Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bosze co się z ludźmi dzieje???
Kotki są przesłodkie,czarujące i nie można ich nie pokochac:loveu:
Chętnie bym pomogła ale następnego kota wiząć nie mogę:-( no i odległośc zbyt duża :(
Jolu doszły pieniążki?

Posted

domku nadal szuka czarny kocurek , szylkretka i biało -szary kocurek. Do tego prawie dorosłe dwa buraski(jeden to kocia nianka), biało -czarny kocur(obecnie walczy ze świerzbem - cały ołysiał na głowie)i dorosła kotka od jeny 19 -w masce Batmana!!!

Posted

słodyczka :loveu:
Wszystkie bym je wzięla:cool3: gdyby taka możliwośc była...
A tu pies,dwa koty i freda i zakaz sprowadzania kolejnych zwierzaków:shake:

Posted

kocurek około 5 miesięcy , obecnie łebek bez sierści , świerzbowiec , choc nie udało się go uwidocznic pod mikroskopem , a co dziwniejsze , nie złapały go jego kumple ,,z celi''

Posted

Filip , od sierpnia u mnie , przeszdł od etapu dzikuna za szafką do kota , który nie boi sie ręki i jak się uda go pogłaskać , wywala do góry..koła"" , niestety w międzyczasie zdążył urosnąc , niedługo muszę go ciachnąć

Posted

persico-mainecoonice zalapaly co to kuweta! :multi:
dzisiaj byly tam dwa kupale i siki tez razy dwa

maja apetyt, sa zywiolowe

teraz musze jechac w sprawie budowy ale jak wroce obfoce kicie ze wszystkich stron

Posted

To może zdecydujcie , czy jedna może przyjechać do mojej córki , bo już dzwoniła z zapytaniem :cool3: Miała by być na stałe , tylko że wczorajsza wersja była , że to kocur :evil_lol:

Posted

wersja byla ze to kocur, byla tez wersja ze jest jeden
okazalo sie ze sa dwa osobniki, ktore sa dziewczynkami ;)

czy decyzja o adopcji jednej juz podjeta?
ktora?

zrobie lepsze zdjecia...

(a ja osobiscie bardziej kotki preferuje ;) )

Posted

Tak , ale jedno . Bo córka ma już Paluszka , który okazał się kobietą :cool3:
-ślepaka po kk i Powolniaka z mojego tymczasu , który jest facetem .
Paluszek jest sierpniowy , a Powolniak wrześniowy .

Posted

ja jestem zdecydowania za, sledze watki bianki od dawna :), wiem ze mozna zaufac
i takiego domku chce dla drugiej kotki
dlatego te kotki nie beda oglaszane jak pozostale koty, by nie zwabic ludzi nieuczciwych

Posted

A to się cieszę , że przeszłyśmy weryfikację pozytywnie :loveu:Córka wróciła po 3 latach do Kraju i natychmiast postanowiła się dokocić :cool3: I bardzo dobrze , bo zanim wyjechała do dokociła i dopsiła mamusię i teściową :lol:

Posted

nooo, najlepiej wychowuje sie parka... :cool3:
a tak sie sklada, ze mam dwie u siebie
swietnie sie rozumieja, a jakie fikolki robia jedna przez druga podczas zabawy? miodzio :loveu:
zrywam boki jak na nie patrze
i sa rozne wiec monotonii nie ma

zaszczepic je?

po poludniu jade z nimi do weta

Posted

Jola_K napisał(a):
nooo, najlepiej wychowuje sie parka... :cool3:
a tak sie sklada, ze mam dwie u siebie
swietnie sie rozumieja, a jakie fikolki robia jedna przez druga podczas zabawy? miodzio :loveu:
zrywam boki jak na nie patrze

zaszczepic je?

po poludniu jade z nimi do weta

Jeśli u Was taniej , to zaszczep . Bo tutaj płaciła po 50 zł za szczepienie :cool3:
Ona będzie miała Powolniaka do figli , bo Paluszek jest bojażliwa . Jej teściowa znalazła na działce kocie bez oczu . Taka malizna . Spotkałyśmy się u weta . Wetka rozwarła powieki i były oczka , ale jedno już nie do uratowania . Potem teściowa córki karmiła ją butelką i nosiła w staniku :lol:
No i mają Paluszka , tylko coś żle pod ogon zaglądały :evil_lol:
One są już szczepione .