Jump to content
Dogomania

Zajrzyj, a przekonasz się, że warto pomagać..Karolek, Bambo, Łatka, Plamka,Papilonek i Jeżynka już bezpieczne..na pomoc czekają kolejne bezdomniaki!!!

Recommended Posts

Posted

Przestańcie, po prostu zrobiłam wieczorem szum fejsbukowy, marudziłam zaprzyjaźnionym fundacjom i miałam szczęście, że Zea znalazła DT ;)

Oby zawsze taka współpraca ludzi przynosiła owoce w postaci uratowanych psów.

• Upvote 1
Posted

Dziękuję i już kończę spam.

Czekam na obiecane wieści o Karolku.

Posted

...
PS: Trochę mnie zabolało oskarżenie o to, że jedynie schron to przykrywka... naprawdę, bo nigdy nie śmiem oddawać psów tam, sama też jestem przewrażliwina straszeniem schronem czy uśpieniem, ale naprawde sama nie jestem taka...

TyŚka, Kochana, bardzo, bardzo Ci dziękuję za zorganizowanie lokum dla tego dzieciaka :loveu:

Że psiaczek nie wylądował w schronie, to całkowicie Twoja zasługa :klacz:

Serdecznie Cię przepraszam, że zaświtało w mojej głowie przypuszczenie, że schron to straszak. Wybacz, ale na dogo już nieraz spotkałam się z takim stawianiem sprawy. 

Z Twojego postu wnoszę, że jesteś młodą, ale bardzo odpowiedzialną i wrażliwą osobą. Gdybym poznała Cię wcześniej, z pewnością taka myśl nie przyszłaby mi do głowy.

Mam nadzieję, że to rozumiesz :calus:

Posted

kudlataja zaglądam do Karolka. Myśle o nim codziennie

Posted

Tymczasem sobie pospamuję trochę... :(

DT potrzebny na wczoraj!

Dla szczeniaczka.

Wraz z siostrą została wyrzucona przez poprzedniego "właściciela" - pewnie "nie zeszła"... Jej siostrze udało się znaleźć DS, niestety ta dalej bez dachu nad głową. Była przez kilka dni awaryjnie u mojej znajomej, ale ona jutro wyjeżdża i właściciel mieszkania nie zgodził się na wzięcie ze sobą psa... Młoda JUTRO traci lokum, o czym dowiaduje się dopiero dzisiaj! Szuka pilnie DT lub DS.

Jest grzeczna, mądra, zachowuje czystość w domu. Dogaduje się z psami i kotami, niezwykle pocieszna i mądra. Uwielbia przebywać z ludźmi, jak na szczeniaka jest dość... spokojna
Suczka w przyszłości nie będzie psem dużym.
Przebywa w Tomaszowie Lub, pomożemy w transporcie.

Kontakt: 782 221 876

Mamy tylko dobę na znalezienie dla niej lokum...

10443652_752224628202613_883222179658291

Mała dostała na imię Figa i jest w  DT w Zamościu .

Proszę o pomoc w ogłaszaniu malutkiej.

Na razie tylko takie zdjęcia

78dadaeb4dcf3708med.jpg

51c9752b6abc2b0dmed.jpg

361b7f66b7c58d0bmed.jpg

7c87481618fa230amed.jpg

Posted

Mała dostała na imię Figa i jest w  DT w Zamościu .

Proszę o pomoc w ogłaszaniu malutkiej.

Na razie tylko takie zdjęcia

78dadaeb4dcf3708med.jpg

51c9752b6abc2b0dmed.jpg

361b7f66b7c58d0bmed.jpg

7c87481618fa230amed.jpg

Zrobię ogłoszenia dla malutkiej. Na śląskie? I rozumiem, że nr tel ten, który jest podany powyżej?

Posted

Dla psiaków z opuszczonej posesji przeznaczyłam z bazarku 600 zł.

Bardzo proszę o potwierdzenie przelewu na obu portalach ( bazarek był łączony )

https://www.facebook.com/events/318709818330828/?pnref=lhc.recent

i na dogomanii :

http://www.dogomania.com/forum/topic/144208-zako%C5%84czony-domowa-spi%C5%BCarnia-dla-wielu-ps%C3%B3w-i-konia/

Proszę o dane do przelewu na maila [email protected]

Bianko, jesteś kochana :) Wielkie, wielkie dzięki  :)

Posted

Pamiętam o Karolku. dziewczyny bianka0, elficzkowa cudownie, że tak mu pomagacie. :) przed Karolkiem wciąż dłuuuga droga do domu stałego. Nie wiadomo kiedy go znajdzie.

Posted

Dorotko bardzoi Ci dziekuje .Po raz kolejny pomogłas ...I nigdy nie odmawiasz .Jesteś kochana !

Podeślę Ci jutro konto .Bo wysłałam wszyatkie faktury i nie mam nawet pełnych danych .Jeszcze raz dziekuje za pomoc !

Posted

Mamy 400 zł długu w lecznicy .Więc 200 zł ,które jest na górke przydałoby sie dołozyć do Karola hotelu .Kudlata płaci tam Co miesiąc ponad 400 zł ..Więc ona poda konto swoje na tą częśc kwoty a ja konto lecznicy na te 400 zł .

Posted

Poleciało 40 zł dla Karolka na styczeń. 

Piękne dzięki, aktualizuję w pierwszym poście :)

Zaznaczam również wpłatę za hotelowanie Karolka 400 zł, które Madzia (Kudlataja ;)) zapłaciła kilka dni temu :)

Dziękuję jeszcze raz biance0 za wielką pomoc :)

Pieniądze za karmę, którą zwierzaki już dawno zjadły postaramy się spłacić bazarkami. Niedługo zamierzam zrobić bazarek, który w części przeznaczę na ten cel :)