Jump to content
Dogomania

Zajrzyj, a przekonasz się, że warto pomagać..Karolek, Bambo, Łatka, Plamka,Papilonek i Jeżynka już bezpieczne..na pomoc czekają kolejne bezdomniaki!!!

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

wysłałam kontakt na pw do weta. Czy kotki zdrowe, niebiałaczkowe?

Tak, zdrowe, są zaszczepione, wcześniej miały zrobiony test

Posted

Uff ! Sytuacja opanowana :) Dzięki komu? Dzięki Dogomaniakom: Olena84  odbyła właśnie wizytę przedadopcyjną i jedzie po koty na Wawer.

O 16.30 zadzwonił ktoś z ogłoszenia Dory1020, która rano na szybko zrobiła kotkom dodatkowe ogłoszenia .  Rodzina z dwójką dzieci, Ochota. Trzymajmy kciuki,żeby nie było niespodzianek !!

A dom tymczasowy dzisiaj jak gdyby nigdy nic: "pa, do usłyszenia"....

Posted

Dziewczyny, kotka ma szansę pojechać w środę do swojego domu w Warszawie: wizytę p.a. dzisiaj zorganizowała baltimoore, za co jej bardzo dziękuję :), transport z Zamościa do Warszawy jest w środę rano,  a państwo mogą kotkę odebrać dopiero po południu. Kotka dojedzie na Pragę Południe ul.Francuska ok. godz.11-12. czy może jest ktoś, kto mógłby ją przetrzymać kilka godzin?  Kicia jest bardzo miła. Zaszczepiona.

IMG_20171214_141129.jpg.da53db2b4044402b863bc61f12e9fc63.jpg

Posted
10 godzin temu, ala123 napisał:

Dziewczyny, kotka ma szansę pojechać w środę do swojego domu w Warszawie: wizytę p.a. dzisiaj zorganizowała baltimoore, za co jej bardzo dziękuję :), transport z Zamościa do Warszawy jest w środę rano,  a państwo mogą kotkę odebrać dopiero po południu. Kotka dojedzie na Pragę Południe ul.Francuska ok. godz.11-12. czy może jest ktoś, kto mógłby ją przetrzymać kilka godzin?  Kicia jest bardzo miła. Zaszczepiona.

ja nie dam rady w ciągu dnia;/

Posted

Jeśli kicia mogłaby być dowieziona na Wolę, poproszę TZ, żeby posiedział jutro w domu, kotka mogłaby poczekać u nas tych parę godzin. Na Saską Kępę niestety nie mamy jak dojechać o tej porze..

Posted
17 godzin temu, ala123 napisał:

Kotka będzie w kontenerku  prawda ?

Ja bym mogła ja odebrać o ile się nie spóźni, bo mam potem b. ważną sprawę. Musiałaby u mnie posiedzieć w kontenerku kilka godzin i odbiór pod wieczór

Posted
4 godziny temu, agat21 napisał:

Jeśli kicia mogłaby być dowieziona na Wolę, poproszę TZ, żeby posiedział jutro w domu, kotka mogłaby poczekać u nas tych parę godzin. Na Saską Kępę niestety nie mamy jak dojechać o tej porze..

Cytat

Aldrumka

Kotka będzie w kontenerku  prawda ?

Ja bym mogła ja odebrać o ile się nie spóźni, bo mam potem b. ważną sprawę. Musiałaby u mnie posiedzieć w kontenerku kilka godzin i odbiór pod wieczór

Like
  •  

Dziękuję dziewczyny za odzew :) :) Problem w tym,że ta osoba nie może jej zawieźć nigdzie więcej, tylko na Pragę Poł. . Ona spieszy się do pracy. Po pracy owszem zawiozła by, ale nie ma gdzie przetrzymać. Kotka będzie oczywiście w kontenerku. Aldrumko, Ty mieszkasz w pobliżu?

Posted
4 minuty temu, ala123 napisał:

Dziękuję dziewczyny za odzew :) :) Problem w tym,że ta osoba nie może jej zawieźć nigdzie więcej, tylko na Pragę Poł. . Ona spieszy się do pracy. Po pracy owszem zawiozła by, ale nie ma gdzie przetrzymać. Kotka będzie oczywiście w kontenerku. Aldrumko, Ty mieszkasz w pobliżu?

tak, 1-3 przystanków, zależy w którym końcu Francuskiej bedą, poruszam się komunikacją miejską nie samochodem; jeśłi nie zapisałaś kiedys mojego telefonu zaraz podam na pw

Posted
2 minuty temu, Olena84 napisał:

to jak to będzie wyglądać?

zabieram zaraz po przyjeździe do Warszawy z Saskiej Kępy, ok. 18-tej chyba ma przyjechać nowy opiekun po nią do mnie :)

• Like 1