malagos Posted July 23, 2014 Author Posted July 23, 2014 [quote name='Nutusia']W bardzo zniecierpliwionym DT ;) :)[/QUOTE] nie powiedziałabym tak! Raczej mnie martwi brak odpowiedzi z ogłoszeń. Teraz prosba, [B]czy ktoś moze sprawdzić dom - wizyta przedadopcyjna - na Wrzecionie, Bielany?[/B] Quote
inka33 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Marysiu O. - moja lipna wena ogromnie dziękuje za plakat Karusi! :Rose: [quote name='malagos']nie powiedziałabym tak! Raczej mnie martwi brak odpowiedzi z ogłoszeń. Teraz prosba, [B]czy ktoś moze sprawdzić dom - wizyta przedadopcyjna - na Wrzecionie, Bielany?[/B][/QUOTE] Poproś może Jo37...? :hmmmm: Quote
Nutusia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 [quote name='malagos']nie powiedziałabym tak! Raczej mnie martwi brak odpowiedzi z ogłoszeń. Teraz prosba, [B]czy ktoś moze sprawdzić dom - wizyta przedadopcyjna - na Wrzecionie, Bielany?[/B][/QUOTE] Powinnam była dodać "zniecierpliwionym szukaniem", bo przecie wiadomo, że nie Karusią ;) Jeśli moje jutrzejsze plany ułożą się po mojej myśli, mogłabym jutro podjechać ok. 16. Ale niestety, obiecać nie mogę, a będę wiedziała pewnie dopiero jutro... A Ania się nie odważy na "kontrol"? ;) Quote
malagos Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 Albo dałam się zrobić w ... ciamciarambam, albo źle zapisałam numer tel. :razz: O wizytę poprosiłam Podmcent, bo ma w podpisie Bielany, dziś rano już sobie pogadałyśmy przez telefon, o co wypytać, na co zwrócić uwagę, podałam numer tel. do pani (wyświetlił mi się numer zastrzeżony, więc zapisałam podyktowany przez panią), a tu "nie ma takiego numeru"... :roll: :crazyeye:......... :diabloti:, czyżby ktoś sobie jaja zrobił z cioci Gosi? jakoś ta rozmowa za gadko przeszła, jakby przygotowane odpowiedzi na moje pytania (czy może pani po sunię przyjechać? Tak, mam prawo jazdy i samochód, czy sunia będzie długo sama, nie, siostra jeszcze się uczy, ja pracuję na nocne zmiany). Ale głosik tak młodziutki, ze pytam, czy z pełnoletnią osobą mam do czynienia. Tak, oczywiście, jestem pełnoletnia. To co, komu jeszcze plakacik? :evil_lol: Quote
Nutusia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Ech, a bo to pierwszy raz się dałyśmy w balona zrobić? ;) Mój, z moją chwilą tymczasowiczką też "pęknie" lada chwila... Quote
malagos Posted July 24, 2014 Author Posted July 24, 2014 [quote name='Nutusia']Powinnam była dodać "zniecierpliwionym szukaniem", bo przecie wiadomo, że nie Karusią ;) Jeśli moje jutrzejsze plany ułożą się po mojej myśli[B], mogłabym jutro podjechać ok. 16[/B]. Ale niestety, obiecać nie mogę, a będę wiedziała pewnie dopiero jutro... A Ania się nie odważy na "kontrol"? ;)[/QUOTE] Dziękuję za chęć pomocy! Quote
Nutusia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Nie za ma co - chęć zawsze jest, tylko możliwości czasem brak ;) Quote
Usiata Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Dzień dobry Karusiu, buziaki w czarny nochalek :buzi: Quote
malagos Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 A, witamy, miło było Cię poznać "po głosie", Podmcent! Quote
malagos Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 To powiedzcie mi kochane,[B] kto pobrał i powiesił plakat? I gdzie? [/B] Quote
Usiata Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 [quote name='malagos']A, witamy, miło było Cię poznać "po głosie", Podmcent![/QUOTE] Mnie także było miło porozmawiać :lol: wrzeciono nie dźwięczało ponownie? Quote
malagos Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='Podmcent']Mnie także było miło porozmawiać :lol: wrzeciono nie dźwięczało ponownie?[/QUOTE] nie, cisza na linii... Proszę, powieźcie plakacik, proszę... zoja., dziękuję Ci ogromnie! Quote
Usiata Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Może jeszcze się odezwie... jeśli zależy im na Karusi, to na pewno sie odezwie ... Quote
savahna Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Pakiet dla Karusi na Wawę [url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/237627/KARUSIA-mala-7kgwielkosci-jamnikabardzo-lagodna-suczkaADOPCJA/#.U9MoG7FNFf0[/url] Malagosku potrzeba dużo fajnych zdjęć. To taka z wyglądu typowa sunia, foty bardzo ważne. Quote
malagos Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 Dziękuję Savanko! Bardzo! Wydrukowałam kilka plakatów, dam je jutro Mazowszance, bo ma pobyć trochę w Warszawie, to powiesi. Kilka plakatów zawisło dziś na Krasińskiego - to moja siostra. ale nikt więcej nie pomoze?... Do tylu osób pw wysłałam, przykro, ze tak mało osób chce pomóc :-( Quote
malagos Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 Aha, jeszcze dzisiejszy cudny ryjek, alez ona ma usmiech! [url=http://postimage.org/][img]http://s27.postimg.org/5n8hvh2z7/SDC18202.jpg[/img][/url] [url=http://postimage.org/][img]http://s27.postimg.org/rxwcvg09f/SDC18205.jpg[/img][/url] Quote
malagos Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 [quote name='agat21']Ja poproszę, rozwieszę na Woli.[/QUOTE] [quote name='malagos']Gusiaczek tez wydrukuje, tylko czekam na przypomnienie adresu mejlowego. Do zoja. wysłałam :) Dziękuję, kobietki kochane![/QUOTE] [quote name='Kamila Proc']oszywiscie...[/QUOTE] [quote name='beka']Mój mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], poprosze o plakaciki[/QUOTE] [quote name='paros']Karusia czeka na dobry dom[/QUOTE] To ja ponownie z serdeczną prośbą, kobietki kochane........ Quote
Ryjonek Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Malagosiu, podeślij plakacik i mi to porozwieszam, może z lepszym skutkiem niż ostatnio:) Chociaż ostatnio jak porozwieszałam plakaciki to domek się znalazł dość szybko, chociaż z plakatami nie miało to nic wspólnego - może to takie czarowanie:diabloti: Quote
zoja. Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Więcej zdjęć! Więcej zdjęć! ;) Takich na łąkach, polach i bezdrożach, takich z ludziami wszelakiej maści, takich w zabawie, jedzeniu i mizianiu :) Quote
malagos Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 [quote name='Ryjonek']Malagosiu, podeślij plakacik i mi to porozwieszam, może z lepszym skutkiem niż ostatnio:) Chociaż ostatnio jak porozwieszałam plakaciki to domek się znalazł dość szybko, chociaż z plakatami nie miało to nic wspólnego - może to takie czarowanie:diabloti:[/QUOTE] Miło Cię widzeć, Ryjonku! Przypomnij mi adres mejlowy, proszę. Quote
Nutusia Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Odpowiedziałam Ci na PW - dostałaś? ;) Od 12 sierpnia się polecam, jakby do tej pory chata się nie pojawiła :) Quote
malagos Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 (edited) [quote name='Nutusia']Odpowiedziałam Ci na PW -[B] dostałaś?[/B] ;) Od 12 sierpnia się polecam, jakby do tej pory chata się nie pojawiła :)[/QUOTE] Tak, dziękuję :) Może po wakacjach coś się ruszy, bo na razie absolutna cisza. [B] to teraz prośby[/B]: - czy ktoś moze zrobić dobre zdjecia Karusi u nas, w domu na wsi? - czy ktoś moze nas wspomóc pieniedzmi na szczepienie -20 zł i na karmę (raczej lubi gotowane, kupuje mięso i dodatki), 50 zł? Edited July 28, 2014 by malagos Quote
Recommended Posts