mar.gajko Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Jest lekki plusik, ale też jakiś bazareczek sklecę, bo Vetoryl trzeba będzie kupić niebawem. 1 Quote
AgaG Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Dawno nie zaglądałam do Misia. Dobrze, że się trzyma niedżwiadek 1 Quote
ona03 Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Jest lekki plusik, ale też jakiś bazareczek sklecę, bo Vetoryl trzeba będzie kupić niebawem. Już się śmiałam do togusi z tego lekkiego plusika, a Misio od roku nie ma jedzonka......, togusiu wpisz jedzonko, chyba Michu coś niecoś podjada czasami... :) Quote
togaa Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Jest lekki plusik, ale też jakiś bazareczek sklecę, bo Vetoryl trzeba będzie kupić niebawem. Jedzonko faktyczne nie jest wpisywane, bo zapominam zapytać Irenki co Misio jada. Co do zakupu Vetyrolu, to Irenka wzięła opakowanie z Lecznicy( AS) , w zeszłym tygodniu. Minus więc pewny... Quote
Toska1 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Zgodnie z obietnicą udało mi się zrobić bazarek dla Misia :) zapraszam zatem serdecznie i na zakupy i do pomocy :) http://www.dogomania.com/forum/topic/333455-dla-elegantki-ma%C5%82ej-i-du%C5%BCej-na-leki-dla-misia-do-4102015-godz21/ mar.gajko :) pozdrawiam i liczę jak zwykle na Twoją pomoc :) 3 Quote
mar.gajko Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Toska, dzielna Ty. Ja się nie mogę zebrać do bazaru, ale sie zbiorę. 2 Quote
Toska1 Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 O tak, dzielna ja ;) zbierałam się jak sójka za morze ,stale coś mi stało na przeszkodzie ,ale w końcu wieści o marnych Misiowych finansach mnie zmobilizowały :) nie możemy dopuścić , żeby się chłopak zadłużył ! Więc bierz się moja droga do roboty - idź za moim przykładem :) 1 Quote
kiyoshi Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Znalazłam przypadkowo bazarek dla Misia i ostatecznie wylądowałam tutaj. Odłożę grosik i na pewno wspomogę na dniach (jak bym zapomniała- PISAĆ PRIV- PROSZĘ:))) 1 Quote
Toska1 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Znalazłam przypadkowo bazarek dla Misia i ostatecznie wylądowałam tutaj. Odłożę grosik i na pewno wspomogę na dniach (jak bym zapomniała- PISAĆ PRIV- PROSZĘ :))) Witamy na Misiowym wątku :) Quote
MALWA Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Dobry wieczór, przyszłam sobie z bazarku, który zrobiła Toska1. Od września deklaruję dla Misia po 10 zł miesięcznie, za wrzesień juz poszło. Straszna choroba.....na początku roku sama robiłam testy na Cushinga swojemu staruszkowi. Wyszły negatywnie, choć przy jego stanie zdrowia i garści leków, jakie codziennie dostaje, to jedna pastylka w tą czy w tą, to pewnie obojętne. Jedynie kieszeń robi się lżejsza....... 1 Quote
Toska1 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Dobry wieczór, przyszłam sobie z bazarku, który zrobiła Toska1. Od września deklaruję dla Misia po 10 zł miesięcznie, za wrzesień juz poszło. Straszna choroba.....na początku roku sama robiłam testy na Cushinga swojemu staruszkowi. Wyszły negatywnie, choć przy jego stanie zdrowia i garści leków, jakie codziennie dostaje, to jedna pastylka w tą czy w tą, to pewnie obojętne. Jedynie kieszeń robi się lżejsza....... Ponieważ MALWA przelała pieniądze z deklaracji na konto , na które zbieram wpłaty z bazarku, czyli moje osobiste , to pozwolicie, że przeleję tą deklarowaną dyszkę razem z całą sumą za bazarek ? Finansami Misia zajmuje się togaa, więc może Malwo miła napisz do niej PW o Twojej stałej deklaracji :) Quote
togaa Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Ponieważ MALWA przelała pieniądze z deklaracji na konto , na które zbieram wpłaty z bazarku, czyli moje osobiste , to pozwolicie, że przeleję tą deklarowaną dyszkę razem z całą sumą za bazarek ? Finansami Misia zajmuje się togaa, więc może Malwo miła napisz do niej PW o Twojej stałej deklaracji :) MALWA, dziękuję z całego serca ! Wszystkim Wam dziewczyny dziękujemy z całego serca. Misio na oko dobry, drepcze jak dreptał . Tylko z głową gorzej i ze wzrokiem. Taki bardziej demencyjny się robi, ale nie widać by Go coś bolało. Żyje w swoim Świecie. Quote
togaa Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Jedzonko faktyczne nie jest wpisywane, bo zapominam zapytać Irenki co Misio jada. Co do zakupu Vetyrolu, to Irenka wzięła opakowanie z Lecznicy( AS) , w zeszłym tygodniu. Minus więc pewny... Mam fakturę za wrzesień. 4.09.2015 to było, jak Irenka wzięła opakowanie Vetyrolu (309,00 zł) , dzisiaj kolejne ( pewnie też za 309,00 zł) i mamy koszmarny minus. Dzisiaj woziłam koty Iruni do Lecznicy i napadłam Misia z aparatem. Spał dziadeczek, jak Irenka Go wyniosła (dla lepszego światła). Takie żyjątko- niebożątko z Niego. Je, ma apetyt, duuużo śpi, trochę podrepcze po ogródku ale nie za dużo. Dziadzio kochany. Quote
Poker Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 pewnie już dożyje w DT do końca swych dni. Całe szczęście ,że ma wspaniałą opiekę. Quote
mar.gajko Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Szans na adopcję z taką "drogą" chorobą, w jego wieku, to raczej nie miał i nie ma. Dobrze, że może sobie dożyć u p. Ireny. Spokojnie. Ciepło. Najedzony. Quote
Toska1 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Szans na adopcję z taką "drogą" chorobą, w jego wieku, to raczej nie miał i nie ma. Dobrze, że może sobie dożyć u p. Ireny. Spokojnie. Ciepło. Najedzony. Otóż to ! A żeby Misio był najedzony i miał na leki to już my musimy choć troszkę go wspomagać ! Cudny z niego dziadeczek :) 1 Quote
togaa Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Szans na adopcję z taką "drogą" chorobą, w jego wieku, to raczej nie miał i nie ma. Dobrze, że może sobie dożyć u p. Ireny. Spokojnie. Ciepło. Najedzony. Otóż to ! A żeby Misio był najedzony i miał na leki to już my musimy choć troszkę go wspomagać ! Cudny z niego dziadeczek :) Misio bardzo wdzięczny za to 'wspomaganie". Nie wiem co by było, gdyby nie pomoc z dogo.? Quote
togaa Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Misowy Vetoryl. Proszę przeczytać nalepkę na pudełku. Misio wymieniony z imienia. Niestety, opakowanie wzięte na krechę, jak i poprzednie. Gdyby nie Wasza pomoc dziewczyny, nie wiem co by było? Tonęlibyśmy w dużo większych długach. Quote
Poker Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Misio w ogóle nie ma już kasy na Vetoryl? Może coś z bazarku przybędzie. Quote
togaa Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Misio w ogóle nie ma już kasy na Vetoryl? Może coś z bazarku przybędzie. Dziękuję Pokerku ! Chciałam też bardzo podziękować naszej mar.gajko. ! Misiowe konto bogatsze o 200,00 zł !!! ( wpłata 12.10.2015) DWIEŚCIE !!!! :) :) :) :) 1 Quote
Poker Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Z mojego bazarku będzie jak na razie dla SBM 180 zł. 1 Quote
Toska1 Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 A ja właśnie zrobiłam przelew na Misiowe konto na kwotę 150 zł :)---w tej kwocie zawarte jest 10 zł deklaracji Malwy za wrzesień !i bardzo proszę o potwierdzenie na wątku jak dotrze ! 1 Quote
mar.gajko Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 :) bardzo cieszem, może Misiątko się oddłuży troszeczkę. Quote
Recommended Posts