BosiaB_86 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bądż szczęśliwa ślicznotko, wszystkiego dobrego w nowym domku!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
red Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Życzę Awii, żeby usłyszała kiedyś swoje imię i głos swojej pani. Quote
hop! Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Niespodzianka! [FONT=Arial]Upłynęło już trochę czasu od kiedy jest u nas Awia, wydoroślała miała już pierwszą cieczkę (na wiosnę będzie można ją wysterylizować). Ze słuchem Awii nic się nie poprawiło, była specjalnie przebadana i niestety jest głucha. Swoją wadą słuchową wcale się nie przejmuje ma bardzo dobre kontakty z innymi pieskami, ładnie się z nimi bawi. Uwielbia biegać, mogłaby ścigać się z zającem. Z ochotą przybiega na moje machnięcie ręką, oczywiście mam w kieszeni zawsze smakołyki. Gorzej jest jak stoi do mnie tyłem i chcę ją przywołać a tu nie ma jak, ale na szczęście często na mnie spogląda.Wie też co znaczy grożący palec, że tak nie wolno robić. W sumie dogadujemy się. Załączam parę aktualnych zdjęć Awii.[/FONT] Quote
red Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hop, ale zrobiłaś niespodziankę...... Ale niunia urosła, jest śliczna. Dobrze, że ma taki kochający troskliwy domek. Dzięki za zdjęcia,kudłaczek super.Jaka dumna............... Wesołych świąt maleńka, dla Ciebie, oczywiście Hop i wspaniałych opiekunów. Quote
Recommended Posts