PaSja Hera Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Doda_']wiecie co? moim zdaniem sydonia to jedna z tych cioteczek, ząłożyla sobie drugi nick. Pisma bardzo charakterystyczne. Napewno nie jest to ktoś nowy. To ktoś nowy Doda....a o hoteliku nie mam żadnego zdania,nie byłam nie widziałam ,nie współpracowałam... Rozumiem Waszą podejrzliwość,za dużo tragedii się wydarzyło....Sydonia ,Hotelik zrozumcie podejrzliwość ciotek... NORKOWA WEŹ NO TU PRZYJDŹ I WPROWADŹ ŁAD :diabloti: Czy ktoś chce wiedzieć jak wygląda sytuacja psiaka? " W dniu dzisiajszym psiak został przejęty przez niezrzeszone osoby z Kielc ,a SMON staje sie formalnym opiekunem psa. Pies o imieniu Killer w wieku ok 3 lata w stanie rażącego zaniedbania trafił do cudownego domu tymczasowego gdzie będzie leczony i w końcu bezpieczny!!! Killer ma totalny gnój w uszach ,straszny syf na skórze ,może to być świerzb,grzybica,tarczyca,alergia tego na dzień dzisiejszy nie wiemy. Potrzebne są konkrete badania. Ze względu na bardzo silne zestresownie psa i problemy z jego "obsługą" podane został doraźne antybiotyki,uszy wyszyszczone na ile się dało,pobrany posiew i zastrzyk (nie pamiętam nazwy) gdyż istnieje podobieństwo świerzbowca itd. Zalecone sa kapiele (nie wiem jeszcze w jaki sposób to dt zrobi) i kontrola za 2-3 dni. BARDZO PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE ,GDYŻ LECZENIE BEDZIE BARDZO MOZOLNE I DROGIE. Dzisiejsza wizyta ok 150zł + antybiotyk+ 50zł badanie na posiew. 69 1020 1811 0000 0402 0215 2437 PKO BP GDANSK 80-807 SMON dopisek KILLER z Kielc" https://www.facebook.com/events/240291569428654/240880536036424/?comment_id=240945819363229¬if_t=event_mall_comment Czy ktoś może pomóc? B proszę skupmy się na nim,bo pies trafił do BEZPŁATNEGO DT ,potrzebujemy wsparcia w leczeniu,które będzie długie i mozolne...ma straszny syf w uszach,ogólnie smród ogólny... Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 o rany!!!!!!! ja myślałam że to staruszek a to młody chłopak jest :) Panie właścicielu wstydź się !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Doda_ Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Przez tą chorobę skóry wyglądał na staruszka.. super wiadomości :) ja tak jak mówilam, zrobie bazarek ale troszke w pozniejszym czasie. Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia Norkowa jeśli możesz zbierz w jeden post deklarowaną pomoc jak uda się chłopaka wyciągnąc :) o rany !!!! oby tylko się udało :) !!!!![/QUOTE] Zbiorę zatem ja abyśmy wiedziały na czym psiak stoi : Doda _ - bazarek Carrie i Tequila - wpłata jednorazowa Alla Chrzanowska : 20 zł / deklaracja stała cisowianka - wpłata jednorazowa Mama_Alfika: 20 zł / deklaracja stała kontaktogłoszenia : 10 zł / deklaracja stała Tofikowa : wpłata ( stała/jedorazowa?) jeśli psiak trafi do hoteliku ranias : wpłata ( stała/jednorazowa?) jeśli psiak trafi do hoteliku DONnka - w imieniu Skarpety Owczarkowej : 200 zł anna666 -wspomoże finansowo jeśli pies trafi do domowego DT Quote
PaSja Hera Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Zbiorę zatem ja abyśmy wiedziały na czym psiak stoi : Doda _ - bazarek Carrie i Tequila - wpłata jednorazowa Alla Chrzanowska : 20 zł / deklaracja stała cisowianka - wpłata jednorazowa Mama_Alfika: 20 zł / deklaracja stała kontaktogłoszenia : 10 zł / deklaracja stała Tofikowa : wpłata ( stała/jedorazowa?) jeśli psiak trafi do hoteliku ranias : wpłata ( stała/jednorazowa?) jeśli psiak trafi do hoteliku DONnka - w imieniu Skarpety Owczarkowej : 200 zł anna666 -wspomoże finansowo jeśli pies trafi do domowego DT Dzięki kochana za pomoc,ja nie ogarniam .Kochana jesteś :loveu:. Bardzo wszystkim dziekuję! A tu już w dt u Asiu -ojjjjjj cudowna kobieta !!! A wiecie ,że w piłkę lubię grać :)...mimo,że wszystko boli :( A tu pierwsze uśmiechy...serce mi pęka...tak sie cieszę,że udało się go zabrać z tego piekła!!! Edited April 25, 2014 by PaSja Hera Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 ciocia Pasja koniecznie roześlij do naszych cioć nr konta z linkiem do wątku i informacją że nasz bohater już bezpieczny :):):):) a teraz muszę nacieszyć oczy bo tak się cieszę że gdyby nie to że jestem w pracy skakałabym z radości ale nie wypada ;) Troszeczkę czasu i będzie z niego przystojniak jakich mało :):):):):):):):) Quote
savahna Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 O Boshe...ja go też widziałam...przechodziłam ze swoją suką niedawno... Ten pies jest tam od początku budowy.Kiedyś nawet widziałam jakichs chłopaków z nim na spacerze, ale to było w zeszłym roku.Potem już tam nie bywałam....:shake: Idę poczytac. Pomogę w ogłoszeniach. Quote
PaSja Hera Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='savahna']O Boshe...ja go też widziałam...przechodziłam ze swoją suką niedawno... Ten pies jest tam od początku budowy.Kiedyś nawet widziałam jakichs chłopaków z nim na spacerze, ale to było w zeszłym roku.Potem już tam nie bywałam....:shake: Idę poczytac. Pomogę w ogłoszeniach.[/QUOTE] Dziękuję!!! Tak psiak na budowie przebywał od 3 lat,wcześniej mieszkał u rodziców gnoja! Psiak według pseudo właściciela ma chorobę genetyczną!!! Dziad zasrany!!! Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='PaSja Hera']Dziękuję!!! Tak psiak na budowie przebywał od 3 lat,wcześniej mieszkał u rodziców gnoja! Psiak według pseudo właściciela ma chorobę genetyczną!!! Dziad zasrany!!![/QUOTE] zwykły PALANT a NIE "właściciel" Quote
brzośka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Mój chop go wczorahj na FB wypatrzył i o nikim innym nie mówi ;) nawet wczoraj już do kogoś na FB w jego sprawie pisał, może do której z Was :D Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='brzośka']Mój chop go wczorahj na FB wypatrzył i o nikim innym nie mówi ;) nawet wczoraj już do kogoś na FB w jego sprawie pisał, może do której z Was :D[/QUOTE] ciocia ale że ....???;) Jest nadzieja dla chłopaka ??? :diabloti: Quote
brzośka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='Martika@Aischa']ciocia ale że ....???;) Jest nadzieja dla chłopaka ??? :diabloti:[/QUOTE] od Wielkiej Soboty nie jesteśmy zapsieni... zostały nam tylo 2 łobuzowate kociaki ;) Ja bym chciała dopiero po wakacjach cosik znowu przygarnąć, na wakacje wyjechać gdzie w dalekie podróże... (jak są psiaki to nam jedynie wycieczki po naszym pięknym kraju pozostają ;) ), ale już wiem, że to się nie uda :shake: Kamil codzienie przegląda ogłoszenia, FB itd. itp., codziennie słyszę że on nie ma z kim na spacer wychodzić... ech... :p Quote
Martika&Aischa Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='brzośka']od Wielkiej Soboty nie jesteśmy zapsieni... zostały nam tylo 2 łobuzowate kociaki ;) Ja bym chciała dopiero po wakacjach cosik znowu przygarnąć, na wakacje wyjechać gdzie w dalekie podróże... (jak są psiaki to nam jedynie wycieczki po naszym pięknym kraju pozostają ;) ), ale już wiem, że to się nie uda :shake: Kamil codzienie przegląda ogłoszenia, FB itd. itp., codziennie słyszę że on nie ma z kim na spacer wychodzić... ech... :p[/QUOTE] Skarb a NIE FACET :):):) No to ja już po cichutku się cieszę ;) Quote
epe Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='brzośka']od Wielkiej Soboty nie jesteśmy zapsieni... zostały nam tylo 2 łobuzowate kociaki ;) Ja bym chciała dopiero po wakacjach cosik znowu przygarnąć, na wakacje wyjechać gdzie w dalekie podróże... (jak są psiaki to nam jedynie wycieczki po naszym pięknym kraju pozostają ;) ), ale już wiem, że to się nie uda :shake: Kamil codzienie przegląda ogłoszenia, FB itd. itp., codziennie słyszę że on nie ma z kim na spacer wychodzić... ech... :p Brzośka! Zawsze jest jakieś wyjście! Bierzcie psa - Kamil będzie miał wymarzone spacery, których mu brakuje, a Ty możesz przecież pojechać np. z przyjaciółką. Taka rozłąka czasem bywa nie głupia! Quote
Cantadorra Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Brzóśka, a pytałas o donka ze strony onki do adopcji. Czy znalazłas jakieś info na jego temat? Fajnie by było, jakby ten bidok z budowy trafił do domu :) Quote
Marycha35 Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) Tu się dobrze dzieje, uffffff:) Pozwolicie, że fotki na wątku Skarpetki wrzucę, ludkowi wspierający go się ucieszą:) Edited April 25, 2014 by Marycha35 Quote
brzośka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Halo halo, nie nakręcamy się :D mieszkamy na 3 piętrze, więc psiak nie może mieć problemów z poruszniem się, bo by się ciągle męczył a poza tym musimy mieć pewnośc, że jego stosunek do kotów jest ok :) Quote
Carrie i Tequila Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Dostałam przypomnienie na PW o wątku i trochę się przestraszyłam czytając wcześniejsze strony, ale na szczęście temat jest już wyjaśniony i piesek jest bezpieczny. Wieczorem zrobię przelew na podane konto. Trzymam bardzo mocno kciuki za chłopaka! Quote
epe Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 A to zmienia postać rzeczy!! Myślałam, że dorobiłaś się domu z dużym ogrodem!:lol: Może moja wizja się spełni i wygracie w totka? Czego Wam serdecznie życzę, tak jak wszystkim psiarzom!;) Quote
brzośka Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 No niestety jeszcze się nie dorobiłam :placz: ale co jakiś czas puszczam lotka, to może dzięki Twym życzeniom na reszcie się uda :cool3: A na razie usilnie szukam mieszkania najwyżej na I piętrze usytuowanego... Quote
PaSja Hera Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 [quote name='epe']A to zmienia postać rzeczy!! Myślałam, że dorobiłaś się domu z dużym ogrodem!:lol: Może moja wizja się spełni i wygracie w totka? Czego Wam serdecznie życzę, tak jak wszystkim psiarzom!;)[/QUOTE] I oby się spełniło :loveu: Killer nadal mocno zestresowany...nie bardzo wie co jest grane :(. Nie chce również dotyku,a przecież trzeba go wykąpać i kropić uszy. Mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie lepiej i jak chociaż ciut zaufa pozwoli sobie robić ,może nie miłe rzeczy, ale dla jego dobra . Kiler bądź grzeczny! Quote
Recommended Posts