zozola77 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Olena84']zapisuje się z zaproszenia...[/QUOTE] witam ciotkę!! zapisz i zostań, bo jak ja tu jestem to Ty też tu być MUSISZ :eviltong: ;) Quote
Figunia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Lobo przepiękny i kochany!!! To takie przykre, że nie można pomóc wszystkim potrzebującym. Wierzę, że Lobo szybko znajdzie kochający dom. Mocno trzymam za to kciuki i będę śledziła jego losy. Quote
ania68 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Czy Lobo już po kastracji ? Malwo, dziękujemy za rozsyłanie zaproszeń :loveu: Quote
cancer43 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Melduję się na zaproszenie Malwy,na razie będę kibicować, Quote
mdk8 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 ja też jestem na zaproszenie Malwy. Nie bardzo mam czas przeczytać wątek więc krótkie pytanie: na jakich warunkach i gdzie jest Lobo? Quote
Mela Jakimiuk Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Prosze o dane do przelewu, postaram się wspomóc psiaka finansowo Quote
MALWA Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Mela Jakimiuk']Prosze o dane do przelewu, postaram się wspomóc psiaka finansowo[/QUOTE] Dziękuję za przybycie i tu..................... Elik podrzucisz konto ? Dopisz jeszcze proszę, ze Sarunia deklaruje zapłatę za szczepienia Lobo. Quote
MALWA Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Figunia']Lobo przepiękny i kochany!!! To takie przykre, że nie można pomóc wszystkim potrzebującym. Wierzę, że Lobo szybko znajdzie kochający dom. Mocno trzymam za to kciuki i będę śledziła jego losy.[/QUOTE] [quote name='cancer43']Melduję się na zaproszenie Malwy,na razie będę kibicować,[/QUOTE] [quote name='mdk8']ja też jestem na zaproszenie Malwy. Nie bardzo mam czas przeczytać wątek więc krótkie pytanie: na jakich warunkach i gdzie jest Lobo?[/QUOTE] Dziękuję za przybycie na wątek! Quote
Ayame Nishijima Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 (edited) [quote name='mdk8']ja też jestem na zaproszenie Malwy. Nie bardzo mam czas przeczytać wątek więc krótkie pytanie: na jakich warunkach i gdzie jest Lobo?[/QUOTE] Lobo jest u Beaty i jak na razie jest głównie na Jej utrzymaniu. Fajnie by było, gdyby udało się zebrac na karmę. Taki jest głowny cel na tym wątku. Na Brita trzeba by ok. 80 zł miesięcznie. Edited April 17, 2014 by Ayame Nishijima Quote
MALWA Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Wczoraj trochę porozsyłałam zaproszenia na wątek. Mało tu ludzi, niewielu przyszło, ale i tak kilka osób obiecało pomoc. Mam odpowiedź na pw od osoby, która chce pomóc finansowo, ale prosi o konto jutro. A zatem jutro prześlę nr konta. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie psiakiem. Quote
tobciu Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Hej. Z zaproszenia. Podeślijcie proszę nr konta. Przeleję cosik do Brita. Quote
Sarunia-Niunia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='MALWA']Dziękuję za przybycie i tu..................... Elik podrzucisz konto ? Dopisz jeszcze proszę, ze Sarunia deklaruje zapłatę za szczepienia Lobo.[/QUOTE] ... i też poproszę o nr konta, naljepiej jeszcze dzziś to zaraz przeleję, bo później to będzie już po Świętach... Quote
mdk8 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']Lobo jest u Beaty i jak na razie jest głównie na Jej utrzymaniu. Fajnie by było, gdyby udało się zebrac na karmę. Taki jest głowny cel na tym wątku. Na Brita trzeba by ok. 80 zł miesięcznie. Na kastrację jest obiecany sponsoring od pani Marty z Głogoczowa.[/QUOTE] ok. Dzięki za odpowiedź. Poproszę nr. konta. Pod koniec miesiąca dorzucę grosik do karmy. Quote
elik Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='MALWA']Dziękuję za przybycie i tu..................... Elik podrzucisz konto ? Dopisz jeszcze proszę, ze Sarunia deklaruje zapłatę za szczepienia Lobo.[/QUOTE] Oczywizda, sie robi ;) Quote
MALWA Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='tobciu']Hej. Z zaproszenia. Podeślijcie proszę nr konta. Przeleję cosik do Brita.[/QUOTE] [quote name='Sarunia-Niunia']... i też poproszę o nr konta, naljepiej jeszcze dzziś to zaraz przeleję, bo później to będzie już po Świętach...[/QUOTE] Pięknie WAM dziękuję ! Quote
MALWA Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='mdk8']ok. Dzięki za odpowiedź. Poproszę nr. konta. Pod koniec miesiąca dorzucę grosik do karmy.[/QUOTE] Dziekuję !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
elik Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Wszystkim, którzy prosili o nr konta serdecznie DZIĘKUJĘ :buzi::buzi::buzi: Nr konta zaraz leci. Ponieważ zbieram na kilka psiaków, bardzo ważny jest tytuł przelewu: dla bezdomnego psa Lobo + nick z dogo. Quote
MALWA Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Zaglądam przed snem.....................ale się dzieje............. Quote
elik Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Rozesłane. Jeśli ktoś nie dostał, to bardzo proszę krzyczeć ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='elik']Wszystkim, którzy prosili o nr konta serdecznie DZIĘKUJĘ :buzi::buzi::buzi: Nr konta zaraz leci. Ponieważ zbieram na kilka psiaków, bardzo ważny jest tytuł przelewu: dla bezdomnego psa Lobo + nick z dogo.[/QUOTE] Ode mnie kasiora (30 złociszy) na szczepienia dla Lobusia już poleciała. Proszę zaszczepcie chłopaka, niech będzie bezpieczny!!! Quote
elik Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Sarunia-Niunia']Ode mnie kasiora (30 złociszy) na szczepienia dla Lobusia już poleciała. Proszę zaszczepcie chłopaka, niech będzie bezpieczny!!![/QUOTE] Wielkie dzięki :loveu: O wpłacie będą informować na wątku :) Quote
MALWA Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Sarunia-Niunia']Ode mnie kasiora (30 złociszy) na szczepienia dla Lobusia już poleciała. Proszę zaszczepcie chłopaka, niech będzie bezpieczny!!![/QUOTE] Yuppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiii! Quote
Ayame Nishijima Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Ja równiez dziękuję. Lobo i tak jest bezpieczny od kiedy wzięła Go Beata... Ale prawda jest taka, ze Beata ma wiele psiaków trzymanych tylko za koszty karmy i leczenia. Ma tez swoja rodzinę, dzieci o które musi dbać, a coraz więcej czasu poświeca psiakom. To jest cudowne, ale jakoś mnie nie do końca to uspokaja. Milo czytać, że jest więcej osób, których nie satysfakcjonuje styuacja, że skoro ktoś zabrał psa, to my możemy o nim zapomnieć. Dziękuję Wam! :loveu: Quote
tobciu Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Przesłałam parę zł. Jutro powinny być na koncie. Quote
Recommended Posts