Ayame Nishijima Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Już??? Przeciez dopiero co się urodziły! Nawet nie zauważyłam jak czas leci... Quote
gluchypies Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 [quote name='gosiaczek1984']Cioteczki pomozcie z deklaracjami,kazda zlotowka sie liczy[/QUOTE] Czy ktoś mógłby wspomóc Milę i maluchy stałą deklaracją? Na razie mają tylko 20 zł stałej, [SIZE=3][COLOR=#ff0000]brakuje 180 złotych![/COLOR][/SIZE] Quote
elik Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='gluchypies']Czy ktoś mógłby wspomóc Milę i maluchy stałą deklaracją? Na razie mają tylko 20 zł stałej, [SIZE=3][COLOR=#ff0000]brakuje 180 złotych![/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Niestety bardzo "pomagają" w zbieraniu deklaracji "dobre rady" i "pozotywna krytyka" hotelu na wielu wątkach. I to sa osoby, które zwą sie miłośnikami zwierząt, walczą w ten sposób o dobrostan psów w hotelu betkak. Ha, ha, ha. Quote
Ada-jeje Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251505-TANI-Dom-Tymczasowy-dla-ps%C3%B3w-%29?p=22109083#post22109083[/url] Quote
ania68 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Zaglądam do maluszków i ich mamusi. Stan ich finansów nie wygląda najlepiej :shake: A niedługo szczepienia. bardzo prosimy o deklaracje :modla: Quote
gluchypies Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='ania68']Zaglądam do maluszków i ich mamusi. Stan ich finansów nie wygląda najlepiej :shake: A niedługo szczepienia. bardzo prosimy o deklaracje :modla:[/QUOTE] [SIZE=3]Przyłączam się do prośby o deklaracje, choćby 5 zł....[/SIZE] Quote
Ayame Nishijima Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 W tym wątku problem jest inny: malo odwiedzających. Może Malwa nam pomoże? ciociu Malwo, znajdziesz chwile na rozruszanie wątku Mili? Quote
Elisabeta Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ayame, odwiedzających jest pewnie więcej... Tylko część takich jak ja... Cichych podczytywaczy. :oops: Jestem tu z Milą od początku. Mila to piękna i dzielna sunia. :) Stałej deklaracji nie mogę złożyć, ale wpłacę jednorazowo 200 zł. Gluchypies, proszę o numer konta. W przyszłości postaram się wesprzeć grosikiem, jeśli sunia będzie w potrzebie... Na pewno bedę blisko Mili. Piękne imię. :loveu: Quote
elik Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Elisabeta jesteś wspaniałą i hojną miłośniczka psów. Ja także mam wątek Mili w subskrypcji i co najmniej raz dziennie sprawdzam co sie u sunieczki dzieje. Przykro mi ale niestety poza tym co wpłaciłam, nie jestem w stanie wpłacić więcej. Quote
gluchypies Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Elisabeta']Ayame, odwiedzających jest pewnie więcej... Tylko część takich jak ja... Cichych podczytywaczy. :oops: Jestem tu z Milą od początku. Mila to piękna i dzielna sunia. :) Stałej deklaracji nie mogę złożyć, ale wpłacę jednorazowo 200 zł. Gluchypies, proszę o numer konta. W przyszłości postaram się wesprzeć grosikiem, jeśli sunia będzie w potrzebie... Na pewno bedę blisko Mili. Piękne imię. :loveu:[/QUOTE] Pięknie dziękujemy w imieniu Mili :) To bardzo hojna wpłata, ważna jak wszystkie inne! Dziękujemy, zaraz prześlę pw z numerem konta. [quote name='elik']Elisabeta jesteś wspaniałą i hojną miłośniczka psów. Ja także mam wątek Mili w subskrypcji i co najmniej raz dziennie sprawdzam co sie u sunieczki dzieje. Przykro mi ale niestety poza tym co wpłaciłam, nie jestem w stanie wpłacić więcej.[/QUOTE] elik, dziękujemy za Twoją obecność i kibicowanie Mili :) Quote
AlfaLS Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Ja też jestem cichym podczytywaczem odkąd ten wątek został "wskazany" na innym, chyba u Bena... Elisabeta aprowoowała mnie do ujawnienia się ;). Z kasą u mnie krucho ale będę pamiętała o dzielnej mamusi... Quote
Elisabeta Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Gluchypies, dzięki. Konto Mili już mam. Jutro wpłacę prezent dla suni na poczcie. Elik, już czeka na moje tłumaczenia... ;););) A nie, nie. Poczta ma teraz usługę i pieniądze za 50 gr dodatkowej opłaty są na koncie odbiorcy tego samego dnia. Tak jakbym miała konto w necie. :evil_lol: Elik, jestem miłośniczką psów, ale raczej szaloną... Raz się żyje... ;) Miło Cię tu spotkać, Alfa. :loveu: Quote
Ayame Nishijima Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 (edited) [quote name='Elisabeta']Ayame, odwiedzających jest pewnie więcej... Tylko część takich jak ja... Cichych podczytywaczy. :oops: Jestem tu z Milą od początku. Mila to piękna i dzielna sunia. :) Stałej deklaracji nie mogę złożyć, ale wpłacę jednorazowo 200 zł. Gluchypies, proszę o numer konta. W przyszłości postaram się wesprzeć grosikiem, jeśli sunia będzie w potrzebie... Na pewno bedę blisko Mili. Piękne imię. :loveu:[/QUOTE] Elisabeta, 200 zł to bardzo duza kwota. Dziękujemy. Az mi głupio, bo to ja odpowiadam za Milę, więc się trochę wytłumczę. Ja sama tez wpłacam, ale że staram się po jak najwięcej, to stałych kwot nie deklaruję, bo to bez sensu. Dodatkowo postanowiłam przeznaczyć na bazarek kilka rzeczy, z którymi wcześniej nie chciałam się rozstać. Może choć tak pomogę temu cudowi na 4 łapach. Tak czy inaczej wierzę, że żarełka i pokoju dla Mili nie zabraknie :) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-52xnP1ND4Ts/U11TiPJgkrI/AAAAAAAACVM/B1ZSL5xvfv8/w1215-h808-no/DSC_0065.JPG[/IMG] A podczytywaczom dziękujemy za podczytywanie. Miło widzieć, że nie jesteśmy całkiem same... Update: Poszło ode mnie 50 zł na ten miesiąc. Lepiej, ze by TZ się nie dowiedział :> gluchy pies, z jedna deklaracją Mila wygąda żałośnie, może dopisz ode mnie, ze co miesiąc ile dam radę? ;) Edited May 5, 2014 by Ayame Nishijima Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Skusił mnie banerek, a dokładniej mówiąc Milowe podobieństwo do mojego kundla. Cudowna jest :loveu: Quote
Ayame Nishijima Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 WItamy zatem skuszona przez banerek. Mila jest tak obłędna, że sama bym ja wzięła... nie wiedziałam, zę takie cudo wyciagamy z Olkusza. A jeszcze o kapieli i dzięki czesaniowym staraniom beaty... Księżniczka normalnie! Quote
Elisabeta Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 (edited) Ile w schronach jeszcze takich Kopciuszków siedzi?... W domu przemieniają się w księżniczki. I w książąt. ;) A banerki od Ayame kuszą... :loveu: Rozpoznaję je, bo masz, Ayame Swój styl. Dla mnie piękny. Zresztą już Ci to kiedyś napisałam... ;) Edited May 6, 2014 by Elisabeta Quote
elik Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='gluchypies']...[/QUOTE] [quote name='Elisabeta']...[/QUOTE] [quote name='Ayame Nishijima']...[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']...[/QUOTE] [quote name='AlfaLS']...[/QUOTE] Fantastycznie jest spotkać bratnie, życzliwe dusze, choćby tylko w necie :iloveyou: Quote
gluchypies Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Ayame Nishijima'] Poszło ode mnie 50 zł na ten miesiąc. Lepiej, ze by TZ się nie dowiedział :> gluchy pies, z jedna deklaracją Mila wygąda żałośnie, może dopisz ode mnie, ze co miesiąc ile dam radę? ;)[/QUOTE] Wielkie dzięki! :) o tak, TZom lepiej nie mówić ;) [quote name='Ty$ka']Skusił mnie banerek, a dokładniej mówiąc Milowe podobieństwo do mojego kundla. Cudowna jest :loveu:[/QUOTE] Witamy Cię wśród nas i zapraszamy do bywania tu częściej :) Quote
Ty$ka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Mogę jedynie podnieść sunię, bo jestem zbyt daleko, by pomóc w inny sposób, np. focąc Milę. Quote
Ayame Nishijima Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Ha, a ja dostałam takie: Klucha - nie wiem które to :) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-zwzIqWOLaUI/U2k5I691riI/AAAAAAAACYw/vLv9eOAGjtA/w1077-h808-no/CAM00678.jpg[/IMG] i od frontu: Slodziak :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-59yacapx6DY/U2k5M_thF4I/AAAAAAAACZE/Is--AqoMrN0/w606-h808-no/CAM00709.jpg[/IMG] A ta (bo to chyba sunia) wygląda jak gremlin: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dnmYBrvfI-U/U2k5NUbkqgI/AAAAAAAACZQ/jmKS3DRxINk/w606-h808-no/CAM00710.jpg[/IMG] Oczywiście to wina fotki, bo wszystkie Maluchy sa słodkie jak pączki z lukrem :) Dziś całe towarzystwo zostało odrobaczone. Brzdącom założone zostały książeczki zdrowia. Wet powiedział, że rozwijają się prawidłowo, ale z tatusiami to Mila zaszalała :) Są bardzo różne. Quote
elik Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']...ale z tatusiami to Mila zaszalała :) Są bardzo różne.[/QUOTE] Ha, ha, ha. Rajcowna Milusia ;) Quote
gluchypies Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [SIZE=3]Doszły dwie wpłaty dla Mili: [B]50 zł Ayame Nishijima 200 zł Elisabeta[/B] Pięknie dziękujemy!!![/SIZE] :Rose: Quote
Recommended Posts