Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W dniu dzisiejszym majątek Lobo zwększył się o 55,00 zł za przyczyną wpłat:

30,00 - Sarunia-Niunia

25,00 - tobciu

[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]Dziękujemy serdecznie[/SIZE][/COLOR]

:loveu: :Rose::Rose:
[/CENTER]

Posted

[quote name='MALWA']
Mam odpowiedź na pw od osoby, która chce pomóc finansowo, ale prosi o konto jutro.
A zatem jutro prześlę nr konta.[QUOTE]

Wysłałam konto do meps.

Posted

Dotarłam w końcu i tutaj i co zobaczyłam? Było tak pusto a tu proszę tylu życzliwych ludzi:-) Bardzo wszystkim dziękuję w imieniu swoim i psiaka. Sytucja Loba wygląda tak: Lobo jest zaszczepiony na wściekliznę, odpchlony, odrobaczony, ma obrożę na kleszcze dzięki wam. Jutro czeka go kastracja:-)

Posted

[quote name='betkak']Dotarłam w końcu i tutaj i co zobaczyłam? Było tak pusto a tu proszę tylu życzliwych ludzi:-) Bardzo wszystkim dziękuję w imieniu swoim i psiaka. Sytucja Loba wygląda tak: Lobo jest zaszczepiony na wściekliznę, odpchlony, odrobaczony, ma obrożę na kleszcze dzięki wam. Jutro czeka go kastracja:-)[/QUOTE]

A jaki jest przewidywany koszt kastracji ?

Posted

[quote name='betkak']70 -100 zł, Lobo będzie miał zapłaconą kastrację przez znajomą Ani 68[/QUOTE]

Super, to chociaż nie pozbędzie się tych pieniędzy co już zebrał.......

Posted

[quote name='tobciu']Tak w Wielkanoc jajka straci ? ;-)[/QUOTE]

[quote name='Ayame Nishijima']Oż... To dopiero tekścior :D[/QUOTE]

hahaha :eviltong::scream_3::roflt:...
My tu śmichy - chichy a Lobusia jutro zabieg czeka...
Napiszcie koniecznie proszę jak poszło i jak Lobunio to zniósł...
Będę myśleć o chłopaku, ale na dogo zajrzę pewnie dopiero wieczorem...

Lobuniu - posyłam Ci moc ciepłych i dobrych myśli Chłopaku - trzymaj się:kciuki::iloveyou:!!!

Posted

Kurka nie wiem czy to najlepszy termin na zabieg. Przed nami święta, czy w razie potrzeby (tfu, tfu, tfu) będzie pomoc ?

Posted (edited)

[quote name='elik']Kurka nie wiem czy to najlepszy termin na zabieg. Przed nami święta, czy w razie potrzeby (tfu, tfu, tfu) będzie pomoc ?[/QUOTE]

U samca sterylka raczej nie jest skomplikowana. A weterynarz w wiejskim terenie zwykle jest w pelnej dyspozycyjnosci.
Nie ma co się martwić na zapas.

Jajka już ciachnięte. ;)

Aaa... nie napisałam: Beatka zrobiła mał reorganizację i Lobo wrócił do boksu w domu, żeby dochodzić do siebie w lepszych warunkach.

Edited by Ayame Nishijima
Posted

[COLOR=#ff0000]Jak Lobo dzisiaj się czuje ?[/COLOR]

[CENTER][COLOR=#000080][FONT=comic sans ms][SIZE=4]Wszystkim, którzy pomagają Lobo[COLOR=#000080][FONT=comic sans ms][SIZE=4],[/SIZE][/FONT][/COLOR] odwiedzają go i dobrze mu życzą
i wszystkim innym[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/CENTER]
[COLOR=#000080][FONT=comic sans ms][SIZE=4][CENTER]życzymy zdrowych, radosnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych
[/CENTER]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][CENTER][COLOR=#000080][FONT=comic sans ms][SIZE=4] i wesołego Śmigusa Dyngusa[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[URL="http://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=NrkCROfZSqmYjM&tbnid=wl-evMBYYzb-jM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fgifyagusi.pl%2Fgify-zyczenia-wielkanocne%2F&ei=eIxTU7S5EMiLOaz9gIgE&bvm=bv.65058239,d.ZGU&psig=AFQjCNEXgb-o7B9OuJ0Ovy6OD17rSo5BGQ&ust=1398070643182252"][IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTWuonzUErNXbfcUTcRzaJGXe3C9ObqRuglB8xK8zsVx-HCgRFA[/IMG][/URL]

Posted (edited)

Nasz weterynarz jest w pełni dyspozycyjny,wszystko przebiegło bez komplikacji .Jest dobrze bo nie majstruje gdzie nie trzeba. Dziś był na spacerku, zachowuje się normalnie, więc wszystko pod kontrolą. A mógł jeszcze poświęcić wczoraj hehe

Edited by betkak
Posted

[quote name='madziakato']elik, ja mu zrobię te ogłoszenia:-)[/QUOTE]

Czy Lobo ma już ogłoszenia od Ciebie?

Ayame, bardzo Cię proszę o przesłanie na maila zdjęć i tekstu do ogłoszeń. Poproszę o ogłoszenie go w "Dzienniku Polskim"

Posted

[quote name='ania68']Czy koszt kastracji wyniósł 70 zł.? Bo chciałam przelać pieniądze.[/QUOTE]

Poczekaj, bo coś mi się obija, ze nie... Ale to musi napisac Beata. Biedna ma urwanie głowy. Musia robi demolke w pokoju :/

Posted

Konto Lobo pokaźnie się dzisiaj zasiliło dzięki wpłacie 100,00 zł od Mela Jakimiuk.

[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=3]Ogromne dziękujemy !!![/SIZE][/COLOR]

:klacz: :iloveyou: :Rose:
[/CENTER]