caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hakita napisał(a):To jak teraz wygląda sprawa??? Bo ja już się pogubiłam...:roll: Szukamy w końcu domku dla Boksia??? ??????????????????????? Quote
Ziutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Się dołącze do Hakity i Caroolci.........???? :roll: :roll: Quote
gosikf & dogs Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Dziewczyny, nie wiem jak wygląda sprawa...Ktoś zna kogoś kto może ogłaszac psiaka po cichu??? Nie mam pozwolenia na ogłaszanie psa:roll: Napiszę jeszcze do kogoś i zapytam o niego. Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ale dlaczego nie można go ogłaszać??? :roll: W sumie to każdy z nas może go ogłosić po cichu, czyli w sumie nielegalnie...:roll: :cool3: :evil_lol: Quote
Koperek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 o MATKO! Dziewczyny nie mieszajcie! To jeden i ten sam bokser! On ma okolo 10 lat (bo ok. dwa miesiące temu byli w schronie ich wlaściciele- tylko nie pytajcie o szczególy) i mówili ile mają oba boksery. Suczka osiem, a pies dziesięć. Natomiast rzeczywiście nie widać po nim tych lat, bo jest dobrze odżywiony i zadbany. Sierść błyszczy. Widzę, że gosik nie zastosowalaś się do moich próśb, no ale trudno... Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Słuchajcie, ja mieszać się nie będę, ale chciałabym się dowiedzieć, jaka jest sytuacja z tym Psiakiem i dlaczego nie można szukać mu domku??? To chyba nic złego, żeby wszystko dla wszystkich było jasssne...:roll: Quote
Koperek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ależ oczywiście, że można go ogłaszać!!! Chodzi tylko o to, żebyście potem nie narobili szumu, jak (nie daj Boże) pies zacznie chorować, albo zacznie być przepelnienie i w pewnej chwili nie będzie innego wyjścia, jak uśpienie- no chyba, że DT- ten można oferować dla niego w każdej chwili! Quote
Hakita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nooo, to wszystko jasssne!!! ;) Dzięki. Pilnie DT potrzebny dla Boksia!!! Quote
Koperek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wysłałam wiadomość na gg- mam nadzieję, że doszła. Quote
Koperek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No to piszę tu: gg mi zastrajkowalo i nie umiem naprawić, więc kontaktować można się ze mną mailem: [email protected] lub na kom.605095144. Ale najlepiej to przez PW na dogo- wtedy wiem od kogo;) A o co Aga chodzi?? Quote
AgaiTheta Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 O to że chcemy Bombera jak najszybciej zabierać, transport czeka, pani wet też, miejsce, tylko chcę porozmawiać jak i co. Chyba na poniedziałek to zostawimy? Jak myślisz? Quote
Ziutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Aga........zawsze w Ciebie wierzyłam :loveu:....a co z jego "siostrą" :placz: z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73843&page=2....Ona też może być dla osób ze schroniska już stara i być uśpiona :-(....dla mnie to młody wiek 8 lat psiaka ale wiesz :cool1: Quote
gosikf & dogs Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Jeny jakie dobre wiadomości! Super, że zorganizowano szansę dla Bomberka! Cudownie! Jeśli mogę prosic o coś więcej na priv. Bardzo zależy mi na jego szczęściu! Ach te bokserki:loveu: Quote
Ziutka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Gosik AgaiTheta to super kobieta :loveu: :loveu: ależ mi się zrymowało......ale pamietajmy o jego "siostrze" która ma 8 lat i wiesz.......też może byc już "za stara" dla tego schroniska.........teraz szukajmy na cito DT dla suni....Ona jest taka smutna :-( :-( :-( kocham boksie :loveu: Quote
AgaiTheta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Napiszę celem sprostowania, boksery w potrzebie to nie AgaiTheta tylko to cały sztab świetnych ludzi, tak się podzieliliśmy, że ja w głównej mierze siedze na dogo, ale jest nas caaaała masa, i kolejni wspaniali ludzie do nas dołączają, prawda michelle04 :cool3: (i buziak dla mamy :loveu: ) Bomber będzie umieszczony w bezpiecznym miejscu i będzie czekał na transport do kliniki. Nad czarnusią myślimy... Quote
Koperek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Sorki, że wczoraj już się nie odezwałam, ale zasnęłam przed kompem...:oops: Więc co robimy z bokserem?? Kiedy chcielibyście po niego przyjechać?? Z tego co wiem to ma książeczkę zdrowia ze szczepieniami i jest zachipowany. Quote
AgaiTheta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Aga skontaktuj się z La_pegazą ona zawiaduje akcją ;) ja zmykam na przymusowy urlop :placz: piszcie mi z gg smsy jak nasze boksiki :placz: Quote
Ziutka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 AGA....oczywiście, że wiem iż bokserom pomaga cały sztab wspaniałych ludzi :multi:...ale w sumie tylko Ciebie znam z tego całego sztabu :loveu: i dlatego tak napisałam :roll: Psieplasiam wszystkich jeśli kogoś uraziłam......chyba za krótko jestem na dogo :-( Quote
Recommended Posts