elik Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 10 godzin temu, konfirm31 napisał: Dzięki, Elik :) Swoje dane do zgłoszenia, wyślę na pw. Dzięki :) Quote
sylwija Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Dnia 15.02.2018 o 19:46, konfirm31 napisał: Witam, jestem deklarowiczką Akcji. Zgłaszam sunię, będącą pod opieką Sylwiji , która przez trzy kolejne lata bezdomności, dwa razy do roku rodziła szczeniaki. Teraz została wreszcie odłowiona, oczywiście, była w wysokiej ciąży. Sterylizacja została wykonana w trybie natychmiastowym, bo nie można było czekać ani chwili dłużej. Sylwija uzupełni dane - miejsce wykonania sterylizacji aborcyjnej i koszt 230 - koszt sterylizacji miejsce wykonania - M-WET Warka Quote
konfirm31 Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Wycofuję moją prośbę o pokrycie kosztów sterylizacji Mufki. Mufka została wykastrowana w Radysach, dzień przed wyjazdem. Quote
elik Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 10 godzin temu, konfirm31 napisał: Wycofuję moją prośbę o pokrycie kosztów sterylizacji Mufki. Mufka została wykastrowana w Radysach, dzień przed wyjazdem. Dzięki za informację. Quote
Psiaszansa Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Halo Poker mam zgłoszona Balbinkę z lutego za zabieg ktos opłaci gotówką w druku zgłoszeniowym z danym mam numer konta TYLKO zatem komu mam zwrócić za opłaconą z prywatnych pieniędzy kastracje suki Balbinka ? Wpis drugi jestem nie jestem deklarowiczem przekreslone JESTEM na litośc boską to poker jest czy nie deklarowiczem ( wiem,ze jest ) .Bardzo prosze uważnie wypełniajcie druki zgłoszeniowe ** niepotrzebne skreślić . Ktoś kto chce otrzymac zwrot za opłaconą kastrację suki proszę nie wypełni dane imie nazwisko adres bo jak ja mam zrobic przelew z konta Fundacji ? Czekam na uzupełnienie danych. Zgłaszajcie, czuwa elik , mamy prawie 5000 zł a w końcu co miesiąc coś wpływa .Pozdrawiam Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Oprócz ewidencji wpłat prowadzona jest także ewidencja wydatków z funduszu A.S. Ażeby ewidencja była kompletna, bardzo proszę zgłaszajcie suczki do zabiegu tu na wątku, tak żebym mogła zanotować wszystkie dane, jakie potrzebne są do prowadzonej ewidencji, bez potrzeby angażowania i straty czasu Psiaszansa, bo po to dostałam upoważnienie do udzielania zgody na zwrot kosztów zabiegu. Ja po akceptacji, będę przesyłała zgłoszenie do Psiaszansa. Będę wdzięczna za uzupełnienie brakujących danych w poniższym zestawieniu. Dziękuję :) zgłoszenia do sterylizacji.xlsx Quote
konfirm31 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Oprócz ewidencji wpłat prowadzona jest także ewidencja wydatków z funduszu A.S. Ażeby ewidencja była kompletna, bardzo proszę zgłaszajcie suczki do zabiegu tu na wątku, tak żebym mogła zanotować wszystkie dane, jakie potrzebne są do prowadzonej ewidencji, bez potrzeby angażowania i straty czasu Psiaszansa, bo po to dostałam upoważnienie do udzielania zgody na zwrot kosztów zabiegu. Ja po akceptacji, będę przesyłała zgłoszenie do Psiaszansa. Będę wdzięczna za uzupełnienie brakujących danych w poniższym zestawieniu. Dziękuję :) pozycja nr 4 230 - koszt sterylizacji miejsce wykonania - M-WET Warka Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 1 godzinę temu, konfirm31 napisał: pozycja nr 4 230 - koszt sterylizacji miejsce wykonania - M-WET Warka Bardzo dziękuję :) Quote
kiyoshi Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Dziewczyny, czy do Akcji mozna tez zgłosić KASTRACJE psa?? Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Jeden samiec może pokryć w ciągu roku kilkadziesiąt suczek, co zaowocuje około setką szczeniąt, ale chyba z AS zwracany jest tylko koszt sterylizacji suczek. Dopytam u źródła :) Quote
elik Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 14 godzin temu, kiyoshi napisał: Dziewczyny, czy do Akcji mozna tez zgłosić KASTRACJE psa?? Kiyoschi kochana, wg informacji Psiaszansa, zwroty są dokonywane tylko za sterylizację suczek. Quote
kiyoshi Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 4 minuty temu, elik napisał: Kiyoschi kochana, wg informacji Psiaszansa, zwroty są dokonywane tylko za sterylizację suczek. Ok dzieki Eluniu kochana za informacje Quote
elik Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 1 minutę temu, kiyoshi napisał: Ok dzieki Eluniu kochana za informacje Bardzo proszę :) Quote
Anecik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Dnia 3.03.2018 o 13:16, Psiaszansa napisał: Halo Poker mam zgłoszona Balbinkę z lutego za zabieg ktos opłaci gotówką w druku zgłoszeniowym z danym mam numer konta TYLKO zatem komu mam zwrócić za opłaconą z prywatnych pieniędzy kastracje suki Balbinka ? Wpis drugi jestem nie jestem deklarowiczem przekreslone JESTEM na litośc boską to poker jest czy nie deklarowiczem ( wiem,ze jest ) .Bardzo prosze uważnie wypełniajcie druki zgłoszeniowe ** niepotrzebne skreślić . Ktoś kto chce otrzymac zwrot za opłaconą kastrację suki proszę nie wypełni dane imie nazwisko adres bo jak ja mam zrobic przelew z konta Fundacji ? Czekam na uzupełnienie danych. Zgłaszajcie, czuwa elik , mamy prawie 5000 zł a w końcu co miesiąc coś wpływa .Pozdrawiam To ja...taka gapa....Przepraszam. Mam wysłać nowy druk? Quote
Anecik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Sterylizacja Balbinki - zgłoszonej przez Poker. Koszt - 293 zł, miejsce wykonania zabiegu - Gabinet weterynaryjny w Sarnowie, data zabiegu - 05,02,2018r. 8 minut temu, Anecik napisał: To ja...taka gapa....Przepraszam. Mam wysłać nowy druk? Wszystko załatwione - nie ubili za gapiostwo:) Quote
Anecik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Dnia 26.02.2018 o 20:47, elik napisał: Zgodnie z udzielonym upoważnieniem Psiaszansa, wyrażam zgodę na sterylizacje obu suczek. Proszę pamiętać o wypełnieniu zgłoszeń. Dziękuję bardzo za Dosię. Zabieg odbędzie się w dniu 11.03.2018 roku w Gab. Wet. w Sarnowie. Koszt podam po zabiegu. Zapłacę gotówką i dokumenty (właściwie wypełnione :D ) prześlę na adres Fundacji. Quote
ala123 Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 W styczniu (20.01) prosiłam o pokrycie kosztów sterylizacji tej suczki. Do tej pory nie mogła byś sterylizowana z przyczyn zdrowotnych, termin zabiegu został wyznaczony na najbliższą sobotę, tj.10.03.2018r. Sterylka odbędzie się w Przych. Wet. ADVET w Krasnymstawie, woj.lubelskie. Tam suczka przebywa w dt. Quote
elik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 1 godzinę temu, Anecik napisał: Sterylizacja Balbinki - zgłoszonej przez Poker. Koszt - 293 zł, miejsce wykonania zabiegu - Gabinet weterynaryjny w Sarnowie, data zabiegu - 05,02,2018r. Wszystko załatwione - nie ubili za gapiostwo:) No masz szczęście ! 1 godzinę temu, Anecik napisał: Dziękuję bardzo za Dosię. Zabieg odbędzie się w dniu 11.03.2018 roku w Gab. Wet. w Sarnowie. Koszt podam po zabiegu. Zapłacę gotówką i dokumenty (właściwie wypełnione :D ) prześlę na adres Fundacji. Super :) Quote
elik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Dnia 3.03.2018 o 18:07, konfirm31 napisał: pozycja nr 4 230 - koszt sterylizacji miejsce wykonania - M-WET Warka Bardzo proszę podaj jeszcze datę zabiegu. Dziękuję :) Quote
konfirm31 Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 12 minut temu, elik napisał: Bardzo proszę podaj jeszcze datę zabiegu. Dziękuję :) Napisałam do Sylwiji z prośbą o podanie daty kastracji. Quote
elik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Przed chwilą, konfirm31 napisał: Napisałam do Sylwiji z prośbą o podanie daty kastracji. Dzięki :) Quote
elik Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Aktualnie wykaz zgłoszeń do sterylizacji przedstawia się jak poniżej. Czy była zgłoszona sunia, której nie ma w wykazie ? Jeśli tak to bardzo proszę o informację. Quote
ala123 Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Dziękuję za sterylizację Weny :) Dzisiaj wyślę fakturę papierową, a tutaj wstawiam skan: Chciałabym też jeszcze zgłosić do sterylizacji tę malutką sunię z łańcucha. Wstępnie termin jest ustalony na 28 marca, ale na razie nie mam jej gdzie umieścić po zabiegu. Mam nadzieję, że do tego czasu znajdę coś. Quote
ala123 Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Znowu przychodzę z prośbą. Chodzi o suczkę, która jakiś czas temu pojawiła się w Zawadzie koło Zamościa, ostatnio chodziła ze stadem psów, a dzisiaj udało się Krystynie Pomarańskiej złapać ją. Pojechały od razu do weta i okazało się,że sunia jest w ciąży. Krystyna podjęła decyzję o sterylizacji, a ja bardzo proszę o pokrycie kosztów. Przepraszam, że zgłaszam po fakcie, ale jest to sytuacja wyjątkowa. Czy mogę liczyć na pokrycie kosztów tej sterylki? Na razie kwoty nie znam. To jest ta suczynka. Quote
elik Posted March 26, 2018 Posted March 26, 2018 Dnia 20.03.2018 o 10:08, ala123 napisał: Dziękuję za sterylizację Weny :) Dzisiaj wyślę fakturę papierową, a tutaj wstawiam skan: Chciałabym też jeszcze zgłosić do sterylizacji tę malutką sunię z łańcucha. Wstępnie termin jest ustalony na 28 marca, ale na razie nie mam jej gdzie umieścić po zabiegu. Mam nadzieję, że do tego czasu znajdę coś. Możesz sterylizować. Na wątku podaj prosze imię suni i koszt sterylizacji. Czy masz już lokum dla tej suni po zabiegu ? Dnia 22.03.2018 o 16:11, ala123 napisał: Znowu przychodzę z prośbą. Chodzi o suczkę, która jakiś czas temu pojawiła się w Zawadzie koło Zamościa, ostatnio chodziła ze stadem psów, a dzisiaj udało się Krystynie Pomarańskiej złapać ją. Pojechały od razu do weta i okazało się,że sunia jest w ciąży. Krystyna podjęła decyzję o sterylizacji, a ja bardzo proszę o pokrycie kosztów. Przepraszam, że zgłaszam po fakcie, ale jest to sytuacja wyjątkowa. Czy mogę liczyć na pokrycie kosztów tej sterylki? Na razie kwoty nie znam. To jest ta suczynka. Wypełnij dokumenty i prześlij do AS. Na wątku podaj prosze imię suni oraz datę i koszty zabiegu. Quote
Recommended Posts