ajw Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Zaglądam i ja, przeczytałam wątek. Płakać się chce, znów cierpienie niewinnego psa :( Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Jest zatem światełko w tunelu ...zaciskam zatem kciuki z całych sił z nadzieją że się uda !!!!!! :) Quote
ana666 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 jestem na zaproszenie, mogę wspomóc finansowo ale jak trafi do [B]domowych[/B] warunków,czyli nie do boksu. bo jak mamy płacić za kojec to lepiej go oddać do schroniska-wiem ze poleca na mnie gromy ale niektóre schroniska maja takie same lub przyblizone warunki jak te hoteliki-takie jest moje zdanie oparte na tym co widziałam. Quote
natie Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 jestem na zaproszenie..... na razie zapiszę wątek... Quote
Marycha35 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='DONnka']No to ktoś taki już się znalazł :happy1: Na fb czytam, że w sprawę chce się zaangażować Bartosz Krieger z Biura Ochrony Zwierząt Znam Go :) Jest kontrowersyjny, ale skuteczny :) Jutro będę wiedzieć więcej :)[/QUOTE] Ufff, jest szansa na pomoc:) Quote
Norkowa Posted April 21, 2014 Author Posted April 21, 2014 Cioteczki myślę, że skoro Pan Bartek chce pomóc psiakowi to jego zabranie mamy w garści widzę dużo stałych deklaracji na Alexa (jakoś tak go nazwałam bo nie umiem pisać o nim bezimiennie). Czekamy teraz póki co pewno andzia69 już wszystko ma ugadane z Panem Bartkiem i będą działać razem- ramię w ramię. Ja niestety fundacyjna nie jestem tylko prywatna ale obiecuję zająć się zbieraniem funduszy i oczywiście będę ciągnąć wątek dalej. Przepraszam z góry, ze jestem rzadko. Wiem że andzia69 tutaj informuje o sytuacji, a ja będę też zaglądać pilnować w razie czego zbierać fundusze. Żałuję, bo nie umiem inaczej pomóc ale będę na pewno pomagała w szukaniu domku. Co do hoteliku u betatk to jak najbardziej już piszę i Cioci zgłaszam, że na pewno raczej skorzystamy- ja jestem za, zaufana osoba, ale ja nie jestem decyzyjna więc to andzia69 się określi dokładniej co do tego faktu:) Wiem, że pomoc już jest obgadana, załatwiona czekamy tylko kiedy i jedyne co teraz potrzeba to wielkie mocne kciuki!!!! Quote
Marycha35 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 To kciukamy wściekle, niechaj się psiakowi odmieni wreszcie:):):):) Quote
mijakimi Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Czy ja dobrze zrozumiałam ze psiak już ma składki indywidualne? Quote
Marta72 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 zapisuje Onka :( ................................. Quote
Marycha35 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='mijakimi']Czy ja dobrze zrozumiałam ze psiak już ma składki indywidualne?[/QUOTE] Chyba jeszcze nie. Ktoś coś wie na ten temat?:) Quote
Makila Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Jestem na zaproszenie Martiki. Trzymam kciuki za biedaka Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 [quote name='Norkowa']Cioteczki myślę, że skoro Pan Bartek chce pomóc psiakowi to jego zabranie mamy w garści widzę dużo stałych deklaracji na Alexa (jakoś tak go nazwałam bo nie umiem pisać o nim bezimiennie). Czekamy teraz póki co pewno andzia69 już wszystko ma ugadane z Panem Bartkiem i będą działać razem- ramię w ramię. Ja niestety fundacyjna nie jestem tylko prywatna ale obiecuję zająć się zbieraniem funduszy i oczywiście będę ciągnąć wątek dalej. Przepraszam z góry, ze jestem rzadko. Wiem że andzia69 tutaj informuje o sytuacji, a ja będę też zaglądać pilnować w razie czego zbierać fundusze. Żałuję, bo nie umiem inaczej pomóc ale będę na pewno pomagała w szukaniu domku. Co do hoteliku u betatk to jak najbardziej już piszę i Cioci zgłaszam, że na pewno raczej skorzystamy- ja jestem za, zaufana osoba, ale ja nie jestem decyzyjna więc to andzia69 się określi dokładniej co do tego faktu:) Wiem, że pomoc już jest obgadana, załatwiona czekamy tylko kiedy i jedyne co teraz potrzeba to wielkie mocne kciuki!!!![/QUOTE] Ciocia Norkowa jeśli możesz zbierz w jeden post deklarowaną pomoc jak uda się chłopaka wyciągnąc :) o rany !!!! oby tylko się udało :) !!!!! Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Tyle tu cudnych cioc się zbiegło - NIE może się NIE udac :) zaciskam kciuki z całych sił !!!!!!! :) Quote
ania68 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Jestem na zaproszenie. Niestety, nie mogę pomóc :( Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Dziewczynki najważniejsze że jesteście z nami a czym nas więcej tym większa szansa że uda nam się pomóc temu biedakowi :) Prosimy chocby o pozytywne myśli :) Quote
ania75 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 ja też jestem - na razie tylko duchowo mogę wesprzeć :-( Quote
anica Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Ja też .... pozaglądałam w swoje deklaracje i na razie mogę jedynie duchowo wesprzeć Aleksa, niestety ale zapisuję ... Quote
zozola77 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 i ja zagladam do psiaka..na razie tylko kibicowac mu mogę... Quote
Recommended Posts