Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczywiście nie wytrzymałam i wczoraj z Tomkiem podjechaliśmy do kojca. Psiątko w budzie, tylko głowę wystawiło i warczało. Nałożyłam do michy przywiezione gotowane jedzenie i odeszliśmy kilka kroków. Wtedy wyszedł  z budy i zaczął jeść. Lękliwy, ale ładnie wyglada, nie chudy czy coś.

Posted

Smutny,  deszczowy dzień.  Wczoraj wieczorem pytano mnie,  czy nie został mi sedalin z łapania Łatka,  bo jest do złapania psiak,  a wet już nieczynny.  Nie,  nie został.  Z resztą,  jak łapać psa po Sedalinie po nocy? Bez Sedalinu,  też się  nie dał złapać :(

Wyrzucony z samochodu pod makowskim cmentarzem,  zginął pod kolejnym przejeżdżającym z  nadmierną szybkością autem........ 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1159367717491010&substory_index=0&id=762289233865529

Posted
7 godzin temu, konfirm31 napisał:

Smutny,  deszczowy dzień.  Wczoraj wieczorem,  pytano mnie,  czy nie został mi sedalin z łapania Łatka,  bo jest do złapania psiak,  a wet już nieczynny.  Nie,  nie został.  Z resztą,  jak łapać psa po Sedalinie po nocy? Bez Sedalinu,  też się  nie dał złapać :(

Wyrzucony z samochodu pod makowskim cmentarzem,  zginął pod kolejnym przejeżdżając z nadmierną szybkością autem........ 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1159367717491010&substory_index=0&id=762289233865529

:((

• 1 month later...
Posted

Oj,  niestety,  tak :(. Niedawno podrzuciłam  chrupki dla szczeniorki,  odbierając Lerce od pyska,  bo za bardzo kaloryczne. Mam jeszcze z 5 kg takich chrupek,a    i Bliss może się podzielić  z przystankowiczami i dać te 8 kg. Zima  idzie i kalorie psom koniecznie potrzebne. 

• 2 weeks later...