Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie będę wstawiać ostatniego zdjęcia, bo taki jeden don pedro znowu by stwierdził, ze daliśmy psa nieodpowiedzialnym z tatuażami ;)

z pewną dozą nieśmiałości Devonerka czyń swoją powinność :)

Posted

nie będę wstawiać ostatniego zdjęcia, bo taki jeden don pedro znowu by stwierdził, ze daliśmy psa nieodpowiedzialnym z tatuażami ;)

z pewną dozą nieśmiałości Devonerka czyń swoją powinność :)

uczyniłam swoją powinność dawaj fotę :lmaa:

Posted

kolankowy :)

10720889_857974104221989_1741642308_n.jp

Bulion  dzis byl 4 raz na spacerze ze Spajkim - amstaffem kolezanki pani właścicielki i super sie bawily  :) Generalnie całkiem zabawowy się zrobił i towarzyski :) Zakochał się w goldence i czasem mu się zdarza po spacerze z nią tesknie patrzeć przy drzwiach, czy aby na pewno jej nie ma po drugiej stronie :)

Posted

Ja mam podobnego rasowego Pana z tatuażami wszędzie gdzie widać i On chodzi sobie z dogiem argentyńskim białym.

I ... obaj są słodcy :) Jak widza moją Kaśkę to obaj cmokają i uśmiechają się od ucha do ucha. A ten dog do zacałowania.

Pana nie próbowałam, hmm, zacałowywać, bo dwie dekady różnicy.

Posted

Ja mam podobnego rasowego Pana z tatuażami wszędzie gdzie widać i On chodzi sobie z dogiem argentyńskim białym.

I ... obaj są słodcy :) Jak widza moją Kaśkę to obaj cmokają i uśmiechają się od ucha do ucha. A ten dog do zacałowania.

Pana nie próbowałam, hmm, zacałowywać, bo dwie dekady różnicy.

a może powinnaś???????????