Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lobo przepiękny i kochany!!!
To takie przykre, że nie można pomóc wszystkim potrzebującym.
Wierzę, że Lobo szybko znajdzie kochający dom.
Mocno trzymam za to kciuki i będę śledziła jego losy.

Posted

[quote name='Mela Jakimiuk']Prosze o dane do przelewu, postaram się wspomóc psiaka finansowo[/QUOTE]

Dziękuję za przybycie i tu.....................

Elik podrzucisz konto ? Dopisz jeszcze proszę, ze Sarunia deklaruje zapłatę za szczepienia Lobo.

Posted

[quote name='Figunia']Lobo przepiękny i kochany!!!
To takie przykre, że nie można pomóc wszystkim potrzebującym.
Wierzę, że Lobo szybko znajdzie kochający dom.
Mocno trzymam za to kciuki i będę śledziła jego losy.[/QUOTE]

[quote name='cancer43']Melduję się na zaproszenie Malwy,na razie będę kibicować,[/QUOTE]

[quote name='mdk8']ja też jestem na zaproszenie Malwy. Nie bardzo mam czas przeczytać wątek więc krótkie pytanie: na jakich warunkach i gdzie jest Lobo?[/QUOTE]

Dziękuję za przybycie na wątek!

Posted (edited)

[quote name='mdk8']ja też jestem na zaproszenie Malwy. Nie bardzo mam czas przeczytać wątek więc krótkie pytanie: na jakich warunkach i gdzie jest Lobo?[/QUOTE]

Lobo jest u Beaty i jak na razie jest głównie na Jej utrzymaniu. Fajnie by było, gdyby udało się zebrac na karmę. Taki jest głowny cel na tym wątku. Na Brita trzeba by ok. 80 zł miesięcznie.

Edited by Ayame Nishijima
Posted

Wczoraj trochę porozsyłałam zaproszenia na wątek. Mało tu ludzi, niewielu przyszło, ale i tak kilka osób obiecało pomoc.

Mam odpowiedź na pw od osoby, która chce pomóc finansowo, ale prosi o konto jutro.
A zatem jutro prześlę nr konta.

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie psiakiem.

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję za przybycie i tu.....................
Elik podrzucisz konto ? Dopisz jeszcze proszę, ze Sarunia deklaruje zapłatę za szczepienia Lobo.[/QUOTE]

... i też poproszę o nr konta, naljepiej jeszcze dzziś to zaraz przeleję, bo później to będzie już po Świętach...

Posted

[quote name='Ayame Nishijima']Lobo jest u Beaty i jak na razie jest głównie na Jej utrzymaniu. Fajnie by było, gdyby udało się zebrac na karmę. Taki jest głowny cel na tym wątku. Na Brita trzeba by ok. 80 zł miesięcznie.
Na kastrację jest obiecany sponsoring od pani Marty z Głogoczowa.[/QUOTE]

ok. Dzięki za odpowiedź. Poproszę nr. konta. Pod koniec miesiąca dorzucę grosik do karmy.

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję za przybycie i tu.....................

Elik podrzucisz konto ? Dopisz jeszcze proszę, ze Sarunia deklaruje zapłatę za szczepienia Lobo.[/QUOTE]

Oczywizda, sie robi ;)

Posted

[quote name='tobciu']Hej. Z zaproszenia. Podeślijcie proszę nr konta. Przeleję cosik do Brita.[/QUOTE]

[quote name='Sarunia-Niunia']... i też poproszę o nr konta, naljepiej jeszcze dzziś to zaraz przeleję, bo później to będzie już po Świętach...[/QUOTE]

Pięknie WAM dziękuję !

Posted

Wszystkim, którzy prosili o nr konta serdecznie DZIĘKUJĘ :buzi::buzi::buzi:

Nr konta zaraz leci.
Ponieważ zbieram na kilka psiaków, bardzo ważny jest tytuł przelewu: dla bezdomnego psa Lobo + nick z dogo.

Posted

[quote name='elik']Wszystkim, którzy prosili o nr konta serdecznie DZIĘKUJĘ :buzi::buzi::buzi:

Nr konta zaraz leci.
Ponieważ zbieram na kilka psiaków, bardzo ważny jest tytuł przelewu: dla bezdomnego psa Lobo + nick z dogo.[/QUOTE]

Ode mnie kasiora (30 złociszy) na szczepienia dla Lobusia już poleciała.
Proszę zaszczepcie chłopaka, niech będzie bezpieczny!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Ode mnie kasiora (30 złociszy) na szczepienia dla Lobusia już poleciała.
Proszę zaszczepcie chłopaka, niech będzie bezpieczny!!![/QUOTE]
Wielkie dzięki :loveu:
O wpłacie będą informować na wątku :)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Ode mnie kasiora (30 złociszy) na szczepienia dla Lobusia już poleciała.
Proszę zaszczepcie chłopaka, niech będzie bezpieczny!!![/QUOTE]

Yuppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiii!

Posted

Ja równiez dziękuję.
Lobo i tak jest bezpieczny od kiedy wzięła Go Beata... Ale prawda jest taka, ze Beata ma wiele psiaków trzymanych tylko za koszty karmy i leczenia. Ma tez swoja rodzinę, dzieci o które musi dbać, a coraz więcej czasu poświeca psiakom. To jest cudowne, ale jakoś mnie nie do końca to uspokaja.
Milo czytać, że jest więcej osób, których nie satysfakcjonuje styuacja, że skoro ktoś zabrał psa, to my możemy o nim zapomnieć.

Dziękuję Wam! :loveu: