Jump to content
Dogomania

Wyrwany z psiego koszmaru ... Bokser Bomber i jego siostra Naomi mają nowe domy !!!

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale dlaczego nie można go ogłaszać??? :roll:
W sumie to każdy z nas może go ogłosić po cichu, czyli w sumie nielegalnie...:roll: :cool3: :evil_lol:

Posted

o MATKO! Dziewczyny nie mieszajcie! To jeden i ten sam bokser! On ma okolo 10 lat (bo ok. dwa miesiące temu byli w schronie ich wlaściciele- tylko nie pytajcie o szczególy) i mówili ile mają oba boksery. Suczka osiem, a pies dziesięć.
Natomiast rzeczywiście nie widać po nim tych lat, bo jest dobrze odżywiony i zadbany. Sierść błyszczy.

Widzę, że gosik nie zastosowalaś się do moich próśb, no ale trudno...

Posted

Słuchajcie, ja mieszać się nie będę, ale chciałabym się dowiedzieć, jaka jest sytuacja z tym Psiakiem i dlaczego nie można szukać mu domku???
To chyba nic złego, żeby wszystko dla wszystkich było jasssne...:roll:

Posted

Ależ oczywiście, że można go ogłaszać!!! Chodzi tylko o to, żebyście potem nie narobili szumu, jak (nie daj Boże) pies zacznie chorować, albo zacznie być przepelnienie i w pewnej chwili nie będzie innego wyjścia, jak uśpienie- no chyba, że DT- ten można oferować dla niego w każdej chwili!

Posted

O to że chcemy Bombera jak najszybciej zabierać, transport czeka, pani wet też, miejsce, tylko chcę porozmawiać jak i co. Chyba na poniedziałek to zostawimy? Jak myślisz?

Posted

Gosik AgaiTheta to super kobieta :loveu: :loveu: ależ mi się zrymowało......ale pamietajmy o jego "siostrze" która ma 8 lat i wiesz.......też może byc już "za stara" dla tego schroniska.........teraz szukajmy na cito DT dla suni....Ona jest taka smutna :-( :-( :-( kocham boksie :loveu:

Posted

Napiszę celem sprostowania, boksery w potrzebie to nie AgaiTheta tylko to cały sztab świetnych ludzi, tak się podzieliliśmy, że ja w głównej mierze siedze na dogo, ale jest nas caaaała masa, i kolejni wspaniali ludzie do nas dołączają, prawda michelle04 :cool3: (i buziak dla mamy :loveu: )

Bomber będzie umieszczony w bezpiecznym miejscu i będzie czekał na transport do kliniki. Nad czarnusią myślimy...

Posted

Sorki, że wczoraj już się nie odezwałam, ale zasnęłam przed kompem...:oops:

Więc co robimy z bokserem?? Kiedy chcielibyście po niego przyjechać?? Z tego co wiem to ma książeczkę zdrowia ze szczepieniami i jest zachipowany.

Posted

AGA....oczywiście, że wiem iż bokserom pomaga cały sztab wspaniałych ludzi :multi:...ale w sumie tylko Ciebie znam z tego całego sztabu :loveu: i dlatego tak napisałam :roll: Psieplasiam wszystkich jeśli kogoś uraziłam......chyba za krótko jestem na dogo :-(