evita. Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Na allegro malutka ma 3 obserwatorów, ale nie wiem czy ktoś się kontaktował ? Quote
kasia_777 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witajcie Juz pisalam na watku transportowym ze moge przewiesc malutką ale dopiero ok.13 lipca bo bede wracala od rodziny Radom - Kraków wiec jest to pewne. Oczywiście mam nadzieje że znajdzie sie wczesniejszy transport, żeby malutka juz w domku sie cieplym znalazla. Jest bardzo piękna! Pozdrawiam Kasia Quote
Tigraa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Kasiu dziękujemy, jesli nie trafi się nic wczesniej to skorzystamy. Quote
tamb Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Na własną rękę też szukam transportu. Mała będzie miała u mnie tymczas. Quote
Magda2108 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Mój mąż wraca w piątek z Radomia do Krakowa tylko dokładną godzinę wyjazdu będę znała dopiero w piątek około południa. Jedzie sam oplem combo dwuosobowym, a pake ma wypchaną pudełkami więc sunia musiałaby być na przednim siedzeniu czyli potrzebny jest transporterek dla małej. W czwartek wieczorem okaże się czy nie ma dodatkowej trasy tzn. czy pojedzie od razu do Krakowa bo jeśli nie wtedy nie będzie mógł zabrać małej ze sobą. Dam znać na forum jak będę już coś wiedziała. Pozdrawiam. Quote
D O R K A Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Tamb prześlij mi na pw wiadomość odnośnie transportu małej bo red nie ma w tej chwili dostępu do internetu. Quote
Magda2108 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jeśli jest transport to się bardzo cieszę a mała trafi do domku tymczasowego. Quote
D O R K A Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 evita. napisał(a):Na allegro malutka ma 3 obserwatorów, ale nie wiem czy ktoś się kontaktował ? Na razie cisza...:shake: Quote
D O R K A Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Magda2108 napisał(a):Mój mąż wraca w piątek z Radomia do Krakowa tylko dokładną godzinę wyjazdu będę znała dopiero w piątek około południa. Jedzie sam oplem combo dwuosobowym, a pake ma wypchaną pudełkami więc sunia musiałaby być na przednim siedzeniu czyli potrzebny jest transporterek dla małej. W czwartek wieczorem okaże się czy nie ma dodatkowej trasy tzn. czy pojedzie od razu do Krakowa bo jeśli nie wtedy nie będzie mógł zabrać małej ze sobą. Dam znać na forum jak będę już coś wiedziała. Pozdrawiam. Magda z Twojej propozycji nie rezygnujemy. Transport, który zorganizowała tamb będzie w sobotę albo niedzielę, także jeżeli wyjazd Twojego męża do Krakowa będzie możliwy w piątek to bardzo chętnie z niego skorzystamy. Ok? Quote
Magda2108 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ok, w czwartek wieczorem lub w piątek rano będę wiedziała to dam Wam znać. Quote
red Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Maleństwo jutro jedzie do DT do Krakowa. Szukamy domku stałego. Quote
Dziunia_40 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ponieważ tamb ma popsuty komputer i nie może komunikować się przez dogo, prosi o przekazanie jej informacji odnośnie transportu suni telefonicznie. Nie ma numeru tel. do dziewczyn organizujących transport a chciałaby wiedzieć kiedy sunia do niej zawita. Quote
Magda2108 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Rozmawiałam przed chwilą z tamb. Mała będzie u mnie ok. 21.00 więc do tamb dowieziemy ją na ok. 21.30. Quote
Magda2108 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Najnowsze wiadomości:lol:, mała właśnie wyjechała z Radomia:loveu:. Troszeczke piszczała na początku ale teraz już grzecznie leży sobie na posłanku:laugh2_2: więc można już zmienić tytuł wątku. Pozdrawiam. Magda Quote
red Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Czekamy na wieści (jeśli znajdziesz czas;) , oby zaakceptowały ją psiaczki, bo to najważniejsze. Malutka miała strach w oczach, bo nie wiedziała co się dzieje. Quote
Magda2108 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 O 21.00 odbyło się przekazanie małej:lol: tamb. Podróż zniosła bardzo dobrze większość czasu grzecznie przespała. Nie była przestaszona, spacerowała odważnie po ogrodzie i wąchała ślady mojego psa. Zaczeła nawet biegać, podsakiwać i robić rundki wokół mnie. Zrobiła duuże siku oczywiście tylko na trawke. Jest naprawdę śliczna i ma bardzo mięciutkie futerko:loveu:. Quote
red Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dzięki za wieści, maleńka bądź grzeczna, nie rozrabiaj. Czekamy na wieści od Tamb. Dziękujemy Wam za przewiezienie malutkiej, może dopisze jej szczęście i znajdzie wreszcie swoje stałe miejsce. Quote
Magda2108 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Kilka zdjęć małej :loveu:niestety z komórki. Przerwa w podróży na siku i rozprostowanie łapek:evil_lol: Quote
tamb Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Maleństwo było u weta, uszka wyczyszczone, w poniedziałek odrobaczenie i kolejna wizyta z uszkami. Sunia jest śliczna, myślę, że domki będą się biły.;) Quote
red Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzięki za zdjęcia, będą się domki biły oj będą.... Oby to był domek taki jak u tamb. Maleńka bądź grzeczna u cioci, nie sikaj, nie gryź....zjadaj wszystko i śpij grzecznie. Dziękujemy Magdzie i jej mężowi za zorganizowanie transportu dla malutkiej, dzięki Wam już zrobiła krok do przodu. Trzymamy kciuki za domek. Quote
red Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 W Radomiu ludziska nie wiedzą jakie skarby są w schronisku... Quote
tamb Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Malutka jest niesamowita, w tym wieku stara się załatwiać na spacerze. Wynoszę ją na ogrodzone boisko przy krytym basenie, jest tam zakaz wprowadzania psów, więc nie ma ryzyka, że sunia czymś się zarazi. Łamię przepisy ale sprzątam po małej. Maja (tak ma na karcie ze schroniska) skacze w trawie jak mały zajączek, cieszy się wolnością. W domu załatwia się sporadycznie. Niepokoi mnie jej kaszelek. Weterynarz zbadał i powiedział, że poza problemem z uszkami maleństwo jest zdrowe. Maja nie zakaszlała przy nim. W domu jednak czasem kaszle. Może to, po chorobie, jaką przeszła w schronisku? Proszę, zapytajcie wetki, która ją leczyła. Z Ozzim i kotami się bawi, od Gerdy ją jeszcze izoluję. Kiedy mała jest u mnie na kolanach, Gerda ją wącha bez cienia agresji ale kiedy mała była na podłodze a Gerdunie trzymałam za obrożę, warczała. Mała waży 3 kg. a Gerda 34 więc nie będę przesadzać z kontaktem dziewczynek. Quote
Recommended Posts