Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem na zaproszenie, mogę wspomóc finansowo ale jak trafi do [B]domowych[/B] warunków,czyli nie do boksu. bo jak mamy płacić za kojec to lepiej go oddać do schroniska-wiem ze poleca na mnie gromy ale niektóre schroniska maja takie same lub przyblizone warunki jak te hoteliki-takie jest moje zdanie oparte na tym co widziałam.

Posted

[quote name='DONnka']No to ktoś taki już się znalazł :happy1:
Na fb czytam, że w sprawę chce się zaangażować Bartosz Krieger z Biura Ochrony Zwierząt
Znam Go :) Jest kontrowersyjny, ale skuteczny :)
Jutro będę wiedzieć więcej :)[/QUOTE] Ufff, jest szansa na pomoc:)

Posted

Cioteczki myślę, że skoro Pan Bartek chce pomóc psiakowi to jego zabranie mamy w garści widzę dużo stałych deklaracji na Alexa (jakoś tak go nazwałam bo nie umiem pisać o nim bezimiennie). Czekamy teraz póki co pewno andzia69 już wszystko ma ugadane z Panem Bartkiem i będą działać razem- ramię w ramię. Ja niestety fundacyjna nie jestem tylko prywatna ale obiecuję zająć się zbieraniem funduszy i oczywiście będę ciągnąć wątek dalej.

Przepraszam z góry, ze jestem rzadko. Wiem że andzia69 tutaj informuje o sytuacji, a ja będę też zaglądać pilnować w razie czego zbierać fundusze. Żałuję, bo nie umiem inaczej pomóc ale będę na pewno pomagała w szukaniu domku.

Co do hoteliku u betatk to jak najbardziej już piszę i Cioci zgłaszam, że na pewno raczej skorzystamy- ja jestem za, zaufana osoba, ale ja nie jestem decyzyjna więc to andzia69 się określi dokładniej co do tego faktu:)

Wiem, że pomoc już jest obgadana, załatwiona czekamy tylko kiedy i jedyne co teraz potrzeba to wielkie mocne kciuki!!!!

Posted

[quote name='Norkowa']Cioteczki myślę, że skoro Pan Bartek chce pomóc psiakowi to jego zabranie mamy w garści widzę dużo stałych deklaracji na Alexa (jakoś tak go nazwałam bo nie umiem pisać o nim bezimiennie). Czekamy teraz póki co pewno andzia69 już wszystko ma ugadane z Panem Bartkiem i będą działać razem- ramię w ramię. Ja niestety fundacyjna nie jestem tylko prywatna ale obiecuję zająć się zbieraniem funduszy i oczywiście będę ciągnąć wątek dalej.

Przepraszam z góry, ze jestem rzadko. Wiem że andzia69 tutaj informuje o sytuacji, a ja będę też zaglądać pilnować w razie czego zbierać fundusze. Żałuję, bo nie umiem inaczej pomóc ale będę na pewno pomagała w szukaniu domku.

Co do hoteliku u betatk to jak najbardziej już piszę i Cioci zgłaszam, że na pewno raczej skorzystamy- ja jestem za, zaufana osoba, ale ja nie jestem decyzyjna więc to andzia69 się określi dokładniej co do tego faktu:)

Wiem, że pomoc już jest obgadana, załatwiona czekamy tylko kiedy i jedyne co teraz potrzeba to wielkie mocne kciuki!!!![/QUOTE]

Ciocia Norkowa jeśli możesz zbierz w jeden post deklarowaną pomoc jak uda się chłopaka wyciągnąc :) o rany !!!! oby tylko się udało :) !!!!!