu , który jest facetem . Paluszek jest sierpniowy , a Powolniak wrześniowy . Quote
halbina Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 no to domek byłby super i pod stałą kontrolą dogomaniaczki Bianki! Czegóż można chcieć więcej?... :evil_lol: Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ja jestem zdecydowania za, sledze watki bianki od dawna :), wiem ze mozna zaufac i takiego domku chce dla drugiej kotki dlatego te kotki nie beda oglaszane jak pozostale koty, by nie zwabic ludzi nieuczciwych Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A to się cieszę , że przeszłyśmy weryfikację pozytywnie :loveu:Córka wróciła po 3 latach do Kraju i natychmiast postanowiła się dokocić :cool3: I bardzo dobrze , bo zanim wyjechała do dokociła i dopsiła mamusię i teściową :lol: Quote
Jola_K Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 nooo, najlepiej wychowuje sie parka... :cool3: a tak sie sklada, ze mam dwie u siebie swietnie sie rozumieja, a jakie fikolki robia jedna przez druga podczas zabawy? miodzio :loveu: zrywam boki jak na nie patrze i sa rozne wiec monotonii nie ma zaszczepic je? po poludniu jade z nimi do weta Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jola_K napisał(a):nooo, najlepiej wychowuje sie parka... :cool3: a tak sie sklada, ze mam dwie u siebie swietnie sie rozumieja, a jakie fikolki robia jedna przez druga podczas zabawy? miodzio :loveu: zrywam boki jak na nie patrze zaszczepic je? po poludniu jade z nimi do weta Jeśli u Was taniej , to zaszczep . Bo tutaj płaciła po 50 zł za szczepienie :cool3: Ona będzie miała Powolniaka do figli , bo Paluszek jest bojażliwa . Jej teściowa znalazła na działce kocie bez oczu . Taka malizna . Spotkałyśmy się u weta . Wetka rozwarła powieki i były oczka , ale jedno już nie do uratowania . Potem teściowa córki karmiła ją butelką i nosiła w staniku :lol: No i mają Paluszka , tylko coś żle pod ogon zaglądały :evil_lol: One są już szczepione . Quote
Recommended Posts