Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Niespodzianka!

[FONT=Arial]Upłynęło już trochę czasu od kiedy jest u nas Awia, wydoroślała miała już pierwszą cieczkę (na wiosnę będzie można ją wysterylizować). Ze słuchem Awii nic się nie poprawiło, była specjalnie przebadana i niestety jest głucha. Swoją wadą słuchową wcale się nie przejmuje ma bardzo dobre kontakty z innymi pieskami, ładnie się z nimi bawi. Uwielbia biegać, mogłaby ścigać się z zającem. Z ochotą przybiega na moje machnięcie ręką, oczywiście mam w kieszeni zawsze smakołyki. Gorzej jest jak stoi do mnie tyłem i chcę ją przywołać a tu nie ma jak, ale na szczęście często na mnie spogląda.Wie też co znaczy grożący palec, że tak nie wolno robić. W sumie dogadujemy się. Załączam parę aktualnych zdjęć Awii.[/FONT]

Posted

Hop, ale zrobiłaś niespodziankę...... Ale niunia urosła, jest śliczna. Dobrze, że ma taki kochający troskliwy domek. Dzięki za zdjęcia,kudłaczek super.Jaka dumna............... Wesołych świąt maleńka, dla Ciebie, oczywiście Hop i wspaniałych opiekunów.